+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 19 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/367

Tema: Vlada RH- Prevara Domovinskog pokreta

Nadam se da je ovo prije žešći sarkazam

Inače Yutarnji i Slobodanka totalno ignoriraju skup Domovinskog pokreta. Očekivano dok večernji list ipak izvještava.

Znači zna se tko je najveća opasnost po duboku državu. Prosvjed srbofila i transrodnih manijaka totalno propao a naslovi su bili "Počeli veliki prosvjedi u pet velikih gradova". To je to stvaranje laži i paralelne stvarnosti. Orwelovština u svom punom sjaju. na vrhuncu. Laž i samo laž, stvaranje i kreiranje partalelne stvarnosti i lažnog privida.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-03-2024 at 12:57
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Hahahaha..HDZ ovci sprdaju svog kamarada. Skoro orginal.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-03-2024 at 15:29

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Nadam se da je ovo prije žešći sarkazam

Inače Yutarnji i Slobodanka totalno ignoriraju skup Domovinskog pokreta. Očekivano dok večernji list ipak izvještava.

Znači zna se tko je najveća opasnost po duboku državu. Prosvjed srbofila i transrodnih manijaka totalno propao a naslovi su bili "Počeli veliki prosvjedi u pet velikih gradova". To je to stvaranje laži i paralelne stvarnosti. Orwelovština u svom punom sjaju. na vrhuncu. Laž i samo laž, stvaranje i kreiranje partalelne stvarnosti i lažnog privida.
    Zapravo to nisu bili niti prosvjedi niti veliki, već predizborni skupovi u kojem su sudjelovali članovi i simpatizeri stranke SPD i njegovih koalicijskih partnera. Kamo sreće da dobiju onoliko glasova koliko ih se skupilo na tim njihovim tzv. prosvjedima.

Pa nije ni za očekivati da se vjerno medijski poprate skupovi desnih stranaka, ali je zato svaki histerični nastup soroševske flundre Sandre Benčić jako dobro medijski popraćen.
    Radije bi da doživim atomski rat nego da gledam Možemo na vlasti u državi.

Inače, ova kampanje je već sada jako kompromitirana. Milanović i SDP svjesno krše Ustav.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 24-03-2024 at 17:42
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Zapravo to nisu bili niti prosvjedi niti veliki, već predizborni skupovi u kojem su sudjelovali članovi i simpatizeri stranke SPD i njegovih koalicijskih partnera. Kamo sreće da dobiju onoliko glasova koliko ih se skupilo na tim njihovim tzv. prosvjedima.

Pa nije ni za očekivati da se vjerno medijski poprate skupovi desnih stranaka, ali je zato svaki histerični nastup soroševske flundre Sandre Benčić jako dobro medijski popraćen.
    Radije bi da doživim atomski rat nego da gledam Možemo na vlasti u državi.

Inače, ova kampanje je već sada jako kompromitirana. Milanović i SDP svjesno krše Ustav.
    Kampanja je već protustavna i da je Hrvatska država Milanović bi već bio u reštu ili u ludari a SDP eu zabranjeno sudjelovanje na izborima.

Ali pošto je ovo sve što se događa zadnjih dana igrokaz duboke države ništa se ne događa .

Pravi cilj ovog igrokaza je DP. Zato su ga jučer toliko i ignorirali. Bitniji im su bili propali skupovi jugodesnice koji u 5 gradova skupe 500 ljudi.

Duboka država zna da SDP I ekipa nemaju šanse sastaviti vlast. To može samo HDZ ali ne sa četnicima i priljepcima i žetonima. Trebat će im jedna stranka sa minimum 10 plus mandata pa onda plus četnici priljepci i žetoni. A to znači samo Možemo ili DP.

HDZ će naravno uzeti Možemo ( zato Benčićka gostuje na dnevnoj bazi na sve tri Tv s nacionalnom koncesijom i forsiraju je više nego Ivica Osim svojevremeno sarajevske nogometaše i zato Možemo nije htio sa SDP om, da ako skupe dovoljno samostalno uđu koaliciju sa HDZ om bez da ikoga pitaju) ako uzmu dovoljno mandata. Inače HDZ ostaje samo jednokratni kvisko u vidu koalicije sa SDP om ili ponavljanje izbora gdje će proći još gore
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-03-2024 at 19:04

Zbog Eline i bokala vina

Inače DP bi u koaliciju s HDZ-om ko vruć nož kroz maslac samo da se HDZ odrekne SDSa i četnika ( ostale manjine nisu upitne). Što HDZ naravno neće a što je toliko puta potvrdio Plenković. Ljevica ( a to je HDZ 100% po svim pitanjima) je dosljedan. Nema koalicije s desnicom.

Isto tako bi i MOST sa SDP-om i Možemo ko vruć noć kroz maslac ali to neće bit dovoljno. Ali bi i DP sa SDP-om naravno ako DSDP bude spreman pratitit DP u njegovoj politici. To je naravno nemoguće ali je to svakako upozoravajuće da uopće daju mogućnost suradnje sa SDP-om.

MOST bi tu bio puno fleksibilniji ( njima bi bio dovoljan ideološki moratorij).

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Glasat ću za HDZ i Plenkovića.mislio sam za DP i Penavu, ali nakon svog ovog ludila u svijetu, u regiji i kod nas mislim da tu nema više dvojbe. Biram mir, red, rad i napredak.
    Dobro nam došao natrag Grunfe!
    Nadam se da se samo jako šališ i da ćeš ipak glasati za DP.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Mario Radić podpresjednik DP-ea je u Podcastu Velebit kod Marka Juriča komentirajući situaciju u BiH i razne veze s Dodikom izjavio da Čović opstruira južnu plinsku interkonekciju i prestanak ovisnosti o ruskom plinu. Na to je Jurič upao sa tezom da se ne opstruira nego se želi da se to radi preko hrvatske tvrtke na što Radić prekida Juriča "Dobar izgovor zlata vrijedi"?????????? i nastavio drviti o opstrukciji. Jurič se ipak nije dao pa je pitao, di je problem da u to bude uključena hrvatska tvrtka. Radić je malo ustuknuo i izvalio nešto nerazumljivo poput " to se moglo počet radit pa onda bla bla..valjda on misli nek se napravi i nek to radi BHgas pa ćemo onda vidjeti. BH gas daje smao opciju da otvori svoju podružnicu u Mostaru. Ma vidi kurca ( pardoniram na izrazu) i pameti turske.

E pa ako netko ima reći Radiću, pošto oni ne konumiciraju s nikim na društvenim mrežama, osim Peternela nešto sitno, pa nek mu kaže da Hrvati nisu protiv južne iterkonekcije nego hoće da to radi hrvatska firma a ne muslimanska iz Sarajeva. Pošto plinovod najviše prolazi kroz hrvatske krajeve. I gdje je tu Radiću problem? Ti bi da Hrvati spuste gaće i da plinovodom koji prolazi kroz hrvatske krajeve upravlja nekakv muslimanski BHGas. Mi ne znamo što znači srbizam "gas". Treba nam prijevod. Prema tome odjebi sa tom pričom. Ako ti nije bitno tko je vlasnik dadni svoje tvrtke SDS-u nek njima upravlja pa ćemo onda o "dobrim izgovorima koji zlata vrijede"

Nadam se da je ovo samo neznanje iako je i ono katastrofa. Nadam se da nije nešto gore. Navodni odlazak u američku ambasadu. Jer je američki ambasador žestoki lobist za muslimansku firmu i vrši mjesecima pritisak na Čovića i prijeti mu sankcijama. Poziva Plenkovića da intervenira. Čović kad bi pristao na to što od njega traži američki veleposlanik postao bi veleizdajnik. Čoviću zamjeram možda 100 stvari ali ovdje on nema kud. Ili braniti hrvatske intrese ili postati veleizdajnik.

Pored tolikih neprijatelja, nama BiH ne trebaju "prijateljski noževi u leđa". Zato barem šuti i začepi ako nemaš namjeru pomagati. Ovo me je dovelo dlaku do pozicije da ih otpišem kao opciju za koju sam inače bio odlučio glasat.

Zbog Eline i bokala vina

Radić je poslovni čovjek i tko zna možda i on ima neke koristi od ovoga šta brani.

Inače nisam impresionirana Radićem i mislim da koristi DP i domoljublje za svoju poslovnu korist i da želi djelić vlasti samo radi vlastitog probitka
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 26-03-2024 at 00:11

Do kraja sam se nadala da će Karolina Vidović Krišto ići skupa sa Mostom i Suverenistima, ali ništa od toga.
    Šteta jer bi imala puno veće šanse da uđe u Sabor nego sada kad ide sama.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 26-03-2024 at 17:33

Karolina konta sama osvojiti većinu i sastavit vladu.

Zbog Eline i bokala vina

Da smo mi država ko što nismo. Onaj klaun s Pantovčaka i Dodikovo kljuse bi odavno bio ili uhapšen ili instucionaliziran u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Kakav je to ustavni sud koji daje upozorenja bez posljedica. Ovaj se ruga s njima.

Čim je izišao sa svojom suludom idejom a bez ostavke trebao je biti uhićen. No on se sprda i ruga bez posljedica.

To je dokaz da je ovo samo igrokaz duboke države. Još novinari s njim ne dnevnoj bazi ćaskaju i rade intervju-e. Cirkus ali jadan opasan i sramotan cirkus.

Nikad nisam mislio da ćemo ići čak ispod razine Srbije po tom pitanju. Milanović želi imitirat Vučića a imitira ga i HDZ uvođenjem Zekanovića. U Srbiji je sasvim normalno da netko napada Vučića kao najgoreg a onda ga odjedanput hvali kao naj naj nedostižnog i pljuje one na najjače s kojim je do jučer govorio najgore o Vučiću.. To jer HDZ izveo sa Zekanovićem. Srpski model.

MOST je inače predao svoje liste Virujem da će proći u svim izbornim jedinicama ali nigdje više od mandata po jedinici. Sad vjerojatno dobije i u slavonskim izbornim jedinicama uz pomoć Suverenista koja nije velika ali može pomoć. Vidim da je Kajkić na njihovoj listi. Listi Suverenista. Baš sam se pitao gdje je on i kako to da ga DP nije angažirao. To im je dobar potez.

Ali tu će MOST imati problem kao i DP. Ako Suverenisiti dobiju tri mandata odmah će se odvojiti u poseban klub pa će DP moći prcati MOST da se raspadaju.

Liste DP još ne znam. Vidjet ćemo sutra. Idu izgleda u X-tu s Ćipom žele fajt u HDZ ovoj jakoj izbornoj. Tu je mislim i Slobodan Prosperov Novak. Bit će im najproblematičnije ove izborne jedinice. 8-ma, tu će teško uzet mandat i ne znam tko ide u drugoj. U 6-toj isto ne znam, to je tamo di ja glasam. U trećoj pretpostavljam da će Dretar uzet mandat. 7-ma se puno promjenila, sad zahvaća i Liku. u 4-oj i 5-oj tu su im glavni aduti mogu uzet i do 10 manadata samo tu. U prvoj im može donijeti Kolakušić ali ne znam koliko će on biti lojalan. On je egoist. Tu bi mogli uzet dva mandata. Šteta ako ne uđe Peternel jer je možda najbolji retoričar uz Hasanebgovića u DP-eu. Čujem da su uzeli onog Beljakovog Lenarta kojeg pamtim po sukobu s generalom Glasnovićem. Ne znam što će im on. Koji će im krasni.

KVK pere svoje. Možda uzme mandat di bude nositeljica. Popularna je na fejsu. Ima dosta pratitelja. Prišla joj je gradonačelnica Iloka, Budimir.

Za dijasporu nažalost mislim da će HDZ uzeti sva tri pogotovo zato što se general Glasnović neće tamo kandidirati.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-03-2024 at 14:38

Zbog Eline i bokala vina

Milanović se ruga svima a na kraju i državi koju je kad je bio predsjednik proglasio 'slučajnom'.

Ustavni sud služi da bi SPD i HDZ mogao uhljebiti svoje islužene članove a koliki mu je autoritet najbolje govori ova situacija sa Milanovićem.

Ja sam zadovoljna sa Mostovim izbornim listama jedino mi je žao šta im Karolina nije prišla.

Šta se tiče Kolakušića, za njega sam glasala u prvom krugu predsjedničkih izbora 2019. Lik je ekscentričan sa veliki egom.
    Za Sinčića i njegov Živi zid sam glasala u dva izborna ciklusa 2015. i 2016., no nakon šta su rasturili stranku zbog mjesta u EU parlamentu za mene su oni prošlost i ne bi im više nikada dala glas. Protiv svojih principa ne idem.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 27-03-2024 at 17:54

Znači istina je da su glasači Mosta razočarani gllasači Živog Zida.

Zbog Eline i bokala vina

Milanović zna da ne postoje nikakve "rijeke pravde" i da je tzv ljevica tj jugodesnica nikad slabija. Njezine dvi perjanice SDP i Možemo teško mogu zajedno pa i do 50 mandata. Sa svim manjinama, liberalima i IDS-om to je do 60 i kusur ajmo reć 65 mandata. Socijaldemokrati ne virujem da će uvatit išta.

Zato Milanović i poziva široki front poziva Most i desnicu u tu tzv Treću republiku. To bi srušilo HDZ jer bi HDZ ostao sam, čak i bez manjinaca. Ali tu se javljaju problemi. Most bi tu uletio bez ikakvih problem ali bi problem bio kako bi DP objasnio to svojim glasačima. MOSTovi glasači bi to lako progutali, borba protiv korupcije i takve pričice bla bla i gotovo. Uostalom MOST je sekta a tu se puno ne propitkuje. Uostalom oni su prvi smislili i ponudili takvu vladu. DP bi to uništilo i prestali bi postojat kao stranka. Dalje. Možemo je rezoluntno rekao da može u vladu samo sa onima od centra na lijevo i ni mm desnije od centra. Na pitanje novinara bi li podržali široku vladu sastavljenu i od desnih stranaka, Benčićka više nije bila tako rezoluntna. Kao o tome bi posebno raspravljali u stranci. Znači Možemo ne bi bio u toj vladi ali bi je eventualno podržavao.

Takva vlada ne bi puno izdržala. Pola mandata bi bilo previše. Kako pomiriti protuimigrantsku i imigrantsku politiku, zagovornike LGBT protiv protivnika LGBT ideologije. Itd Itd. Takva vlada bi protekla u svađama i konačnom raspadu mada na tren zvuču primamljivo da se HDZ kazni za sve sinjarije koje je uradio i radi. Ali dugoročno. HDZ bi pomeo bi na slijedećim izborima a desne stranke bi nestale. TJ DP. jer drugih desnih nema.

Zato je ovo Milanoviću Sizifov posao i zato on ne da ostavku na mjesto predsjednika jer ni sam ne vjeruje u ovo što je pokrenuo.

Što se tiče HDZ ovih opcija, nema ih ni on puno. Manjinci i žetoni im neće bit dovoljni. Može uzeti DP ali to neće, Plenkoviću se gade jer neće sa četnicima. MOST. MOST isto veli da neće a i da hoće ne bi bio dovoljan. Ostaje im nada da Možemo ostvari dobar rezultat pa da idu s njima i manjincima i žetonima. Velika koalicija sa SDP om se čuva kao jednokratni kvisko za krajnji očaj.

Druga je opcoija da HDZ smjeni Plenkovića, izbaci Obuljenke, Malenice, Božinoviće i ostalu jugoslavenskui klatež, Šeksa naravno, ma pola stranke i da stranku preuzme Anušić i da se koalira sa DP-om čemu je on bio a valjda je i sad sklon, što bi značilo prestanak kontrole duboke države nad HDZ-om i za što je minimalna mogućnost.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-03-2024 at 12:47

Zbog Eline i bokala vina

Samo za evidenciju. Karolina Vidović Krišto kandidirala se u 1-oj izbornoj jedinici.

Zbog Eline i bokala vina

Znači istina je da su glasači Mosta razočarani gllasači Živog Zida.
    Ne znam za druge, ali ja sam zapravo razočarana pravaška glasačica.
    Nakon salto mortale akrobacija Ruže Tomašić priklonila sam se Živom zidu.

Most se transformirao u urbanu desnicu.
    Glasačima onog Mosta iz 2015./2016. modao bi podvaliti koaliciju sa stankama ljevice, ali današnjim glasačima Mosta sasvim sigurno NE!

DP želim sve najbolje, ali ima tamo puno HDZ spavača i mislim da je to jedan balon od sapunice koji će se nakon izbora brzo rasprsnuti.
    Uostalom, tamo gdje Bujanec obitava i hoda ne raste zeleno.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 29-03-2024 at 11:29

Kako ne bi mogao podvaliti koaliciju MOST sa strankama ljevice. Pa sam MOST ju je nudio ljevici doduše s ideološkim moratorijem i bio odbijen od ljevice. Jadni Nino se satro nagovarajuć ih, dok ga nisu brutalno odbili da budem blag.

Sam MOST je donedavno govorio da ih ideologija i svjetonazor ne zanimaju. Sad su skužili da se moraju nekako izjasnit pa su na Njuškalu kupili ideologiju i svjetonazor. I to polovnu naravno kao što su većina stvari na Njuškalu. I oni se nikad nisu izjasnili kao desnica već kao desni centar. Baš kao HDZ. A to je- ništa. Desni centar je-ništa.

Bujica ti je protežirala Ružu nauštrb NZH a uvijek je bila prevara. Mislim na Ružu.

Samo u Suverenistima je bio HDZ ov spavač Zekanović a neki u HDZ-eu tvrde da im se nudio i Pavliček. IZ DP-ea nitko.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-03-2024 at 17:55

Zbog Eline i bokala vina

Želim svima SRETAN USKRS I USKRSNE BLAGDANE !

Samo za evidenciju. Karolina Vidović Krišto kandidirala se u 1-oj izbornoj jedinici.
    Hrabra Karolina u prvoj se "tuče" sa Kolakušićem, Benčićkom, Selak-Raspudić i Baukom.

Kada se Most pojavio 2015. bila sam vrlo, vrlo kritična, no taj Most nema veze sa ovim današnjim Mostom.
    Nije ni DP onaj koji je bio kad je Škoro bio na čelu stranke.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 30-03-2024 at 06:34

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Hrabra Karolina u prvoj se "tuče" sa Kolakušićem, Benčićkom, Selak-Raspudić i Baukom.

Kada se Most pojavio 2015. bila sam vrlo, vrlo kritična, no taj Most nema veze sa ovim današnjim Mostom.
    Nije ni DP onaj koji je bio kad je Škoro bio na čelu stranke.
    Ovaj MOST je nudio ideološki moratorij i suradnju sa jugodesnicom. Konkretno Nino Raspudić.

O onom iz 2015 -te nitko i ne priča.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-03-2024 at 13:10

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke