Ima li ko uopće u HR da može ujedinit domoljubnu opciju. Vrime prolazi a nas je sve manje.....
Ima li ko uopće u HR da može ujedinit domoljubnu opciju. Vrime prolazi a nas je sve manje.....
Torcida Split old school
Da bi se ujedinila domoljubna opcija treba prvo odustat od ujedinjenja domoljubne opcije.
Jer u toj opciji bi bilo pola udbaskih korisnih idiota tipa Bulj, Radićevih biznismena i sl.
Po meni Jonjić treba okupit ono zdravo. On je intelektualno jak i ne žudi za ujedinjenjem. To je u startu dobro, znači ima šanse da potraje.
Čovjek je pod totalnom medijskom blokadom nikad zapamćenoj u Hrvatskoj dobio 83 000 glasova.
Nije njega orjunaško udbasko scena stavila na ignore najjače jer im se ne sviđa njegov stajling. Znaju oni dobro zasto su ga blokirali i tko je po njih opasan. Znaju oni svoj posao.
Zašto nisu blokirali Bulja nego su ga forsirali iz dana u dan
Pa za koga je Bulj opasan. Ni za koga a za orjunaudbu najmanje. Ista stvar i sa Selak- Raspudić i Lozo.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Po meni je udbaška duboka država perfektno odradila ove izbore. Pošto su obje stranke i HDZ i SDP pod njezinom komandom samo je odigran drugi dio duplog pasa, kad je Milanović spašavao HDZ na prošlim izborima za sabor, kad je mobilizirao HDZ-ovce.
Meni tada u prvi mah nije bilo jasno što lik radi, ali kad malo promućkaš vidiš da je to sve igra duboke države. Udbaške države. Koja je jednostavno rekla Milanoviću da uradi to što je uradio, ne da pobjedi za SDP jer za to nije bilo preduvjeta, nego da spasi HDZ od nadiruće ekstremne desnice kako se tada činilo. I da nije bilo tog udbaškog manevra HDZ bi dobio još manje mandata a ekstremna desnica još više. To što se ta "ekstremna desnica" kasnije pokazala kao kao obične varalice to je već druga priča. No Udba nije htjela ništa prepustiti slučaju.
Tako ni sad nije ništa htjela prepustiti slučaju kad je rekla i naredila svim medijima " totalni bojkot Jonjića" koji je jedini bio nekontroliran i opasan za duboku državu. Svi drugi su bili ili njihovi igrači ili totalno neopasni i kao takvi su dobijali sate i sate u glavnim medijima. Osim tih svojih igrača još su ubacili redikuloznog tipa za kojeg se ne zna odakle mu uopće potpisi da ismijava predsjedničke izbore i ljudima još više ogadi i izbore i sve što ide s tim
Ja ne tvrdim da bi Jonjić ušao u drugi krug ili pobjedio da nije bio bojkotiran ali u strahu su velike oči i UDBA ništa nije htjela prepustiti slučaju. Kao što je reko moj rođak na bojkot Jonjića " Rođo, ovo je samo znak koliko se oni nas ustvari plaše". Kakvi smo takvi, oni se nas plaše.
Dakle ovo, Primorac i ova smijurija to je bio drugi dio duplog pasa odigran od duboke države. Sad je drugi krak kontroliran od Udbe morao odigrati svoj dio duplog pasa.. zato sinoć i nije bilo nikakve tuge u HDZ-eu jer je to samo posao. Razočarani su bili samo oni kojima nije priopćeno i oni koji ništa ne kuže.
Ovo, takozvane "otrovne strelice" od strane čovjeka "koji ne komentira tuđe izjave" i njegova tobožnja ljutnja i najava nedolaska na inauguraciju nikoga iz HDZ-a, to je samo dio te iste predstave udbaške države.
Ovi izbori su još jednom pokazali koliko duboke komunističke strukture vladaju ovom državom i pokazale su kako se Hrvatska ni teoretski ne može nazvati demokracijom jer su svi mediji pod kontrolom jednog centra i koji mogu narediti totalni bojkot jednog kandidata. To se u ionako u startu manjkavoj demokraciji ne može dogoditi jer i ta demokracija, negdje manje, negdje više mora pokazati da ima taj neki minimum kako bi se dokazala bolja od autokracije, monarhije ili diktature. UDBA je ovaj put morala, bila primorana zgazit i taj minimum.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-01-2025 at 23:02
Zbog Eline i bokala vina
Plenković i Jandroković kao uvrijeđene frajle; najavili da neće doći na inauguraciju.
Iako glumi kako ga debakl Primorca nije previše uzrujao, mislim da Plenković u sebi kipi od muke i bijesa, ponajprije jer mora smisliti šta će reći svojim šefovima u Briselu.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-01-2025 at 23:57
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Pa i ja sam sličnog dojma kako je Milanović Plenkoviću pomogao ostati na mjestu premijera, a Plenković mu se odužio postavljanjem pedijatra, forenzičara i znanstvenika sa preko 10 k citiranih radova (Dragana Primorca). Kandidata koji predstavlja vrhunac principijelne bezprincipjelnosti i pišanja po članovima HDZ-a, budući kako je isti još 2009 izbačen iz HDZ-a. Smatram da nije bilo ovih pseudo desnih kandidata (Bulja i Lozo) i da je Buja podržao Jonjića kako bi on ušao u drugi krug. Za pobjediti Milanovića u drugom krugu Jonjić bi trebao potporu HDZ-a koju sigurno ne bi dobio, a bez HDZ mašinerije ne bi dobio Milanovića u drugom krugu.
Posljednje uređivanje od Cid-xp : 14-01-2025 at 20:07
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 14-01-2025 at 23:46
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Ja bih na sve ove - nazovimo ih političke zavrzlame - usporedio na jedeni izreku hrvatske majke od petnaestero (15) djece Ive Vićeke Gabrić koja je svome sinu Milanu rekla
davne 1957 godine:
"Moj sinko politika je lipa čorba samo za one koji ju znaju srkati".
To bi se moglo reći i za Plenkovića i za Milanovića, jer oni se nisu naučili raditi i svojim radom novac zaradiri i od toga novca živjeti.
Oni su se naučili lagati i drugima udvarati i tom udvaranjem narod zavaravati i držati u uzdama, kao što se upregnuti konji drže kada ore i usjevi siju.
PoZDrav svima.
Vidjeli smo što je to HDZ ova mašinerija. Lako bi se oni makli od HDz-ea da se pojavi bilo kakva suvisla alternativa. Ne svi, naravno ali vidjeli smo kako prođe HDZ-ov kandidat kad je igra preprozirna. I nije prvi put. Isto je bilo i sa Kosor.
Nije tu presudan niti Bujanec. Vidjeli smo na primjeru Lozo i njezinog rezultata, da njegova propaganda nikome ništa ne znači. Samo da Jonjić nije onako bio baš brutalno bojkotiran. Ne kažem da bi pobjedio, možda ni ušao u drugi krug al zašto su oni njega onako brutalno bojkotirali. Tako nikad nitko nije bio bojkotiran. Bojkotiran je i kad je postao službeni kandidat. Bilo ga je samo na sučeljavanju i kad je bilo predstavljanje kandidata. Zašto je to duboka država radila????
Mislim da se oni njega više plaše za ubuduće, nego za ove izbore, mada su se oni plašili njega i u ovim. Nakon izbora su pokušali prokušanom taktikom, prvo kao čuđenje tko je taj, kao nisu znali, pa nova zvijezda desnice, skoro da ga hvale a onda poslije brutalnog bojkota ide brutalna kompromitacija, gdje im je odjednom i Bujanec relevantan. To su sve stare udbaške metode. Da su mu trećinu prostora i pozornosti dali prije izbora ko ono par dana nakon izbora dobio bi 20% minimum.
A što se tiče kreacije duboke države u ovim kvaziizborima..najbolje je to rekao onaj stariji Splićanin koji je na jednoj TV rekao. " Ko ne shvaća da je ovo pobjeda Plenkovića, taj ništa ne shvaća".
Samo što to naravno nije pobjeda jedne osobe nego podzemne udbaške države koja kao nigdje u postkomunističkim državama, vlada u Hrvatskoj..
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-01-2025 at 00:00
Zbog Eline i bokala vina
Postoji nešto u čemu se slažem sa "čovjekom koji ne komentira tuđe izjave". Ona glupost s "jajima u istoj košari". Da to kao nije pametno. da i predsjednik i premijer vlade budu iz iste stranke. i da Hrvati to ne rade, što je obična laž. Nasuprot tome, Hrvati su baš tome skloni. Cijele 90-te su predsjednik i premijer bili iz iste stranke. I Mesić je bio iz vladajuće šestorke. I Josipović je bio 2010-2015-te kad je SDP vladao 4 godine a Kolinda od 2015-te do 2020 kad je HDZ vladao.
Ovo jednom dvaput, kad predsjednik države i predsjednik vlade nisu bili iz iste stranke je slučajnost i splet drugih okolnosti a ne toga da narod ne želi "jaja u istoj košari".
Ali to je ionako nebitna efemerija.
Zbog Eline i bokala vina
Prisega novog-starog predsjednika Milanovića 18.02.2025. i opet na Pantovčaku. https://www.vecernji.hr/vijesti/mila...ednika-1832307