+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 16 PrviPrvi 1 2 3 4 12 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/305

Tema: HKR-Hrvatska Košarkaška Reprezentacija, novosti-zanimljivosti.

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    loše, kao i svi.
    kad se već na lošu igru nadoveže lajanje pasa mješanaca onda čovjek stvarno nema razloga za zadovoljstvo.
    pogotovo kad čovjek i na ovom nekontaminiranom prostoru počne čitati a la index gadarije i to od onih koji se nominalno smatraju hrvatima a čija je ljudska veličina usporediva s veličinom svračjeg govanceta te koji, obzirom na servilnost, kukavičluk i podložništvo nisu dostojni ni jezikom očistiti cipele prosječnom mentalnom konjušaru sjeverozapadne hrvatske.

kad ih uz sve to uspiju razjebati poneki muslimanski đilkoši s pričama kako ni hrvati iz hrvatske ne vole "škutore" primjećujem da ovim "kvazihercegbosanskim" poletarcima još više rastu krila a svoju osobnu i ljudsku bijedu, kukavnost, i spremnost lizati srpki šupak na pucanj prstiju, pokušavaju kompenzirati lajanjem o pereciji i percijanerima iako je kako rekoh prosječni konjušar sjeverozapadne hrvatske na višem i moralnom i nacionalnom te ljudskom rangu nego prosječni srboljubni hranitelj mozga posokokovim sranjima.

da mogu, zakonom bih zabranio da se takvi u javnosti nazivaju hercegovcima jer taj časni naziv kojeg smiju nositi samo hrabri ljudi ispunjeni vrlima nije prikladan za genetske kukakvice i gnjidare koji dežuraju na poskoku i puše opisanu priču.
    toliko.

p.s. bosna nije susjedna. nikad vitez, kiseljak, žepče ili orašje neće biti susjedno.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Kažu, treba mjenjat trenera!
    Košarka nam je jaka pogotovo ovdje u Posušju i imaju sjajne trenere ,sjajne i kao ljudi i kao sportaši sve kompletno .Sjajna ekipa ali nedaju im ni da treniraju normalno, sve čisti entuzijazam i težak rad.(ovo me raduje)

ps.ne obraćam pažnju na lajanje - SrednjaBosna ,Posavina je srce Hrvata u BiH i neka tako ostane ,nama Hrvatima je najmanje u interesu raspad BiH ,upravo zbog rascjepkanosti hrvatskih teritorija a posebice rascjepkanosti u glavi ,federalna jedinica da ,ali nikakvo odvajanje od BiH ne dolazi u obzir .Nije tema, samo jedan mali dodatak priči.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    treba mijenjat njima mozak mamu im jebem bijednu. sramote ovaj narod koji je dao tolike svjetske zvijezde u košarci, koji je dao osvajače medalja a ovi gelipteri koji svi igraju u velikim klubovima nisu dostojni da se zvovu hrvatima.
    dao bi ima ja malo bičem po tabanima, umakanje u katranu, posipanje perjem i nosanje na željezničkoj tračnici.
    razmažene pičkice i klinci puni para koje bi trebalo poslati na gradnju suhozidova po krševitim predjelima južne hrvatske i hercegbosne sa plaćom u obliku polupraznog tanjura raštike jednom na dan.

Hercegovački Križar
    Gost
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    loše, kao i svi.
    kad se već na lošu igru nadoveže lajanje pasa mješanaca onda čovjek stvarno nema razloga za zadovoljstvo.
    pogotovo kad čovjek i na ovom nekontaminiranom prostoru počne čitati a la index gadarije i to od onih koji se nominalno smatraju hrvatima a čija je ljudska veličina usporediva s veličinom svračjeg govanceta te koji, obzirom na servilnost, kukavičluk i podložništvo nisu dostojni ni jezikom očistiti cipele prosječnom mentalnom konjušaru sjeverozapadne hrvatske.

kad ih uz sve to uspiju razjebati poneki muslimanski đilkoši s pričama kako ni hrvati iz hrvatske ne vole "škutore" primjećujem da ovim "kvazihercegbosanskim" poletarcima još više rastu krila a svoju osobnu i ljudsku bijedu, kukavnost, i spremnost lizati srpki šupak na pucanj prstiju, pokušavaju kompenzirati lajanjem o pereciji i percijanerima iako je kako rekoh prosječni konjušar sjeverozapadne hrvatske na višem i moralnom i nacionalnom te ljudskom rangu nego prosječni srboljubni hranitelj mozga posokokovim sranjima.

da mogu, zakonom bih zabranio da se takvi u javnosti nazivaju hercegovcima jer taj časni naziv kojeg smiju nositi samo hrabri ljudi ispunjeni vrlima nije prikladan za genetske kukakvice i gnjidare koji dežuraju na poskoku i puše opisanu priču.
    toliko.

p.s. bosna nije susjedna. nikad vitez, kiseljak, žepče ili orašje neće biti susjedno.
    Nisam se pronašao ni u jednoj gore napisanoj rečenici! vjerojatno si implicirao na mene spominjući Hercegovinu, što ti ne zamjeram jer me uopće ne poznaješ!
    Slobodno me pitaj na ili ovdje ili na pp ako te nešto zanima! rado ću ti objasniti! nisam ja ničiji poletarac, a nikad nisam čak ni napisao riječ per.c..a niti je izgovorio, čak mi se to nimalo ne sviđa).

Živ ti meni bio! sve najbolje!

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Nisam se pronašao ni u jednoj gore napisanoj rečenici
    odlično.
    jer nisam na tebe konkretno ni mislio.
    vjeruj mi da još nikad nisam nešto rekao misleći na nekoga a da ga nisam istodobno imenovao.
    napisao sam što sam napisao jer sam letimično bacio pogled na tekst pa ugledao svu silu onih anonimaca na koje bi se moj osvrt imao odnositi.
    a takvih je, moraš priznati, tamo jako puno.

treba mijenjat njima mozak mamu im jebem bijednu. sramote ovaj narod koji je dao tolike svjetske zvijezde u košarci, koji je dao osvajače medalja a ovi gelipteri koji svi igraju u velikim klubovima nisu dostojni da se zvovu hrvatima.
    dao bi ima ja malo bičem po tabanima, umakanje u katranu, posipanje perjem i nosanje na željezničkoj tračnici.
    razmažene pičkice i klinci puni para koje bi trebalo poslati na gradnju suhozidova po krševitim predjelima južne hrvatske i hercegbosne sa plaćom u obliku polupraznog tanjura raštike jednom na dan.
    uostalom kao i cjelokupnom hrvatskom narodu. dok se ima za kruh dobro je.

ja sam gledao do sredine 3 četvrtine i nije mi to izgledalo toliko loše. ekspresni povratak nakon poluvremena mi je dao nekako nadu da bi moglo biti nešto od toga. čak sam bio i uvjeren u pobjedu. čekao sam taj jebeni šut, ali on nikako da krene.

u svojoj glavi sam si nekako mislio da onog teletovića puštaju kako bi se samo on razigravao te ga na koncu potpuno zatvorit i odsjeć jedinu oštricu jbg, ja bi tako napravio
    Posljednje uređivanje od Graničar Jozo : 05-09-2011 at 13:35

Hercegovački Križar
    Gost
    odlično.
    jer nisam na tebe konkretno ni mislio.
    vjeruj mi da još nikad nisam nešto rekao misleći na nekoga a da ga nisam istodobno imenovao.
    napisao sam što sam napisao jer sam letimično bacio pogled na tekst pa ugledao svu silu onih anonimaca na koje bi se moj osvrt imao odnositi.
    a takvih je, moraš priznati, tamo jako puno.
    u pravu si! tamo ima svega, i mnoštvo 'lažnih' hrvata.. odnosno onih koji se predstavljaju hrvati, a ip-ovi su im sarajevski!
    ništa ti ne brini, sve znamo, sve se zna! najgore i najpogubnije bi bilo da se mi hrvati međusobno svađamo, što poneki i čine! meni je svaki hrvat drag! i ne mrzim ga! nedaj Bože!

Evo isprike svima što ja znam, kada se ljutim- ne vrijedi mi.......znam trebao bih prije svakog osjećaja razmisliti i zapitati se: koristi li to meni; čemu služi moja reakcija, može li što promijeniti...Nikako da shvatim da baš ništa ne mogu promijeniti i kad naiđem na veliko-Hrvate jednostavno se na ime domoljublja posvađam s njima i na kraju - nema teksta, oni ne mogu obraniti neobranjivo, uništili su obiteljske vrijednosti domoljublje, ma i odlazak u crkvu su banalizirali...

Izgleda da treba pustiti da prođe ovo vrijeme, kao riba potonuti u mulj na dno i pusti da vjetrovi zamru....izbistrit će se i ova zamućena kaljuža u kojoj trenutno živimo, samo trebamo zadržati snagu da bismo nastavili gdje nas zaustaviše..

Eto i križaru isprike svima .Ma što ću ja sada pa ko prihvati prihvati.

Hercegovački Križar
    Gost
    Citiraj Prvotno napisano od mardar Vidi poruku
    Evo isprike svima što ja znam, kada se ljutim- ne vrijedi mi.......znam trebao bih prije svakog osjećaja razmisliti i zapitati se: koristi li to meni; čemu služi moja reakcija, može li što promijeniti...Nikako da shvatim da baš ništa ne mogu promijeniti i kad naiđem na veliko-Hrvate jednostavno se na ime domoljublja posvađam s njima i na kraju - nema teksta, oni ne mogu obraniti neobranjivo, uništili su obiteljske vrijednosti domoljublje, ma i odlazak u crkvu su banalizirali...

Izgleda da treba pustiti da prođe ovo vrijeme, kao riba potonuti u mulj na dno i pusti da vjetrovi zamru....izbistrit će se i ova zamućena kaljuža u kojoj trenutno živimo, samo trebamo zadržati snagu da bismo nastavili gdje nas zaustaviše..

Eto i križaru isprike svima .Ma što ću ja sada pa ko prihvati prihvati.

prijatelju ne sekiraj se.. ne mogu se ja naljutit na tebe! ne bi ni ti trebao na mene! moramo biti jedinstveni, skromni, ne brini, kad sazrije trenutak za nešto, bit cemo pozvani! domovina još ne zove, kaže nam strpite se! znam da je pravim 'borcima' muka čekat, al sve u svoje vrijeme! sačuvaj ti zdravlje i život, i to je vid borbe!

prva četvrtina: katastrofa.

ostalo je nepotrebno komentirati jer je bilo OK.

Ma nije bilo ništa ok, i očito je da treba napravit radikalne rezove, ne samo na klupi već i u HKSavezu! Al bit će opet po onoj narodnoj, pojeo vuk magare. Al neka bude tako, možemo se pozdravit s nadom da ćemo išta ikad napravit, barem kad je košarka u pitanju.

Ne može bit ok iz razloga, što ne možeš protivniku dat fore 20 koševa, i onda počet igrat te stizat prednost. Jer to obično završi ovako, dođeš im ful blizu al ga svejedno popušiš.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    Ne može bit ok iz razloga, što ne možeš protivniku dat fore 20 koševa, i onda počet igrat te stizat prednost. Jer to obično završi ovako, dođeš im ful blizu al ga svejedno popušiš.
    pogledaj statistiku 2-4 četvrtine. po meni je to OK. to što su u prvoj grci napravili +20 je katastrofa.

nepotrtebno je trošiti riječi na te sramote od igrača.

Citiraj Prvotno napisano od Graničar Jozo Vidi poruku
    pogledaj statistiku 2-4 četvrtine. po meni je to OK. to što su u prvoj grci napravili +20 je katastrofa.
    Ma ne kažem ja ništa u vezi drugog poluvremena, al onako kriminalno odigrat na početku tekme, kao i protiv BiH ako ne i gore je na prosto za ne povjerovat. Pa šta se oni nečemu nadaju, kad naprave onakve propuste na početku tekme? Na početku tekme se grize, gazi, juri, a ne kad protivnika gurneš u rezultatsku prednost pa se sjetiš da bi bilo dobro smanjit odnosno ublažit rezultatsku katastrofu. Sve u svemu, ovo prvenstvo je sigurno jedno od najgorih ikad, ako ne i najgore i čim prije izvučemo neke pouke s njega, tim bolje.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    nepotrtebno je trošiti riječi na te sramote od igrača.

Jedino A.Tomić, M.Popović, B.Bogdanović, i M.Tomas i Barać igrači vrijedni spomena, svi ostali su zalutali na EP, to važi i za izbornika ipak je on vršio selekciju.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    Ma ne kažem ja ništa u vezi drugog poluvremena, al onako kriminalno odigrat na početku tekme, kao i protiv BiH ako ne i gore je na prosto za ne povjerovat. Pa šta se oni nečemu nadaju, kad naprave onakve propuste na početku tekme? Na početku tekme se grize, gazi, juri, a ne kad protivnika gurneš u rezultatsku prednost pa se sjetiš da bi bilo dobro smanjit odnosno ublažit rezultatsku katastrofu. Sve u svemu, ovo prvenstvo je sigurno jedno od najgorih ikad, ako ne i najgore i čim prije izvučemo neke pouke s njega, tim bolje.
    da, da. točno to. al ja to gledam s igračke strane. znači imamo igrače koji znaju, nisu netalentirani, u klubovima rasturaju, a onda u reprezentaciji jedno veliko 0.

dobro kažu na sportnetu, da nije najbitnije da ti igra najboljih 5, nego optimalnih 5 koji imaju ono nešto što daje ježičac prevage

Ma problem je što se totalno izgubio kult nastupanja za reprezentaciju, ne znam kako nekome nije dovoljan motiv već i sama činjenica da je dobio priliku da predstavlja svoju zemlju?

Jebemu mater, nitko me neće uvjerit da su Srbi toliko talentiraniji i pametniji od nas, pa da mogu osvojit dva svijetska i tri europska zlata u košarci! To jednostavno nije istina, istina je ta da mi nemamo ljude koji će pozvat najkvalitetnije igrače, i koji će te igrače uvest u najbolju formu kad to bude najpotrebnije. Da ne govorim da naš savez vode ljudi koji su za zatvor, al to nije ništa čudno kad se pogleda tko nam vodi nogomet, i samo zbog kakvih takvih rezultata opstaju. Al evo u košarci nema rezultata, pa svejedno opstaju. Ponavljam Srbima svaka čast, al nisu oni došli do dva zlata na SP i tri na EP preko toga što su mega talenti, već što imaju ljude u savezu i trenere koji znaju šta treba napravit da bi se došlo do rezultata, a mi očito to nemamo i to nemamo dugih sušnih žalosnih depresivnih 16 godina. Dal će se to promjenit, dal će se nakon ovog debakla, konačno počet u hrvatskoj košarka tretirat na način na koji se trebala tretirat svih ovih sušnih 16 godina? Ostaje da vidimo, al ne treba se ničemu pretjerano nadat!

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove