Iiiiiviiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
DEVER.. PA HAJDE..
Samo da je malo prie pustio skiu
cim je iziso iz one strmine..
Desetinku jednu!!
DEVER.. PA HAJDE..
Hirscher umalo sam sebe izbacio..
IVICA cetvrti!!
Svaka mu cast!!
DEVER.. PA HAJDE..
Ivica odličan, odmah neka se kandidira za premijera, da mu mogu dat glas!
Muskarci skijaju!!
DEVER.. PA HAJDE..
Ivica u spustu bez bodova..
DEVER.. PA HAJDE..
Ovaj spust ga ne ide, šteta što nije SeperKombinaciju osvojio. Al ima još fore, i treba to iskoristit, pogotovo u slalomu mora zadržat visok plasman, i u veleslalomu mora bolje skijat, jer je tu jak ovaj Hirsher.
Opet naš budući premijer razvaljuje konkurenciju, al izgleda i ligamente.
Samo se nadam da će bit spreman za nastavak, jer ako sad ode na operaciju bojim se ništa od novog velikog KRISTALNOG globusa.
Ništa od ove sezone, bit će bolje iduće godine, ova ozljeda mu nije mogla doć u gore vrijeme, taman da ga konkurencija prestigne! Ne kaže se uzalud, bolje se rodit bez one stvari nego bez sreće.
Volio bi da Ivica još jednom osvoji skijašku sezonu, zaslužio je, pravi je sportaš i gospodin. A i spreman je, ko njemački vojnik 1941!
http://www.fis-ski.com/uk/discipline...sworldcup.html
Gleda sam danas slalom u Val d` Iseru..ne bi tija otpisivat Ivicu prije vrimena jer znamo da je najaci u prvom i drugom misecu, barem je tako tempira formu zadnjih godina, ali ovo danas je bilo jako lose..falilo je brzine i dinamicnosti..nadam se da ce se popravit..
Evo dok cekamo da se Ivek popravi napravia sam kratak rezime njegove karijere dosad..
Posljednje uređivanje od bajdo : 08-12-2012 at 22:20
Evo i ukupnog poretka u Svjetskom kupu te u pojedinacnim disciplinama:
Da slazem se..takav sportas zasluzuje jos jedan veliki kristalni globus..negdi je izjavia kako mu je sljedeca sezona zadnja..ali ja bi vise od velikog globusa volia da osvoji zlato na Olimpijadi..mislim da bi to bija puno bolji oprostaj..zlato u disciplini koja je obiljezila njegovu karijeru - slalomu..ne sumnjam da ce se vrhunski pripremit..
Čovjek je se toliko puta operirao, polomio da ne znam koliko mu je pametno da se više bavi skijanjem. Bolje mu je da odustane. Postigao je puno, nek sad misli na zdravlje.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba