+ Odgovori na temu
Stranica 10 od 16 PrviPrvi ... 8 9 10 11 12 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 181/305

Tema: HKR-Hrvatska Košarkaška Reprezentacija, novosti-zanimljivosti.

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    najjači komentar na pobjedu protiv Španjolske:

dobro je ovo
    ali fale nam play i centar
    ...

a i fale nam, kad bi imali jakog robusnog centra ala Raduljica Srbija, i playa koji bi bio na 50 posto Teodosića opet Srbija, bio bih siguran sto posto u medalju. ovako, prije ne nego da, ali nemaju šta izgubiti i neka igraju tako.

to im može donesti više uspjeha, od playa i centra. run and gun košarka.

još jednom, poteza dana a možda i desetljeća hrvatske košarke, kad je konačno skinuto prokletstvo staro 20 godina.

Član u nastajanju LIKOTA avatar
    Datum registracije
    Nov 2012
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku

još jednom, poteza dana a možda i desetljeća hrvatske košarke, kad je konačno skinuto prokletstvo staro 20 godina.
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Citiraj Prvotno napisano od LIKOTA Vidi poruku

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    north šta misliš jel dario sluša thompsona

Durant se slikal s nasim Markom, veli da zeli ovjekovjeciti sliku s buducom NBA zvijezdom i nek dode u Golden State, fali im cetvorka.

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    north šta misliš jel dario sluša thompsona

sto posto, vidi mu se na faci.

http://www.slobodnadalmacija.hr/spor...pravu-hrvatsku

kaže dario daj te mi jedno janje što se peče, i thompsona pustite s razglasa da mi prija.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 10-08-2016 at 05:49

bacite oko na babu u centru na zadnjem sicu, imamo medalju ako ništa zbog toga što smo budale kakvih nema.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Mostarci uvijek sjede na zadnje sjedištu da vide čitav autobus ispred sebe...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Imate doli temu na OI, ne ujeda nitko..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    već duže vrime ne pratim košarku pa sam možda u krivu al' čini mi se da prvo misto u grupi nije nedostižno
    Vidi, jebote. Nisam bia u krivu

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Vidi, jebote. Nisam bia u krivu
    jedino ti mi se činiš ko vizionar ovdje, svi ostali nisu ti ni do koljena.

SIN legendarnog člana Utah Jazza i Dream Teama iz 1992. godine, Johna Stocktona, prije četiri dana stigao je u Zagreb kako bi se pridružio svom novom klubu Cedeviti u nadolazećoj sezoni.

"Hrvatska je sjajna država. Nikad nisam bio ovdje. Grad je sjajan, suigrači su sjajni, a klub je vrhunski. Počašćen sam i spreman za početak sezone", nije sakrivao oduševljenje novi Cedevitin playmaker, David Stockton.

Iako nije uspješan i toliko dobar igrač poput svog oca, svejedno je dobio veliku podršku svoje obitelji za svoj prvi angažman u Europi rekavši kako mu je otac dao glavni poticaj da stigne u Zagreb te obećanje kako će ga uskoro u glavnom gradu Hrvatske i posjetiti.

David preko svoje majke ima hrvatske korijene pa bi vrlo lako mogao dobiti hrvatsko državljanstvo i zaigrati za naš nacionalni tim.

"Mislim da imam rođake u Dubrovniku. Moja obitelj je vrlo uzbuđena i grupa od oko 80 Hrvata u SAD-u veseli se dolasku u posjete Hrvatskoj kako bi vidjeli zemlju iz koje potječu. Volio bih igrati za Hrvatsku. Učinio bih svoju obitelj ponosnom. Prema onome što sam vidio, Hrvatska ima odličnu momčad. Mislim da su pred tom reprezentacijom velike stvari i volio bih biti dio toga", izjavio je 25-godišnji Stockton junior.
    evo ga, našli smo novog playmakera, grunfek što ti kažeš ?

grunfek, plati mu kartu iz SAD, treba nam play.

grunfe brate plaćaj kartu odmah.

Bumo ga sad vidli je li vrijedi, tesko je ocijeniti prek Jubitoa, ali jasno je da nije klasa staroga.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Bumo ga sad vidli je li vrijedi, tesko je ocijeniti prek Jubitoa, ali jasno je da nije klasa staroga.
    pa znam da nije, ali za nas je i ovakav predobar kad nemamo nikoga vrijednost spomena na toj poziciji.

http://www.sbnation.com/nba/2016/8/2...france-croatia

nema srbije, očito je da neki drugi malo drugačije gledaju u budućnost od njih, a baš dobro jer da smo ovo mi napravili oni bi opet počeli srat o "prokletstvu iz atene". ma nema tu više problema, gazimo sve ko plitak potok do finala, iduća olimpijada je naša sto posto.

reko na koju šemu je stockton hrvat
    onda vidim da mu je šukundjed sa majčine strane hrvat
    ajde bar je bijel neću više da vidim crnce kako igraju za nas
    to mi dođe ko varanje

ah, pa to ti je tam normalno, šukundjedovi se računaju ko očevi i majke.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove