+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrviPrvi 1 2 3 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/43

Tema: Jasenovac-mit i istina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Kako će tu vijest primiti bosanske antifašističkoj irganizacije Ba.

Oni se kunu u Tita BA

Tito ba ta njiha bio car BA
    Tito je bio pragmatičan. Kada je partizan Adil Zulfikarpašić za vrijeme najžešćih pokolja Muslimana u istočnoj Bosni od strane četnika vidio te iste četnike kako navečer ulaze kod Tita malo da je u nesvjest pao. To je i prigovorio drugovims. Dobio je odgovor da oni moraju za svoj pokret pridobiti najbrojniji narod u državi. Pragmatično.

Taj Zulfikarpašić je isti takav išo je pregovarat sa Srbims pred zadnji rat.

I Joška je na svog djeda. Živi u Beogradu. Po nacionalnosti jugosloven. Što bi se pod stare dane išo zajebavat.

Vidi ove Vučićevog slugenjare kako se umoto

Meni razumljiv potez bolje se sam umotati u zastavu nego da ga Srbi umotaju u platno. Iz zastave će se odmotati, a iz platna neće. Bar je kupio vrijeme.

Koji je ovo patetični jeftini glumac nemožeš virovat

https://twitter.com/i/status/1793691266221298019
    I on kupuje vrijeme. Sin od Muslijua. Ne bi mu bio u koži.

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Tito je bio pragmatičan. Kada je partizan Adil Zulfikarpašić za vrijeme najžešćih pokolja Muslimana u istočnoj Bosni od strane četnika vidio te iste četnike kako navečer ulaze kod Tita malo da je u nesvjest pao. To je i prigovorio drugovims. Dobio je odgovor da oni moraju za svoj pokret pridobiti najbrojniji narod u državi. Pragmatično.

Taj Zulfikarpašić je isti takav išo je pregovarat sa Srbims pred zadnji rat.

I Joška je na svog djeda. Živi u Beogradu. Po nacionalnosti jugosloven. Što bi se pod stare dane išo zajebavat.
    A šta veli Svetlana Broz. Ona se angažovala u BiH s Muslimanima. Jaranica od one Štefice Galić
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Svi su oni pragmatični na dedu. Samo pitanje je jeli im to zbilja dedo.

Stari splitski orjunaš Jurica Pavičić, kome su "procurile sline" na samu pomisao da bi netko predložio rezoluciju o "genocidu u Jasenovcu" predlaže nama Hrvatima da kažemo, " da, to se dogodilo".

Pa može ako nađete kosti i zemne ostatke kao što je to urađeno u Srebrenici. Onako kako je nađeno u Hudoj jami, ili po trasama autoputeva u Sloveniji gdje god zakopaš naiđeš na kosti pobijenih hrvatskih vojnika ili civila. Ili u Macelju. Ili u zagrebačkom prstenu.

Moram odmah upozorit orjunaše da neće proći oni dokazi tipa "Tita mi", "tako mi Slavka i Ive Goldsteina ", " Ako ne vjeruješ meni pitaj Uršu Raukar" "Vasilija mi Krestića" i sl.

Tako ne bude išlo, splitski, dalmatinski i ini orjunaši čija se centrala preselila izgleda u Zagreb ali nema di ih nema pa i u hrvatskim dijelovima BiH.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-05-2024 at 23:11

Zbog Eline i bokala vina

Stari splitski orjunaš Jurica Pavičić, kome su "procurile sline" na samu pomisao da bi netko predložio rezoluciju o "genocidu u Jasenovcu" predlaže valjda nama Hrvatima da kažemo, " da, to se dogodilo".

Pa može ako nađete kosti i zemne ostatke kao što je to urađeno u Srebrenici. Onako kako je nađeno u Hudoj jami, ili po trasama autoputeva u Sloveniji gdje god zakopaš naiđeš na kosti pobijenih hrvatskih vojnika ili civila. Ili u Macelju. Ili u zagrebačkom prstenu.

Nema, ne može, ono "Tita mi", "tako mi Slavka i Ive Goldsteina ", " Ako ne vjeruješ meni pitaj Uršu Raukar" i sl.

Tako ne bude išlo, splitski, dalmatinski i ini orjunaši čija se centrala preselila izgleda u Zagreb ali nema di ih nema pa i u hrvatskim dijelovima BiH.
    Logorske knjige odnešene u Beograd. Ne žele ih vratiti. Zašto ?

Od izglasavanja rezolucije o genocidu u Srebrenici srpska ljutnja sad već prelazi u čisti bijes. Izbija im lagano pjena na usta. Jučer je Amerika poslala Dodiku poruku da nema ništa od odcepljenja. A muslimani nas lagano u literaturi izjednačavaju sa Srbima. Intervenirao Radman, što je nateralo na bes Dodu. Po srpskim portalima Jasenovac još radi a upisi su im takvi da se čovjek zapita da li su ti ljudi uopće normalni. Da nije žalosno bilo bi smješno.

Vlada Crne Gore, tj srbofili već drugi put odgađaju raspravu o Jasenovcu. Srbofili bi rado ali nešto ih koči. Ne znam što je u pitanju. Imaju većinu.

S druge strane onaj Turčin Konaković predlaže Vučiću da obiđu Srebrenicu, Kazane i Jasenovac.

Odjebi balijo od Hrvatske u svojim srpsko-muslimanskim prijeporima.

Da imamo hrvatsku vlast na sami pomisao ili najavu dolaska u Jasenovac trebalo im lupiti doživotnu zabranu ulaska u Hrvatsku samim time i u EU, a ako EU neće to neke se bakće s njima mimo Hrvatske.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-06-2024 at 15:21

Zbog Eline i bokala vina

Koče ih izgleda Albanci u koaliciji.

Tuđman je tvrdio da je u Jasenovcu stradalo oko 30 000 ljudi.

Imaju oni mislim i bez njih većinu.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Tuđman je tvrdio da je u Jasenovcu stradalo oko 30 000 ljudi.
    Ni Tuđman to ničim nije dokazivao niti su bila iskapanja niti je u javnosti izišao jasenovački arhiv koji je u Beogradu te ne znam na onovu čega je Tuđman došao do nekog broja kojeg je iznio.

Zbog Eline i bokala vina

Oni srpski redikuli i kromanjonci se jučer okupili da nešto kao prijete.

Od rđe se zavaljuju a prijete.

Usput će praviti dva spomenika svom.mitu. Memorijalne centre u Donjoj Gradini i Beogradu.

Ako već hoće istinu o Jasenovcu nek obave iskapanje u Donjoj Gradini za koje su govorili da je najveće stratište u Jasenovcu.

Pa eto im prilike. Nek pozovu međunarodnu komisiju uključujući Hrvate ali ne one tipa Klasić i Jakovina i nek pokažu o čemu se radi.

Ali ona srpska karikatura od predsjednika si već pravi dostupni ću. Vele, leševe im Sava donosila.

A da to nije donosila Drina leševima poklanih Muslimana. Tisuće su ih poklane na drinskim mostovima i bačene u Drinu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-06-2024 at 17:37

Zbog Eline i bokala vina

Igor Vukić u Podcastu Velebit;

Preporučavam pogledati.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-06-2024 at 12:40
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Mit o Jasenovcu i Velikosrbima i njihovim jatacima u Hrvatskoj u koje spada i aktualna vlast služi za sprječavanja konstituiranja hrvatske države i naroda.

Zbog Eline i bokala vina

Gledam onog četničkog šegrta Plenkovića i njegove sluge tipa Strvinar kako se nešto ljute na Crnu Goru jer je usvojila rezoluciju o Jasenovcu. Ako itko održava taj velikosrpski mit onda je to hrvatska politika i hrvatski političari. Svake godine se idu klanjat tom velikosrpskom mitu i to u najjačem sastavu, tovare novcem otvorene četnike a najviše šefove svih velikosrba SPC. SPC je stvarni šef nadležan svim srpskim velikosrpskim institucijama, od SANU, svih političkih stranaka, vojske, BIA-e. Svima. A što rade hrvatske vlasti. Poklanjaju im zgrade, cijele elitne kvartove, grade im zgrade, tovare ih novcem sve velikosrpsko u Hrvatkoj se tretira kao najveća vrijednost i sva ekstremna ljevica od HDZea preko SDP-ea do Možemo u tome je jedinstaveno do u zarez.

I kome se onda oni čude. Sebi. Kome prijete. Sebi. Godinama hrvatski sznanstvenici pričaju kako taj logor treba istražiti, brojevi su već demaskirani, i ovi Goldsteinovi ali tzv. hrvatskoj vlasti sa prvim četničkim slugom ne pada na pamet to uraditi. tako da se postavlja legitimno pitanje, zašto oni to rade i kome to oni služe. Njihovo kratko režanje na Crnu Goru je karikaturalo. Oni su podigli svaku ruku za tu rezoluciju u Jasenovcu. Plenković, Bačić, Jandroković, Obuljenka, Strvinar i da ih dalje ne nabrajam. Oni sipaju gorivo u svako velikosrpsko auto. Ljubav između HDZ i četnika je vanvremenska o njoj bi nekad holivudski režiseri snimali velike ljubavne blockboustere tipa "Kokardski visovi".

Zna se da je Crna gora trenutno, nadam se kratko u velikosrpskoj šapi. I da ispunjava naloge Beograda. Beogradu nije cilj da Crna Gora uđe u EU jer se tako odvaja od Srbije. I ovo samo tome služi. Da bi Hrvatska stavila veto. Hrvatska nema muda to napraviti a i da ima to bi bilo pogrešno. Tako bi se opet uptregla u velikosrpske planove.

Ova rezolucija je nevažna. Hrvatska treba staviti veto na SPC u Hrvatskoj, staviti veto na četništvo u Hrvatskoj prestati biti sluga velilkosrpstvu ali ne vidim da u HDZ-eu ima itimalo snage i volje za to.

Ne skrivati se iza manjina nego izbaciti četništvo iz Hrvatske koje svajke godine sve više i više diže glavu a novim useljeničkim valom vrši se kolonizacija srpstvom prvenstveno u Istri gdje se pere srpski kriminalni novac i grade se veliki hotelski kompleksi i to ignorirajuć sva pravila, vjerojatno podmićujuć lokalne autonamaše koji su im ionako skloni.

Ovo insistiranje na Pupovcu na čelu odbora za manjine i ljudska prava jednog velisrpskog lažljivca, to je karikaturalno i ruganje hrvatskim žrtvama. Čovjek koji je zadojen velikosrpstvom ultimativno je od strane HDZ.ea postavljen na čelo odbora iz kvote valdajućih dokaz je da je HDZ velikosrpski šegrt.

Tako nek začepe svoje veleizdajničke gubice jer bez HDZ-ea i njihovih drugova sa ekstremne ljevice SDP-a i Možemo ne bi ni bilo četništva u Hrvatskoj niti bi se Crna Gora usudila to izglasati što je izglasala.

Žalosno je i jadno što hrvatski birači nesvjesno svojim glasom podržavaju tu velikosrpsku politiku HDZ-ea. Nema većeg apsurda od toga. Ali znali ili ne znali ima ona "neznanje ne opravdava"
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-06-2024 at 12:48

Zbog Eline i bokala vina

Plenkovićeovo suho zlato imenovala Saru Lustig za ravnateljicu spomen područja Jasenovac; https://narod.hr/hrvatska/tko-je-sar...ti-za-ustanovu

Dok ne dođe Igor Vukić ili netko poput njega, nikakve promjene neće biti šta se tiče Jasenovca.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Plenkovićeovo suho zlato imenovala Saru Lustig za ravnateljicu spomen područja Jasenovac; https://narod.hr/hrvatska/tko-je-sar...ti-za-ustanovu

Dok ne dođe Igor Vukić ili netko poput njega, nikakve promjene neće biti šta se tiče Jasenovca.
    Istina je da bi Igor Vukić mogao pronaći mnoge laži izgovorene o Jasenovcu. To je njegova struka da otkriva srpske, jugoslavenske i antifašističke laži o jasenovcu.
    Prilažem poveznicu koje sadržaj donosi Razglednicu tog spomenika. Ako netko ima bilo koje pitanje glede te Razglednice, nek se javi.
    Pozdrav svima.

https://otporas.com/genocide-croatia...tisuca-zidova/

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku

Štraca misli da će imenovanjem kćerke Branka Lustiga preduprijediti ikakve kritike ili rad tog memorijalnog centra. Ili smanjenu ali ipak mitomaniju oko broja jasenovačkih žrtava.

Ako je to mislila grdo se štraca zajebala.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove