+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 19 PrviPrvi ... 6 7 8 9 10 18 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 141/365

Tema: Vlada RH- Kapitulacija i prevara Domovinskog pokreta

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Hahahaaaahah
    Pazi oni kažu šta će vučić uraditi izbacit će naše ljude iz vlasti pa kralju naši ljudi nisu ni ušli u njihov parlament. Muslimani nam biraju predsjednika i ljude u domu naroda iako smo mi tamo u ustavu nacija a ne manjina. O mađarima di manjine mogu samo glasati za manjinska prava da ne govorim. Ovo sve vrijeđa inteligenciju i samopoštovanje.

Samo im obećati ako nećete u vladu DP-a ide referendum za koji bi glasali svi da se manjine odjebe.
    Oni misle na onog ministra Žigmanova kojeg je Vučić stavio kao neku ikebanu i koji se ponaša u stilu "Zvonili ste milorde". Taj ne smi reć da je Hrvat a kamoli nešto drugo. Apologet Vučića. Ulizica. Toga se u Srbiji pita koliko i mene.

Ne znam jel to može ić na referendum jer kao manjinska prava ne mogu ići na referendum što je sranje samo takvo.

To se mislim može samo promjeniti ustavnim zakonom, naravno dvotrećinskom većinom.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 22-04-2024 at 18:31
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Referendumom možeš u Ustav staviti kao i ono kad je bilo 2013 što je u ime obitelji organizirao.
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Odlična presica Penave. Imamo tri mogućnosti koalicija u vlasti , oporba ili novi izbori. Znam da bi Plenković čak i raspisao nove izbore ali ga stranka prisiljava da pravi koaliciju jer se boje novih izbora. SDP i možemo pa i sada vidimo most bi mogli napraviti točkastu koaliciju pa ih ostavit bez vlasti i sinekura. Ovdje više nije pitanje desne struje udarili su u HDZ čega se najviše boje u funkcije i pare. U svakom slučaju zanimljivo vjerujem da su im stresom skratili život za nekoliko godina.
    Mi smo u ratu.

Može li hasanbegović da utječe na Armina hodžića. Jedan i drugi su aktivni u islamskoj zajednici. Ako bi se kroz njega razbio taj blok mogli bi skupljati mandate manjina. Nadam se da DP ne sjedi nego aktivno traži mandate jer bi tu mogli ubrati nekoliko.
    Mi smo u ratu.

Odlična presica Penave. Imamo tri mogućnosti koalicija u vlasti , oporba ili novi izbori. Znam da bi Plenković čak i raspisao nove izbore ali ga stranka prisiljava da pravi koaliciju jer se boje novih izbora. SDP i možemo pa i sada vidimo most bi mogli napraviti točkastu koaliciju pa ih ostavit bez vlasti i sinekura. Ovdje više nije pitanje desne struje udarili su u HDZ čega se najviše boje u funkcije i pare. U svakom slučaju zanimljivo vjerujem da su im stresom skratili život za nekoliko godina.
    Hmm gledao sam samo početak. Previše obranaški pred najgorim šljamom. To se odjebe u par rečenica. Njima slike pokazivat i pravdat se da nemaju ništa protiv Srba..da primjerom Mišića i vijećnika u Vukovaru i dosta. A ja osobno ne bi ni to radio.

I općenito se jugodesnim lešinarskim novinarima pravdat. To i nisu novinari nego jugosrpski aktivisti. Greška. Greška u startu.

Kao da njih briga za argumente. Ja bi ih samo trolao. Kako bi ih samo trolao da ne bi znali di im je glava di guzica.

Bolje nek presice drži Radić.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-04-2024 at 17:54

Zbog Eline i bokala vina

Napokon, napokon da to netko napiše.

Mirjana Kasapović.

https://www.vecernji.hr/vijesti/pupo...cijale-1763775

Jedino fali završna rečenicu i zaključak koji se nameće sam po sebi.. Tu besprizornu anomaliju manjinskih zastupnika treba hitno ukinut.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Hmm gledao sam samo početak. Previše obranaški pred najgorim šljamom. To se odjebe u par rečenica. Njima slike pokazivat i pravdat se da nemaju ništa protiv Srba..da primjerom Mišića i vijećnika u Vukovaru i dosta. A ja osobno ne bi ni to radio.

I općenito se jugodesnim lešinarskim novinarima pravdat. To i nisu novinatri nego jugosrpski aktivisti. Greška. Greška u startu.

Kao da njih briga za argumente. Ja bi ih samo trolao. Kako bi ih trolao da ne bi znali di im je glava di guzica.

Bolje nek presice drži Radić.
    Uvijek poludim na taj defezivni stav desnice.
    Šta se branite i opravdavate?!

Kasapovićka; prvo članak u kojem popljuje Jugoslaviju a sada i ovaj tekst o manjinskim zastupnicima.

Inače, tek 10% Srba u Hrvatskoj glasalo je za srpsku manjinsku listu, ostali su glasali kao i svi drugi građani Hrvatske.
    Eto koliko legitimiteta ima Pupovac!
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 23-04-2024 at 17:52
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Plenković se i dalje bahati i ne želi odustati od istanbulske i četnika.

DP mora znati da HDZ može zajebati svoje, barem domoljubne glasače sto puta, DP može samo jednom.

Zbog Eline i bokala vina

Što se to most raspada prije DP-a ? Jel moguće oko takve stvari kao što je lista za EU parlament?
    Mi smo u ratu.

Što se to most raspada prije DP-a ? Jel moguće oko takve stvari kao što je lista za EU parlament?
    To je Dujmović još jučer rekao u Bujici.

Dujmović inače nije tračer iako mi je razlog čudan. Pa zar nije na izborima za EU parlament bitno tko dobije više preferencijalnih glasova pa zar je bitno tko nosi listu. Jedino ako nije ko na našima izborima da moraš dobiti najmanje 10% glasova koje je dobila lista da bi se pomakao naprijed a i tu sumnjam da se Miletić može nositi s Raspudićem.

Ako bude tako, barem Raspudić neće više daviti s onom kako ih je ušlo 9 u sabor na početku a 9 je čvrstih kao stijena. Udavio je prošli mandat s tom dosadnom pričom. I HDZ je bio čvrst ko stijena pa što.

Toliko je pričao o raspadu DP-ea o nestanku DP, kako od njih svi bježe, baš se ponašao ko prava baba tračara i bio je bahat a nekad djelovao i kao plitka ohola politička budala.

MOST kao stranka nema nikakvu ideologiju i svjetonazor i nema nikakvo ljepilo. Nikakva šteta da sutra nestanu.

Nešto su se u zadnje vrijeme furali kao nazor desnica tj desni centar ali uglavnom oni su samo destruktivci. Netko ih je dobro opisao kao čovjeka koji kad bi primjetio nepravilnost na kući, ne bi popravljao kuću, nego bi je zapalio da otkloni kvar.

Sumnjam velim da je EU parlament razlog. Mislim da je opće nezadovoljstvo izbornim rezultatom. Ostali su faktički na istom broju mandata uz toliki medijski poguranac. 1 mandat naprijed a jedan ko nijedan.

I to ne samo svojim izbornim rezultatom nego lošim rezultatom zbirne jugodesnice s kojima su oni vjerojatno planirali raditi neku vladu s Grmojom kao premijerom, nemam pojma šta su oni očekivali, čemu li su se nadali.

Tako da je meni tragikomično da njih netko računa u desnicu. Taj tko to radi nema pojma o MOSTu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-04-2024 at 21:06

Zbog Eline i bokala vina

Kao što sam i pretpostavio počinje kriziranje HDZ ovaca na sami pomisao skidanja s četničke igle. Već se šire zjenice. Ubrzano se diše, znoji. Sklupčani u kutu sobe, spustenih roletni u polumraku žele četnički šut u venu. Bauljaju u polusvjesnom stanju i poluplačući dobivaju Milorada. Milorad čeka ko zapeta puška ispred HDZ ovkog glavnog stana pun napunjenih špriceva. Al ne može ući, nema ključa. Ključ je kod Penave

Dozivaju se diler i ovisnik jecajući. Krizira se.

Diglo se sve što srpski diše i umuje kako bi DP slomili, izbacili iz kombinacija. Digli se kuso i rekao, od zla oca, od gore matere. Ko biva ako mi ne uzmemo Pupovca pod svoje tj on nas, on će prić Vučiću i " Srpskom svetu". Ajde. Znači bolje da mi financiramo i guramo srpski svet nego Srbijanci. Zanimljiva logika. A zašto mi tu stranku ne bi jednostavno zabranili ako ona ima želju za srpskim svetom.što je samo eufemizam za Veliku Srbijetinu. Stranku zabraniti a čelnike protjerat u Srbiju kao velikosrpske agente. Nije li Srbija nedavno jednog našeg bidnog diplomatu protjerala. U izbornoj noći na pitanje o SDS u Davor Ivo Stier je rekao" sjetite se samo tko je stajao iza Vučića u izbornom štabu". To je zvučalo kao da on ne bi SDS. Sad ima dodatak toj izjavi di on navodno veli "pa jel hoćete da on i dalje stoji iza Vučića ili da ga mi ovdje medimo i plaćamo i gradimo te centre BIE. 40 komata. Jel hoćete da ih Vučić gradi ili mi. Je li bitange desničarske."

Mislim Stieru nije za virovat. Presvetli je već jednom nasrnuo na Plenkovićevu politiku pa mu se kasnije motao oko nogu i cvilio.

Za to vrijeme raspada se jedna "višak stranka". Koja je stalno pričala kako su postojani kano klisurine. To su oni koji bi kad bi primijetili kvar na kući, ne kuću popravljali nego bi je popravili tako da je zapale.

Al prišao im je HSP. Mooolim. Što je to.

E pa kad im je već prišao red bi bio da ih pozdravi a tko drugi nego...Troskot

" Dragi moji HSPovci i Hos ovci nepohapšeni. Vi junaci koji ste nas obranili kad vas već institucije nisu insturucionalizirale. Kako bi vas ja sve od srca pohap..pozdravio. srce mi je ovoliko a šupčić se stiso kad vas vidim tako mrke i još na slobodi". Eto toliko od mene idem sad malo u šetnju trčećim korakom...biž biž, Bulj skloni se..evo ti mikrofon..

PRATIMO I dalje kriziranje HDZ ovaca. Hoće li se Pupovac dokopati ključa HDZ ovskog stana sa naramkom šprica ili neće.

Napeta je situacija ko Mujin treger

Zbog Eline i bokala vina

Što se tiče ovog objašnjenja od Raspudićke, mislim kakav je to razlog. Miletić rekao da ona nije u MOST-u. Pa što kad i nije. To razlog za napuštanje MOSTa i nje i muža koji je ušao u stranku.

Sumnjam da je to. To je baš ono prebizarno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-04-2024 at 15:31

Zbog Eline i bokala vina

Ili lažu ili su neozbiljni. Ovakvo ponašanje prerasteš u srednjoj školi. Čuj ona kao " moralna osoba ne želi varat birače" i da s njom listu dijeli čovjek koji se od nje ogradio. Kakva skupina čudaka i šmokljana.
    Mi smo u ratu.

Što se tiče ovog objašnjenja od Raspudićke, mislim kakav je to razlog. Miletić rekao da ona nije u MOST-u. Pa što kad i nije. To razlog za napuštanje MOSTa i nje i muža koji je ušao u stranku.

Sinčić i Palfi za bogate.

Marija Selak je otpočetka držala figu u džepu. Nije ušla u stranku, ali je htjela sastavljati liste. Do sad su joj uvijek išli na ruke i jedaput kad je nisu htjeli poslušati ona se naljutila i otišla. To dovoljno govori o njoj i njenom egu a i Nini koji se kao najtupaviji šonjo i papučar poveo za njom.
    Zapravo nije ona za Most i desnicu, pa ona je i sama uvijek za sebe govorila da je centar. Čak sam sigurna da je ideja o ideološkom moratoriju bila njena.
    Ja je u budućnosti vidim u stranci Fokus.

Koliko god sam razočarana toliko mi je i drago da je ova priča brzo završila.
    Kakve koristi od Marijine i Ninine pameti i fakulteta kad imaju tako veliki ego, sitne duše i stalo im je samo do svog interesa.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 24-04-2024 at 20:16
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Auu ovo mi valja samo zbog one priče od Nine..one dosade...oni se raspadaju ( misleć na DP), od njih svi bježe a nas 8 na početku sabora nas 8 čvrsto ko beton...udavio čovjek. Ko ovo može platit.

Baš je ispao politički tupan, ko bi reko..ja mislim da ova lista nema veze sa onim što je navedeno kao razlog..nešto se priča da su Raspudići mutili sa Milanovićevim pučem..mada ako je istina onda su baš politički glupani..da su baš toliki ne virujem..

Inače da bi stvar bila "zanimljivija" na listu s MOST-om ulazi HSP i general Glasnović...???? Mooolim. Kakve veze ima MOST s HSP-om a kamoli s generalom Glasnovićem.

Možda je to razlog da je to Nino doznao a pošto Ninin veliki prijatelj, posuški četnik Ivan Šušnjar mrzi generala i dan prije prošli izbora napisao je ogavan tekst o generalu, tko zna možda je i to razlog.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-04-2024 at 22:55

Zbog Eline i bokala vina

Plenković je sad preko manjina poslao poruku DP-u a i nama njihovim biračima da vide jesu li bleferi. Ako nisu bit će nagrađeni u budućnosti a ako jesu onda to i nije bila prava opozicija koja će bit iskorištena kao kondom. Tako da nikakva šteta. Vidim da su krenuli i sa ucjenjivanjem posavca najvjerojatnije idu u žetoniziranje koga mogu. Ovakve situacije me točno podsjete zašto sam odjebo praćenje politike. Pizdim a nikakvog utjecaja nemam.
    Mi smo u ratu.

Jel bi ovaj most bez raspudića mogao u koaliciju sa DP-om na potencijalnim prijevremenim izborima ono što je i marko jurič govorio? Ako da to bi bilo odlično.
    Mi smo u ratu.

Jel bi ovaj most bez raspudića mogao u koaliciju sa DP-om na potencijalnim prijevremenim izborima ono što je i marko jurič govorio? Ako da to bi bilo odlično.
    Pa da hrvatski domoljubi donesu vlast Jugićima tj. SDP-u na pladnju. Vidiš da je Mostu i Grmoji jedini cilj osvetiti se Plenkiju jer im je dao nogom u tur. A za to su spremni i sa SDP-om u vlast.

Ovo će se razviti tako da će HDZ, DP i manjine u vladu. Bit će hermetički razdvojeni i to je to.

Marija je Yoko Ono hrvatske politike. Netalentirana, neposebna, nezanimljiva, ali drži uzde genijalcu i zbog osobne taštine ruši sve koji joj se ne pokore. Minirala je Most taman pred izbore, za čiji račun, tek će se vidjeti. Taj njen ispad meni vrijedi opomene od stranke i micanja s izborne liste. Nije kažnjena nego je još uvjetovala stranci da se nahrani njen povrijeđen ego micanjem Miletića s liste. Trebali su je maknuti, a ne da ona izađe i tako ispadne da je Most u krivu. Ona je ludača i vraća se svojim pred-Raspudićevskim lijevo-liberalnim uvjerenjima. Ako je zbog ljubavi prešla u konzervativce, znači li to da se ljubav polako gasi kad odbacuje polako svoj konzervativizam? Možda i onaj Raspudićev patetični Facebook post o lavici govori nešto o tome. Ili je to samo javna podrška ženi u sukobu sa strankom? Vrijeme će pokazati.

Yoko Ono je spasila Lennona od Kukaca, Marija je spasila Ninu od Mosta. Možemo očekivati od njih neku bezvremensku Imagine ljevičarsku himnu ili barem djelo.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 26-04-2024 at 10:59

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Pa da hrvatski domoljubi donesu vlast Jugićima tj. SDP-u na pladnju. Vidiš da je Mostu i Grmoji jedini cilj osvetiti se Plenkiju jer im je dao nogom u tur. A za to su spremni i sa SDP-om u vlast.

Ovo će se razviti tako da će HDZ, DP i manjine u vladu. Bit će hermetički razdvojeni i to je to.
    Ako DP prihvati koaliciju sa sdssom izgubit će glasače a HDZ će čekati priliku da ih skine kao i MOST. Vidiš da su krenuli u žetonizaciju posavca i ekipe i da je pitanje vremena kada će ih skupit dovoljno. Nadam se da će DP izdržati i ostati stranka sa integritetom jer i ako pristanu u vladu neće dugo ostati a samo će se kompromitirati.
    Mi smo u ratu.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove