+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 20 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/385

Tema: Vlada RH- Prevara Domovinskog pokreta

Hybrid View

Vlada RH- Prevara Domovinskog pokreta

Iako još nije poznat točan datum održavanja izbora za sabor RH očito je da će oni biti vrlo brzo

Pa da vidimo kako stojimo kao narod i država.

Dva mandata pod vodstvom HDZ ea i Andreja Plenkovića obilježila je veleizdaja na svim poljima. Veleizdaja započeta 200 te godine tzv. "trećejanuarska diktatura". Tada je sve krenulo i sa malim prekidom od par mjeseci vlade Tihomira Oreškovića samo je jedan kontinuitet- veleizdaja. Tada 2000-te godine ubacili su u nas u posudu s hladnom vodom i polagano kuhali dok nas nisu skuhali. Sad nam rade što hoće bez ikakvog otpora.

Samo da nabrojim neke krupne veleizdaje ove dvije vlade pod vodstvom HDZ-ea i Andreja Plenkovića.

- Uvođenje protuprirodne i protunaravne Istanbulske konvencije i nametanje rodne ideologije.

- Afirmiranje glavnog motora agresije na Hrvate i hrvatske države SPC, koja je od glavnog ratnog huškača koja ni dan danas ne priznaje hrvatsku državu, jugodesnom propagandom u koju računam i HDZ, pretvorena u jednu mirotvornu, ekumensku, intelektualnu instituciju bez koje Hrvatska skoro ne može. Dovoljno se sjetiti kako je ovdje tretiran srpski patrijarh četnik, koji je arlaukao i druge nagovarao na to pjesme o četničkom krvoloku popu Momčilu Đujiću. Onaj tko je na to upozoravao bio je suđen a patrijarh četnik je držao seanse kamo su mu kao kakvom guru-u dolazili na noge mahom lijevi kvazintelektualci ali ne samo oni, gdje bi oni nešto seruckali a četnički guru ih je šutke pratio svojim mračnim urokljivim pogledom.

Žaba je skuhana

- Nekontrolirano puštanje inavzora tzv migranata i njihova prva evidencija baš u Hrvatskoj čime postajemo potencijalna njihova buduća baza. Žaba je skuhana

- Nekontrolirani uvoz strane radne snage i zamjena stanovništva. Hrvati vanka, stranci unutra. Bez ikakvog otpora. Žaba je skuhana a nije ni skužila.

- Obilno financifranje svih protuhrvatskih kulturnih projekata nad čime brižno bdije karikaturalna ministrice kulture komsomolka Nina Obuljen.

- Plaćanje odštete srpskim agresorima bilo to pod firmom odštete srpskim agresorima ( Lora, Gospić, Koranski most, Oluja etc etc) kao i uvođenje plaćanja odštete "civilnim žrtvama rata" pod čijom se firmom zahvaća puno više agresora, bilo vojnika bilo civila na okupiranom teritoriju koji su ili stradali od HV u borbama ili su se međusobno ispobijali i izranjavali u obračunama oko plijena, najčešće hrvatskog ili su se jednostvno pijani izubijali ili pijani sorgali s nekim vozilom u neki jarak.

-Potpuna abolicija pripadnika SDS-a stranke koja je povela agresiju na Hrvatsku i ratnih i sadašnjih (abolicija srpskih ratnih zločinaca tipa Stanimirović i hrpe drugih znanih i neznanih do slučaja Milošević, slučaj Tesla banke).

- Angažiranje cijelog državnog aparata oko izbavljenja i otkupa od države Zambije, trgovaca djecom i totalna pasivnost i nezaintersiranost za uhićene Hrvate u Grčkoj ( slučaj BBB).

- Uvođenje protupravnog protunaravnog protuzakonitog zakona o tzv femicidu gdje se pravno jedan spol stavlja kao viši ( ženski) a drugi kao niži ( muški).

Ima toga još i još i onda još ali tko će to sve nabrajati. Normalnog čovjeka zaboli glava i od ovih veleizdajničkih čina. Treba napomenuti još da bi sabor možda trebalo i ukinuti jer osim aktualnog sata i još par prigoda izgledao je kao neka seoska mehana poslije tuče i milicijskog dolaska samo bez razbijenih stolica i stolova i drugog inventara. Prazno, eventualno sa par indivdidua koje su dosađuju i kunjaju dok onaj za saborskom govornicom govori- nikome.

Treba se sjetiti i karikaturalne izjave s početka prvog mandata kad je Pupovčevo zlato na izjavu srpskog veleposlanika Božovića da će Srbija braniti Srbe van Srbije svim sredstvima ( što podrazumjeva i vojno) taj tobože veliki retoričar Plenković na pitanje novinara odgovorio sav "usran", preplašen i zbunjen odgovorio sa "ne komentiram tuđe izjave". Novinar je treba reći "a čije izjave onda komentiraš, svoje?. Ali nije. Ta tragikomična urnebesna izjava koja ulazi i anale najglupljih izjava koje je čovjek ikada izrekao. Ne samo političar nego uopće čovjek. Nije bilo sprdanja s tom izjavom. Žaba je skuhana a da nije ni skužila.

Ono čime se vlada hvali, porastom plaća, to ne vrijedi pet para jer su to inflacija i mahnita poskupljenja pojela i poždrla i preždrla odavno. Lagalo se o visini inflacije jer eto nisu poskupjele jahte i privatni zrakoplovi ali je hrana poo 20-30 % poneka i preko 100%. Kao da je bitno kolika ti je plaća a ne koliko usluga i dobara za tu plaću možeš kupiti. Što ti vrijedi plaća od 100 000 eura ako je kilo kruha 1 000 eura.

I što sad. Idu izbori.

Hoće li ostat ovi. Hoće li se graditi kako se priča 40 centara BIA-e tzv kulturnih centara, kao da nisu dosta objekti SPC koji su u svakoj zemlji kao vojarne i obavještajni centri na tlu druge države a pogotovo Hrvatske.

Hoće li ovakve stvari postati i ostati normalne

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrva...-posao-1752296

Suludo, nenormalno, kretenski. Ne postoji dovoljno jaka riječ da objasni ovaj mazohizam. List koji je to objavio uopće to ne problematizira. Pošto je navodno i on u srpskom vlasništvu.

Ako ova vlast ostane nema nikakve sumnje. Tko zna što nam se sprema. Žaba je skuhana a da nije ni skužila.

Tko je u oporbi. Jugodesnica predvođena SDP-om i protuhrvatskom sektom zvanom "Možemo" i njihovi priljepci. Oni bi sve ovo nastavili radit i jače i silnije ako je to uopće moguće. Uostalom oni su ideološki i svjetonazorski sa HDZ-om jedno te isto.

Tko ostaje. MOST. Nakupina sklepana 2015-te godine. Kroz nju prodefilirala i Kurta i Murta ( oni će nekome predbacivati raspadanje). Nekad nešto dobro kažu a onda "useru motku do balčaka". Uostalom sama činjenica da su se nudili jugodesnici na pladnju diskvalificira ih ih u očima svakog svjesnog mislećeg Hrvata. Miljenici jugomedija i medija u srpskom vlasništvu. Precijenjeni. Ako ostanu na ovom broju mandata ili s blagim povećanjem nek se udaraju s nogom u guzicu. Bili su prošle izbore tik do političkog nestajanja ( spasio ih bračni par Raspudić)

Domovinski pokret. Nekoliko vrlo dobrih poteza ( HOS i Vukovarska kolona) ali nekako nedorečeni, kao s urođenom kočnicom. Na nacionalne teme mogli su "urnisat" HDZ. Propustili su to učinit. Nad njihovom glavom isto lebdi nekoliko upitnika. Podcjenjeni od strane medija, najčešće ignorirani, slove kao ekstremna desnica, što naravno nema veze s mozgom ali kad su jugomediji to ikad i imali. Veliki potencijal za 20+zastupnika.

Od ostalih solo igrača tipa Karoline Vidović Krišto koja mi je bila favorit dok mi se nije popela na vrh glave s Vujnovcom ( ženo ima i drugih tema) i optuživanjem DP-a da je sudjelovao u uništavanju Hrvatske, (iako su osnovani prije par godine ai nikad nisu bili na vlasti) i hvaljenjem onog Lovrinčevića i Mosta, imalo je utjecaj na mene da je gledam kao glasnogovornicu drugog dijela klana Pevex (od tuda fiksacija na Vujnovca). Nije me briga osobno za tog lika, uostalom sam je rekao da ideološki i svjetonazorski nema nikakvu poveznicu s DP-om čiji je navodni financijer. U redu to nema mora bit sve i dokaz za sve ali fiksacija samo na njega 4 godine je ubitačno dosadna i pokazuje motiv. Šteta potencijala. Ne bi mi bilo krivo da ostvari dobar rezultat bez obzira na fiksaciju. Rekla je i puno dobrih stvari. Mediji je totalno ignorirali, kao da ne postoji što je i razumljivo.

Ostali nisu vrijedni spomena. Vidjet ćemo. Žaba je davno skuhana a da to nije ni primjetila ali Jugovići i srbofili misle da smo još žilavi i da nas još treba krčkat. Ako smo glupi, a nismo se pokazali nešto umni, voda će krckat još. Ako imamo trun pameti, 40 centara srbijanske BIA neće se gradit. Pa birajte.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-03-2024 at 22:00
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ja jedva čekam da se cirkus odigra. Ne zato jer imam neke iluzije da će se išta na bolje promijeniti, nego jer će se neke stvari na desnici iskristalizirati.
    U Hrvatskoj su moguće velike promjene jedino ako/kad nastanu tektonske promjene i na europskoj i svjetskoj politici.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 09-03-2024 at 08:35
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Ja baš mislim da će se na ovim izborima stvari kompletno iskristalizirati a ne samo na desnici. Zadnji put se HDZ provukao kroz iglene uši da ne mora koalirat sa jugodesnicom otvoreno nego se skrivao iza "manjina" tojest četnika i SDS-a.

Ja mislim da će sad morati s kartama na stol. Koliko god jugomediji i jugostranke uključujuć na njihovu sramotu i MOST govorili o sigurnoj koaliciji HDZ-DP-SDS jasno je da HDZ i Plenković pogotovo će sto puta prije koalirati sa Možemo nego sa DP-om. A ako Možemo ne bude dovoljan ići će oni i sa SDP-om.

Što je i logično. Vrhu HDZ-ea i upravljačima iz sjene, Možemovci i slični drugovi su sto puta bliži nego DP. Dapače, njima je DP neprijatelj kao što je neprijatelj Možemovcima, SDP ovcima i SDS-u.

To desni HDZ-ovi glasači nikako ne kuže.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-03-2024 at 00:10

Zbog Eline i bokala vina

Dakle, moje mišljenje i prognoza je da HDZ neće ni blizu onog broja mandata kao zadnji put. Čak mislim da će biti bliže 50 mandata nego 60. Tako da mu sigurno neće biti dovoljni četnici i njihovi priljepci i par žetona. Skoro sigurno. Trebat će mu neka stranka sa minimum 15-ak mandata za koaliciju.

To bi mogao biti Domovinski pokret kojemu predviđam 20+ mandata ali HDZ s njima neće. HDZ nikad neće ići s desnijim od sebe. Druga stvar njih bi DP sigurno uvjetovao oko SDS i drugih ideoloških stvari što je vrhu HDZ-ea i dubokoj državi neprihvatljivo.

Zato će HDZ svoje koalicijske partnere tražiti na jugodesnici kamo i sam ideološki i svjetonazorski pripada. Govorim o vrhu stranke i igračima koji vuku konce iz pozadine. Što misle i kakav stav ima dio glasača i nižih struktura u HDZ-eu potpuno je nebitno.

Ako jugodesna protuhrvatska sekta Možemo uzme dovoljan broj mandata SDP-eu pa dođe do 10-15 mandata plus manjinci, plus IDS, koji ima zagarantiranih 3-4 mandata plus još možda par mandata tipa Fokus, Centar, Reformisti, Posavec, i sl, nategnut će tu opet do 76-7 mandata ko i ovaj put.

Prvo će pro forma ići pregovarati s DP-om a možda i neće, jer oni ne mare za svoje glasače, tipa iznevjerili su, jer smo se uvjerili da je dio birača koji nije interesno vezan uz HDZ ( te uopće nije briga niti imaju svjetonazor nego imaju samo pohlepnu guzicu), nego je iz sentimentalnih razloga i političke nepismenosti lojalan HDZ-eu i bio bi lojalan da vrati tzv RSK. Što je nepojmljivo i svojevrsni mazohizam ali to je tako. Ako budu htjeli njima dat neku ispriku reći će da su htjeli ići s DP ali ih je DP ucjenjivao.

Ako sekta Možemo ne otme SDP-eu dovoljan broj mandata onda će HDZ biti primoran napokon na "veliku koaliciju" po uzoru na Njemačku u doba Merkelice što je kako vidimo fino srozalo Njemačku. Tu mogu bit i četnici jer je Plenković obećao da će oni biti i u budućoj vladi ali čak da i ne budu dobit će sve što budu tražili jer su jugodesnica ( HDZ, SDP, Možemo, RF) i četnici, povjesno prirodni saveznici.

Postoji još jedna opcija, da se HDZ otme dobokoj državi, smjeni Plenkovića, Šeksa i ekipu i da koalira sa DP ali za to je mala, minimalna mogućnost.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-03-2024 at 20:01

Zbog Eline i bokala vina

Šou je već počeo. HDZ svuda nosi sa sobom sliku Tuđmana. Pupovca sada skrivaju
    Ne znaš šta je gore; još četiri godine HDZ i njegovih partnera ili SPD i njegova interesno sklepana koalicija.

HDZ-ovi birači probavili su i SDSS pa će i Možemo, iako mislim da će Možemovci podbaciti na ovim izborima.

Već sam rekla da ne očekujem nikakav pomak na bolje jer za to trebaju ljudi a mi nemamo takvu kritičnu masu a uz to smo i politički podkapacitirani i lijeni.
    Kakva svinja takva mast, kakav narod takva vlast.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 10-03-2024 at 18:59
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Nije SDP-ova interesna koalicija nego svjetonazorska. Osim par sićušnih stranaka tipa Fokus.

Inače mimo toga sve je to deklarirana jugodesnica. Od SDP, Možemo, notorne RF, Beljakovog HSSa-Oreškovićevke, HNS-a i i sl.

Iako oni nemaju šanse da dođu na vlast faktički nikakve osim u koaliciji s drugim krakom Jugodesnice, HDZ-om koji će birati između Možemo i SDP-ea.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Nije SDP-ova interesna koalicija nego svjetonazorska. Osim par sićušnih stranaka tipa Fokus.

Inače mimo toga sve je to deklarirana jugodesnica. Od SDP, Možemo, notorne RF, Beljakovog HSSa-Oreškovićevke, HNS-a i i sl.

Iako oni nemaju šanse da dođu na vlast faktički nikakve osim u koaliciji s drugim krakom Jugodesnice, HDZ-om koji će birati između Možemo i SDP-ea.
    Ma naravno da su i ideološka koalicija. To je i ono najjače šta ih spaja.
    No tu je i interes jer ni jedna od tih stranaka samostalno ne prelazi prag. Ankete im daju oko 1% potpore.

Još jedna stvar koja je potrebna da bi se stvari počele mijenjati u ovoj zemlji; radikalna izmjena izbornog zakona.
    Između ostalog, zabraniti predizborne koalicije.

Jel to " čovjek.koji ne komentira tuđe izjave" pošandrco.

Njegov idol i šef stalno crta po tablama a on razmješta mikrofone da bi nešto pojasnio.

Hahahaha.

Pa jesu njemu sve daske na broju.

Ajajajaj. Pa ovo se pretvara u tragikomediju a on u klauna.

Pupovčevog i Vučićevog klauna.

I inače HDZ-ovci imitiraju najgore od najgorih SNS. I oni ko papagaji ponavljaju ..to je sve iz mržnje prema HDZ-u i premijeru Plenkoviću. Samo su zamjenili ono "predsjedniku Vučiću" u "premijeru Plenkoviću".

Na šta su ti klaunovi spali. Da budu loša kopija srpskih primitivaca.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-03-2024 at 22:01

Zbog Eline i bokala vina

Meni je moja majka znala reći ovako za one koji se vole baviti politikom:
    "Politika je dobra čorba sao za one koji je znaju srkati"...

Sinoć je negdje na nekoj TV gostovao Ivan Anušić. Čovjek koji je mislim kao maloljetnik otišao u rat. Dakle raspect. Činilo se da daje otpor Plenkoviću. Pogotovo oko četnika. Činilo se.

No jučer je dao izjavu da on nema ništa protiv da današnja konstelacija vlasti nastavi i dalje. Dakle po Anušiću mogu i četnici.

Prije neki dan jedan novinar je pitao Tomu Meveda tko mu je bliži "njegov suborac Stipo Mlinarić ili Milorad Pupovac"? Nije Tomo direktno odgovorio jer to HDZ ovci neće/ne znaju, nego je krenuo s pričom da tko je njega nazivao zastupnikom srpskih interesa, izdajnikom. Pa Ćipe ga je tako kvalificirao. To je Medved shvatio kao uvredu. Ali to nije uvreda. To je samo konstatacija. Nije uvreda nekome tko krade reći daje lopov. Normalno da ćeš ga nazvati lopovom. To je konstatatacija a ne uvreda. Je li Tomo donio zakon u kojem se Srbi obeštećuju preko institucije" civilne žrtve rata". Je. I to nije izdaja. Možda je to samo preblaga riječ. To je veleizdaja. Je li Tomo Medved u vladi koja isplaćuje enormne nenormalne odštete agresorima u Srbiji. Isplaćuje. Onima s Koranskog mosta, onima iz Lore i onima iz Oluje i tko zna kome još. Što je to nego veleizdaja. Svaki četnik koji je napadao rušio, ubijao, silovao može dobiti odštetu od tzv hrvatske veleizdajničke vlasti odštetu. Dakle u Hrvatskoj traje obrnuti proces. Umjesto da Srbija nama plaća odštetu, mi plaćamo odštetu Srbiji.

O tome neće Tomo Medved ni njegov šef "čovjek koji ne komentira tuđe izjave" koji poput kakvog maloumnika razmješta mikrofone da bi pojasnio najjednostavniju stvar. U rangu one "da ne komentira tuđe izjave". Ili on misli da smo mi svi maloumni. Pa misli on to. Inače se ne bi ponašao poput šefa mu Vučića. Kojeg barem dio srbijanske javnosti sprda na konto toga kad objašnjava nešto tipa "zašto bik naskače na kravu". Tako da bi HDZ ovci trebali poslat Plenkovića na sistematski s naglaskom na pregled glave. I ne samo da plaćaju odštetu nego tjeraju ljude poput Hrastova koji je spasio Karlovac da on plaća državi ono što je ona poklonila agresorima. Nenormalno, nakaradno i bolesno. Ti državo ako si bolesna, mazohistički bolesna budi luda i suluda ali zašto prebacuješ svoj mazohizam na ljude. Pa nije se Hrastov borio za sebe i vodio svoj privatan rat. Ti ako si luda a luda si i to veleizdajnička, plaćaj budalo. Iako su i to naši novci zguljeni od hrvatske sirotinje nenormalnim PDV-om i ostalim raznim haračima kako bi se agresorskoj guski mazao debeli vrat ali ovako je to posebno jedno ludilo sastavljeno od desetine manjih i većih ludila. Dok branitelji umiru hrpimice kao da vladaju kuga i kolera. Umiru prevareni, očajni, izdani ili izvršavaju suicide kad vide za koje su se moralne nakarade borili. Osim onih branitelja koji su se prodali i pljunuli na ono za što su se borili na na svoje mrtve i žive suborce.

Jel ova sumunuta veleizdajnička vlast s ovim nenormalnim potezima želi destimulirati svakoga tko bi se nekad, nedaj Bože, pri nekoj budućoj agresiji na Hrvatsku odlučio braniti domovinu i time sebi poslije rata ako preživi natovariti bjedu na vrat, da mora cjeli život otplaćivati agresoru ako bude te sreće da preživi i ako je smaknuo kojeg agresora. Natovari mu se na kosti država koju je branio, hapsi ga, drži u zatvoru pa ga onda još pljačka. Jer nitko nikad na svijetu nije radio ovo što rade ovi i prijašnji veleizdajnici. Isplaćivao odštetu agresoru i satirao vlastite vojnike i ubijao ih u pojam, ponižavao i maltretirao, sadistički i besćutno.

Još veli Medved da se politika ne vodi dan za dan. Ko biva oće on nama reći, onako učen, da nije sve kako se čini. Da se politika vodi na duge staze. Pa znamo mi to. Dobro to znamo. Pa nisu oni nas skuhali za jedan dan. Kuhaju nas eto oni i drugo krilo SKH već 24 godina. Znamo Tomo Medvede da se politika ne vodi za jedan dan. Pa nije odmah 2000-te krenula odšteta srpskim agresorima. Nije Pupovcu odmah predan skoro cijeli zagrebački Donji Grad. Nije odjednom postalo hoh i šik pojaviti se na domjenku SPC. I tako zbori Tomo Medved za kojeg nam se činilo da je samo "koristan idiot" Andreju Plenkoviću ali sad vidimo da je on "preparina ptica" i da visi kao trofej u Plenkovićevom kabinetu ali i da je preuzeo njegovu "pamet". Kao što su domoljubni glasači HDZ-a korisni idioti HDZ-a tako je HDZ koristan idiot jugodesnici i četnicima. Jednom rukom ih miluju i jarače da uništavaju "ustaštvo" a drugom rukom ih mlate po veleizdajničkim korumpiranim tintarama.

I tako reče Anušić da nema ništa protiv da postojeća garnitura nastavi vladat Hrvatskom. A što reći. "Medvedizacija Anušića" je očito u punom jeku. Jer kao što je narod odavno zaključio "pognutu glavu sablja ne siječe".
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-03-2024 at 16:27

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Sinoć je negdje na nekoj TV gostovao Ivan Anušić. Čovjek koji je mislim kao maloljetnik otišao u rat. Dakle raspect. Činilo se da daje otpor Plenkoviću. Pogotovo oko četnika. Činilo se.

No jučer je dao izjavu da on nema ništa protiv da današnja konstelacija vlasti nastavi i dalje. Dakle po Anušiću mogu i četnici.

Prije neki dan jedan novinar je pitao Tomu Meveda tko mu je bliži "njegov suborac Stipo Mlinarić ili Milorad Pupovac"? Nije Tomo direktno odgovorio jer to HDZ ovci neće/ne znaju, nego je krenuo s pričom da tko je njega nazivao zastupnikom srpskih interesa, izdajnikom. Pa Ćipe ga je tako kvalificirao. To je Medved shvatio kao uvredu. Ali to nije uvreda. To je samo konstatacija. Nije uvreda nekome tko krade reći daje lopov. Normalno da ćeš ga nazvati lopovom. To je konstatatacija a ne uvreda. Je li Tomo donio zakon u kojem se Srbi obeštećuju preko institucije" civilne žrtve rata". Je. I to nije izdaja. Možda je to samo preblaga riječ. To je veleizdaja. Je li Tomo Medved u vladi koja isplaćuje enormne nenormalne odštete agresorima u Srbiji. Isplaćuje. Onima s Koranskog mosta, onima iz Lore i onima iz Oluje i tko zna kome još. Što je to nego veleizdaja. Svaki četnik koji je napadao rušio, ubijao, silovao može dobiti odštetu od tzv hrvatske veleizdajničke vlasti odštetu. Dakle u Hrvatskoj traje obrnuti proces. Umjesto da Srbija nama plaća odštetu, mi plaćamo odštetu Srbiji.

O tome neće Tomo Medved ni njegov šef "čovjek koji ne komentira tuđe izjave" koji poput kakvog maloumnika razmješta mikrofone da bi pojasnio najjednostavniju stvar. U rangu one "da ne komentira tuđe izjave". Ili on misli da smo mi svi maloumni. Pa misli on to. Inače se ne bi ponašao poput šefa mu Vučića. Kojeg barem dio srbijanske javnosti sprda na konto toga kad objašnjava nešto tipa "zašto bik naskače na kravu". Tako da bi HDZ ovci trebali poslat Plenkovića na sistematski s naglaskom na pregled glave. I ne samo da plaćaju odštetu nego tjeraju ljude poput Hrastova koji je spasio Karlovac da on plaća državi ono što je ona poklonila agresorima. Nenormalno, nakaradno i bolesno. Ti državo ako si bolesna, mazohistički bolesna budi luda i suluda ali zašto prebacuješ svoj mazohizam na ljude. Pa nije se Hrastov borio za sebe i vodio svoj privatan rat. Ti ako si luda a luda si i to veleizdajnička, plaćaj budalo. Iako su i to naši novci zguljeni od hrvatske sirotinje nenormalnim PDV-om i ostalim raznim haračima kako bi se agresorskoj guski mazao debeli vrat ali ovako je to posebno jedno ludilo sastavljeno od desetine manjih i većih ludila. Dok branitelji umiru hrpimice kao da vladaju kuga i kolera. Umiru prevareni, očajni, izdani ili izvršavaju suicide kad vide za koje su se moralne nakarade borili. Osim onih branitelja koji su se prodali i pljunuli na ono za što su se borili na na svoje mrtve i žive suborce.

Jel ova sumunuta veleizdajnička vlast s ovim nenormalnim potezima želi destimulirati svakoga tko bi se nekad, nedaj Bože, pri nekoj budućoj agresiji na Hrvatsku odlučio braniti domovinu i time sebi poslije rata ako preživi natovariti bjedu na vrat, da mora cjeli život otplaćivati agresoru ako bude te sreće da preživi i ako je smaknuo kojeg agresora. Natovari mu se na kosti država koju je branio, hapsi ga, drži u zatvoru pa ga onda još pljačka. Jer nitko nikad na svijetu nije radio ovo što rade ovi i prijašnji veleizdajnici. Isplaćivao odštetu agresoru i satirao vlastite vojnike i ubijao ih u pojam, ponižavao i maltretirao, sadistički i besćutno.

Još veli Medved da se politika ne vodi dan za dan. Ko biva oće on nama reći, onako učen, da nije sve kako se čini. Da se politika vodi na duge staze. Pa znamo mi to. Dobro to znamo. Pa nisu oni nas skuhali za jedan dan. Kuhaju nas eto oni i drugo krilo SKH već 24 godina. Znamo Tomo Medvede da se politika ne vodi za jedan dan. Pa nije odmah 2000-te krenula odšteta srpskim agresorima. Nije Pupovcu odmah predan skoro cijeli zagrebački Donji Grad. Nije odjednom postalo hoh i šik pojaviti se na domjenku SPC. I tako zbori Tomo Medved za kojeg nam se činilo da je samo "koristan idiot" Andreju Plenkoviću ali sad vidimo da je on "preparina ptica" i da visi kao trofej u Plenkovićevom kabinetu ali i da je preuzeo njegovu "pamet". Kao što su domoljubni glasači HDZ-a korisni idioti HDZ-a tako je HDZ koristan idiot jugodesnici i četnicima. Jednom rukom ih miluju i jarače da uništavaju "ustaštvo" a drugom rukom ih mlate po veleizdajničkim korumpiranim tintarama.

I tako reče Anušić da nema ništa protiv da postojeća garnitura nastavi vladat Hrvatskom. A što reći. "Medvedizacija Anušića" je očito u punom jeku. Jer kao što je narod odavno zaključio "pognutu glavu sablja ne siječe".
    Bravo Inkvizitore, potpuno se slažem s vašim opisom
    poZDrav.

Sve vidim, sve znam, ali na ništa ne mogu utjecati.
    Digla sam ruke od svega i posve sam sigurna da ćemo opet morati u borbu za hrvatsku državu.
    Samo tko će se boriti više za Hrvatsku? Internet ratnici, mali Filipinci nedavno kršteni u jednoj zagrebačkoj crkvi, Nepalci?

O HDZ ne treba trošiti ni riječi.
    To je zloćudni tumor koji će Hrvatsku doći glave, no šta drugo možemo i očekivati od stranke koju su osnivali komunisti.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-03-2024 at 19:00

Još se ne zna ni datum izbora a tzv. ljevica se raspada.
    HNS napuštaju članovi, Čačić se svađa zbog mjesta na listama, Centar i Fokus neće sa RF...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-03-2024 at 12:26

Eto sad se zna i datum izbora. Nisam ni znao da su oni "trećejanuarski izbori" bili ponedjeljkom. Nisam ni znao da je to moguće. Pomalo bizarno. To Milanović želi kao zajebat HDZ, da izbori dođu prije dolaska Rafalea, a kad se ono mirovine isplaćuju retroaktivno. Pa onda misle da će tako biti veća izlaznost. Nije mi jasno kako to ljudi uvijek misle da eto baš njihovi birači ne izlaze. I da datum izbora može nešto promjenit. Budalaština. Većina ljudi ionako već zna za koga će glasat i hoće li uopće glasat.

Što se tiče tog jednog kraka jugodesničarske koalicije znalo se da to ne može opstat. A tek kad se krenu liste slagat. To ide na ruku "Možemo".
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-03-2024 at 16:35

Zbog Eline i bokala vina

Izgleda da je Dodikov Sancho Pansa pošandrco. Prvo je raspiso izbore usred tjedna a sad daje ostavku na predsjedničko mjesto, što je dobro, jedan rusofil i srbofil manje na bitnom mistu i Laktaškom primitivcu ostaje uz Putina samo Orban a pošto je on politički nepismen izazvat će kontraefekt od onog kojeg zamišlja. Mobilizirat će HDZ ove birače a HDZ će krenuti s kampanjom "ili mi ili komunisti" da bi pridobio i one koji su odustali od HDZea. Zato ne isključujem mogućnost da je ovo dogovor dvije jugodesne stranke, HDZea i SDP ea, da spriječe ikakve promjene u Hrvatskoj jer je postojala ( i još postoji) realna opcija da se nakon ovih izbora krenu rušiti udbaški temelji u Republici Hrvatskoj a to ne paše ni HDZ u ni SDP u.

Nedajte se navuć.

Nedajte da rade budale od vas po tko zna koji put. Biranje između HDZ ea i SDPea je poput biranja između kuge i kolere. To su dvije grane istog stabla. Sjetite se da u ideološkom i svjetonazorskom smislu između HDZa i SDP ea nema razlike. Sjetite se SDP ovog pljeska kad je HDZ zajedno s jugodesnicom izglasao Istanbulsku konvenciju. Sjetite se zajedničkog partizanluka, sjetite se zajedničke mržnje prema HOSu i pozdravu ZDS i hrvatskoj vojsci iz 2. Svj. rata. Sjetite se kako su dijele isti stav oko spašavanja trgovaca djecom iz Zambije. Sjetite se kako se natječu u poklanjanju hrvatske imovine Velikosrbima. Sjetimo se da se i jednako natječu u nagrađivanju i plaćanjima velikih iznosa agresorima. Sjetite se što je radila Nina Obuljen i da je svaki antihrvatski projekt financirala. Sjetite se da i jedni i drugi osiguravaju slavlje pokolja nad hrvatskim civilima u Srbu i hapse svakoga tko to pokuša ometat. Sjetite se istog stava o tzv " femicidu" koji je protuzakonit, nakaradan i diskriminirajući. I da ne nabrajam dalje, ne može se naći nijedna ideološka i svjetonazorska točka gdje su HDZ i SDP i njegovi derivati ideološki suprostavljeni. Nema je. Zato je glas za HDZ glas za SDP i obrnuto a sve zajedno je glas za njih glas za vazalski odnos prema Beogradu i kapitulaciju pred Velikosrpstvom.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-03-2024 at 18:05

Zbog Eline i bokala vina

Aha. Ipak ne daje ostavku na mjesto predsjednika. Sad sam još sigurniji da je ovo dogovoreni igrokaz s Plenkovićem. On kao premijerski kandidat nema nikakve šanse jer je već dvaput gubio i ovo je samo "spašavanje vojnika Plenkovića".

On dobro zna ovaj kružok jugodesnice predvođena SDP-om nema nikakve šanse, s njim ili bez njega osvojit vlast ali to njih i nije toliko briga, ali u pitanju je drugi dio jugodesnice, HDZ. To drugo jugodesno krilo moglo je doć poslije izbora u opasnost da ne može više samo s četnicima i pokojim žetonom sastaviti vladu pa ih ide spašavati. Druga opcija je tzv velika koalicija koju čuvaju za sami očaj, kad ne bude moglo ništa drrugo i ne žele tog jednokratnog kviska još iskoristit da i oni najgluplji ne skuže

A da je ovo guranje HDZ-ea i dobra stvar sa "Možemo" ako ta bagaža ostane van koalicijske bagaže misli i Jurica Pavičić..naravno potpuno iz drugih motiva od mene. Nisam doduše čitao tekst a i ne mogu jer je vjerojatno premium, ali sam naslov je dovoljan

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...ozemo-15439499

Sad će krenuti hinjene i lažne "bijesne svađe i prepucavanja na liniji HDZ-SDP Plenković-Milanović. Naravno, već je počelo

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...-pale-15439516

To je predstava za maloumne. Milanovića, Plenkovića i općenito jugodesnicu hvata jeza od toga da ne mogu sastaviti vlast kao dosad. Zato Milanović razmišlja i govori Plenkiju. Idemo radit igrokaz pa ako mi pobjedimo dobro a ako pobjedite vi HDZ-ovci opet dobro, ništa se ne mjenja a to je naš jedini interes, samo da dosadašnji sistem i vladanje jugodesne duboke države ne dođe u pitanje.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-03-2024 at 19:22

Zbog Eline i bokala vina

A Plenković na skupu u Osjeku je konsterniran i iznenađen ko sponzoruša kad dobije novac za svoje usluge.

Tako loša gluma, loša šmira, takav govor tijela da ni on sam ne vjeruje u svoje "iznenađenje". A i dobio je takav mlak pljesak da bi mu mislim jači dali SDP-ovci i Možemovci.

Zbog Eline i bokala vina

A dan je baš bio počeo dosadan...

Prvo je počelo sa raspisivanjem izbora na srijedu 17.04. (skroz sam zaboravila da su izbori 03.01.2000. bili na ponedjeljak a bili su mi prvi izbori na kojima sam mogla glasati)
    Zatim vijest dana da Milanović ide u utrku za premijera!

Šta reći, koju posluku porati!

SDP je valjda tako očajan da im nije ništa drugo preostalo nego zamijeniti Grbina Milanovićem a Milanović valjda misli iskoristiti svoju popularnost u anketama da bi opet postao premijer. Valjda mu dojadilo biti predsjednik.
    Koliko je to sve ustavno raspravljat će se slijedećih dana i tjedana.

I ne, nećemo nasjesti, barem neću ja ni moja obitelj. I HDZ i SDP su dva zloćudna tumora koji zajedno sa metastazama ubijaju Hrvatsku.

Kad ne bi znali da je ovo samo igrokaz uspaničarene duboke države zapitali bismo se, a čemu se to točno SDP-ovci ovako vesele. Da ih Milanović predvodi. Lik koji je od troje izbora za premijera izgubio dvaput a ono jednom kad je pobjedio pobjedu mu je u ruke kao zrelu krušku bacio DORH Sanaderovim uhićenjem. Predsjednik je postao tako da mu su mu protukandidati bili skaradna i degutantna Kolinda Grabar Kitarović i smotani i mlitavi Miroslav Škoro.

Kad ovo ne bi bio igrokaz uspaničene udbaške države čovjek bi se zapitao, zar je ovaj raspadajući dio jugodesnice toliko očajan da vraća u sedlo dokazanog gubitnika. Ali nije uopće u tome stvar. Briga duoboku državu za Milanovića i za SDP. Oni gledaju cilj a ne sredstva. Treba spasiti drugo krilo jugodesnice HDZ koji zna, vrlo dobro zna a to zna i duboka država, da mu neće ovaj put dovoljni četnici i pokoji žetončić. Neće moći ove noći. Trebat će mu jedna pojaka stranka. Na svom krilu jugodesnice ima dvije opcije SDP ili Možemo. Ali tog jednokratnog kviska duboka država ne želi još iskoristit. To se čuva za krajnji očaj. Sad se još uzdaju u glupost i političku nepismenost dijela hrvatskog naroda koji će misleć da glasa za HDZ glasa protiv komunista i udbaške države. A ja sam na jednom FB profilu napisao da svakome tko mi navede jednu svjetonazorsku i ideološku razliku između HDZ-ea i SDP-ea plaćam večeru gdje god hoće.

I eto što uradi Domovinski pokret. Sa svim svojim manama, propustima i greškama. Istjerao ih za uši iz njihovih brloga. Dok su skričali i urlikali čupani za uši iz kanalizacijskih šahtova. Bio je dovoljan samo jedan DP sa svim svojim manama, propustima i greškama da udbaška država pukne i to ne po šavu nego na cilo. Eto koliko su oni ustvari jaki. Oni su utvara, privid, morbidna sjenka.Čiji se klaun sada upravo blamiraNapravio je takav kraval da nam Srbija sad izgleda kao ideal demokracije. Tamo se Vučić barem ne kandidira na poziciju dok je predsjednik iako svi znaju da sve kontrolira ali se barem formalno ne kandidira. Jučer je udbaška država napravila svjetski presedan i pokazala neopisivi strah. Razotkrila se i ogolila. A to mora da je žestoka panika. Neopisiva. Strah. Strah da će oba krila partije morati ili izići na vidjelo i napraviti veliku koaliciju ili koalirati sa jugodesnom protuhrvatskom sektom Možemo čiji je HDZ ideološki i svjetonazorski brat blizanac ili će još hiniti sukobe i razlike. A to se može samo tako da HDZ opet osvoji dovoljan broj mandata da sa četnicima i njihovim priljepcima, ostalim manjinama i par žetona opet sastavi vlast jer dobro znaju da ovo drugo jugodesno krilo nema nikakve šanse čak da im se pridruži i MOST. Ne može, daleko je to od većine. Zato su jučer počeli bacati lažne spinove kako je DP podržao Milanovića iako se to nigdje nije moglo čut. Otvoreno lažu. Iako su do jučer tvrdili da DP sigurno pravi vladu sa HDZ-om. To su tvrdili i MOST-ovci i tu su dodavali još SDS. Iako je DP jasno rekao da neće sa SDS-om ni pod kakvim uvjetima. Pa odkud sad taj "salto mortale" da DP podržava Milanovića po jugomedijima. Pa oni su sama sušta laž, nepatvoreno zlo, zli manipulatori.

DP treba jasno reći i to im je greška da ni pod kakvim uvjetima neće ni s jendim krilom jugodesnice HDZ-om ili SDP-om a ne samo isključivati Možemo i SDS. Jer po čemu je SDP različit od Možemo. Apsolutno po ničemu. I onda nek jugomediji laju izmišljotine, neće ih doticati. Ali to moraju napravit.

Mislim da je Churchill rekao onu poznatu "da izbori mogu išta promjeniti davno bi bili zabranjeni". U tom tonu gledam na pisanje nekih domoljuba pa i analitičara da su se Milanović i ekipa uplašili Turudića i da je sve ovo radi toga. To i Milanović govori. Naravno to je trolanje i bacanje dimnih bombi. Jedan čovjek pa sve da je čvrst, inteligentan i odlučan, sve ono što Turudić nije niti je on svojim djelovanjem do sad ičim pokazao da bi on bio taj, što bi jedan čovjek mogao sam. "da izbor državnog odvjetnika može išta promjeniti davno bi duboka država to ukinula". Pa nije udbaška duboka država jedan čovjek kako god se on zvao. To je jedna kloaka, cijela kanalizacija koja teče u podzemlju. Zato navoditi kao razlog jednog suspektnog lika koji slovka napisano, to je karikaturalno.

Kap koja je dubokoj državi prelila čašu, zove se Domovinski pokret. Jedino oni mogu dovesti HDZ u poziciju da mora sklapati veliku koaliciju sa svojim ideološkim i svjetonazorskim istomišljenicima s kojim lažno vode borbu i izvesti ih na čistac. Sve njih zajedno. Cijelu jugodesnicu od RF, Možemo, SDP-a, raznih Centara, Fokusa, HNS-ova HSS-ova do HDZa. Sve tu protuhrvatsku kabalu koja Hrvatsku drži zarobljenom kao kakvog robijaša koji leži u samici već 24 godine, okovanog u teške okove i koji ne može napraviti korak naprijed.

Nije ovim suludim nezabilježenim manevrom duboka država sebi osigurala još ništa. Ovo je samo očajnički pokušaj. A da je očaj teški govori i to da Dodikovo kljuse nije dalo ostavku nego se čuva taj položaj jer ni on sam ne vjeruje da će uspjeti. Iako izbori za predsjednika idu vrlo brzo i puno bi uvjerljiviji potez duboke udbaške države bio onaj da dadne ostavku. To suštinski ne bi ništa promjenilo u smislu očajnog manevra ali bi barem ispali junačni. Ovako se kukavice skrivaju u dubokom zaklonu i tobože viču "juriš" zaštićeni desetmetarskim betonskim skloništem.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-03-2024 at 14:18

Zbog Eline i bokala vina

Iskreno, ne vidim da je DP faktor bilo čega.
    To su igre i borbe između Plenkovića i Milanovića, između dva kraka jedne hobotnice, točnije partije.

Ja u tome ne želim sudjelovati. Ja biram treću opciju.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 17-03-2024 at 19:09

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove