+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrviPrvi 1 2 3
Prikaz rezultata str. 41/43

Tema: Jasenovac-mit i istina

Meni se čini da naši hrvatski neprijatelji koji sustavno laži o Jasenovcu iznose da je za njih Sabirni Logor Jasenovac za doručak, za ručak i za večeru.
    Pametnome dosta.

https://otporas.com/kamenjar-sesardi...ubljen-slucaj/
    Posljednje uređivanje od Bobani : 07-09-2024 at 23:20

Ona VIDA TV objavila video o nekom simpoziju o jasenovačkoj ambulanti i apoteci kojoj je pazi sad, pokrovitelj vlada Republike Srbije. Kako može vlada strane i to neprijateljske države biti pokrovitelj. Zašto tobož hrvatska vlada ne bude pokrovitelj o srpskim logorima u Srbiji za hrvatske branitelje i civile. Zašto?.

Glavni baja je tu vio onaj desantdžija sa Cetinja, pakračko slavonski episkop Jovan Ćulibrk.

Ko fol ovamo udaraju neke smiješne sankcije četničkim vojvodama iz Crbne Gore zbog rezolucije o Jasenovcu a cijela jugosvita u Hrvatskoj na čelu sa HDZ om brižno njeguje i uzgaja mit o Jasenovcu. I još dopušta da srpska vlada bude pokrovitelj simpozija o Jasenovcu.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Dok god službena hrvatska kulturna, medijska i politička "elita" prihvaća narativ Jasenovca koji je slični ili isti kao onaj velikosrpski i jugo-komunistički, Hrvatska neće biti slobodna.

Nisu problem obrijani i neobrijani četnici u Srbiji, već etnički Hrvati koji nastavljaju jugoslavensko-komunističku politiku.
    Sve dok ne napravimo oluju u svom dvorištu,ova naša Hrvatska i dalje će biti taoc na rubu provalije.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 10-09-2024 at 20:46
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove