Prvotno napisano od
crni bombarder
Doncic ce vjerojatno biti najbolji europski igrac svih vremena, kad zavrsi karijeru, ono sto on radi na terenu nije nitko nikada. Drazen je imao sut imao ga je i Galis, Drazen je bio kiler, Kukoc je volio asistirati imao je eleganciju i profinjenost, ali ovaj ima sve. Triple double masina.
Mario Hezonja nije bas inteligentan decko, i inace a posebno nema kosarkasku inteligenciju, decision making mu je jako los, fizicki je jedan od najmocnijih bijelih igraca uopce ali sta mu to vrijedi kad on ne moze igrati u kontinuitetu. U NBA je imao fantasticne dionice, i onda odjednom izgubi tri lopte, napravi dva faula, ne radi obranu, i leti na klupu. Decko je prazna glava, na zalost. Inace mislim da u Euroligi moze uspjeti, kao da je nasao neki svoj stil.
Saric ima jasne fizicke nedostatke mada morao je vise, on je pretvoren u pomocnu radnu snagu u NBA. Taj je decko bio na korak od titule rukija godine, morao je vise.
Previse nasih kosarkasa je ili propalo ili nije ostvarilo ocekivanu karijeru, Babo je zapravo i cudom uspio, njega je Maljkovic odveo u Real Madrid gdje se izgubio, onda se vratio u Cibonu i tu spasio karijeru. Danas je jedan od boljih sutera u NBA, nije to mala stvar. Zizic mi je razocarenje, nije on ni blizu brata a govorilo se da je veci prospekt, Bender mozda i najvece razocarenje ta lik je bio 3. izbor na draftu. Danas i u Maccabiu jedva drzi poziciju, njega je onaj idiot Vujcic upropastio moje misljenje.
Zubac je jos i uspio mada nikako ne dobija potpuno povjerenje trenera ali igra u jednom od najboljih NBA klubova, i dosta je dobar. Smrsao je, nabacio misice, igra dobro. Steta sto nije bio tu, on bi isporucio 15-20 poena po utakmici. Njemu ne treba dobar play kao ostalim nasim centrima, recimo nesretni Ante Tomic.
Planinic i Bilan su smijurija, ono sto su oni igrali na ovom turniru je za rubriku vicevi, premda sve to je besmisleno i kritizirati kad mi nemamo jednu osmisljenu akciju, sve se svodi na juris 1 na 5, daj loptu Babi i onda cekaj sta ce on uraditi, eventualno Hezonja.
Izbornik nam je smijeh, ali to je jasno i od ranije.