+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 10 PrviPrvi 1 2 3 4 5 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/190

Tema: Predsjednički izbori u RH.

Branka Lozo ne vidi problem šta je Vučić bio u Dubrovniku! https://www.tportal.hr/vijesti/clana...vniku-20241011

To je itekako problem i to veliki; em je on četnik koji ne priznaje velikosrpsku agresiju na Hrvatsku, em Srbija nije ni u EU ni u Nato-u, em on sjedi na dvije stolice kad su u pitanju Rusija i Ukrajina.
    Nije mu bilo mjesto u Dubrovniku. Nikako!
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Branka Lozo ne vidi problem šta je Vučić bio u Dubrovniku! https://www.tportal.hr/vijesti/clana...vniku-20241011

To je itekako problem i to veliki; em je on četnik koji ne priznaje velikosrpsku agresiju na Hrvatsku, em Srbija nije ni u EU ni u Nato-u, em on sjedi na dvije stolice kad su u pitanju Rusija i Ukrajina.
    Nije mu bilo mjesto u Dubrovniku. Nikako!
    Pa ona je tu u pravu, on je predsjednik Srbije koja je dio tog procesa. Da je on pozvan u Hrvatsku u posjetu kao sto je to uradila Kolinda to bi bila druga stvar. Ovo je nekakav samit di je on dosad svaki put bio.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Kojeg procesa? Stvaranje jugo-regiona u kojem će Srbija biti država predvodnik?

Nije li tema tog samita bila Ukrajina?

Meni je jedino objašnjenje da su briselske lutke na koncu Plenković i Zelenski morali pozvati i prihvatiti Vučića na samitu.
    Zašto je to tako, to samo oni znaju.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 14-10-2024 at 22:17
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Ja sam za Tomislava Jonjića!
    Uz Boga Velikog i Božju Pomoć, idući predsjednik Druge Države Hrvatske u prošlom stoljeću će biti Tomialav Jonjić.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-10-2024 at 14:09

Kojeg procesa? Stvaranje jugo-regiona u kojem će Srbija biti država predvodnik?

Nije li tema tog samita bila Ukrajina?

Meni je jedino objašnjenje da su briselske lutke na koncu Plenković i Zelenski morali pozvati i prihvatiti Vučića na samitu.
    Zašto je to tako, to samo oni znaju.
    Vučić je sudjelovao na predhodna dva samita. Predhodni je bio u Albaniji. I vidi isto je Vučić tamo bio. Ako organiziraš samit onda pozivaš sve sudionike ili nemoj organizirati. Ukrajina je i bila tema.

Zasto bi to Zelenskom smetalo, Srbija im toliko granata prodaje ili kako to već ide i tko to financira. Uglavnom Srbija šalje oružje Ukrajini. Puno više nego Hrvatska. Oni imaju toliko tvornica granata, streljiva a mi nemamo ni za puščano streljivo tvornicu. I Srbija šalje u Ukrajinu masovno, pogotovo topničko streljivo.

Ja znam da je to nekome neugodna vijest ali tako je. Što da se radi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-10-2024 at 18:08

Zbog Eline i bokala vina

Predsjednički izbori

Svi putevi glasačkih kutija vode za glasati za Tomislava Jonjića.

https://otporas.com/svi-putevi-glasa...slava-jonjica/

https://otporas.com/u-na-fes-granica-na-drini-3/

Nemam iluzije.
    Mislim da bi Milanović to mogao proći još u prvom krugu.

Pa to mu ni orjunaški mediji ne daju. Bit će on sretan ako uđe u drugi krug.

A Hrvati imaju kandidata ako hoće. Ne rasipati glasove na razne egzibicioniste i tzv. centriste i ljude ili žene koliko god bile dobre a dolaze iz prevarantskih stranaka.

Mogu ako hoće a ako neće, nitko im nije kriv.

Politički Hrvati su ipak barem većina u ovoj državi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-10-2024 at 14:12

Zbog Eline i bokala vina

Ovo stvarno nema nigdje nego u Hrvatskoj. Da se dva mjeseca prije zadnjeg roka za izbore ne zna datum predsjedničkih izbora. Što li smišlja duboka udbaška država, što li je muči, o čemu duma.

Inače na Večernjem izišla anketa " za koga biste glasali da su sutra izbori". Zasad je stanje ovako

Zoran Milanović 4936 glas/ova
    Dragan Primorac 3245 glas/ova
    Marija Selak Raspudić 2014 glas/ova
    Ivana Kekin 554 glas/ova
    Branka Lozo 713 glas/ova
    Tomislav Jonjić 2058 glas/ova
    Miro Bulj 1892 glas/ova
    Dražen Keleminec 468 glas/ova
    Aurora Weiss 86 glas/ova
    Mislav Kolakušić 473 glas/ova
    Niko Tokić Kartelo 295 glas/ova

Večernji je list kojeg ipak više čitaju konzervativniji čitatelji pa to objašnjava slab rezultat Kekin ali Milanović je meni neočekivano s visokim brojem glasova. ne znam koliko je anketa pouzdana ali je sigurno indikativna. Jedino kod Bulja se dogodio očito neki bug jer sam prilikom apdejatovanja vidio u razmaku minute da je skočio sa 300 a 1500 glasova, tako da njegov rezultat vjerojatno nije realan.

Znači Jonjić treći zasad. Unatoč tome što je spuštena "željezna zavjesa" na svim medijima za njega. Čak i na z1 koja protežira naravno Branku Lozo. Čovječe nikad nisam vidio i čuo da se pojavio i u jednom dnevniku niti da ga spominju kao predsjedničkog kandidata a kamoli da dadne izjavu ili mišljenje o nekoj temi. Sad se vidi po ovoj anketi i zašto. Dok npr Selakica samo cvrkuće sa svih dnevnika i tv postaja. Više nego Primorac.

Očito je da bi Branka Lozo trebala odustati u korist Jonjića. Ovakav rezultat sam i očekivao negdje oko trećine Jonjićevih glasova a to se dalo čuti i vidjeti u onoj emisiji Demokroacija na z1 gdje samo gledatelji koji zovu spominju Jonjića da je jedan dio rekao" Mislio sam za Jonjića a sad ću za Lozo". Dakle ona samo Jonjiću uzima glasače nema kome drugome a nema šanse proć. Naravno da bi bilo logično da odustane u korist Jonjića i naravno da mislim da to neće uradit. Ona a još više stranka će insistirat možda baš zato da pomrsi Jonjiću račune. Radić je biznismen, on zna trgovati.

Ova "željezna zavjesa" nad Jonjićem je dokaz da smo mi zarobljena udbaška prćija. Ko nekad Dinamo pod Mamićima. Ovo ima samo kod nas i u Sj. Koreji,da se "nepodobnom kandidatu" uradi sve da kao da ga nema, kao da ne postoji..ko ono kad su izrezivali ili korektorom prekrivali drugove koji su zglajzali iz bilo kojeg razloga. Ili su bili disidenti ili su imali zgodnu ženu koja se nekome svidjela.

Ovo je dokaz kako je ovo bolesna država. Ovo zahtjeva metenje željeznom metlom ako ikad dođe do prilike. Metenje cijelog sustava. Jonjić ih je razobličio do kraja.

Baš čekam skupljanje potpisa da se neke stvari demaskiraju.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-10-2024 at 21:46

Zbog Eline i bokala vina

Ovdje se mogu pratiti rezultati dok anketa traje

https://www.vecernji.hr/vijesti/anke...izbori-1809012

Jonjić i dalje treći.

Zbog Eline i bokala vina

Zapravo je Selakica jedini službeni kandidat a još se ne zna ni datum skupljanja potpisa a kamoli datum prvog kruga izbora.

Postoji hrpa tih anketa kojima se pokušava manipulirati biračima.
    Ipak mislim da većina ljudi ima svog kandidata.

Vidjet ćemo kako će se koji kandidati ponašati i šta će govoriti u prvom sučeljavanju.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-10-2024 at 23:00

Zapravo je Selakica jedini službeni kandidat a još se ne zna ni datum skupljanja potpisa a kamoli datum prvog kruga izbora.

Postoji hrpa tih anketa kojima se onda pokušavaju manipulirati
    Što to znači službeni kandidat?

Pa ona je već mjesecima kandidat.

Službeni kandidat će postat kad skupi minimum 10 000 potpisa.

Ankete na portalima su vjerodostojnije od ovih na Tv kućama od raznih IPSO-sa, GLUPSO-sa i Pulsova i ostale udbaške žgadije. Može se i ovima manipulirati ali sigurno ne bi Večernji manipulirao u korist Jonjića.

To ne bi ni u ludilu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-10-2024 at 23:18

Zbog Eline i bokala vina

Na priloženoj poveznici je slika jednog kandidata, po svim izgledima slika je iz njegova ureda jer se tu vidi slika Oca Domovine dr. Ante Starčevića.

https://otporas.com/svi-na-detektor-...mislava-jonic/

živi bili pa vidjeli tko će biti predsjedni druge Hrvatske Države u dvadesetom stoljeću.
    Tko god bude, no ća za mene biti moj predsjednik za kojeg ću glasno viknuti BRAVO!

Starčević je stvarno bio politički genij. Nisam prije mislio ni razmišljao o njemu. Čak mi je išla na živce ona sintagma o "ocu domovine". Pogotovo mi je to išlo na živce kad bi se tako tituliralo Tuđmana. Ali to je druga tema.

Ali kad sam ga počeo čitati, vidio sam koji je to politički genij bio i kako je sve jasno razumio prije skoro 200 godina.

Jedna od najdražih Starčevićevih ( a ima ih puno) mi je ona

"“Najstrašnije su vam riječi, da će te mene slijediti. Ako trebate gončina tražite si ga drugdje: Ja nit koga vodim niti gonim. To je glavna nesreća Hrvata, da se drže ljudi, a ne načela, programa. Stoga je ovaj narod tako često izdan i prevaren, i vazda mu stvari drugačije ispadaju nego li je on očekivao.."

Ovo je tako jako i tako se toliko puta pokazalo u Hrvata. Ima li jače političke poruke od one da se treba držati načela a ne ljudi. Ljudi prevare i ako u nekoga previše polažeš nade, on te izda kao sad DP i ovaj otpadak Domino. Ali ako vidiš da se ljudi drže načela onda, kako kaže Starčević " Ja s vama i vi sa mnom, zajedno ćemo radit na dobrobit Hrvatske bez ikakvog "idolopoklonstva". Tu onda prevare nema. To isto govori i Jonjić. Da se treba držati načela, pravo starčevićanski.

Ili: "Narod koji uviek traži zaštitnika nije vriedan slobode."
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-10-2024 at 00:12

Zbog Eline i bokala vina

Bog! i veliko Bravo gosp. Inkvizitore,

Prilažem ovdje povezmicu sa slikama Hrvatskih Antuna. Bilo bih mi drago da se te slike ili cijeli opis stavi na ovaj vrlo vrijedno hrvatski portal tako da se sada
    u vrijeme izbora u hrvatskoj vidi i znao za ideje ovih hrvatskih velikana. Ja bih to vrlo rado stavio, ali ne mogu to prinijeti s mog računala na ovo mjesto.

https://mail.google.com/mail/u/0/?ta...qwpDhLrrmBphHL

Velika Hvala gosp. uredniče.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Starčević je stvarno bio politički genij. Nisam prije mislio ni razmišljao o njemu. Čak mi je išla na živce ona sintagma o "ocu domovine". Pogotovo mi je to išlo na živce kad bi se tako tituliralo Tuđmana. Ali to je druga tema.

Ali kad sam ga počeo čitati, vidio sam koji je to politički genij bio i kako je sve jasno razumio prije skoro 200 godina.

Jedna od najdražih Starčevićevih ( a ima ih puno) mi je ona

"“Najstrašnije su vam riječi, da će te mene slijediti. Ako trebate gončina tražite si ga drugdje: Ja nit koga vodim niti gonim. To je glavna nesreća Hrvata, da se drže ljudi, a ne načela, programa. Stoga je ovaj narod tako često izdan i prevaren, i vazda mu stvari drugačije ispadaju nego li je on očekivao.."

Ovo je tako jako i tako se toliko puta pokazalo u Hrvata. Ima li jače političke poruke od one da se treba držati načela a ne ljudi. Ljudi prevare i ako u nekoga previše polažeš nade, on te izda kao sad DP i ovaj otpadak Domino. Ali ako vidiš da se ljudi drže načela onda, kako kaže Starčević " Ja s vama i vi sa mnom, zajedno ćemo radit na dobrobit Hrvatske bez ikakvog "idolopoklonstva". Tu onda prevare nema. To isto govori i Jonjić. Da se treba držati načela, pravo starčevićanski.

Ili: "Narod koji uviek traži zaštitnika nije vriedan slobode."
    Mi smo narod poltronskog i kmetskog mentaliteta koji stalno traži zaštitu i smisao svog postojanja tako šta trči prema nekakvim veledržavama gdje onda misli da će im drugi nešto dati, nešto pokrenuti, nešto promijeniti.
    Ništa se nije promijenilo od starčevićevog doba pa do danas i to me strašno frustrira i ljuti i katkad mislim da nismo ni zaslužili imati državu kad je ne znamo čuvati.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 21-10-2024 at 22:15

Najnovija anketa; https://glas-slavonije.hr/novosti/hr...izbore-651545/

Dragan Primorac gubi u svim kombinacijama.
    Šta li je Plenković mislio kad je njega gurnuo u utrku...

Te sve ankete radi duboka država u nekim podrumima. To ne vrijedi pet para. Čuj 980 ispitanika.

Ispred svih njih osim Milanovića i Primorca je Jonjić kojeg ni nema u anketi jer ga se orjunaši najviše plaše.

Hoće li napokon udbašija raspisat izbore i počet se prikupljat potpisi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-10-2024 at 23:31

Zbog Eline i bokala vina

U dnevnicima su inventari uz dvoje kandidata ekstremne ljevice SDP-ea i HDZ ea i Marija Selak Raspudić a odnedavno i Branka Lozo koja je čak gostovala na N1 kod onog Jugoslavena Ilije Jandrića. Pojavljuje se i u dnevnicima kao kandidat. Uz naravno neizbježnu Ivanu Kekin.

Pojavi se i skoro svaki put Miro Bulj.

Svi koji se nalaze non stop na televizijama nisu nikakva opasnost po duboku orjunaško-udbašku državu koja vlada Hrvatskom.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-10-2024 at 23:43

Zbog Eline i bokala vina

Meni i dalje nije jasno kako se može ona srborusofilska bena Milanović uopće može kandidirati za predsjednika Republike, ako se s pozicije predsjednika Republike kandidirao za predsjednika vlade. U svakoj drugoj imalo normalnoj državi, on, ako već ne bi bio uhićen, bio bi politički umirovljen. Njegovo javno djelovanje bilo bi sigurno onemogućeno. To može samo u Hrvatskoj.

Da je to bio igrokaz dogovoren sa HDZ-om govori i to da HDZ na sankcijama uopće nije insistirao. Milanović je lud ali nije glup i znao je da ne može osvojiti vlast s notornim Geđom Prbinom ili bilo s kim iz SDP-ea jer je HDZ postavši ekstremno lijeviji od SDP-a uništio u dogledno vrijeme ikakvu mogućnost da nominalna ekstremno lijeva stranka SDP dođe na vlast. Njegova prvenstvena želja tim bizarnim političkim manevrom bila je motivirana time da izazove motivaciju HDZ-ovih birača. I u tome je uspio. To je bila prvenstveno borba protiv hrvatskih nacionalista. To je bilo pomaganje bratskom ekstremno ljevičarskom HDZ-u čija ministrica kulture sva ozarena otvara srpske obaveštajne centre po Hrvatskoj.

To što se ta istaknuta hrvatska nacionalna opcija pokazala prevarantskom, to je drugi par rukava.

Istovremeno "nezavisni kandidat" ispred ekstremno lijevog HDZ-ea, Dragan Primorac, uvjerljivošću i energijom kišne gliste poziva na nekakvo nacionalno jedinstvo. Vabi valjda i hrvatske domoljube na jedinstvo s njim i njemu sličnima. A jedinstvo u čemu? U sluganstvu? U ropstvu? U nesuverenosti? U komunističkoj tradiciji? U izdaji? U uvlačenju četnicima u guzicu? što svojski radi stranka koja stoji iza njega. U čemu Dragane? U čemu jedinstvo?

Pitanje je naravno retoričko.

Bome ni onu Branku Lozo me zapostavljaju yumediji. Čak je gostovala kod srbijanske N1. Kod Jugoslavenčine Ilije Jandrića. Valjda joj je svoj termin prepustio netko iz bračnog para Raspudić koji su inventar na N1 kao i cijeli MOST.

A zna se "ona stara narodna", " tko je stalno na srbijansko-udbaško-orjunaškim medijima taj nije opasan za udbaško-orjunaško-duboku državu".

O Mariji Selak Raspudić neću ni govoriti. Yu mediji kampiraju kod nje i njezinog muža, političkog papučara.

Samo Tomislava Jonjića nema nigdje.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-10-2024 at 21:11

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke