+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrviPrvi 1 2 3 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/53

Tema: Europsko prvenstvo u nogometu - Njemačka 2024.

Daliću prihvati ovo. Ne odbij. Uzmi to. Ni ti ni Saudijci se ne razumite previše u nogomet zato uzmi pare. Uzmi bolan. Njima je to sića a nama i tebi znači puno. Ako ne radi sebe, uzmi radi Hrvatske.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/d...-bilic-1399645
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Zamisli ovog naslova

https://www.vecernji.hr/sport/eksklu...vatska-1780569

Pa to je u rangu onog princa iz Nigerije kojemu trebaš uplatiti akontaciju od milijun eura za tanker nafte i koji je zakupio cijeli kat hotela sa sve sedam polugolih sekretarica.

Dobro, šašavi Saudijci imaju love i tamo odlaze igrati velike zvijezde ali zašto bi Saudijci plaćali tolike novce za jednog trenera koga nitko osim njih i navodnbo kineskih redikula nije tražio.

Jel se itko ikad pitao zašto interes za Dalića nije pokazao nijedan europski klub. Pa niti osrednji. Pa znaju ljudi i vide da lik nema pojma o nogometu.

I sad idu ove priče on odbija 20 miljuna dolara radi Hrvatske. Nemoj molim te.

Riješi naas svoje dosadne igre antipropagande nogometa, plana dovucimo se do penala pa šta bude, i oni frazetina "ja preuzimam odgovornost" ali bez ikakve odgovornosti.

Odlazi, samo odlazi. Znam da nećeš a realno vjerojatno je i ovo s saudijcima patka. Neće te nitko. Nemaš gdje. jer tko bi htio trener akoji sam sebi sužava vrijeme za pobjedu i koji forsira nespremne igrače i ne usuđuje se riskirat ništa.

Zbog Eline i bokala vina

Zamisli ovog naslova

Pa to je u rangu onog princa iz Nigerije kojemu trebaš uplatiti akontaciju od milijun eura za tanker nafte i koji je zakupio cijeli kat hotela sa sve sedam polugolih sekretarica.

Dobro, šašavi Saudijci imaju love i tamo odlaze igrati velike zvijezde ali zašto bi Saudijci plaćali tolike novce za jednog trenera koga nitko osim njih i navodnbo kineskih redikula nije tražio.

Jel se itko ikad pitao zašto interes za Dalića nije pokazao nijedan europski klub. Pa niti osrednji. Pa znaju ljudi i vide da lik nema pojma o nogometu.

Riješi naas svoje dosadne igre antipropagande nogometa, plana dovucimo se do penala pa šta bude, i oni frazetina "ja preuzimam odgovornost" ali bez ikakve odgovornosti.

Odlazi, samo odlazi. Znam da nećeš a realno vjerojatno je i ovo s saudijcima patka. Neće te nitko. Nemaš gdje. jer tko bi htio trener akoji sam sebi sužava vrijeme za pobjedu i koji forsira nespremne igrače, trenera teškog ziheraša koji se ne usuđuje riskirat ništa.

Zbog Eline i bokala vina

Pa danas je nogomet samo zarada.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Zamisli ovog naslova

Odlazi, samo odlazi. Znam da nećeš a realno vjerojatno je i ovo s saudijcima patka. Neće te nitko. Nemaš gdje. jer tko bi htio trener akoji sam sebi sužava vrijeme za pobjedu i koji forsira nespremne igrače, trenera teškog ziheraša koji se ne usuđuje riskirat ništa.
    To se zove igra na rezultat. Nije upalilo ovaj put.

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Ne znam šta bi u toj igri bilo loše; mislim, Njemačka je hrpu naslova osvojila upravo igrom na rezultat.

Tko bi uopće mogao naslijediti Dalića u ovom trenutku? Meni nitko uspješan i dostupan ne pada na pamet.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

To se ne zove igra na rezultat. Kad ti trebaš pobjedu ne skraćuješ sebi vrijeme za pobjedu, svjesno i namjerno. To je strah od debakla. Tipa ajmo ne primit gol pa proć kao protiv Španjolske a u drugom poluvremenu malo riskirat pa što bude bude.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-06-2024 at 12:53

Zbog Eline i bokala vina

To s ene zove igra na rezultat. Kad ti trebaš pobjedu ne skraćuješ sebi vrijeme za pobjedu, svjesno i namjerno. To je strah od debakla. Tipa ajmo ne primit gol pa proć kao protiv Španjolske a u drugom poluvremenu malo riskirat pa što bude bude.
    Svaki trener u HNL u je bolji od Dalića. Dalić uopće nije selektor. Njemu se potrefilo 5 utakmica na penale na dva svjetska. On nema pojma o nogometu. Trebalo bi dovesti Jurića iz Italije ali pitanje je koliko bi mafijaškom HZNS-u pasao jedan čovjek sa stavom. Njima treba baš netko ovakav poput Dalića. jedna ljigavac koji "preuzima odgovornost" ali bez ikakvih konzekvenci"

Zbog Eline i bokala vina

Usput da se zna da govorimo o kukavičkoj "pizdi". Ili je on možda "antifašista"

https://www.facebook.com/share/r/c3V4tr612GE1kp9g/

http://www.youtube.com/shorts/nH_yNrk4rgA
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-06-2024 at 22:17

Zbog Eline i bokala vina

Švicarska jučer rutinski pobjedila Italiju.
    Italija slaba i jalova i sad mi je još više žao šta ih nismo pobijedili, ali to je neka druga priča.

Slovačka vodi protiv Engleske! Nadam se da će na kraju Slovačka proći.

Španjolska bi trebala danas pobijediti Gruziju i onda ide na Njemačku.
    Eh, tad će se tek znati kakva je prava snaga multi-kulti elfa.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 30-06-2024 at 18:45
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Ispadanje Slovaka slomilo mi srce.
    Englezi na kraju izdržljiviji, no ne i bolji.

Veliki idu dalje; jučer Engleska i Španjolska, danas Francuska i... vjerojatno Portugal.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 01-07-2024 at 20:19

Italija, Francuska, Engleska katastrofa od igre. Njemačka bolja nešto ali su je protiv Danske malo pogurali suci. Evo da smjenimo antifašistu Dalića i da stavimo Jurića ? Ili ima još netko ? "Hrvatski mediji" su nas praktički vidjeli u finalu i tako natovarili dodatno naše vatrene. Ljudi malo realnosti.

Slovaci su prestali igrat kod 1:0 i čekali su kraj. Greška treba igrati.

Slovaci su prestali igrat kod 1:0 i čekali su kraj. Greška treba igrati.
    Ko da ih antifašist trenira.

Gremo Slovenci. Izbacite ove Portugalske manekenčiće.

Zbog Eline i bokala vina

Khm. Što bi reko. Dobro su se Janezi nosili s Portugalom u obrani, iako su ovi jako napadali pa imali i šanse, na kraju izmišljen penal koji je Oblak fenomenalno skinuo, šut je bio jak i precizan..

Malo su me razočarali prema naprijed a imali su opcija za kontre, ostavljali su im Portugalci prostor a Šeško onaj poklon..joj..poplašio se šanse..

U penalima se vidjelo na licima da su poplašeni...izgledali su ko mi u penalima s Turskom 2008-me.

Sve u svemu dali su što su mogli,,nemaju osim Šeška neko jače ime..i Oblaka naravno..da imaju naš potencijal..s ovakvim trenerom i voljom i disciplinom finale bi bilo skoro sigurno.

Kek ja za Dalića izmislio nogomet.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-07-2024 at 15:03

Zbog Eline i bokala vina

Naš potencijal imaju Španjolci, Nijemci, Portugalci, Francuzi i kako su odigrali. Španjolci kod 1:0 zatvarali utakmicu. Na kraju zahvaljujući sucu, Njemačkoj nepreciznosti i sreći prošli. Nijemci morali napadati jer su bili u minusu. Portugalci poplašeni od Francuza. Najbolji im igrač dobri stari Brazilac Pepe. A što tek reći za Francuze. Još gola zabili nisu a u polufinalu. Jedan bijelac, a onda je i on izašao. Al to je Francuska jelte?

Englezi u prvom poluvremenu katastrofa.

Ajde da sam i to vidio da Englezi prođu na penale.

Zbog Eline i bokala vina

Ajde da sam i to vidio da Englezi prođu na penale.
    Omjer cijene i kvalitete brutalno ne srazmjeran.

Danas se navija za Španjolsku, barem kod mene.

S druge strane, "Francuzi" još nisu zabili pravi, pošteni gol.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove