+ Odgovori na temu
Stranica 13 od 19 PrviPrvi ... 3 11 12 13 14 15 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 241/365

Tema: Vlada RH- Kapitulacija i prevara Domovinskog pokreta

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Žali Bože svega.
    Ako ne dođe do prijevremenih izbora, slijede nove četiri izgubljene godine.
    I dođe do novih prijevremenih izbora. I što ćemo onda dobiti. Isto ili vlast sa SDP-om - Mostom - Možemo - Radničkom frontom - IDS-om - SDSS-om, a premijer Milanović. Možda i Mesića reaktiviraju skupa sa Budom Lončarom.

Od hrvatske desnice vam nema ništa. Go pištolj. A nikad nije ni bilo. Zadnje trzaje srezao je Sanader. Čak i za najveće agresije na Hrvatsku HSP je imao jedva navučenih 5% tek toliko da mogu biti u Saboru. Da ih se kao vidi.

Plenković je loš i HDZ s njim ali ovi drugi su još gori. Eto čak je i general Glasnović otišao sa Mostom.

Lijepo bi bilo da za četri godine ovi usele jedno bar 200 000 Hrvata iz vana u Hrvatsku da se ljudi vraćaju da li će uspijeti - nisam siguran ali nada umire posljednja.

Eto i ovaj Šterc samo jak na jeziku - kad su ga zvali odustao je. Nije se htio prihvatiti posla. Ali je na jeziku glavni. Četri godine kuka.

Tko ovdje misli da bi Zoran Milanović bio bolja opcija od Plenkovića?

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    I dođe do novih prijevremenih izbora. I što ćemo onda dobiti. Isto ili vlast sa SDP-om - Mostom - Možemo - Radničkom frontom - IDS-om - SDSS-om, a premijer Milanović. Možda i Mesića reaktiviraju skupa sa Budom Lončarom.

Od hrvatske desnice vam nema ništa. Go pištolj. A nikad nije ni bilo. Zadnje trzaje srezao je Sanader. Čak i za najveće agresije na Hrvatsku HSP je imao jedva navučenih 5% tek toliko da mogu biti u Saboru. Da ih se kao vidi.

Plenković je loš i HDZ s njim ali ovi drugi su još gori. Eto čak je i general Glasnović otišao sa Mostom.

Lijepo bi bilo da za četri godine ovi usele jedno bar 200 000 Hrvata iz vana u Hrvatsku da se ljudi vraćaju da li će uspijeti - nisam siguran ali nada umire posljednja.

Eto i ovaj Šterc samo jak na jeziku - kad su ga zvali odustao je. Nije se htio prihvatiti posla. Ali je na jeziku glavni. Četri godine kuka.

Tko ovdje misli da bi Zoran Milanović bio bolja opcija od Plenkovića?
    Ja osobno ne zamjeram ne zamjeram DP što je išao sa HDZ-om. Ta s kim će. Meni je šok što oni nisu ništa dobili. Ili skoro ništa.

A što je još veći šok, izgleda da nisu ni tražili.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ok. Nisu tražili kulturu. Možda je nekome tamo u DP važniji vlastiti biznis od općeg interesa. Ovi jugosloveni imaju sve manje i manje prostora. Ne pali više ideologija. Ljude zanima kako će preživjeti od prvoga do prvoga - a tu smrt fašizmu drugovi više ne pomaže. A oni drugo ne znaju. Nekakvi su socijaldemokrati, a kad su god došli na vlast rezali su sva moguća prava koja su mogli. Najbolji primjer Možemo i njihova vlast u gradu Zagrebu. Ništa napravili nisu čak ni ono osnovno - a ona im perjanica studirala pravo 18 godina. Nisu ljudi toliko glupi. Vide a i pamte. Nije čak pomogao ni macola sa Pantovčaka.

Nekako mislim da bi DP trebao i nogama i rukama uprijeti najprije za povratak Hrvata iz inozemstva. Tko god hoće dati mu papire i uvjete pola Hrvatske zjapi prazno. Treba vraćati naše, a ne puniti HR sa Nepalcima i što ti ga ja znam s kim još ne.

Evo recimo lijepa cifra bi bila 200 000 Hrvata iz Latinske Amerike + ostali. Dalje, na sve načine vratiti medije u Hrvatske ruke. Sve one koji rade protiv ove države skinuti sa državnog proračuna i neka se sami financiraju.

I odmah početi sa radom na tom muzeju posvećenu žrtvama komunističkog režima. Ima tu još posla ali za početak bi bilo dosta i to. Jer odavno je već 12 i 5 minuta.

Inače ljevica nema nikakve šanse da osvoji vlast da se ne znam koliko puta ponove izbore. Jednostavno nisu u momentu. Ovo im je vrh vrhova trenutno.

No ipak je ljevica na vlasti jer je HDZ ljevica ali glasovima desnih birača. To je tragedija.

Zamisli da desnica vlada glasovima lijevih birača. To je toliko nemoguće da spada u nemoguće fantazije.

Evo i MOST se trudio da prevede vlast ljevici a pojedini im birač, znam ih iz mog sela pozdravlja sa Za Dom Spremni kao i HDZ ov

To su takvi apsurda da ne možeš vjerovat.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-05-2024 at 20:06

Zbog Eline i bokala vina

O stabilnosti slušam već 24. godine.
    U međuvremenu nas je i Rumunjska prestigla.
    U čemu to?

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ma čak se i Vujnovac sudi sa Rusima. Nema tu nikakvog rusizma

Njihov je fail što nisu dobili minimalno ministarstvo kulture jer je se HDZ izgleda bio spreman odreć jer je drugi dan izbora, tvrdi Marijačić, uplatio Novostima 610 tisuća evra. Ne bi to oni uradili da su bili sigurni da će im ostati to ministarstvo.

A izgleda da to nisu ni tražili. Navodno su dobili HAVC pa ćemo vidjeti hoće li učiniti to da se ne financiraju protuhrvatsku a idiotski filmovi koje nitko ne gleda.

Dobila su i dva uređivačka mjesta na sadašnjem Yutelu pa možda dobije obrise HRT- a.
    HAVC i HTV su dobre stvari, tamo ako prometu već su napravili super stvar za naš narod.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    HAVC i HTV su dobre stvari, tamo ako prometu već su napravili super stvar za naš narod.
    Točno. Treba uzet to dvoje za početak

Onda Novu. Rtl ugasiti.

Moš mislit. Nacionalnu koncesiju bi im se moralo uzet. A ne vidim da su gori od trenutnog Yutela.

Ovo za HAVC i dva uređivačka mjesta na Yutelu sam pročitao, ne mogu potvrdit da je 100% istina. Osobno bi me čudilo da im je to filosrbin Plenković dao ali valjda će se i to saznat ubrzo.

Zbog Eline i bokala vina

Korak po korak se stiče suverenost.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Korak po korak se stiče suverenost.
    Treba puno više mudrosti nego do sada. Da li je to problem? Izgleda da jeste. Ne treba se boriti za nevažne stvari, nego treba zapeti za one bitne. Životne. Ne tako davno gledao sam autobiografski film o papi Ivanu Pavlu II. On se za vrijeme komunizma u Poljskoj orjentirao na rad sa mladima. Komunisti su primjetili da mu odlično ide pa su ga tražili da nešto napravi i za njih. Pristao je ali uz uvjet da oni u najvećem radničkom naselju u izgradnji, dopuste izgradnju crkve.

Pristali su i kad je crkva skoro bila gotova shvatili su da su se preračunali i pošli da Crkvu sruše. E ali tad se digao narod i stao ispred crkve. Tad su dovukli vojsku ali vojska nije htjela da puca na svoj narod spustili su puške. I tako je Crkva ostala. Komunistička vrhuška sa generalom Jaruzelskim je donijela odluku da izvrše atentat na Ivana koji je upravo otišao u Rim na izbor novog Pape. Naravno kad se vrati iz Rima.

Ali on se vratio tek nekoliko godina kasnije kao Papa u svoju rodnu zemlju - a tad više komunisti nisu bili na vlasti.

Hrvatska pod hitno treba vraćati svoje ljude iz dijaspore i napraviti takvu državu da ljudi iz nje ne trebaju odlaziti van.

Kakve mudrosti. Treba više revolucionarnog duha. Kod nas je mudrost drugo ime za kukavičluk.

No da se vratim na temu. Ne znam kako misli DP izbacit tisuće kažu četnuika iz HDZ ovih ministarstava. Baš me zanima. Mogu oni čak formalno istupiti iz SDS-a i onda HDZ ovci mogu reć..pa to su obični Srbi za koje ste rekli da vam ne smetaju.

Na čelu vlade imamo veleizdajničkog orjunaša, "Grgu Anđelinovića" bez mašingevere, već treći mandat. Dakle Hrvati ustaraju u svojoj gluposti. Kako ćeš tako naprijed.

Kako ćeš naprijed kad Možemo na onom mjestu u Varšavskoj gdje glasuju oni koji nisu iz Zagreba a u tom trenutnku su u Zagrebu, mahom studenti gdje sotonjare iz Možemo od 10 000 glasova dobiju 4 000.

Hrvati su poremećen bolestan narod koji mora na kolektivno promatranje. Jedini narod na svijetu kojemu nacionalne manjine određuju tko će im vladati u državi. I to se najviše pita one koji su tu državu rušili prije 30 godina i u njoj ubijali, palili, rušili, silovali i mučili.

Bolest.

Zbog Eline i bokala vina

A opet meni je nekako najžalije što se raspade beton stranka. Još se ni rezultati izbora nisu pročitali a oni se raspadoše. Pa nije ni armirani beton što je bio. Fušarilo se tu, Kralo na željezu i betonu. Pa ne može se armirani beton sasut u 4-ri godine. Treba to ispitat. Dobro ispitat. I ko je bio nadzorni na tom projektu. Ne može to tako.

I sad se osipa osipa beton, skoro pola ga otpalo pa ne smiš ti tu više ni hodat slobodno.

A Nino pobjegao u zadnju klupu saboru. A di je lavica?
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-05-2024 at 18:20

Zbog Eline i bokala vina

Dok se Hrvati tuku oko toga tko je veći Hrvat i pravi desničar, ekipa iz SDSS-a je ušla i još uvijek ulazi u sve pore ove države.
    https://narod.hr/hrvatska/sto-sdss-o...movinskom-ratu

Ne moraju više ni dizati pušku na nas. Ovo šta rade sad puno je učinkovitije i od samog rata.

Da nas nema, neprijatelji bi nas izmislili.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-05-2024 at 17:55
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Dok se Hrvati tuku oko toga tko je veći Hrvat i pravi desničar, ekipa iz SDSS-a je ušla i još uvijek ulazi u sve pore ove države.
    https://narod.hr/hrvatska/sto-sdss-o...movinskom-ratu

Ne moraju više ni dizati pušku na nas. Ovo šta rade sad puno je učinkovitije i od samog rata.

Da nas nema, neprijatelji bi nas izmislili.
    Od ovih su gori naši Hrvati Jugoslaveni. Ali koga briga.

Počeli su jugomediji trolat u korist HDZ-ea, obrću pilu naopako pa pišu kako je HDz kapitulirao pred "ekstremistima" iz DP-a i da su procurile informacije iz koalicijskog sporazuma.

Kad tamo ništa nova, tobož neko kontroliranje Istanbulske i rodne ideologije za koje Plenković ionako kaže da se ogradio interpretativnom izjavom, pa muzej totalitarizma što je ustvari kapitulacija DP-ea koji je prvo tražio muzej zločina komunizma, pa je "odlučni" Bartulica vrlo brzo kapitulirao. I što je ono još bilo treće. Tri stvari su bile već poznate. Uglavnom kamilica. I to je njima ekstremizam. To je samo trolanje za HDZ.

S druge strane Penava lupeta kako je jedan dio DP-ovih glasača zbunjen jer smo po njemu mi ili barem ja koji sam zbunjen po Penavi, očekivao da DP sam uzme većinu. Da smo svi Karolina Vidović Krišto.

Dakle dragi Penava, takvih koji su mislili da će DP uzeti sam većinu, u pravu si nema puno. Ja mislim da nema nijedan ali nek ti bude 10 npr. Ali ima onih koji se osjećaju prevareno jer ste obečavali identiteska i svjetonazorska ministarstva a dokopali se gospodarstva i instalirali jednog podkapacitiranog polupismena za ministra koji je "diplomirao" u Travniku.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-05-2024 at 14:08

Zbog Eline i bokala vina

Jel to Pupovac ode u EU parlament?

Odakle ti to.

Zbog Eline i bokala vina

Ono do čega će meni biti stalo jeste očuvanje demokracije u EU i u Hrvatskoj“, rekao je Milorad Pupovac, kandidat liste IDS-a i partnera.

Manjinci sa IDS om napravili fair play listu za izbore za EU parlament.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove