+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/4

Tema: Ignoriranje Tomislava Jonjića od strane duboke države i njezinih medija

Ignoriranje Tomislava Jonjića od strane duboke države i njezinih medija

Iako postoji tema o predstojećim predsjedničkim izborima, ovaj slučaj zaslužuje posebnu temu.

Predsjednički kandidat Tomislv Jonjić koji je prvi najavio kandidaturu za predsjednika Republike trpi potpunu ignoranciju od strane jugoudbaških medija. Kako elektronskih tako i pisanih.

To još nije zabilježeno, ovakva panika duboke države.

Svi drugi kandidati samo se izmjenjuju pred kamerama Yutela i ostalih televizija, sipaju intervju-u s Kekinicom koja ima šanse ko pečena kokoš pred gladnim drvosječom.

Jednom su ga stavili u anketu Večernjeg lista, siguran sam da mu provjere rejting. Bio je drugi sa nešto malo manje od tri tisuće glasova. Što je svakako relevantnije od neprovjerljivih anketa. Iza njega su bili i Primorac a daleko daleko iza su bile Selakica i Kekin koje su inventari svakog dnevnika i svih mainstreim medija.

Uvjeren sam da ih je baš ta anketa natjerala na naredbu za totalnu ignoranciju Tomislava Jonjića.

Kad bi hrvatski narod bio politički pismen i drčan on bi na to primjereno odgovorio prvo glasanjem, a u slučaju krađe, za koju opravdano sumnjam da se može dogoditi kad vidim ovo štp se sad događa, čak i nepolitičkim sredstvima. Ovo je čisti dokaz kako hrvatskom vlada duboka udbaška država 1/1.

Ovi svi drugi kandidat pa čak i Branka Lozo, čini se vrlo svjesna Hrvatica, elokventna, načitana i obrazovana i bila bi mi prvi izbor da ne dolazi iz prevarantske stranke DP-ea, ma kako se njezina frakcija sada zvala. Odmah je bila prezentirana u elektronskim i pisanim medijima čak i na televiziji u srpskom vlasništvu, na N1 koja je uz NOVU TV druga srpska TV koja za razliku od NOVE nema nacionalnu koncesiju.

Tomislav Jonjić treba paziti i kad bude predavao potpise. I kad se budu brojali glasovi. Duboka udbaška država će sve napraviti da ga onemogući u pohodu na mjesto predsjednika republike.

Ostalo su sve nečiji pijuni a posebno je karikaturalna kandidatura Mire Bulja za predsjednika republike. To je već sprdanje. Ali ne bi bilo prvi put da Bulj bude korisni idiot duboke države. To je bio i kad je prvi u saboru prezentiraao uradak udbaškog glasila Nacionala, što oni i ne taje i ne kriju, kad je Karamarka optužio za sukob interesa zbog žene, i kad je poslije toga pala jedina ozbiljna hrvatska vlada iza rata, ona Oreškovićeva kojemu su plitke budaletine spočitavale nedovoljno poznavanje hrvatskog jezika.

No Bulj je ionako bizarna politička pojava bez ikakvih šansi ali ona koja može uzeti Jonjiću glasove je Branka Lozo i bilo bi od nje pošteno da prihvati Jonjićevu ponudu, za jednog desnog kandidata. Onaj koji se obaveže na određene točke ( ne moraju biti jedine) i tko skupi najviše potpisa, neka bude kandidat "desnice".

To je fer ponuda i tu će se vidjeti tko je tko.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-10-2024 at 21:55
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Zašto bi Bulj bio bizaran? Samo zato jer je u Mostu?
    Barem nije lutak na koncu i nema dlake na jeziku.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 18-10-2024 at 13:04
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Zato sto je elementarno nepismena seljačina. A da nije ničija lutka na koncu. Je itekako. Cili Most je lutka na koncu duboke države. Oni su ih i osnovali.

Tko je ono u saboru pročitao pamflet udbaškog biltena Nacionala da je Karamarko u sukobu interesa i zašto je posljedično pala Oreškovićeva vlada.

Pa Miro Bulj je profurao prvi u saboru udbašku igru.

Nepismeni i neobrazovani Miro Bulj. Pitanje je samo jel on to prenio jer je osim sto je osnovno nepismen i politički nepismen ili je to uradio svjesno po nalogu duboke države.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-10-2024 at 22:51

Zbog Eline i bokala vina

Jonjić može samo na lokalne TV i tamo ima vrlo dobru gledanost

Zbog Eline i bokala vina