Zašto Humphreyu dozvoljavate ulaz u Republiku? Ponaša se ko migranti..bezobrazan, vrijeđa...
galija, pozz
dobro si ti to primjetila za Gangstera. eto, uz malu naknadu, ja bi mogla preuzeti taj posao na svoja nejaka pleća
Zašto Humphreyu dozvoljavate ulaz u Republiku? Ponaša se ko migranti..bezobrazan, vrijeđa...
galija, pozz
dobro si ti to primjetila za Gangstera. eto, uz malu naknadu, ja bi mogla preuzeti taj posao na svoja nejaka pleća
...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...
Hamfri je ovdje bijo samo u prolazu, i moram priznat da je pokazo veliku hrabrost pričanjem ovog vica usred Republike.
Više se neće vratit vamo koliko čujem...
Razvij mi se trobojnice mila,
dosta si mi u potaji bila!
Naša država nije Republika, ko prvo
Dobijo je po bekiniViše se neće vratit vamo koliko čujem...
Pozdravljam novog člana daBronxBombera, podsjeti me njegov nick na mog starog pajdu the Bronx Bombera, o koji je to pajdo bijo, skupa divanili, pili, jili, države osnivali...
Često ga se sitim, i dan danas pamtim kako ga je nakon kritiziranja "stranke" progutao mrak
Mossada, sinko. Mossad.
Kali se, sinko. I zanat peci.
Na današnji dan prije 38 godina ubijen je jedan od najvećih listova naše Imocke gore, Ante Bruno Bušić
Ja, skoro prosjak, duh slobode širim,
Pa ma i nemo na svom grobu svijeću,
Ja neću, neću, neću da se smirim.
Ko svježi vjetar u sparinu pirim,
A kada umor svlada duše lijene,
Na otpor trubim ja, trubač sa Seine!
Danas sam vidija crvenu ladu imotskih tablica na semaforu u splitu..ono mora bit neki srbin iz glavine
torcida alaeština,40god... u jugi ,14 gostovanja točno..sezona 87/88 - 90/91...
S ove teme je nestalo masa mojih upisa. Ne znam zasto ni za ciju volju. :confused
nu, vratija se Šime.
Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić
יֵשׁ מֵאַיִן
Pozdravljam!
http://www.hrt.hr/305528/magazin/pre...ja-nisam-svabo
Da nije svabo. Ujmocaisinaiduhasvetoga.Amen.