+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1 2 3 4 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/68

Tema: Predsjednički izbori u RH.

Tomislav Jonjić objavio popis onih koji ga podupiru u utrci za predsjednika; https://narod.hr/hrvatska/jonjic-se-...gledajte-popis

Neka imena koja su mene ugodno iznenadila: Ljerka Mintas-Hodak, Andrija Hebrang, Ivan Aralica, Meri Cetinić, Davor Domazet-Lošo, Željko Sačić...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 23-09-2024 at 22:12
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

To su sve očekivana imena. Tu bi izuzeo rusofila Davora Domazeta Lošu kao jednog cirkusanta.

Mada ne virujem da će njemu to pomoć, medijski je ignoriran a nema svoju stranačku mašineriju poput SDPa ili HDZa a on bi morao malo poraditi na stajlingu.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Jonjić odgovorio Mlinariću: ‘Ne trgujem svojim uvjerenjima’.
    Šta je ovaj Ćipe ispao teški ljigavac.

Znam da Jonjić nema nikakve šanse... no, uvijek sam glasala po srcu i po savjesti.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Za Jonjića je bolje da ga tzv.DP ne podržava. Njihova politička vrijednost i snaga se trenutno vrte oko nule. Mogli bi mu samo naškodit.

To što ih ankete drže malo iznad praga to je samo zato jer su postali leftardske korisne budale. Kao što su ih prije umanjivali sad ih povećavaju.

Slično vrijedi i za drugu frakciju koja sad glumi da je drugačija.

A Jonjić. Mada sam mislio da nema nikakve šanse, bome nisam sad siguran.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-09-2024 at 18:24

Zbog Eline i bokala vina

Strašno sam mu bila zamjerila kad se poveo za Hasanbegovićem kada je ovaj raskopao stranku NHR.
    U međuvremenu je Jonjić valjda shvatio kakav je smutljivac Hasanbegović pa su se razišli.
    Jonjić je sada u HSP; on i Bruna Esih su ušli zajedno u stranku početkom ove godine.
    Mislim si ako je ona prešla preko svega mogu i ja.
    U svemu ostalom Jonjić zastupa moja stajališta.

Nova stranka, Domino, imat će svojeg kandidata za predsjednika, točnije kandidatkinju Branku Lozo.
    Po meni skroz ne potrebno jer samo radi štetu Jonjiću a na korist Primorcu a možda je baš to šta Radić zapravo želi.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 29-09-2024 at 22:24

Evo i Branka Lozo objavila kandidaturu

Vrlo dobar, impresivan nastup i pogođene teme. Samouvjerena, elokventna, pismena. Da nije kod Radića, prevaranta i varalice, glasao bi za nju.

Zbog Eline i bokala vina

Jonjića su yugomediji baš stavili na ignore.

Samo su ga jednom prikazali u anketi gdje ima 3,7%. Nikad ga nema da nešto komentira. Samo ova četvorka Milanović, Primorac, Selakica i Kekin. Čak su i onog redikuloznog Kolakušića pitali za izjavu kojega nema ni u izmišljenim anketama ali Jonjića jok. Očito ga se plaše. To je stara udbaška taktika. Kao što su prije radili kad su ubijali "nema čovjeka-nema problema" sad koriste taktiku "nema čovjeka u medijima- nema šanse na izborima".

Al mogu tako izazvat i kontraefeket da ljudi iz inata glasuju za njega.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-10-2024 at 17:08

Zbog Eline i bokala vina

Naručene ankete u kojima se manipulira sa postocima podrške nekim kandidatima.
    Neki su postoci prenapuhani a neki su premali samo da bi se ostavio dojam da neki kandidati nemaju šanse.
    Čista manipulacija.
    Meni ankete ništa ne znače, no mnogi se na kraju odluče glasat za stranku/kandidata koji ima veće postotke u anketama samo "da se ne baci glas".

Za DP-ovce koji misle dati glas Primorcu, jedna prigodna;
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 06-10-2024 at 22:21

A jebate ja mislio fotoshop.

Ali kad bolje pogledaš i pašu si.

Zbog Eline i bokala vina

Ma kakav photoshop.
    Mesić je u toplicama i ovaj ga je išao posjetiti.

Baš si odgovaraju; jedan je bivši komunist i dezerter a drugi krivokletnik i nacionalni izdajnik.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 07-10-2024 at 22:07

Ova slika gdje se Primorac slika s Mesićem samo je dokaz da je Primorac isturen samo pro forma u dogovoru sa Milanovićem, samo da ne ispadne da je HDZ-ov kandidat izgubio. To HDZ misli a kako će biti, zadnju riječ ima hrvatski narod za kojeg i Milanović i Plenković jednako misle da je priglup i ograničen, za što im je hrvatski narod nažalost i davao povoda za takav stav. Da Milanović ostane a da HDZ spasi obraz ( oni se postavljaju tako kao da ga stvarno imaju)

Ovo je kao kad je Sanader isturio Kosoricu kao pro forma kanditata Mesiću. Svi su to znali. Pa ne bi ni ušla u drugi krug da nisu pokrali Mikšića. Ukrali mu drugi krug. I pitanje je bi li Mesić imao drugi mandat da je Mikšić bio u njemu. A ismijavali su ga. U anketama je bio na par posto. I tada je tu noć bilo da je se UDBA uskomešala, uzjebala i uspaničarila i pokrali su glasove za Kosoricu. A Mesić i ona se fol svađali..on je nazivao Suzana, ona uvrijeđena plakala, on govorio da iskače iz paštete i slične ha ha gluposti. Ona opet cmizdrila.

Tako da, da je ovo ozbilljan sukob i da UDBA ovo ne kreira pa taj Milanović bi davno bio izbačen iz politike. Pazi on se kandidirao kao predsjednik države za premijera vlade. Pa to se ne usudi ni Vučić u Srbiji. Čak se ni Vučić to ne usudi. I nikom ništa. Poijo vuk magarca. I da takav lik figuraira kao sigurni ponovljeni predsjednik, tooo je ozbiljna dijagnoza za jedan narod.

On ako ne bi završio u zatvoru u normalnoj državi bi imao zabranu javnog istupanja. Ali nije fora u tome da je on išao pobjediti za SDP. Ja sam odmah rekao, ovime on spašava HDZ. Kako. Pa tako što je mobilizirao HDZ ove glasače ..ono brrrrr dolazi Milanović.
    Naravno UDBA je tu preko medija odigrala ulogu i podigla SDP u mandat do neslućenh visina. A da pobjedi jedan SDP u rasulu pod Geđom Prbinom to ni Milanović kakv god bio nije toliki degenerik da bi u to povjerovao.

To je bio dogovreni igrokaz duboke države u dogovoru sa dvije svoje stranke i jedini cilj je bio da se spriječi rast kasnije će pokazati lažne desnice, DP-ea koji je najviše izgubio s tim Milanović- Plenković-UDBA manevrom i vjerojatno bi DP išao preko 20 mandata da nije nbilo tog dogovorenog igrokaza. Ovako je dobio 14 i opet bio uteg na vagi. To što su oni imali skroz druge interese to je sad druga priča..

Dakle Primorac svjesno igra korisnu budalu i pitanje je hoće li i vidjeti drugi krug. Ako mu UDBA kao nekad Kosorici ne utrpa u vreću dovoljan broj glasova. Tko bi mogao u drugi krug?. Marija Selak Raspudić. Ona je treća po anketama. Ona ne može u drugi krug, ona ima ograničen bazen glasača. Nit je tamo nit je vamo. Bez ideologije. Nula bodova. 4-ta po UDBinim anketama Ivana Kekin. Ograničena na ogorčene protuhrvate. Nema šanse nikakve. Tomislav Jonjić. Udba je stavila na njega medijsku zabranu. Jer zna da ima veliki potencijal.

Večernji je jednom stavio svoju anketu i u njoj je Jonjić po glasovima bio al pari sa Milanovićem ispred Primorca a Selakica je bila daleko iza a Kekin logično zadnja daleko iza Jonjića. A Kekin po lažnim anketama koje su jedini put stavile Jonjića ima kao duplo više 6 i nešto % prema Jonjićevih 3,7%. To je ono kad čitatelji glasaju. To je autentičnije od UDBinih anketa.

Samo sad Jonjiću ne ide u prilog što se kandidirala Branka Lozo. Elokventna, energična gospođa čvrstih hrvatskih stavova. Ona bi mi bila prvi izbor čak i prije Jonjića kojemu je mana što je malo introvertiran ali ne dolazi u obzir da glasam i za koga tko dolazi iz varaličkog tabora DP-ea. Ne ide u prilog Jonjiću što se Bulj kandidirao koji nema nikakve šanse ali može uzeti Jonjiću koji postotak glasova. To da Bulj izigrava korisnog idiota rashrvatima, nije prvi put. Tu ulogu je on već odigravao.

Dakle Tomislav Jonjić bi bio siguran za drugi krug da se nije kandidirala Branka Lozo. Ovako će se glasovi političkih Hrvata opet rasut. Ali vidjet će se već neki trendovi po broju prikupljenih potpisa i dokle će UDBA moć ignorirat Jonjića. Ako skupi velik broj potpisa, neće ga moć ovako ignorirat ali će ga ignorirat i umanjivat koliko god budu mogli. Ovo je opet utakmica između UDBE i hrvatskog naroda gdje UDBA starta sa 11 igrača a mi sa pet, oni s pet golova prednosti unaprjed, mi bez golmana, oni naštrenih krampona ko svrdla a mi bosi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-10-2024 at 20:29

Zbog Eline i bokala vina

Ne odobravam ovu inflaciju kandidata na desnici.
    Radije bi da su svi stali iza Jonjića, ali šta je tu je.

Ako ništa, barem će biti zanimljivo sučeljavanje kandidata u prvom krugu.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 08-10-2024 at 22:30

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    A jebate ja mislio fotoshop.

Ali kad bolje pogledaš i pašu si.
    Mesić je veliki izdajica, lopov, veliki lažov, i svi oni koji se njemu približavaji iz bilo kojih razloga može ih seusporediti s onom hrvatskom uzrečicom:
    Ili vreću držao ili u nju sipao, podjedanko si kriv.

Drago moj prijatelju inkvizitor ak možeš javi mi se na moj osobni sandučić, trebam te nešto pitati.
    Hvala i veliki pozdrav.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-10-2024 at 22:42

Miro Bulj; ni najpametniji, ni najljepši, ali najpošteniji.
    https://i.ytimg.com/vi/JoBIEBnlBGg/h...3K_DU3javO9X7Q
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 09-10-2024 at 22:23

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Miro Bulj; ni najpametniji, ni najljepši, ali najpošteniji.
    https://i.ytimg.com/vi/JoBIEBnlBGg/h...3K_DU3javO9X7Q
    Što bi rekla Regica Dudeku i Cinoberu..sve vaše poštenje ja denem na svoj mali prst.

To vrijedi i za Bulja.

Korisni idiot duboke države.

Zbog Eline i bokala vina

Navodno, velim navodno Jonjić nudi dogovor o jednom kandidatu desnice, tj političkih Hrvata. Sumnjam u dogovor osim ako on ili ona nisu taj koji će biti kandidat.

Gledao sam malo onu emisiju "Demokroacija" na z1 i tema je bila, tko bi bio najbolji kandidat za predsjednika ili novi predsjednik. Tu se obično javljaju baš oni koji su desno a javi se i pokoji jugoleftard. Nisam sve gledao ali sam primjetio kod par onih koji su se javili govore kako su mislili glasat za Jonjića ali sad će za Branku Lozo jer ih je oduševila. Razumijem to, jer je Jonjić malo introveretiran, Lozo je energičnija i Jonjić ide previše u širinu. Dok pak drugi i dalje govore da je Jonjić najbolji kandidat.

Ali eto do čega to može dovesti, da oboje osvoje po 10-15% glasova i ne uđu nijedno u drugi krug.

Bulja i Selakicu ne računam u desnicua pogotovo ne Kolakušića..ovo je stvar između Lozo i Jonjića.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-10-2024 at 23:29

Zbog Eline i bokala vina

Poštovani svi koji prate dnevne vijesti naše Drage Hrvatske glede predsjedničkih izbora.
    Ovi dolje priložen 10 točaka nikad zadovoljnih ili uvijek nezadovoljnih Hrvata sam pronašao na internetu pa ovdje prilažem da se vidi karakter Hrvata.

2020-01-16

DESET TOČAKA NIKAD ZADOVOLJNIH
    ILI
    UVIJEK NEZADOVOLJNIH HRVATA!

By Razočarani Delivuk. 21, 2016

PRVA TOČKA:
    Iako su Hrvati uvijek željeli biti svoj na svome, imati svoje ime i svoju Državu Hrvatsku, nikoga napadati, ničije otimati i imati prijateljske i dobre odnosi sa susjedima, uvijek su se morali braniti od napadača i raznih osvajača.

DRUGA TOČKA:
    Iako su Hrvati kroz svoju dugu i burnu povijest živjeli u odrazima raznih vremena, raznih sistema, raznih običaja, raznih feudalnih i političkih mišljenja, uvijek su kroz isticanje hrvatskih nacionalalnih obilježja uspjeli sačuvati hrvatsko narodno ime HRVAT.

TREĆA TOČKA:
    Iako su Hrvati u prošlosti pod utjecajem tuđinca često puta bili skloni prilagoditi se stranim – uvijek nama Hrvatima neprijateljskim – političkim i ideološkim stremljenjima, uvijek je i u svakim prilikama prevladavala hrvatska državotvorna ideja za Hrvatskom Državom.

ČETVRTA TOČKA:
    Iako je u prošlosti bilo Hrvata koji su iz svojeg malodušja posumnjali ponajprije sami u sebe i kroz sebe i u budućnost Države Hrvatske, u tim itakovim slučajevima je uvijek bilo državotvornih Hrvata koji su kroz isticanje hrvatskih obilježja pronosili baklju hrvatskog državotvorstva.

PETA TOČKA:
    Iako su Hrvati u prošlosti i u raznim političkim okolnostima isticali razna i ponekada kontroverzna hrvatska nacionalna obilježja, ipak, zahvaljujući onim svijestnim državotvornim Hrvatima koji su uvijek i u svakim prilikama, smjelo i odvažno, isticali i branili istinska i prava nacionalna hrvatska obilježja: zastavu, grb, predaju, jezik, običaje, pozdrav(e) i sve ono čime se jedan narod diči i ponosi i što ga predstavlja, uspjeli su se Hrvati održati do dana današnjega.

ŠESTA TOČKA:
    Iako su Hrvati u prošlosti znali biti dobre sluge loših tuđih i stranih gospodara, isticanje hrvatskih nacionalnih obilježja uvijek su smetali neprijateljima Države Hrvatske. To svjedoči naša hrvatska povijest, to svjedoče razna hapšenja, razna streljanja, razni progoni, razne muke i razni zatvori.

SEDMA TOČKA:
    Iako su Hrvati u prošlosti lutali kroz magle u maglu, hrvatska nacionalna obilježja su bila ta koja su im bila vodič kojim putem treba krenuti da se ne izgube i da ne skrenu s pravog puta prema Državi Hrvatskoj.

OSMA TOČKA:
    Iako su Hrvati bili prevareni stupiti u državnu zajednicu s drugim narodima poslije prvog svijetskog rata 1918. godine, hrvatska nacionalna obilježja: zastava, grb, predaja, jezik, pozdravi i hrvatski narodni osjećaji su bili ti koji su progovorili u hrvatskom čovjeku da je došlo vrijeme da se Hrvati ujedine u borbi za oslobođenje Hrvatske i uspostavu Hrvatske Države.

DEVETA TOČKA:
    Iako su Hrvati poznati kao vrlo miroljubiv narod, iako Hrvati ne vole rat niti vole ratovati, ali, da bi se Hrvati očuvali i zaštitili od podpunog uništenja, bili su primorani u siječnju 1929. godine osnovati jedan pokret koji će se suprostaviti stranim nasiljima da se tisućljetno ime hrvatskog naroda ne iskorijene i narod ne uništi. Tada se od svih državotvornih Hrvata izdiže jedan po imenu dr. Ante Pavelić i osniva organizaciju Hrvatski Revolucionarni Ustaški Pokret i kojim je i kroz koji je istakao sva hrvatska nacionalna obilježja bez ikakovih cenzura. Tako je došlo do osnutka Ustaškog Pokreta.

DESETA TOČKA:
    Iako su mnogi današnji Hrvati upoznati o Hrvatskoj i Hrvatskom Ustaškom Pokretu, Poglavniku, Ustašama, Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, NDH, kroz ovu gore priloženu sliku spomenika Žrtava Fašizma u Jasenovcu, kojeg je projektirao beogradski srpski arhitekt Bogdan Bogdanović, ipak ovaj spomenik je taj koji je hrvatskim komunistima otvorio oči da taj spomenik predstavlja srpske, četničke i jugoslavenske laži. Dr. Franjo Tuđman je bio taj koji je prvi upro prstom u srpskojugoslavenske laži koje se promiču protiv hrvatskog naroda upravo kroz ovaj spomenik u Jasenovcu. Zato je Maks Luburić pisao svojem suradniku u Pariz dru. Miljenki Dabi Peraniću 1968. godine da je taj spomenik napravljen kao po njegovu, Maksa Luburića, planu. Jer, kako Maks piše u pismu, doći će vrijeme da će se na tom i oko tog spomenika hrvatski komunisti najprije posvaditi sa srpskim komunistima i na kraju potući zbog uveličavanja žrtava u Jasenovcu, a mnogi i ne znaju šta je sve tamo bilo. Eto, tako je i prvi predsjednik RH dr. Franjo Tuđman uzeo taj spomenik kao pravac za rušenje Jugoslavije.

Tomislav Jonjić pozvao na jedinstvo na hrvatskoj desnici i na okupljanje oko samo jednog kandidata; https://narod.hr/hrvatska/jonjic-poz...a-ne-pojedince

Sviđa mi se Jonjićev slogan; 'Za Hrvatsku naših pobjeda'.

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Tomislav Jonjić pozvao na jedinstvo na hrvatskoj desnici i na okupljanje oko samo jednog kandidata; https://narod.hr/hrvatska/jonjic-poz...a-ne-pojedince
    Pa eto da vidimo tko je nečiji pijun a tko je iskreno za hrvatsku stvar

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove