ma ja se neću s time pomirit nikako, Ivica mora osvojit još jedan skijaški kup i osvojit sljeme, pa onda može u zasluženu mirovinu! Ivica, jesi me čuo?
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
ma može on još dvije sezone, ali bože moj ako nema volje više ne treba se silit.
ma i meni kostelići stvarno neki uzor, kako treba vodit brigu o svojoj obitelji, i općenito borit se kroz život. jedino tako se može doći do uspjeha, uz puno žrtve i odricanja. oni su najbolji primjer toga, i svakome mogu biti primjer.
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti...-clanak-496867
mi o vuku, vuk na vrata!
Amo Ivane po prvo hrvatsko muško olimpijsko zlato. Zimsko.
Najopasniji slalomaši su Ligety sekundu iza i Panturo, kako se piše već, sekundu i po...
A gips postavlja stazu. Dobro je da ih pola ne dođe kad Gips postavlja, loše je što i sin katkad ne može izać na kraj s ćaćinim stazama
ponovo anonimus uzima zlato i ponovo ivica srebrni
kakav baksuz u pičku materinu
http://dnevno.hr/sport/ostali-sporto...hrvatskoj.html
šta reći, uvijek neki panj uleti isprijed njega, ali od sad ga zovem Ivica Srebrni iz Bosne Srebrene.
neka, ima još jednu priliku za zlato, ako bude opet srebrni....
ma gdje to ima još jednu priliku
on je s ovim završio igre
šteta što takvu karijeru nije okrunio zlatom
naš najveći sportaš
veće šanse ima u super g-u nego u slalomu
jel vidiš ti koliko je on u lošoj slalomaškoj formi
dobro je odvozio danas, ali ovaj švicarac nije imo šta izgubit i uletio je isprijed njega, nije napravio ni jednu greškicu danas, ali nije bio dovoljno brz. brzine mu je falilo.
ima i u super g šanse, ali veće mu dajem u slalomu, vidjet ćeš da će biti dobar. ovo je zimska olimpijada, motiv je velik.
10 medalja za Hrvatsku osvojila obitelj Kostelić.
Bravo za Ivicu
I solemnly swear that I am up to no good
ma ja mislim da mu je to što je Ante postavljo stazu, čak stavilo dodatni pritisak na leđa, da nije Ante postavljo stazo uvjeren sam da bi bio zlatni.
iako po svemu sudeći, Ivica se pretplatio na srebrne medalje, sigurno vuče korijene iz Bosne Srebrene.
VICA KOSTELIĆ osvojio je srebro u superkombinaciji, disciplini koja je Austrijancima trn u oku .
"Kada neki skijaš govori da bi trebalo izbaciti kombinaciju sa ZOI, čini mi se da taj nije pri zdravoj pameti, kao da je poludio. Austrijanci s podcjenjivanjem govore o kombinaciji zato jer nisu dobri u njoj. U alpskom skijanju to je najteža disciplina jer povezuje dvije nemoguće stvari (spust i slalom), to je kao da u atletici imate natjecanje koje se sastoji od utrke na 100m i utrke na jednu milju", rekao je Ivica Kostelić, koji ima tri olimpijska srebra u kombinaciji, dok je njegova sestra Janica dva puta bila olimpijska prvakinja u toj disciplini.
šta reći, nego doktor profesor znanosti Ivica Srebrni zlatnog sjaja.
"U nekoliko sportova koji su u posljednje vrijeme ušli u program zimskih olimpijskih igara ima disciplina vrlo upitne vrijednosti, a kako stvari idu uskoro bi mogli imati i grudanje na ZOI. Alpska kombinacija je najstarija disciplina i ako to netko želi izbaciti sa ZOI-a, izgleda da smo poludjeli", dodao je Ivica Kostelić.
Olimpijski pobjednik u spustu Austrijanac Matthias Mayer, koji je bio 13. u današnjoj super-kombinaciji, izjavio je kako se nije pripremao za kombinaciju jer daje preveliku prednost slalomašima. "Kombinacija je dobra za male skijaške nacije, jer mogu startati među 30 najboljih, a to je zato što velike nacije baš i ne cijene to natjecanje, koje po meni ne predstavlja skijanje u najboljem svijetlu", rekao je Mayer.
"Rusija je odlična zemlja, a Rusi prekrasan narod"
Nakon što je kritizirao Austrijance, Kostelić je u razgovoru s američkim novinarima poručio što misli o organizaciji Igara u Sočiju.
"Budući da sam Slaven, djelomično razumijem ruski jezik i zahvaljujući tome što mi je ta kultura bliža, smatram da je Rusija odlična zemlja, a da su Rusi prekrasan narod. Znam da mnogi kritiziraju Igre u Sočiju, ali trebalo bi voditi računa o tome da postoje zapadni i istočni način razmišljanja. Ne vidim razliku između ovih Igara i onih koje su održane u Vancouveru. Što se mene tiče, ove Igre su briljantne", poručio je Kostelić.
nakon ovoga, Putin s svojim tajkunima dolazi ulagat u Horvatiju.
šteta što ovakve ko Ivica nemamo u diplomaciji umjesto Pusićke. mislim da bi nam takav kadar ljudi, puno više koristi donio od ovih koje treutno biramo i postavljamo na čelne funkcije.
RUSKA televizija večeras je prenosila obje posljednje utakmice naše kvalifikacijske skupine - a samo je 25 posto gledatelja gledalo neuvjerljivu pobjedu "komande" nad Andorom. Sve su ostale oči bile uprte u Hrvatsku.
Ruski komentator bio je u ekstazi. Iako mu je raspoloženje malo splasnulo nakon Crouchevog pogotka za 2:2, Mladen Petrić izazvao je salvu oduševljenja koja nije jenjavala do samog završetka susreta. Ivica Olić kao da je bio posebno motiviran činjenicom da bi dobrom igrom mogao gurnuti Rusiju na alpsku smotru; ipak je on nekad bio glavna uzdanica moskovskog CSKA. "Majčicu Rusiju" večeras je dobrano zadužio. "Hvala ti Oliću", vikao je komentator ruske televizije i pozvao sve ruske nogometne entuzijaste da sutra zapale svijeću za Hrvatsku.
Slična atmosfera bila je i u Andori. Ruski nogometaši nisu ni najmanje razmišljali o utakmici u kojoj su sudjelovali; ipak su s druge strane bili samo amateri iz Andore koje su lako svladali i dok su im misli bile u Londonu. Izborniku Guusu Hiddinku nije bilo lako. Svakih nekoliko minuta igrači su se dolazili raspitivati za rezultat s Wembleyja.
Iako je malo tko vjerovao da će kvalificirana Hrvatska s Wembleyja otići s bodovima, Engleska je od večeras sjajne Hrvatske poražena, a Rusi su zahvaljujući tome se i plasirali na Euro. A zahvalnost su iskazali tekstovima u medijima, od kojih su neki išli tako daleko da su naslove pisali na latinici.
Sveopće oduševljenje zavladalo je naslovnicama ruskih medija. Na njima se tekstovi na latinici mogu vidjeti rijetko, stoga u oči posebno uskače ogromni natpis "Hvala lijepa!" na naslovnici internet izdanja vodećeg sportskog dnevnika Sovsport. "Hrvati podarili Rusiji putovanje na Euro 2008", naslov je članka u kojem Sovsport ne može dovoljno nahvaliti hrvatske reprezentativce. "Silna je ta hrvatska reprezentacija", piše Sovsport i podsjeća svoje čitatelje kako su Hrvati na utakmicu u Londonu otišli s ovjerenom putovnicom za Austriju i Švicarsku, ali ipak su dali sve od sebe i u veličanstvenoj nogometnoj predstavi bacili Englesku na koljena. Ivica Olić, Ivica Olić, Ivica Olić, vrište ruski mediji svoju zahvalnost nekadašnjem napadaču CSKA koji ih je večeras vječno zadužio.
"Slavenska braća odvela nas na Europsko prvenstvo", poručuje Komsomolska pravda, a nadovezuje se i agencija Novosti: "Na leđima Hrvata Rusija na Europskom prvenstvu!" Ruskom entuzijazmu nema kraja, riječi se ne biraju komplimenti ne štede. "Hrvatska očitala lekciju zemlji koja je izumila nogomet", "Hrvati nas prebacili preko Alpa", "Hrvatska prikolica tegli Rusiju do Austrije i Švicarske"... To su samo neki od naslova koji su prekrili ruski medijski prostor nakon što je na Wembleyju sudac po posljednji put te večeri puhnuo u svoju zviždaljku.
Nas i Rusa 200 miliona, ima da protutnjimo još koji put po onom usranom Londonu.
Zubčić 2. u veleslalomu u Adelbodenu. Nakon 5 godina Hrvat konačno na postolju.
a mislili smo da će to biti rutina, tek sad kada smo se jedvice jade popeli na postolje nakon 5 godina, vidimo što su Ivica i Janica te Ante napravili za naše skijanje i sport općenito.
svaka čast Zubčiću, Slovenac je zamalo izletio s staze, ali se izvuko, išo je na glavu ko i Zubo pa mu se rizik isplatio. a Zubčić ako ovako nastavi, bit će dobar. samo da ne bude samo jedan bljesak, pa u ništa dalje.