+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 19 PrviPrvi ... 8 16 17 18 19 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 341/365

Tema: Vlada RH- Kapitulacija i prevara Domovinskog pokreta

U Imotskome se pjevaju hrvatske rodoljubne i domoljubne pjesme. Predsjednik republike a ne Države Hrvatske Zoran Milanović
    svojom negativnom izjavom jučer je izjavio i osudio pjevače hrvatski pjesama i tako svojom izjavom počeo širiti MRŽNJU među Hrvatima.
    Kada sam to vidio odmah mi je pala jedna pjemana pamet iz davnina koja kaže nakako ovako:

"Jadna Liko što si dočekala, da te Bosna kukuruzom hrani".

Tako bi se nekako moglo reći i za našu Hrvatsku:

"Jadna naša Hrvatska što si dočekala, da ti je mrzitelj hrvatskih domoljubnih pjesama Zoran Milanović Predsjednik"

Citiraj Prvotno napisano od Bobani Vidi poruku
    U Imotskome se pjevaju hrvatske rodoljubne i domoljubne pjesme. Predsjednik republike a ne Države Hrvatske Zoran Milanović
    svojom negativnom izjavom jučer je izjavio i osudio pjevače hrvatski pjesama i tako svojom izjavom počeo širiti MRŽNJU među Hrvatima.
    Kada sam to vidio odmah mi je pala jedna pjemana pamet iz davnina koja kaže nakako ovako:

"Jadna Liko što si dočekala, da te Bosna kukuruzom hrani".

Tako bi se nekako moglo reći i za našu Hrvatsku:

"Jadna naša Hrvatska što si dočekala, da ti je mrzitelj hrvatskih domoljubnih pjesama Zoran Milanović Predsjednik"
    Isto vrijedi i za HDZ; https://narod.hr/hrvatska/hdz-ostro-...iciju-i-sudove

To tko nam vodi i uništava državu 20+ godina govori o nama samima jer nisu oni došli na vlast silom.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Nakon dugog vremena, pametno i konstruktivno zapažanje i komentar Tihomira Dujmovića; https://www.facebook.com/tihomir.duj...l?locale=hr_HR

PS Šta se mene tiče, bolje da nisam pročitala cijelu objavu jer šta manje znam manje ću se živcirati.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Fotka godine

..voze crnce Francetića Jure

mladost i lipota
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-09-2024 at 19:12
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Tračak svjetlosti (i nade) u ovoj tmurnoj zbilji današnje Hrvatske.

Di drugo nego u Imotskome. Sve sama mladost i ljubav prema domovini. Neprijatelji su šokirani.

Šta će sada DP? U koaliciji su sa onima koji bi zabranili pozdrav Za dom spremni; https://narod.hr/hrvatska/plenkovic-...e-sto-je-rekao

Kako god završi ovaj sukob u DP, HDZ-ova vlada neće biti na gubitku.
    Ako i dio depeovaca odluči da više neće podržavati vladu, Plenković će naći nove žetončiće koji samo čekaju poziv.

Onaj protuhrvatski šljam i ološ na mjestu ministrice kulture odnosno nekulture i medija izjavila je da je zgrožena Buljovom zabranom velikosrpske provokacije. I dodala da ne smijemo takvu poruku slati Srbiji.

Smeće je htjelo reći da bi Srbija moglo slično postupati prema Hrvatima u Srbiji. Mogli bi im npr. oduzeti jedno kolektivno pravo. A ne mogu. Jer Hrvati u Srbiji ionako nemaju kolektivna prava. U Srbiji Hrvati ionako nemaju ništa. Pa im se ništa i ne može oduzeti.

Nedavno je bilo natjecanje u nogometu etničkih manjina. Hrvati iz Srbije nisu sudjelovali jer im srpska vlada nije osigurala sredstva.

Dok Srbi tj četnici u Hrvatskoj i SDS i SNV dobivaju od ove( I svih prethodnih vlada od 2000- te godine, kad kreće sunovrat i autodestruktivno ludilo u Hrvata i luđački pir rashrvata i srbofila) smećarske veleizdajničke vlasti desetine i stotine milijuna eura, dobijaju silne nekretnine, grade im se obavještajno kulturni centri, Hrvatima u Srbiji srpska vlada ne želi/ neće dati par tisuća eura za neko manjinsko natjecanje.

I onda ova spodoba bez ikakvog legitimiteta sljedbenica i miljenica veleizdajničkog četničkog isprdka izjavi tako nešto. Pa sram je bilo.

Zbog Eline i bokala vina

Onaj protuhrvatski šljam i ološ na mjestu ministrice kulture odnosno nekulture i medija izjavila je da je zgrožena Buljovom zabranom velikosrpske provokacije. I dodala da ne smijemo takvu poruku slati Srbiji.

Smeće je htjelo reći da bi Srbija moglo slično postupati prema Hrvatima u Srbiji. Mogli bi im npr. oduzeti jedno kolektivno pravo. A ne mogu. Jer Hrvati u Srbiji ionako nemaju kolektivna prava. U Srbiji Hrvati ionako nemaju ništa. Pa im se ništa i ne može oduzeti.

Nedavno je bilo natjecanje u nogometu etničkih manjina. Hrvati iz Srbije nisu sudjelovali jer im srpska vlada nije osigurala sredstva.

Dok Srbi tj četnici u Hrvatskoj i SDS i SNV dobivaju od ove( I svih prethodnih vlada od 2000- te godine, kad kreće sunovrat i autodestruktivno ludilo u Hrvata i luđački pir rashrvata i srbofila) smećarske veleizdajničke vlasti desetine i stotine milijuna eura, dobijaju silne nekretnine, grade im se obavještajno kulturni centri, Hrvatima u Srbiji srpska vlada ne želi/ neće dati par tisuća eura za neko manjinsko natjecanje.

I onda ova spodoba bez ikakvog legitimiteta sljedbenica i miljenica veleizdajničkog četničkog isprdka izjavi tako nešto. Pa sram je bilo.
    Uglavnom, sve jugo-lijevo i prosrpsko se diglo na noge i napadaju Bulja a neki čak idu tako dalje da govore da je ovo protuustavni čin!
    Neka već jednom i službeno opet vrate Srbe u Ustav jer ovo šta se radi od 2000. pa sve do danas i nije ništa drugo nego ona nekoć SRH.

Hrvati u Srbiji? Kako je krenulo više ih ni neće biti. Bit će Bunjevci.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 04-09-2024 at 20:47

Osnovni i glavni problem Hrvata je obranaštvo. Plač. Cviljenje i zapomaganje kako su rashrvati srbofili i jugofili zli i licemjerni. Pa dobar dan. To svi znaju.

Od kukanja nema ništa. Od obranaštva nema ništa. Od HSSovštine i pacifizma nema ništa. Angrif. U napad. Dosta je cvileži.

Da sam na mjestu sinjskog gradonačelnika ja bi baš sad kad se Jugoslaveni krenuli u napad nezaštićenih bokova jer znaju da im ne prijeti kontra koja bi ih stukla, dakle ja bi stavio u galeriju Sikirica slike razorenih hrvatskih crkava. gradova, sela, slike Stanimirovića pred Vukovarskom bolnicom izjave Pupovca o pokatoličenoj srpskoj djeci u ratu, njegove slike sa Velikosrpskom klikom na naricanje zbog Oluje i sl.

I onda bi pozvao na izložbu Pupovca I njegovu ekipu, pozvao SNV da to sufinancira, pozvao sve stanovnike Cetinske krajine i cijele Hrvatske da posjete izložbu, pozvao bi ministre i četničkog isprdka a posebnu pozivnicu bi uputio onoj štraci od ministrice nekulture i Hrvatskoj neprijateljskih medija, koje bi isto sve pozvao na izložbu.

Naravno prije toga bi sazvao presicu i sve ih javno pozvao u galeriju Sikirica da vide (ne) djela SNV a u periodu 1991- va-1995-ta pa bi se gonjali, reko bi Matan.

Zbog Eline i bokala vina

Osnovni i glavni problem Hrvata je obranaštvo. Plač. Cviljenje i zapomaganje kako su rashrvati srbofili i jugofili zli i licemjerni. Pa dobar dan. To svi znaju.

Od kukanja nema ništa. Od obranaštva nema ništa. Od HSSovštine i pacifizma nema ništa. Angrif. U napad. Dosta je cvileži.

Da sam na mjestu sinjskog gradonačelnika ja bi baš sad kad se Jugoslaveni krenuli u napad nezaštićenih bokova jer znaju da im ne prijeti kontra koja bi ih stukla, dakle ja bi stavio u galeriju Sikirica slike razorenih hrvatskih crkava. gradova, sela, slike Stanimirovića pred Vukovarskom bolnicom izjave Pupovca o pokatoličenoj srpskoj djeci u ratu, njegove slike sa Velikosrpskom klikom na naricanje zbog Oluje i sl.

I onda bi pozvao na izložbu Pupovca I njegovu ekipu, pozvao SNV da to sufinancira, pozvao sve stanovnike Cetinske krajine i cijele Hrvatske da posjete izložbu, pozvao bi ministre i četničkog isprdka a posebnu pozivnicu bi uputio onoj štraci od ministrice nekulture i Hrvatskoj neprijateljskih medija, koje bi isto sve pozvao na izložbu.

Naravno prije toga bi sazvao presicu i sve ih javno pozvao u galeriju Sikirica da vide (ne) djela SNV a u periodu 1991- va-1995-ta pa bi se gonjali, reko bi Matan.

Sve dobro rečeno. Vi ste za mene kao dr. Tomislav Dragun. On svakome istinito odbrusi...
    Bravo Inkvizitore!!!

Možda bi trebalo otvoriti novu hrvatsku organizaciju ili pokret ŠTITONOŠA.
    Posljednje uređivanje od Bobani : 06-09-2024 at 10:58 Razlog: zaboravio sam staviti poveznicu

Mario Radić je svojom izjavom da je logično da desna stranka bude uz desnu vladu samo potvrdio da sukob u DP nije bio oko ideologije i svjetonazora nego samo oko utjecaja, mrvica koje im ostave Plenković i Pupovac. I nekih zakulisnih interesnih lobiranja.

Jer više ima kvalitetnog mesa u hrenovci nego desnoga u ovoj vladi. Osim ako ne misli na jugodesnu vladu. Neka to zna, crno na bijelo.

Zbog Eline i bokala vina

Radić najavio osnivanje svoje stranke.
    Znači nove podjele, novo mrlvljenje desnice i novo rasipavanje glasova

Koje desnice.

Nema u Hrvatskoj stranka desnice. To samo Mario Radić halucinira o desnoj vladi i desnoj stranci.

Zbog Eline i bokala vina

Čiji je Radić igrač?
    Ovo šta radi nema smisla.
    Glup nije, znači smišljeno radi podjelu među ionako podijeljenim biračima desnice.

Bit će predsjednik nove stranke; super za njega.
    Bujica će odraditi medijski dio posla i uvjeravati sve kako je to jedina domoljubna i suverenistička stranka i pozivati na neko ujedinjenje.
    Svatko tko ne bude dio te priče bit će prozivan heretikom i izdajnikom.
    Već milijun puta viđena priča i loš film sa još lošijim krajem.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-09-2024 at 11:55

Predrag Mišić ušao u sabor nakon šta je zastupnik DP Ćaleta-Car vratio svoj mandat DP. https://narod.hr/hrvatska/dp-predsta...ane-i-najbolja
    Ovo pozdravljam i veselim se saborskom sučeljavanju Mišića i Pupovca; Srbina branitelja koji je je bio na pravoj strani povijesti i vječno ugroženog Srbina.

Kad se ono rascjepi DP na dvije interesne struje i kad pitahu Maria Radića hoće li biti sada oporba ili će i dalje podržavati vladu, Radić je dao pitijski odgovor kojeg možeš čitati slijeva na desno i obratno, na isto ti dođe. Ali uglavnom iako je on rekao da će to vidjeti, ako se budu sprovodile politike izvornog i jedinstvenog DP-ea a što on sad ne vidi se išta sprovodi. Pa naravno da se ne sprovodi jer to nije ni traženo. Traženi su interesi, utjecaji i lobiranje za neke poduzetnike. A to se i dobilo. U jeku pregovora koji to i nisu bili Mario Radić je izjavio da je skoro sve obavljeno i da se samo trebaju dotjerati neki detalji. I to onda kad se znalo da DP neće dobit ništa od onog što je obećavao biračima. Da svjetonazorske teme neće uopće biti na tapetu, nego potpuno druge, banalne, materijalističke stvari. Radić je tada rekao da se ne može drugačije jer je eto HDZ dobio toliko glasova, pa se postavlja logično pitanje " a zašto si onda napadao HDZ u prošlom mandatu kad je HDZ imao još veći broj mandata". Jasno da je to bio blesav i blentav izgovor za prevaru birača. Radić je tom izjavom pokazao kako misli da su birači DP-ea poludioti ako je stvarno mislio da im može prodati tu priču. I sve ostale priče tih dana koje su dolazile iz DP-ea

Već sutradan, nakon tzv raskola u DP-eu, Radić je rekao da bi bilo prirodno da desna stranka ide s desnom vladom.

Iz Penavinog tabora su njega i one koji su njim pak optuživali da žele ostaviti pustoš i srušiti desnu vladu.

Dakle obadvije frakcije smatraju da podržavaju desnu vladu. Ovim potvrđuju samo moje stalno pitanje "A oko čega se oni ustvari svađaju. Oko ideologije i svjetonazora sigurno nisu". Svađaju se samo oko toga tko će izvući veći interes od veleizdaje svojih birača. I to obadvije tzv. struje..Da ima netko pameti i inetektualnog kapaciteta pa da ih upita po čemu je ova vlada, desna vlada.

Je li po tome što sponzorira i osigurava slavljenje četničkog koljačkog pira, zbog građenja 40 srpskih BIA centara, zbog favoriziranja četničke tzv "kulturne politike", zbog hapšenja HOS-ovaca, Zbog održavanja Jasenovačkog mita. Je li ovo desna vlada zbog toleriranja jugoslavenskih zastava pod kojim je Hrvatska rušena a njezini građani ubijani, silovani, mučeni od 45-te do 1995 a od tada smo od istih ubijani i silovani u mozak do dana današnjeg. Misle li Radić i druga frakcija DP-ea da je ovo desna vlada zbog zamjene stanovništva po sistemu Hrvati-van, migranti unutra. Je li ovo desna vlada zbog sulude woke politike koju ministrica kulture trpa novcem, je li ovo desna vlada zbog protuprirodnog, protuustavnog i nakaradnog zakona o femicidu gdje se jedan spol muški faktički stavlja van zakona. Sve je ovo radila i prošla vlada koja je za DP tada veleizdajnička a sada kad su još pojačali gas, sad su odjednom desna vlada.

Kojom logikom, kojom kemijom. Kad bi to netko mogao pitati Radića i Penavu. Kad bi znao.

Ono izbacivanje Šimprage i dva državna tajnika iz kvote SDS-a čime se pušu iz DP-a, to je kao kad bacaš petardu na armirano-betonski bunker i želiš ga raznijeti. SDS je toliko dubinski uvučen u vlast da je micanje dvoje troje ljudi koji su na površini puko sprdanje sa tim tobože uvjetom. Uostalom reče se da su ta dva tajnika postali savjetnici HDZ-ovih ministara. A Penava davno reče da ga više neće zanimati ni prebrojavati krvna zrnca HDZ ovim vjerovnicima. Što znači da se i taj uvjet i retorički razvodnio a kamoli praktično. Ćipe ponovno obećaje da Pupovac neće ni ove godine bacati vijenac u Dunav na dan obljetnice okupacije Vukovara, što je sad potpuno marginalna stvar, ako i nije dogoverena s Pupovcem. Bitno je građenje npr 40 centara srpske obavještajne službe BIA što financira i hrvatska vlada. Bitno je suštinsko vladanje četnika u Hrvatskoj i infiltriranje u sve pore hrvatskog društva i sve institucije koje ova vlada gura a ne simbolično smjenjivanje koje suštinski ništa ne mjenja. I jel netko ima da kaže Ćipi (koji vidno nervozan na pitanje novinara, skrivajući pogled cijelo vrijeme), da je pogrešno nazivati "centar dr Ivana Šretera", jer čovjek nije vlasnik tog centra nego da se pravilno kaže "centar dr Ivan Šreter". kao što se npr centar za metereologiju i seizmologiju ne zove "centar Andrije Mohorovičića" nego "centar Andrija Mohorovičić".

Moglo bi se nabrajati još tih proturječnosti obadvije frakcije DP-ea ali mislim da je i ovo dosta da se čovjek zriga. Ali obje frakcije, ne samo Penavine. A to što Radić priča o crnom na bijelom to je jedna obična groteska i sprdačina s biračima.

Onaj koji tvrdi da je ovo desna vlada ima za objašnjenje samo dvije opcije. Obje frakcije tom izjavom smatraju da su oni koji to izjavljuju

1. Sužene i niske razine svjesti

ili pod br. 2

2. Toliko su pokvareni i toliko van stvarnosti da misle kako su njihovi glasači maloumnici.

Treće opcije nema. Jer nit je nijedna frakcija koje su se posvađale oko interesa, desna stranka a ova vlada može biti desna samo ako ispred nje stoji prefiks "jugo.."
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-09-2024 at 15:00

Zbog Eline i bokala vina

U fotelji predsjednika stranke ima mjesta samo za jednoga.
    Većina delegata DP glasala je za Penavu.

Sa ovim svojim postupcima Radić samo ispada kao loš gubitnik.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 22-09-2024 at 21:19

Jedna od dvije frakcije DP-ea koje su podjednako prevarile birače a poslije se kao posvađale oko plijena i kad su prekršili sva obećanja data biračima bez imalo srama ponovo daju ista obećanja i prodaju jednu te istu ciglu.

Ona frakcija koja je izgubila interesni sukob danas je dala ime pokušaju nove prevare. DOMINO?.

Da nije tragično ne bi bilo ni smiješno. Naravno prva asocijacija je domino efeket. Što ima i nekog smisla ako su mislili da se sitemom domina ruši rjeting te dvije prevarantske frakcije među kojima nema razlike koliko se god i jedni i drugi trudili uvjeriti nekoga, (samo ne znam više koga) u suprotno.

Naravno još bliža asocijacija je na DOMINE. Žene u kožnim odijelima, lancima i zakovicama koji muče poremećene mazohistički nastrojene muškarce. To već ima prerverznog, bolesnog smisla. Radić i ta njegova frakcija koja u Plenkovićevoj vladi vidi desnu vladu, misli da su oni DOMINE a mi njihovi bivši glasači ( barem što se mene tiče) da smo mazohisti koje će ta prevarantska frakcija, ugasle prevarantske stranke, sladostrasno bičevati.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-09-2024 at 21:11

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove