+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 1 2
Prikaz rezultata str. 21/25

Tema: Predsjednički izbori u RH.

Tomislav Jonjić objavio popis onih koji ga podupiru u utrci za predsjednika; https://narod.hr/hrvatska/jonjic-se-...gledajte-popis

Neka imena koja su mene ugodno iznenadila: Ljerka Mintas-Hodak, Andrija Hebrang, Ivan Aralica, Meri Cetinić, Davor Domazet-Lošo, Željko Sačić...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 23-09-2024 at 21:12
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

To su sve očekivana imena. Tu bi izuzeo rusofila Davora Domazeta Lošu kao jednog cirkusanta.

Mada ne virujem da će njemu to pomoć, medijski je ignoriran a nema svoju stranačku mašineriju poput SDPa ili HDZa a on bi morao malo poraditi na stajlingu.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Jonjić odgovorio Mlinariću: ‘Ne trgujem svojim uvjerenjima’.
    Šta je ovaj Ćipe ispao teški ljigavac.

Znam da Jonjić nema nikakve šanse... no, uvijek sam glasala po srcu i po savjesti.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Za Jonjića je bolje da ga tzv.DP ne podržava. Njihova politička vrijednost i snaga se trenutno vrte oko nule. Mogli bi mu samo naškodit.

To što ih ankete drže malo iznad praga to je samo zato jer su postali leftardske korisne budale. Kao što su ih prije umanjivali sad ih povećavaju.

Slično vrijedi i za drugu frakciju koja sad glumi da je drugačija.

A Jonjić. Mada sam mislio da nema nikakve šanse, bome nisam sad siguran.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-09-2024 at 17:24
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Strašno sam mu bila zamjerila kad se poveo za Hasanbegovićem kada je ovaj raskopao stranku NHR.
    U međuvremenu je Jonjić valjda shvatio kakav je smutljivac Hasanbegović pa su se razišli.
    Jonjić je sada u HSP; on i Bruna Esih su ušli zajedno u stranku početkom ove godine.
    Mislim si ako je ona prešla preko svega mogu i ja.
    U svemu ostalom Jonjić zastupa moja stajališta.

Nova stranka, Domino, imat će svojeg kandidata za predsjednika, točnije kandidatkinju Branku Lozo.
    Po meni skroz ne potrebno jer samo radi štetu Jonjiću a na korist Primorcu a možda je baš to šta Radić zapravo želi.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 29-09-2024 at 21:24

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove