Evo završili lokalni izbori u BiH koji nisu održani u onim općinama pogođenim poplavama.
Što se tiče Hrvata manje više sve ostalo isto osim što se izgleda izgubilo Žepče gdje su bila dva kandidata Hrvata i jedan Musliman.
No Muslimani su to prošli put uradili u N. Travniku pa je tako Hrvat postao gradonačelnik a možda i ponovi mandat.
U Rami je pobjedila opet ona seljačina Ivančević koji se hvali napretkom Rame a općina mu ima jedva 50 rođenih. Muslimani glasuju za njega a bome i Hrvati. Rama propada unatoč ogromnom proračunu. No kad imaš ograničenu seljačinu na čelu općine ne pomaže tu nikakav proračun. Mada čudim se Ramcima, tamo sam bio godinu dana u ratu i mi smo bili kamilica spram Muslimana u odnosu na njih.
u Duvnu i Livnu zamalo se promjenili gradonačelnici. Bome Buntić zamalo.
Stolac obranjen lagano.
U Mostaru izgleda Hrvati dobili mandate ali pošto je tamo ludilo od pravila tko zna..valjda će obranit gradonačelničko misto a i vrijeme je da se ukine taj suludi izborni zakon samo za Mostar. Zašto nema za Sarajevo ili Banjaluku. To je davno trebalo ukinut i ne znam zašto ta debilna anomalija ne dođe u fokus hrvatske politike i u BiH i u Hrvatskoj. A čuj mene zašto, zato jer ih nije briga.
Ono što je karikaturalno na ovim izborima koliko Srbi lažu. Tako ih je po popisu na izbore izišlo 639.432 što je 40,2% od birača a što bi značilo da genocidna Republičetina srpsčetina ima slušajte sad cca 1.532 864 birača.
Kad tome dodamo one maloljetne koji ne mogu glasat..nnnnn..ddddd...18 x ajmo reć 9 000 po generaciji..ide to i malo više ali uzmimo cca 9 000 ( naravno da i tu lažu jer bi bili jedini u Europi koji nisu imali pad rođenih zadnjih 10 godina nego čak i rast)..dakle 18 x 9 000 jest jednako 162 000 plus onih 1.532.864 jest jednako, ljudi moji, u genocidnoj Republičetini Srpsčetini po njihovom zavodu živi cca 1.694.864 čoveci..a kad to usporedimo s popisom iz 1991-ve gdje je popisno 1.366.104 Srbova
Dakle u međuvremeno je Srpsčetina dobila više od 300 000 stanovnika. odakle, gdje, kako s negativnim prirastom, iseljavanjem..to ne može nitko objasnit..
Još su 91-ve popisivani i oni u inozemstvu.
Koliko je to karikaturalno da je u onim vukojebinama istočne Hercegovine plus Foča i Kalinovik koje je selendra kao i Ljubinje, Gacko, Bileća , malo veće Nevesinje i jedino ozbiljno misto Trebinje..vele izišlo 56 000 tisuća glasača.
A dobro ako ih toliko uopće živi tamo. Za usporedbu u Trebinju je po tim podacima izišlo duplo više nego u Širokom 18 000 Trebinje ŠB 9 000 izišlih a Široki šije Trebinje u broju rođenih. A u cijeloj Zapadnoj Hercegovini izišlo 32 000. A u vukojebinama 56 000. Pa u to ni retardirani pavijan ne bi povjerovao.
Niko krupno ka Srbin ne laže.
Nije problem da su svuda napuvani popisi, tako za Duvno vidim 19 tisuća i nešto birača a kamo sreće da toliko ljudi živi sad tamo a ne samo birača.
Ali ovdje je lažetina o broju izišlih na glasanje i konačnom broju jednog naroda koji iz toga proizilazi. Ako živi pola Srba u BiH od one izišle brojke..to je tu negdje 800 000 plus nešto Muslimana, nešto sitno Hrvata i ako se ukupno nategne u tzv RS do 900 000 i to je to.