+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 16 PrviPrvi ... 4 12 13 14 15 16 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 261/306

Tema: HKR-Hrvatska Košarkaška Reprezentacija, novosti-zanimljivosti.

Moraš bit mazohista da gledaš današnjega Splita, Zadra, Cibonu i HR reprezentaciju. To je dno dna. Negledljivo.
    Torcida Split old school

Malo sam jučer gledao. Iako se ne razumim baš u košarku vidim da su Nijemci svemirski brod za nas. Onaj Uhu- ju kako se zove, sam nas može dobit.

Naši stoje u napadu..igra samo igrač s loptom i onda se zabijaju u cijelu obranu.

A ne kužim to. Odkad ja pamtim i ne pamtim Hrvati su nosili Jugokošarku. Uz pokojeg Srbina, Bosanca , Slovenca.

Tvrdić, Šolman, Jerkov, kasnije Dražen, Rađa, Perasović, Kukoč, Cvjetičanin, Vranković.

Kako se to uspjelo uništit, to je meni misterij. Nije to od jučer. Jedino kad su igrali bilo je pod Spahijom na EP u Srbiji.. A i tada su prosuli 25 koševa prednosti u pol. Pred Španjolcima.

Al do tada su sve meli.

A Srbi koji su igrali drugorazrednu ulogu odjednom postali košarkaši.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-07-2021 at 15:12
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od 1981 Vidi poruku
    Od ovih jučer samo bi Bogdanović moga igrat u onoj Jugoplastici. To sve govori o današnjoj HR košarci.
    A Mršić bi sigurno mogao voditi tu Jugoplastiku, ovakav znalac bez ijedne akcije u napadu, sa suludim izmjenama i bez igre na centre. On bi dominiral.

S boljim trenerom na kormilu, mi bi se plasirali na OI, možda ne bi igrali značajniju ulogu, ali bi se barem plasirali.

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Preko ukića je onaj njihov radio dar mar. Pa ono je sramota bilo. Čitam da su se iza utakmice potukli ukić i mršić. A mi tako uvijek igramo 1 na 5 nemamo uopće trenera dolazi jedan gori od drugoga da trenira. Frustriran sam a mogu mislit kako je jadnom bojanu
    Haha, potukli su se? Stvarno? Inače, ne znam jesi li vidio, ali Ukić nije igrao možda četvrtinu i kad ga je Mršić vratio na parket, on je ušao bijesan i psovao sve po spisku nekome. Meni se učinilo kao da je ljut jer sjedi na klupi. A ono, uđemo u tekmu, Ukiću Lo stavi 8 koševa zaredom, u prve 4 minute. Ukić ga zonira prvi napad da ovaj laganini ispali tricu i naravno zabije.

Ne kužim u kojim je filmovima Ukić, ali ono kaj on igra je očajno. Još više ne kužim Mršića kaj ga je uopće uzimao u kadar, kažem ti, Radovčić i Gnjidić su klase za Ukića već sad.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Haha, potukli su se? Stvarno? Inače, ne znam jesi li vidio, ali Ukić nije igrao možda četvrtinu i kad ga je Mršić vratio na parket, on je ušao bijesan i psovao sve po spisku nekome. Meni se učinilo kao da je ljut jer sjedi na klupi. A ono, uđemo u tekmu, Ukiću Lo stavi 8 koševa zaredom, u prve 4 minute. Ukić ga zonira prvi napad da ovaj laganini ispali tricu i naravno zabije.

Ne kužim u kojim je filmovima Ukić, ali ono kaj on igra je očajno. Još više ne kužim Mršića kaj ga je uopće uzimao u kadar, kažem ti, Radovčić i Gnjidić su klase za Ukića već sad.
    Kažu da ih je mulaomerović razdvajao
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Citiraj Prvotno napisano od 1981 Vidi poruku
    Moraš bit mazohista da gledaš današnjega Splita, Zadra, Cibonu i HR reprezentaciju. To je dno dna. Negledljivo.
    Ja sam gledao ove sezone Cibonu u nekoliko navrata na televiziji, jednom su dobili Partizana, a drugi put su izgubili od Splita. Cibona je bila milina za gledati, imaju mladu, jako talentiranu ekipu, jedan njihov igrač ide ove godine na draft i bit će izabran u prvoj rundi. Bolje igraju od HR repke za klasu, a to je zato jer imaju 2 klasna pleja, Radovčića i Gnjidića. Mali Gnjidić podjseća na Zokija Planinića igrom. I takva Cibona je izgubila od Splita koji se isto pojačao i koji igra lijepu košarku i koji je skoro dobio Zvezdu koja igra Euroligu u Pioniru.

Moja ocjena je takva da, nije problem hrvatske košarke i sporta nekvaliteta nego slaba popraćenost od strane javne televizije zbog koje nema sponzora i zbog čega se ne mogu zadržati kvalitetni mladi igrači i dovesti kvalitetni treneri i možda poneko pojačanje da se dignu na višu razinu. Čim televizija prati odmah i navijači kažu ovo je dobro, ajmo to pratiti, ovako ti ne vidiš nigdje našu ligu i klubove i onda se paušalno ocjenjuje: to može pratiti samo mazohist.

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Kažu da ih je mulaomerović razdvajao
    Ukićev problem je kaj se on razljuti samo onda dok ga ne stave u igru, a kad je unutra onda igra kao tetkica, obranu i napad.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Malo sam jučer gledao. Iako se ne razumim baš u košarku vidim da su Nijemci svemirski brod za nas. Onaj Uhu- ju kako se zove, sam nas može dobit.

Naši stoje u napadu..igra samo igrač s loptom i onda se zabijaju u cijelu obranu.

A ne kužim to. Odkad ja pamtim i ne pamtim Hrvati su nosili Jugokošarku. Uz pokojeg Srbina, Bosanca , Slovenca.

Tvrdić, Šolman, Jerkov, kasnije Dražen, Rađa, Perasović, Kukoč, Cvjetičanin, Vranković.

Kako se to uspjelo uništit, to je meni misterij. Nije to od jučer. Jedino kad su igrali bilo je pod Spahijom na EP u Srbiji.. A i tada su prosuli 25 koševa prednosti u pol. Pred Španjolcima.

Al do tada su sve meli.

Pa sustavno, kao i sve ostalo. Najveći razlog uništenja naše košarke je ulazak u Jugo ligu, tam hrvatski klub ne smije biti ni blizu trona. Jednom smo osvojili pa su reorganizirali cijelu ligu, promijenili pravila, suce, sjedište lige itd.

Jedini put ozdravljenja naše košarke je oslanjanjem na svoju ligu, Rađa i Vranković su tu krenuli u dobrom smjeru, ali pravi potez bi bio izlazak iz Jugo lige.

Drugi pravi potez bi bio da HTV opet postane hrvatski i da sustavno prati i promiče hrvatski sport jer bez promidžbe nema ni sponzora ni love ni kvalitete.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku

Al do tada su sve meli.

Imamo mi i danas dobre igrače i dobre talente, ali naša 3 najjača kluba su postali prosjaci i u njima naši mladi talenti ne mogu postati svjetski igrači kao nekada nego moraju ići van, a onda znaš i sam da te stranac baš i ne mazi, fućka se njemu hoćeš li ti postati svjetski igrač ili ćeš propasti. Taj element nam fali da opet budemo u vrhu, ali unatoč tome mislim da možemo biti u vrhu, ali moramo kupiti dobrog trenera. Srbima su takve stvari jasne, oni nisu uništili svoja 2 glavna kluba nego su ih silom i milom doveli na višu razinu, da igraju stalno Euroligu i Europu i tu se kale. Pa onda guraju svoje trenere širom Europe, a njihovi treneri guraju njihove igrače. Divac je bil u NBA-u sportski direktor, odmah je doveo 2 Srba u klub i gurao ih. Obradović je u Feneru gurao Srbe, a Ivković u Efesu isto tako. Divac je zbog toga spušio posao, ali gurao Srbe. Dakle, moraš gurati svoje igrače, trenere posvuda. Moraš imati jake klubove u Europi i onda na nekaj možeš računati.

P.S. Nikad neću zaboraviti sezonu ABA lige kad je Cibona osvojila, Šarić bio MVP lige. Jokić je tada igrao za Megu mislim, bio dobar igrač i talent, ali Šarić je za njega bio klasa iznad. Jokić išao na draft odmah, a Šarić kod Ivkovića u Efes koji ga je kao školovao tako što mu nije dao igrati, nije mu dao slobodne ruke kao u CIboni i pretvorio ga u igrača koji radi blokove i puca trice iz kuta.

Duda je uništio našeg talenta bez razmišljanja, a Jokić je te 2 godine napredovao u NBA ligi. Sad je Jokić zvijezda u NBA ligi, a Šarić u rotaciji Phoenixa, doduše kluba koji će biti vjerojatni novi NBA prvak, ali ipak nije dosegao ono kaj se za njega očekivalo.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 04-07-2021 at 15:31

Cinjenica da hrvatska kosarka nije producirala krstenog beka vec 20 godina, jasno govori u kakvom je stanju hrvatska kosarka.

Nema se tu sta govoriti, ovaj na klupi je samo posljedica, Mrsic je dosao kao Radjin intimus, a ista ta muska sponzorusa i posvudusa Radja je redom odbijao Trinchieria, Ivanovica, Acu je otjerao, Trinka je trazio samo slobodne ruke da gradi momcad Radja ga je odjebao. Vjerojatno je u pozadini raspodjela novca, a sve te antitalentirane kosarkase koje gledamo u i oko reprezentacije, sve su to kumovska djeca, i Jordano i Mustapic i peti i deseti.

Citiraj Prvotno napisano od crni bombarder Vidi poruku
    Cinjenica da hrvatska kosarka nije producirala krstenog beka vec 20 godina, jasno govori u kakvom je stanju hrvatska kosarka.

Nema se tu sta govoriti, ovaj na klupi je samo posljedica, Mrsic je dosao kao Radjin intimus, a ista ta muska sponzorusa i posvudusa Radja je redom odbijao Trinchieria, Ivanovica, Acu je otjerao, Trinka je trazio samo slobodne ruke da gradi momcad Radja ga je odjebao. Vjerojatno je u pozadini raspodjela novca, a sve te antitalentirane kosarkase koje gledamo u i oko reprezentacije, sve su to kumovska djeca, i Jordano i Mustapic i peti i deseti.
    Ma proizveli smo, kak nismo proizveli, samo se ne znamo boriti i izvan terena. Uvjerljivo naša najjača generacija je trebala osvojiti zlato u Beogradu, ali su ga osvojili Španjolci, nakon ozljede Kasuna i Planinića i krađe od strane sudaca, slobodna bacanja 48-12 za Španjolce. Nakon toga je Španjolska preuzela desetljeće vladavine u košarki umjesto nas, a Ukić postao od velikog talenta truba. Srbi se znaju laktariti, Španjolci isto, guraju svoj lobi svuda. Španjolci dominiraju košarkom i nogometom, svugdje se pogoduje njihovim klubovima i reprezetanciji. Mi smo tu tanki.

Koga je hrvatska kosarka proizvela na bekovskoj poziciji? Babo je krilo a i produkt je mostarskog kluba i Real Madrida, Zoran Planinic mostarac ajde mozda je Cibona nesto uradila, Simon eventualno mada on je tek prosjecan bek i taj Zagreb koji je djelovao kao posten rasadnik talenata je danas unisten, tamo su stasali i Saric i Hezonja, ostaje Giricek kao polubek polukrilo a on je Hrvatsku napustio prije tocno 20 godina. Od svih ovih samo je Planinic jedinica, i jos Ukic koji nikada nije ni bio posten razigravac vise je jurisao 1 na 5 i aktivniji je kao kriticar po drustvenim mrezama nego kao kosarkas.

Mi smo unistili more talenata, hrvatska kosarka nema struku i taj problem je evidentan, jos od kad je Radic nametnuo suce kao gospodare kosarke. Struka je unistena negdje usput.

Sad sam se sjetio jednog detalja, nije kosarka ali je trenerska struka u Hrvata, ja sam se frapirao kad je Butina posvjedocio da nitko nikada u Dinamu, od strane trenera, njih kao golmane nije ucio visoke lopte. Nikada nisu imali trening istrcavanja na visoke lopte.

To je da ne povjerujes. Ne vjerujem da bi covjek lagao.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Svaka čast Bogdanović, ali je li on mazohist ili što? Ići igrati u istoj ekipi sa hezonjom, meni to nije jasno, pa samo to što je hezonja pozvan sve ti govori o izborniku, o ekipi, o hrvatskoj košarci.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    I da, uz to što nemamo kvalitetne tenere(ili takvi barem ne odbijaju šans) mi nemamo ni kvalitetnih igrača, osim Bogdanovića.

Naravno grunf nam je objasnio zašto je jokić mvp nba, a šarić grije klupu, a vjerojatno će nam i otkriti zašto je dončić super zvijezda, a hezonja može igrati samo za ovakvu hrvatsku

Jesi li ti Hamfri mesina ili obradovic i koje su tvoje reference u kosarci?

Ili si samo diletant Mrsic koji pojma nema, gori i od Dalica
    .

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Sekstant Vidi poruku

Jesi li ti Hamfri mesina ili obradovic i koje su tvoje reference u kosarci?

Ili si samo diletant Mrsic koji pojma nema, gori i od Dalica
    .
    Od svih nabrojani čuo sam samo za mršića i dalića, nadam se da sam ti odgovorio.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    I komšijama crkla krava.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    I da, uz to što nemamo kvalitetne tenere(ili takvi barem ne odbijaju šans) mi nemamo ni kvalitetnih igrača, osim Bogdanovića.

Naravno grunf nam je objasnio zašto je jokić mvp nba, a šarić grije klupu, a vjerojatno će nam i otkriti zašto je dončić super zvijezda, a hezonja može igrati samo za ovakvu hrvatsku
    Treba se opet prisjetiti da je Hezonja bio zvijezda u Barceloni iste razine kao Dončić u Realu, da je Hezonja bio mislim 5. izbor drafta i da mu se prognozirala zvjezdana karijera. Ali razlika je u tome što Hezonja nije imao potporu ekipe u kojoj je igrao, a Dončić je, u tom svome razvoju talenta. Hezonja se zeznuo što nije ostao još sezonu ili dvije u Barceloni, osvojio neku titulu i došao s autoritetom u NBA ligu kao Dončić. Vjerojatno je i razlika u tome kaj je Dončić veći radnik i vjerojatno i bolji igrač, ali mene i dan danas duša boli kaj se Hezonju nije iskoristilo na bolji način.

Ali opet, Hezonja je i dalje zvijezda Eurolige, čovjek ima svoju klasu i igral bi za svaku repku u Europi, tak da nemaš pojma Hamfri.

A kaj se tiče Šarića i Jokića, tko god je pratio ABA ligu te sezone, Šarić je dominirao cijelu sezonu, Jokić je u drugom dijelu sezone počeo odlično igrati, ali opet je prema Šariću izgledao limitirano. Kaj se dogodilo da Šarić sad izgleda limitirano prema Jokiću je pitanje za sve, ali ja sam gledao kaj se dogodilo, Šarić je zapao onom Ivkoviću u ruke, koji ga je osakatio u ključnim godinama razvoja. Da je otišao odmah u NBA bio bi zvijezda sigurno. Ovako je igrač role i igra NBA finale, opet nije malo. Jokić je ispao već davno.

Poispadali svi favoriti. Srbija se izblamirala protiv c reprezentacije italije. U jednom tremutku talijani otišli na 24.
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove