+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 16 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/306

Tema: HKR-Hrvatska Košarkaška Reprezentacija, novosti-zanimljivosti.

HKR-Hrvatska Košarkaška Reprezentacija, novosti-zanimljivosti.

Fala kurcu! Prva pobjeda, u valjda 20 godina od kad samostalno nastupamo.

Izgleda da je ovo druga pobjeda naših, ispravljam se.

U bormiju 2007 smo ih isto dobili, na pripremnom turniru kao i sada, ali sve ove neke meč tekme koje su se igrale na velikim natjecanjima srbi dobili, i to praktički sve u završnici. Katastrofalni smo u završnicama, nebitno o kojem je sportu riječ, sjetimo se turske u nogometu samo. Psihički sami sebe sjebemo, da smo stabilniji u glavi u košarci bi već godinama imali itekako uspjeha. Ja ni od ovog natjecanja u litvi, ne očekujem neki značajniji rezultat-iskorak, jer kad dođu utakmice od velike važnosti mi uglavnom padamo i pušimo. A košarka je realno gledano, od svih ekipnih sportova najmanje uspjeha polučila. Kažem ne treba naše odmah otpisivat, al ne treba se ni nadat nekakvom polu-finalu, bit će dobro ako do četvrtfinala doguramo.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 17-08-2011 at 06:37

Ovo se samo nama može dogodit, da spašavamo +17, u košarci je to i više nego solidna prednost.

Inače, nema nikakve dileme da smo mi uz Francusku Srbiju Australiju najjača ekipa ovog pripremnog turnira. Kina i VBritanija nisu nam realno dorasle, iako i one mogu poslužit za zagrijavanje pred važne europske mečeve.

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    i nakon velike pobjede dođe sramotan poraz.....
    tipično hrvatski
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    i nakon velike pobjede dođe sramotan poraz.....
    tipično hrvatski
    haha takva nam je sudbina, al treba uzet u obzir da je Australija jaka ekipa, iako da smo igrali kako treba mogli smo ih dobit. Al što ti reče, to je tako tipično hrvatski, kontinuitet nam nije jača strana.

Ubiše nas Francuzi, s 23 razlike 83-60! Nas kad krene, krene...

Prvo smo se mučili s jebenim fincima, da bi danas spektakularno tako tipično za nas, ispušili od makedonaca u samoj završnici! Ova naša košarka, ne da nije gledljiva, već mi se zgadila za cijeli život. Stalno repriza, mjenjaju se generacije, al debilizam i dalje ostaje.

NAMJERNO NISAM NIŠTA PISAO NAKON C.GORE, JER SAM PREDOSJEĆAO DA SLJEDI OVO....BRUKA I SRAMOTA!

Jel konačno sazrijelo vrijeme da se smjeni vodstvo HKSaveza, a ne trenere i igrače, jer oni su najmanje krivi za upropaštavanje H.Košarke! Ja vjerujem da je, samo je pitanje dal ima netko tko će bit dovoljno hrabar da konačno napadne vrh HKS odnosno naše božanstvo D.Radića.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 05-09-2011 at 03:25

onakav slab šut i nije mogao ništa više donijeti nego poraz.

bih se kasnije samo povukla pod koš i nije dopustila igru preko centara. moguće da je tako naša igra i bila koncipirana, preko centara, jer bih nema klasičnog centra. da se takva igra razvije potrebno je razvaliti reket sa par šuteva koji nisu nikako ulazili.
    Posljednje uređivanje od Graničar Jozo : 05-09-2011 at 09:24

je li bilo turčijanja po kalifatu

Danas i zirdum slavi i njegovi "bojovnici" na Poskoku.Ipak je pobjeđena "Perecija"

ČESTITKE KOMŠIJAMA: Susjedna Bosna sjajnom igrom porazila Pereciju

Tiuo Jučer 10:41 PM
    Bravo Bosanci! Gazite ove ufurane Perecoide. Lijep pozdrav od komšijske braće iz reprezentacije u nastanku - Hercegovine!

SPIDER Danas 12:18 AM kao odgovor na zlatan
    moja su braca svi muslimani svijeta, a tvoja braca ,tvoje nacije te se odricu,i pazi ti izvlake JEBO ZAGREB ahahha smijesan si orangutane al imate vi skutori bracu srbe nije ni cudo sta pricaju hrvati za vas skutore pa zagreb e glavni grad hrvatske ili sma pogrijesio,al ti imas split utjeha hahahaaha zlatko zlatko šipu mi ga glatko

Hercegovački Križar Moderator Danas 08:56 AM
    čestitke Susjednoj Bosni!

E šta ko slavi i ko kome čestita ja zbilja ne znam.Dobro pa posve je jasna mržnja bošnjaka spram Hrvatske nije ovo prvi put, ali što ova gospoda čestita.Samo se nešto pitam kome i što oni čestitaju.Tamo i ne bih pitao a ovdje mi neće pojasniti sigurno.Tamo bi me doduše pobrisali odmah.Ne slave samo bošnjaci slave još neki.

Hercegovački Križar
    Gost
    Citiraj Prvotno napisano od mardar Vidi poruku
    Danas i zirdum slavi i njegovi "bojovnici" na Poskoku.Ipak je pobjeđena "Perecija"

Hercegovački Križar Moderator Danas 08:56 AM
    čestitke Susjednoj Bosni!

E šta ko slavi i ko kome čestita ja zbilja ne znam.Dobro pa posve je jasna mržnja bošnjaka spram Hrvatske nije ovo prvi put, ali što ova gospoda čestita.Samo se nešto pitam kome i što oni čestitaju.Tamo i ne bih pitao a ovdje mi neće pojasniti sigurno.Tamo bi me doduše pobrisali odmah.Ne slave samo bošnjaci slave još neki.
    Poštovani kolega komentator molio bih da ne prenosite moje komentare s drugih portala, ipak su oni moje intelektualno vlasništvo! kao što niste odgovorni za napisane komentare, isto tako niste vlasni ni kopirati ih!

a s obzirom da iznimno cijenim kolegu koji me je citiorao: odgovorit cu mu, jer vidim da je stekao loše implikacije! u moj komentaru sa pomenutog portala je stavljen naglasak na 'Susjednu' Bosnu, nimalo ne omalovaživši hrabru borbu naših dragih hrvata iz Hrvatske! sportski i ljudski je čestitati pobjedu! nigje ja nisam napisao .. 'bravo BIH' niti volim te' ...znaš?

nemojte ovdje prenositi te gluparije

mardar jel može..

Ilirk@
    Gost
    sranja nadrkanih hercegovačkih đikaroša što ne znaju ni tko su ni što su, koji će, nadam se, jednog dana, zajedno sa balijanderima slaviti poraze hrvatske i pobjede turske paleći hrvatske zastave po gradovima, kao i ostala sranja sa opskurnih neprijateljskih portala, molim ne prenosite ovdje!

mentalnim dijarejama sitnih internetskih štakora i izdajnika, nemojte zagađivati ovaj sveti, čisti, integralistički HRVATSKI prostor.

ovdje sam isključivo zato jer ne moram s gađenjem preskakati kojekakve bljuvotine internet četnika i balijandera, ali ako budem morala svako malo ugaziti u govno s poskoka, ja odoh i više ovo otvoriti neću.

nadam se da je jasno to, mardare. više stvarno ponavljati neću.

Pa skinite što sada?Dobro ma ja ću se izmaknuti.Jednostavno sam odreagirao tako.
    A za Križara poruka nešto što si postavio javno da se čita ti ili bilo ko nije više vlasništvo samo tvoje.Sve što sam ja izrekao javno je i utuživo i dostupno svima.Dobio sam pojašnjenje to sam i tražio i ok.

Ilirk@
    Gost
    zašto je to uopće tribalo postavljati kad ti je rečeno da sranja ne dovlačiš ovamo? treba ići netko za tobom s metlom i čistiti?
    a kad ti se nešto kaže, ucjenjuješ sa odlascima, izmicanjima i slično. emocionalne ucjene kod mene ne pale.
    jebite se ukratko.

ne stvarno mardare, šta nam trebaju idiotarije sa poskok portala i stoputa prežvakana i neduhovita perecijanstva. Osim toga koji je idiot usporedio Hrvatsku s perecom..jel taj zna kako izgleda perec.

Ako je mislio na izgled.

dakle, mi imamo svoj portal, svoja pravila i to što oni dopuštaju to je njihova stvar, to se ovdje neće dopuštati. Skoncentriraj se na posao koji ovdje radiš i radi kojeg si cijenjen..ostavi se poskoka,

Kako je Damir Markota igrao ,naš rakićak?

Citiraj Prvotno napisano od Gala Vidi poruku
    Kako je Damir Markota igrao ,naš rakićak?
    trice 0 od 7

Hercegovački Križar
    Gost
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    ne stvarno mardare, šta nam trebaju idiotarije sa poskok portala i stoputa prežvakana i neduhovita perecijanstva. Osim toga koji je idiot usporedio Hrvatsku s perecom..jel taj zna kako izgleda perec.

Ako je mislio na izgled.

dakle, mi imamo svoj portal, svoja pravila i to što oni dopuštaju to je njihova stvar, to se ovdje neće dopuštati. Skoncentriraj se na posao koji ovdje radiš i radi kojeg si cijenjen..ostavi se poskoka,
    slažem se s vama potpuno! sigurno nije nimalo ugodno doć i ugledat nekakve blesarije i optužbe! ne želim također da se mene stvalja u kontekst ili u skupinu četnikofila, jer ja to nisam! Volim Hrvatsku iznad svega i žalostan sam i zbog svakog poraza, (ma nije to sad bitno da ne gnjavim s nečim što s vama cijenjene kolege s HRHB nema veze) ... nije bitno! Pozdrav i Čitamo se !

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove