+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 3 4 5
Prikaz rezultata str. 81/92

Tema: Predsjednički izbori u RH.

Nešto mi previše orjunaško-udbaški mediji uvjeravaju sve da je Milanović skoro siguran pobjednik.

Pa ako je on toliki politički gigant zašto nije pobjedio na parlamentarnim izborima gdje se kršeći sve zakone, kandidirao se za premijera. Da smo mi imalo nalik na ozbiljnu državu on poslije toga politički ne bi postojao niti bi se smio kandidirati ni za jednu javnu dužnost pa ni da mastiljari u nekom odvjetničkom uredu. A u drugim državama bilo bi i drugih konzekvenci.

No s obzirom da znamo tko nam vodi državu i upravlja s njome i da je to kontinuitet od 45-te tako ..ko da se ništa nije dogodilo. Pojio vuk magare reklo bi se kod nas.

Znači kako to da je SDP s njim kao kandidatom na parlamentarnim izborima doživio fijasko.

On je realno karikatura od političara. Kad je bio predsjednik vlade, ta vlada je bila proglašena među par najgorih u svijetu. Dok su drugli izlazili iz recesije i to bila za njih davno prošla stvar, on je tek u zadnjoj godini mandata imao neki mizeran rast. Do tada je ukanalio Hrvatsku da nas je jedna poluraspadnuta Srbija sa bizarnim idiotom na čelu državu, zamalo prestigla po ukupnom BDP-u.

Postao je predsjednik jer je protiv sebe imao onu političku karikaturu Kolindu koja je bila varalica tipa Penava ili Radić.

Dodatno on srozava ionako mizeran utjecaj Hrvatske u svijetu sa svojom rusofilijom, sa svojim slizavanjem s Dodikom kojemu svaki pristojan političar neće ni ruku pružit. On mu služi ko nekad Vlah Turčina. Za novac.

Nekad mu se Orban gadio i pričao o njemu sve najgore. Sad kad se Orban slizao sa Srbima odjednom mu Orban super. To je jedna nedosljedna bena.

Nekad je podržavao ponižavanje Hrvata u BiH i govorio na SDP BiH skupovima pa je onda kao skužio. Ako on tada nije znao što je SDP BiH onda je on malouman. Znao je on sve, ali sad ovo što se kao on bori za Hrvate u Bih to je samo štaka kojom šepa za srpsko-ruske interese. Na to je nasjelo par postotaka naših budaletina.

Za njega će glasovati sve što je protuhrvatsko, jer oni znaju tko je on i što je on ustvari. I određeni postotak maloumnika koji sebe smatraju političkim Hrvatima i ne kuže jedan kurac.

Ali da je on siguran pobjednik, kako da ne.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-11-2024 at 23:18
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Zašto Milanović? Pa zato jer je naš narod glup.
    Drugi narodi već bi odavna pukli i izašli na ulice, ali ne i Hrvati.
    Zna se za koga će glasati na parlamentarnim izborima i ne daj Bože, za bilo kakvu promjenu na predsjedničkim izborima.
    Hej, pa Hrvati su dva puta birali Mesića "jer priča viceve"a Sanadera i Plenkovića jer "pričaju strane jezike".

Motaj kablove, gasi svjetla, nema spasa za ovo društvo i državu.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 24-11-2024 at 23:48
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Narod je prevaran i izvaran. Zadnji primjer je DP.

Ovom državom drma orjunaško-udbaška ekipa i nije se lako s njome borit. To je gora situacija nego u Srbiji.

Ali koplje u trnje bacati, nije rješenje. Doć će i njima kraj. I Izraelci su 40 godina lutali kroz pustinju nakon izlaska iz Egipta i pravili sebi zlatno tele, dok nisu ušli u obećanu zemlju Kanaan.

Zbog Eline i bokala vina

Zbog Eline i bokala vina

Eh da, i Karolina Vidović Krišto je ušla u predsjedničku utrku; https://www.7dnevno.hr/vijesti/jos-j...rena-u-uspjeh/
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Zanimljivo je pratiti kako na ovoj Večernjakovoj anketi vjerojatno HDZ ovi botovi a mozda i SDP botovi, botuju čas za Lozo, čas za Bulja

Inače orjunaško- duboka država nakanila je strpati prikupljanje potpisa i izbornu kampanju u jedan misec. A najrađe bi ih ne bi održali.

A možda ih i ne održe, Ako ne izaberu one udbaško orjunaške igrače u tzv. Ustavni sud, sakupljalište bitangi i ološa.

Zbog Eline i bokala vina

Potpisao za Jonjića i to na "Crvenoj Trešnjevci". Taman sam se zatekao kad je Kekinica bila kod svog štanda. Osim štanda još dvojica muškaraca drže letke u rukama za Kekinicu i listove za potpisivanje. Na Milanovićevom štandu logično najveća gužva i kod Kekinice isto, ipak je Trešnjevka jugokomunistička utvrda. I kod Lozo je bilo potpisivanja, malo sam stajao pa gledao. Selakica je imala malo zabačen štand, njega sam zadnjeg primjetio.

Evo u igru se ubacila i Karolina Vidović Krišto i odmah je mediji nakon godina ignoriranja ubacuju u dnevnike. Nikad ne bi pomislio da bi ona to radila što sad radi.

Orjunaško-udbaškoj državi nisu bili dosta Bulj, Lozo nego sad upade i Karolina. Jonjić je i dalje "persona non grata" u medijima. Ovako nešto ne pamtim a dugo pamtim. Šta je to toliki strah uhvatio orjunašku bagru.

Zbog Eline i bokala vina

Ne sumnjam u Karolinino domoljublje, ali ona se pogubila i živi u nekom svom svijetu kad je u pitanju politička zbilja.
    Između ostalog, napala Jonjića a on joj odgovorio; https://direktno.hr/domovina/jonjic-...oogle_vignette

Tomislav Jonjić u podcastu Velebit

Zbog Eline i bokala vina

Odličan Jonjić. Sve jasno i koncizno. Od svih njegovih stavova jedino se ne slažem s onim da bi on vratio neku vrstu županijskog doma i tamo stavio današnje predstavnike nacionalnih manjina bez mogućnosti da odlučuju o vladi i proračunu.

Ja bi ih ukinuo potpuno. Po europskoj praksi.

Zbog Eline i bokala vina

Iako je duboka orjunaško-udbaška država na Jonjića spustila tešku željeznu zavjesu" ignoriranja, pribavila još 4-5 korisnih idiota na desnici ( to je ona priča kako je desnica glupa pa ih uvijek ima 5-6 na izborima, nije to nego ih UDBA ubacuje u igru) Jonjić briljira na lokalnim TV. Evo neka Tv Diadora, nikad čuo za nju, ima na youtube 4 tisuće i 210 pretplatnika a intervju s Jonjićem pogledalo 15 000 ljudi. I tako ruši rekorde na svakoj lokalnoj TV od Osječke, TV Jadran, Vinkovačke itd.

Zbog Eline i bokala vina

Sramota da na javnoj televiziji koju svi plaćamo uopće ni ne spominju Jonjića.
    Glavno da na teletekstu HTV-a piše izjava izvjesne Aurore Weiss.

Zato i ne gajim nikakve iluzije.
    Sve je unaprijed sređeno da u drugi krug uđu dezerteri Primorac i Milanović, kandidati dva kraka jedne partije.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 04-12-2024 at 23:33

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove