+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2 3 4 5 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 61/92

Tema: Predsjednički izbori u RH.

Marija Selak Raspudić pokazala prilično luksuzno vozilo s kojim kreće u obilazak Hrvatske. Za jednog nezavisnog kandidata bez tajkuna ili velike stranke iza sebe..hmm..ubavo

Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Evo Branke Lozo i u Yutarnjem.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...pasan-15518410

Branka Lozo je inače članice frakcije DP-ea koja sad glumata da je drugačije od one druge frakcije. Koju su optužili za prevaru birača, izdaju, prodaju HDZ-eu i što sve ne. Ali istovremeno neće da kažu jesu li oporba ili vlast. Kad novinari pitaju Marija Radića je li on ostaje uz vlast, Mario Radić mulja tako da bi lakše dešifrirao Enigmu nego njega. Dakle, ostaje. Pa u čemu su oni onda drugačiji od Penavine frakcije. Ni u čemu jasno. Čak se ovo što se dogodilo u DP-eu čini kao dogovoreni igrokaz Penave i Radića. Kad su vidjeli ljutite i bjesne reakcije ljudi, nakon, čak i za Hrvatsku, dosad neviđene, ali ne parcijalne, nego njihove zajedničke prevare birača, onda su sjeli (po mome) i rekli..slušaj, ajmo se mi sad šatro podijelit, pa jedni galamit da su ovi drugi izdali a da smo oni pravi za koje su birači mislili da glasaju a drugi nek napadaju one prve. Može, baš dobra ideja. A usput ćemo se vrijeđat na pasja kola. Ko Milanović i Plenković. Pa kad ta dva kriptokomunista i srbofila od kojih jedan seiri Dodika a drugi Pupovca a oba zajedno srpski svet, glumataju sukob, zašto mi ne bi mogli po drugi prodati istu ciglu istim biračima.

Inače da je drugačije, isti dan kad kad je skopljena tzv koalicija DP-ea i HDZ-ea, Radićeva frakcija bi napustila DP. Ne bi ni čekali neke izbore u stranci. Ako je ono što je uradila nazovi Penavina frakcija bila izdaja birača. Ali nisu riječ rekli. Radić se hvalio postignutim sporazumom. Lozo je sama kaže, grintala, ali unutar stranke. Pa koga za to briga. Ako nisi javno istupio i rekao, ljudi ja u ovom neću sudjelovat i ja odlazim, šta mene briga kao prevarenog birača tvoje grintanje u prostorijama DPea. Peternel je tada nakon prevare birača, davao izjavu na tragu Radićeve "Enigme". Kasnije doduše je Peternel još u sali nakon "raskola" u DP-eu rekao da je on "od tog trenutka oporba". Tada rekao i nikad više. I nitko više iz Domina. Vjerojatno mu je Radić ili netko drugi rekao.."šta pričaš ti"?

Radić još zna i reći da će vidjeti, sjesti pogledati, ko neki vezir valjda i odlučiti što će. Ostati uz vladajuću većinu ili ne. Pa brale ako ti tvrdiš da je ono što je uradila druga "frakcija" DP-ea neviđena izdaja birača, onda se ti tu nemaš što promišljat mjesecima, nego si ti prije 5 mjeseci trebao biti oporba a ne promišljati još danas što si. Pa prije mjesec dana govori da ne mogu odlučit jer još nisu registrirani kao stranka ( kakve to veze ima s tim kako ćeš se ti postavit u saboru, ti si saborski zastupnik a to možeš biti i bez stranke), a sad kad su registrirani još kao ne mogu primati donacije, pa eto zato ne znaju jesu li vlast ili oporba. Koga on pravi budalom? I nakon što ga Penava proglasi "podoficirom JNA" on kaže da će opet promisliti jer iznad osobnog ega trebaju biti interesi države. Plašim se ja da se ta "država" zove Vujnovac ili neki drugi bogatun, lobi, bilo što.

Jedna nazovi frakcija glumi dobrog policajca a druga nazovi frakcija lošeg.

Dakle draga Branka Lozo, ti jesi možda poštena Hrvatica, ali ti si u prevarantskoj stranci. Moraš toga biti svjesna. I usput, ne trebaš ti biti protiv slanja hrvatskih vojnika u Ukrajinu, jer niti je to tko tražio, niti predlagao, niti je stigao takav zahtjev. Tako isto možeš reći da si protiv slanja hrvatskih vojnika npr. u Djibuti. To što si nasjela na spiku srborusofila to je isto znak nekog tvog političkog znanja. I još jedna stvar, da ponovim i uvijek ću je ponavljat. Onaj tko je opasan za duboku orjunaško-udbašku državu, nikad neće biti reklamiran u njihovim pisanim i elektronskim medijima. Nikad pa ni tad.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 02-11-2024 at 18:44

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Živo me zanima što radi Tomislav Jonjić?
    Koliko vidim na njegovoj stranici na netu nema nikakve predizborne aktivnosti zabilježene niti najave o nekom posjetu i sl.
    Možda čeka službeni početak kampanje?

A Raspudići me živciraju...ona se nafurala nešto u buduću predsjednicu, a ako dobije više glasova od Kekinice može se udarati u čelo od sreće...
    Iznajmila kombi i putuje državom dok se Ninek pretvorio u pravu šlapu...sramoti mi grad.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Skandalozno je ali i indikativno o panici koja vlada u dubokoj orjunaško- udbaškoj državi kad još nisu raspisali predsjedničke izbore. Od nečega se plaše i zortaju. Nema države na svijetu gdje se barem pola godine ranije ne zna datum bilo kojih izbora.

A oni kažu da će raspisat izbore sredinom studenog a prvi krug mora biti do Nove Godine da bi se predviđajućim drugim ispoštovao Ustavni rok.

Znači dva tjedna skupljanja potpisa i onda dva, tri tjedna kampanje. Što brže. Kao za parlamentarne izbore gdje i nije bilo predizborne kampanje. I nitko se nit ne buni od levice. Jer to njima i paše. Zbuksaj sve na brzinu bez puno pitanja i priče.

Što se tiče Jonjića, na njega je spuštena medijska " željezna zavjesa". On je jedini eventualni kandidat koji nije dobio ni sekunde prostora na svim mainstreim medijima a to je dobila i ona s pseudonimom Aurora Weiss, Dodikova savjetnica koja je nešto nesuvislo čitala s papira čini mi se na RTL ovom dnevniku. To sve govori o strahu duboke države.

Raspudićka će dobit onoliko koliko je dobijao Most, liberalka ne može dalje dobacit. Kekinica će dobit manje, dosta manje.

Mislim da je ona velika Večernjakova anketa realna. Milanović za sad u prednosti, za drugi krug bore se Primorac i Jonjić s tim da je Jonjić bio pretekao Primorca pa je HDZ angažirao botove pri kraju da se ne osramote već u početku.

Jonjića inače ima dosta po podcastima i lokalnim tv tipa osječka, vinkovačka TV, druge mogućnosti on, dok bar ne krene skupljanje potpisa baš i nema.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-11-2024 at 01:08

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Živo me zanima što radi Tomislav Jonjić?
    Koliko vidim na njegovoj stranici na netu nema nikakve predizborne aktivnosti zabilježene niti najave o nekom posjetu i sl.
    Možda čeka službeni početak kampanje?

A Raspudići me živciraju...ona se nafurala nešto u buduću predsjednicu, a ako dobije više glasova od Kekinice može se udarati u čelo od sreće...
    Iznajmila kombi i putuje državom dok se Ninek pretvorio u pravu šlapu...sramoti mi grad.
    Sad mi se sve više čini da Selakičin teatralan razlaz sa Mostom nije bio slučajan.
    Proračunala je ona da će imati više koristi ako u predsjedničku utrku uđe kao neovisni kandidat, uostalom stalno ističe kako je ona nestranačka i neovisna.

Mediji su si (po nalogu šefova) izabrali koje će kandidate pratiti i to je to.
    Jonjiću ostaju podcasti i da briljira na sučeljavanjima.

I da, zašto se još ne znaju datumi predsjedničkih izbora?
    Ni meni se ne sviđa kako u par tjedana natrpaju sve, od kampanje do izbora.

PS Nino Raspudić zaslužuje nagradu za papučara godine.
    Na kraju ispao teški bezveznjak.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

HDZ ov prokušani igrač Anto Đapić govori kako bi Branka Lozo mogla biti iznenađenje izbora. Ne govori on radi toga jer je on neki fan Branke Lozo, ili njezin glasač, to ne znam (na kraju ni za račun stranke Domino) nego to radi za račun HDZ-ea, na koncu i Milanovića.

To isto govori i Ivica Šola.

To je sve u cilju da se između dva kandidata desnice Branke Lozo iz vladajuće većine, samim time kompromitirane i jednog Tomislava Jonjića na koji je stavljena teška medijska orjunaško-udbaška medijska "zavjesa", uz orjunaško-udbaške medije koji promoviraju Branku Lozo to rade i oni onako uspu da nadodaju gasa opstrukcije Tomislava Jonjića, jer su njih dvoje jedini kandidati umjerene hrvatske nacionalističke misli.

Usput je stara udbaška mrljina Žarko Puhovski, rekla da su Marija Selak Raspudić i Ivana Kekin " sramotno stavljene pod tepih" a nema dana da ne "iskaču" iz Tv ekrana i jedna i druga pa se pitanje je on toliko glup da svjesno laže i govori "vjeruješ li meni ili svojim očima" ili se totalno pogubio.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-11-2024 at 14:54

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    HDZ ov prokušani igrač Anto Đapić govori kako bi Branka Lozo mogla biti iznenađenje izbora. Ne govori on radi toga jer je on neki fan Branke Lozo, ili njezin glasač, to ne znam (na kraju ni za račun stranke Domino) nego to radi za račun HDZ-ea, na koncu i Milanovića.

To isto govori i Ivica Šola.

To je sve u cilju da se između dva kandidata desnice Branke Lozo iz vladajuće većine, samim time kompromitirane i jednog Tomislava Jonjića na koji je stavljena teška medijska orjunaško-udbaška medijska "zavjesa", uz orjunaško-udbaške medije koji promoviraju Branku Lozo to rade i oni onako uspu da nadodaju gasa opstrukcije Tomislava Jonjića, jer su njih dvoje jedini kandidati umjerene hrvatske nacionalističke misli.

Usput je stara udbaška mrljina Žarko Puhovski, rekla da su Marija Selak Raspudić i Ivana Kekin " sramotno stavljene pod tepih" a nema dana da ne "iskaču" iz Tv ekrana i jedna i druga pa se pitanje je on toliko glup da svjesno laže i govori "vjeruješ li meni ili svojim očima" ili se totalno pogubio.
    Selakica i Kekin iskaču iz svake paštete. Doslovno!

A Đapić? Ma njemu ništa ne vjerujem. On je HDZ-ov igrač.
    Samo se čudim kako se nije kandidirao i na ovim izborima. Potpise bi dobio od HDZ. Prošli put je imao više potpisa nego šta je dobio glasova u konačnici.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Bome Branka Lozo postala pravi mainstreim kandidat. Još jedan dokaz da je Domino samo dogovoreni dio frakcije tzv DP

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Bome Branka Lozo postala pravi mainstreim kandidat. Još jedan dokaz da je Domino samo dogovoreni dio frakcije tzv DP
    Jel' to misliš zato jer je ima više u medijima nego npr. Jonjića?

Meni ona nije baš sjela iako smo skoro 100% na političkoj i ideološkoj strani.

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Jel' to misliš zato jer je ima više u medijima nego npr. Jonjića?

Meni ona nije baš sjela iako smo skoro 100% na političkoj i ideološkoj strani.
    Nje ima svuda doduše manje nego Selakice i Kekinice a Jonjića nema nikako.

Ne sumnjam u njezino hrvatstvo ali čim si ti na orjunaškim medijima tu je jasno o čemu se radi. To je dogovorio Radić s HDZ-om koji kontrolira sve mainstreim političke stranke i medije i pravosuđe..itd..

Ona je trebala prihvatiti poziv Jonjića na dogovor o jednom kandidatu jer su njih dvoje jedina dva desna kandidata, ali ona nije ni riječ rekla na to, jer to Radiću ne paše.

Radić još ne zna jel vlast ili oporba a dosad je glasao za sve vladine prijedloge.

Zbog Eline i bokala vina

Na RTL su pokazali Jonjića tako da su ga pokušali izrugat na nekom isječku valjda s tik toka na petini ekrana gdje govori o zemlji, vodama i šumama. Par sekundi. Pokušaj da ga se prikaže kao političku karikaturu. Svi drugi kandidati pa čak i ono Dodikovo sprdanje s Hrvatskom pod pompoznim pseodonimom Aurora Weis ( uvijek zaboravim kako joj je pravo ime i prezime) a to je i naglasila na kraju da savjetnica predsjednika Republike Srpske, divanilo je u cijelom kadru pola minute ili više

To je sprdanje s Hrvatskom, srpskog sveta i srpskih medija sa Hrvatskom gdje se dva Dodikova savjetnika, dakle predstavnici srpskog sveta u utrci za predsjednika Hrvatske.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-11-2024 at 15:34

Zbog Eline i bokala vina

I Kolakušić ušao u kampanju; https://www.vecernji.hr/vijesti/kola...ublike-1815055

Kome bi mogao ćopnuti koji glas?
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 12-11-2024 at 23:36

U intervju-u kod notorne ljevičarke Nataše Božić Branka Lozo je rekla većinu onoga s čime bi se svaki politički Hrvat lako složio. Ali kad je došlo na red pitanje od Božićke koje bi i ja Branki postavio ali za razliku od Božićke insistirao na pojašnjenju, bilo je kad je pitala Lozo smislu, da kako se sad sva krivnja prevaljuje na Penavinu frakciju DP kad su i pripadnici sadašnjeg DOMINO bili tada u pregovorima sa HDZ-om. Pa nije to Penavina frakcija sama ispregovarala. Branka Lozo je nešto smrsila da se svakome daje 120 dana iliti 3 mjeseca a Božićka nije dalje insistirala.

Ali kakav je to odgovor. Kakvih 120 dana. Za što. Pa Penavina frakcija DP upravo provodi ono što je "ispregovorao" između ostalih i Radić. Nije li Radić bio izuzetno zadovoljan postignutim u pregovorima. Nije ni riječ rekao da tu nešto ne valja. A po pričama nekih insajdera baš tada je Branka Lozo rekla da su pred HDZ-om DP ovi pregovarači skinuli gaće. Pa zašto bi im onda dala 120 dana. Da ostanu 120 dana spuštenih gaća. Bilo je doduše tada ljeto pa bi i mogli izdržati ali to je ipak malo ponižavajuće i nehumano. Ni Peternel se nije bunio spog sporazuma. I da ne nabarajam više. Radićeva frakcija DP-a nije se bunila. Nitko iz tadašnjeg cjelovitog DP-ea se nije bunio zbog sporazuma sa HDZ-om. Što su oni radili i ako su radili unutar DP daleko od očiju javnosti a pogotovo daleko od glasača DP-ea to nikog ne zanima.

Zato Branka Lozo petlja oko toga i možda je baš radi tog petljanja orjunaško-udbaški duboke države mediji prate i forsiraju. Dok ona i kod notorne Nataše Božić dobija po sat i više vremena Jonjić i dalje nije dobio ni sekunde na medijima s nacionalnom koncesijom. Kako ide ona izlizana a ali i istinita opaska. Pametnome dosta.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-11-2024 at 15:03

Zbog Eline i bokala vina

U međuvremenu, Tomislav Jonjić u Puli; https://narod.hr/hrvatska/jonjic-u-p...ira-sadasnjost

Da dobije barem 30-40% prostora u MSM i narasle bi mu šanse i u anketama.

Orjunašako udbaška duboka država izgleda najrađe ne bi ni raspisala izbore za predsjednika. Ni ona ni njihov pijun. Ovo je nezamislivo u demokratskim državama ili bolje rečeno u zemljama gdje se uopće održavaju izbori da se ne zna datum predsjedničkih izbora sad već ubro mjesec dana prije zadnjeg zakonskog roka. Inače se to zna i godinu dana prije izbora. Minimum.

Svima njima odgoovara da na čelu države ostane srpski plaćenik i rusofil.

Zbog Eline i bokala vina

Navodno je Branka Lozo ponudila ostalim desnim predsjedničkim kandidatima ( a tko je to osim nje i Jonjića) da bude kandidat tko skupi više potpisa.

A Jonjić to nudio prije mjesec dana. Tada je šutjela dok nije počela obilazit tv s nacionalnom koncesijom i tamo kampirat. Vrlo lukavo od nje.

Zašto ona kampira na nacionalnim tv kućama iako po orjunaško-udbaškim medijskim kućama ima samo 1,3% potpore tek nešto više od Jonjića koji po srpsko obaveštajnim anketama ima 0,9%. To nema logike osim da ju netko gura da znajući da ona nije nikakva opasnost po duboku orjunaško-udbašku duboku državu pa je guraju ne bi li otkinula nešto glasova Jonjiću. Uostalom nije ona jedina, zato su i Bulja kandidirali. Isprobanog lika u toj igri. Ako netko ima neko drugo objašnjenje neka ga dadne.

Iako sam siguran da će Jonjić iovako ignoriran od svih glavnih medija, skupiti više potpisa od nje, ovaj poziv bi sa odbio. Imala si mjesec dana da prihvatiš poziv.

Osim toga za Lozo će radi dati potpise i HDZ-ovci i SDP-ovci i Možemovci samo da se Jonjića izbaci iz igre. Osoba koja kampira na orjunaško-udbaškim medijima nije nikakva opasnost po orjunaško-udbašku državu. Prava opasnost je onaj ili ona koja ima zabranu pristupa orjunaško-udbaškim medijima duboke države a svi znamo tko je to.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-11-2024 at 19:17

Zbog Eline i bokala vina

Prvi krug predsjedničkih izbora 29.12.

Kako će sve proći i koliko će ova najnovija afera utjecati na rezultate... vidjet ćemo.

Ne znam postoji li posebna uredba da predsjednik mora odradit pet punih godina. Za parlamentarne izbore postoje pomični graničnici unutar par mjeseci.

Sad ne znam jel to tako ili Plenković cijedi Milanovićev mandat ko kap vode iz suve drenovine. Po tome se vidi koliko mu "smeta".

A čak i da mora biti punih pet godina, davno su trebali biti raspisani izbori i datum se davno trebao znati.

Toi je samo dokaz koliko orjunaško-udbaška država ustvari i ne žele ove izbore. Najrađe ih ne bi održali.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-11-2024 at 23:13

Zbog Eline i bokala vina

Dok se održe dva kruga izbora pa sve do prisege i taman će proći Milanovićevih 5 godina na Pantovčaku.

Možda najdosadniji izbori dosada; mogla bi se kladiti u Milanovića i Primorca u drugom krugu a zatim pobjeda Milanovića.
    Dubokoj državi odgovara Plenković u Banskim dvorima i Milanović na Pantovčaku a sve ostalo je predstava za javnost.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 23-11-2024 at 09:53

Ako Milanović pobijedi, onda bi se mogla usporediti stara hrvatska uzrečica koja kaže:
    Nije lisica toliko pametna, koliko je kokoš glupa.
    Drugim riječima, ako Milanović pobijedi mogla bi se ta uzrečica usporediti:
    Da Milanović - koji je nedavno u Imotskom rekao za one koji su pjevali hrvatske pjesme sa pozdravom Za Dom Spremni da su neofašisti itd. -
    nije toliko pametan koliko su glupi oni koji su glasovali za njega.
    Pametnome dosta !

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove