+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrviPrvi 1 2 3
Prikaz rezultata str. 41/53

Tema: Europsko prvenstvo u nogometu - Njemačka 2024.

Eto sinoć su zabili i ispali.

Kad sam svojevremeno čuo da se piše kako je Dinamo oteo Danija Olma Barceloni zaokrenuo sam očima i rekao " kako im nije neugodno". Jer realno tko je Dinamo i deset puta jači klub od Dinama da otme nekog talenta Barceloni. Tim više što je već bilo takvih kraj priče koje su završile u anonimnosti tih "ekstra talenata" Siguran sam bio da je riječ o liku kojeg je juniorska škola Barcelone proglasila neperspektivnim.

Da ne duljim tako je u početku i izgledalo. Ali onda se odjednom vidilo da dečko ima nešto. Odigrao je u Dinamu lijepih utakmica. Ali ono što je sinoć uradio kako je skoro ljudskom oku nevidljivo izbacio onog Francuza prije šuta , to nisam vidio čini mi se ni od koga. To moraš usporit da vidiš kretnju.

Svaka čast za to.

Drugi gol je dao klinac. Taj kod Dalića ne bi bio na radaru dok ne napuni barem 20 godina. U Španjolskoj zabija sa 16-17
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-07-2024 at 16:53
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Olmo je igrač trenutka. Potez i to je to. Ovi Nizozemci glupi ko k..... Čekaju produžetke. Početkom drugog poluvremena ubacili onog visokog a nisu 2 centaršuta uputili u kazneni prostor. I da Olmov tata je bio nogometaš. I zna što treba. Nakon razgovora sa Mamićem odlučio Olma dovesti u Dinamo. Fini igrač poteza.

Pajdo moj 99, 9% igrača ne odigra tu fintu cilu svoju karijeru. Ni 10% te finte.

To je određeno samo za velike

Zbog Eline i bokala vina

Englezi mogu osvojiti prvenstvo preko Španjolske jedino ako ih suci poguraju a nadam se da neće.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 12-07-2024 at 11:40
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Englezi su toliko loši da ih čak ni suci nisu mogli pogurati.

Španjolci zasluženo osvojili naslov. Otpočetka su bili odlično posloženi i uvjerljivi na terenu.
    Englezi još jednom ostali praznih ruku i produžili patnju na još najmanje 60 godina bez titule.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-07-2024 at 19:47
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Mada me nije brigalo tko će osvojit ako to nismo mi čak sam ovaj put nekako ali ne prejako navijao za Englesku. Iz nekoliko razloga.

- kad su Špnjolci počeli osvajat SP i EP rekao-..nogomet je propo ako su Španjolci počeli u njemu dominirat. Odkad ja pamtim od djetinjstva njima je proć četvrtfinale na velikim natjecanjima bio nedostižan san. Čak ih je raspala Jugoslavija povjedila 1990 u Italiji. To isto mislim i sad.

Osim toga suci ih favoriziraju kad god i gdje god mogu.

Ni izbliza ne igraju neki nogomet da sad padneš na guzicu.

Ono je da su Englezi pustili Ukrajini na Wembleyu u zadnjem kolu Ukrajini za SP u JA 2010 a nas izbace, kako bi nam se osvetili zato što smo im pobjedom na Wembleyu koja nam nije trebala jer smo već osigurali plasman, onemogućili odlazak na EP.

Ali mi smo sportski pobjedili a oni su malo šupački izgubili a to nije isto
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-07-2024 at 22:43

Zbog Eline i bokala vina

Španjolci su prvu titulu osvojili 1964. i nakon toga suša duga 44 godine.
    Nije da nisu imali kvalitetne igrače a da ni ne spominjem klubove Real Madrid i Barcelone, ali u reprezentaciji kao da je nešto falilo.
    2008. im se otvorilo nakon 44. godine i od tada zasluženo skupljaju titule.

Šta se tiče atraktivnosti igranja nogometa; meni to nikada nije bilo važno. Nije bitno kako će ući, glavno da uđe u gol.

Imala sam dva straha na ovom EP; prvi je da Englezi postanu prvaci u Njemačkoj (volim slušati njihovu pop glazbu, gledati njiihove serije, ali i gledati kako gube u nogometu).
    ;drugi je da gledam kako onaj Turčin diže pehar u ime Elfa.
    Ne bi mogla to podnijeti. Ionako su mi na svim razinama uništili reprezentaciju za koju sam svim srcem navijala od djetinjstva.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 16-07-2024 at 19:40

Španjolci skupljaju titule jer je nogomet malo.propa. Brazil je propa, Njemačka je propala odkad u njoj igraju invazori, Italija je propala kao i Nizozemska. Argentin se tu i tamo provuče najčešće uz pomoć sudaca.

I Jugoslavij je imala dobre igrače.

A za koju si ti to reprentaciju navijača od djetinjstva

Zbog Eline i bokala vina

[QUOTEInkvizitor;527932]Španjolci skupljaju titule jer je nogomet malo.propa. Brazil je propa, Njemačka je propala odkad u njoj igraju invazori, Italija je propala kao i Nizozemska. Argentin se tu i tamo provuče najčešće uz pomoć sudaca.

I Jugoslavij je imala dobre igrače.

A za koju si ti to reprentaciju navijača od djetinjstva[/QUOTE]

Nekoć slavni Elf

Southgate dao ostavku.
    Savez razmatra da postavi dosadašnju izbornicu ženske reprzentacije na mjesto novog izbornika.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 17-07-2024 at 19:46

Dream team europskog prvenstva;

Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 19-07-2024 at 09:42

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove