A rekli su da će deratificirati Istanbulsku konvenciju (mislim na DP); https://narod.hr/hrvatska/ukidanje-i...ljanje-potpisa
A rekli su da će deratificirati Istanbulsku konvenciju (mislim na DP); https://narod.hr/hrvatska/ukidanje-i...ljanje-potpisa
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Nepotrebno je sad navoditi gdje je sad DP izdao za svaku stvar.
Kad izdaš onda izdaš u paketu. Nećeš sad u jednom izdat a u drugom bit dosljedan. To uvijek ide u kompletu.
A ne bi im Plenković ni tolerirao da izdaju djelimično. Sve dok ih ne zamjeni.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-09-2024 at 22:54
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
https://narod.hr/hrvatska/pored-trga...ulturni-centar
Ovo šta radi Pupovac uz pomoć HDZ i njegovih žetončića jedino novi rat može poništiti. Nažalost.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Čovjek koji ne komentira tuđe izjave odavno već imitira onog psihopatu u Srbiji.
Misli, prošlo je kod šašavih i zaostalih Srba pa će i kod Hrvata. Pa tako rotira ministre. Onog Habijana je s ministra gospodarstva prebacio sad na ministra pravosuđa. Onu blejaču Vučković sa ministrice poljoprivrede za ministricu okoliša. Možda još pokojeg..
Tako Vučić rotira ko na ringišpilu one svoje idiote u vladi.
Zbog Eline i bokala vina
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 05-10-2024 at 08:11
genijalno...
Zipa Plenkovića ekstaza totalna ..tko je ovo uradio zaslužuje Oscara
https://www.facebook.com/share/r/gz7wxBy4d4eeRPnw/
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-10-2024 at 21:22
Zbog Eline i bokala vina
Ajme šta su se svi uskomešali oko ova dva časnika šta bi trebali ići u Njemačku obučavati ukrajinske vojnike.
Plenković navrnuo ko' sivac a i Milanović ne popušta.
Zamjenik glavnog tajnika NATO-a trebao bi u srijedu doći u Sabor i nagovoriti oporbu da glasa za slanje naših časnika.
Zašto ne svrati do Mađarske i njima održi predavanje?
Ah da, Mađarska nije samo država na papiru za razliku od naše, a Orban nije poltronćič kao naš anemični Plenki.
Orban je poltron. Samo Putinov. To su mu i neki Mađari dreknuli. Da je prodao mađarski ponos Putinu.
Čemu se on nada. Da će uz pomoć Rusije sa Srbijom dijeliti Hrvatsku. A kako će se dogovoriti oko Vojvodine.
Ili je to ili se manijakalno plaši Rusa.
Mađari su nekad imali muda i prvi se pobunili 1956 protiv Sovjeta a sad su postali sovjetski privjesak.
Usput da se osvrnem na Mostovce i njima slične, usput i profesora Jurčevića, politički siromašnog Pavličeka, koji mlate jednu te istu mantru kako se srpska agresija na Hrvatsku ne može uspoređivati s ruskom agresijom na Ukrajinu jer eto međunarodna zajednica pomaže Ukrajinu, doduše ograničeno ali pomaže a Hrvatskoj nitko nije pomagao. Znači jedna je stvar kad to govore intelektualno ograničeni i tupavi hercegbosanski filočetnici koji ne znaju razlikovati karakter rata od međunarodne reakcije na rat, ali barem bi trebali to znati saborski zastupnici. To bi trebao biti neki minimum.
Po njihovoj glupavoj teoriji, Hitlerov napad na Čehoslovačku nije isti kao napad na Poljsku jer Čehoslovačkoj nitko nije pomogao a zbog napada na Poljsku Francuska i Brritanija su objavili rat Njemačkoj ( ne Njemačka njima) i napad na Poljsku se službeno računa kao početak 2. svj. rata.
Dakle koliko moraš biti intelektualno ograničen da ne razlikuješ karakter rata od međunarodne reakcije na rat.
Jer karakter srpske i ruske agresije je isti. Korištenje vlastitog naroda i njegove tobožnje ugroženosti kao manjine u drugoj državi kao razlog za agresiju. Iste su i "krajine" Zap. i Istočna Slavonija, Luhansk, Donjeck, Krim, tzv RSK. Sve je isto, totalno isto.
I onda Mostovci i još neki kažu kako smo se mi sami izborili, nitko nam nije pomogao. Pa baš zato jadniče jadni i kukavni moraš pomoć jer time što prigovaraš da nama nitko nije pomogao, pričaš o sebi. Jer si ti isti takav kukavni sebičnjak.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-10-2024 at 23:45
Zbog Eline i bokala vina
Boli Plenkovića kuki za Hrvate i Ukrajince; on samo gleda kako će se jednog dana što bolje zavaliti u neku fotelju u Briselu. Za to bi i vlastitu majku prodao.
Tko hoće gore ratovati neka slobodno ode na svoju ruku.
Tko priča o Plenkoviću i tko priča o ratovanju u Ukrajini?
Ako neki tekst ne razumiješ ili nemaš odgovor, slobodno reci.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-10-2024 at 23:12
Zbog Eline i bokala vina
Nema pojašnjenja. Tipično.
Nije vezano uz temu ali valja pogledati kako govori jedna hrabra žena u EU parlamentu
Pa je usporediti sa našim gnjilim poltronima iz svih stranaka.
Usporediti sa polovičnim trabunjanjem i galamom tobož velikog galamdžije protiv EU establishmenta koji krivi Ursulu za ono što je najmanje kriva ..za stotine tisuća žrtava u Ukrajini kao da je ona napala Ukrajinu a ne banditska Crvena Armija. Ili se i on kao Bulj zalaže za mir usred okupacije dijela Ukrajinskog teritorija. To nije mir, to je kapitulacija. I da to kaže jedan hrvatski vojnik, to je posebna sramota.
Ova Poljakinja, lipa, šesna, napada je za ono za što je ona uistina kriva. I slični njoj a ne trabunja ko Kolakušić.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 31-10-2024 at 23:39
Zbog Eline i bokala vina
Uhvaćen Vili s prstima u pekmezu.
Kažem ja da nema poštenog hadezeovca, samo oni koji još nisu otkriveni.
Zanimljivo da je USKOK i DORH odmah uskočio izgleda da prikoči malo.
Ali može čovjek "koji ne komentira tuđe izjave" lako smijeniti Beroša, takvih on nađe koliko hoćeš ali ne da Ninočku prosrpsku partizanku, ministricu "srpskog sveta". Njezina afera je nestala s radara kao i Kajtazijeva.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 17-11-2024 at 22:56
Zbog Eline i bokala vina
Daaa, Plenkovićevo suho zlato se žilavo drži a o Kajtaziju nitko više ne priča; niti o njegovom nasilnom ponašanju, niti o financijskim malverzacijama unutar romske udruge.
Ovo sa Berošom je vrh sante leda i definitivno DORH želi da se istraga ne širi dalje i dublje.
Sutra je godišnjica pada Vukovara a ja imam podijeljene osjećaje.
S jedne strane tuga, ponos i poniznost a s druge strane bijes i gađenje šta živim u ovakvoj državi.
Beroš izašao iz pritvora.
Naravno, negira sve i vraća se u Sabor "jer mora financijski osigurati obitelj". https://www.vecernji.hr/vijesti/uziv...umenta-1818531
Kako to ide kod nas, još će ga i osloboditi na kraju te će postati mučenik te žrtva europskog pravosuđa.
Nisu bez vraga HDZ-ovci gurali Turuduća na poziciju na kojoj je sada.
Kad pomislim da ne može gore. Dakle, Njemačka počela vraćati ilegalne migrante u Hrvatsku među njima je i barem jedan za kojeg se sumnja da je ekstremist; https://narod.hr/hrvatska/njemacka-u...takvim-osobama
Plenković i Božinović zaglađuju stvari, ali tko njima više vjeruje!
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 27-11-2024 at 23:24
Vlada dala Crnoj Gori nekih deset točaka ako žele napredovat u EU. A to srpska danas vladajuća četničija u Crnoj Gori i hoće. Ona i neće u EU.
Ona hoće "srpski svet". Pa joj tome i ova filosrpska tzv. hrvatska vlada i pomaže u tom naumu.
Što ne postavi Srbiji deset uvjeta. Kako da neće. Mada i ona ne hrli u EU, ali njima ne smi jer njih vuku Njemačka i Francuska u EU.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-12-2024 at 21:31
Zbog Eline i bokala vina