+ Odgovori na temu
Stranica 20 od 20 PrviPrvi ... 10 18 19 20
Prikaz rezultata str. 381/385

Tema: Vlada RH- Prevara Domovinskog pokreta

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Vlada dala Crnoj Gori nekih deset točaka ako žele napredovat u EU. A to srpska danas vladajuća četničija u Crnoj Gori i hoće. Ona i neće u EU.

Ona hoće "srpski svet". Pa joj tome i ova filosrpska tzv. hrvatska vlada i pomaže u tom naumu.

Što ne postavi Srbiji deset uvjeta. Kako da neće. Mada i ona ne hrli u EU, ali njima ne smi jer njih vuku Njemačka i Francuska u EU.
    Predstava za javnost: kao da se naše nešto pita.

Mi smo neželjeno dijete dok je Srbija oduvijek bila poželjna udavača a sad još više zbog nalaska rudnika litija.

PS Navodno Srbija planira donijeti zakon da se NVO udruge i osobe koje dobivaju financijska sredstva iz inozemstva proglase stranim špijunima.
    Ako donesu taj zakon onda im svaka čast. EU će malo njorgati, ali na kraju im neće ništa.

S druge strane, nama bi taj zakon itekako trebao, ali nemamo mi ni muda ni političara za takvo što.
    Dovoljno da nam EU da na znanje da nećemo više dobivati love i naši su kuš.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Predstava za javnost: kao da se naše nešto pita.

Mi smo neželjeno dijete dok je Srbija oduvijek bila poželjna udavača a sad još više zbog nalaska rudnika litija.

PS Navodno Srbija planira donijeti zakon da se NVO udruge i osobe koje dobivaju financijska sredstva iz inozemstva proglase stranim špijunima.
    Ako donesu taj zakon onda im svaka čast. EU će malo njorgati, ali na kraju im neće ništa.

S druge strane, nama bi taj zakon itekako trebao, ali nemamo mi ni muda ni političara za takvo što.
    Dovoljno da nam EU da na znanje da nećemo više dobivati love i naši su kuš.
    Čak da ih se i ne pita, dovoljna je sama nakana da bi oni blokirali Crnu Goru i njoj postavljali uvjete, što ja na kažem da ne treba za neke stvari, ali da to postavljaju Srbiji, gdje ima tisuću puta više razloga, to im ne pada na pamet. Nego ih eto blokiraju jer nisu Rusiji uveli sankcije i uskladili vanjsku politiku s EU Unijom. Kad im kažu da to ne važi, zašutjet će.

A da su pitali najgore Velikosrbe, što žele od Hrvata u svezi Crne Gore, rekli bi im, nek ih blokiraju u EU da ih mi probamo opet ćopit. Onaj četnički vojvoda Mandić se cereka sad. Time sabijaju etničke i političke Crnogorce u želji da se othrvaju srpskoj navali. Uradiće to oni i bez nas ali im ne pomažemo. Kad kažem ne mislim na Hrvate nego na ovu filosrpsku veleizdajničku vlast.

S Crnogorcima bi se mi lako dogovorili.

Ova vlada je orjunaško filosrpska ali da je baš toliko.

Neće Srbi ništa zabranit ni njih se ništa ne pita. Ovu vlast toleriraju samo jer predaje do kraja Kosovo i što svo oružje što proizvede skoro 100% pošalje u Ukrajinu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-12-2024 at 17:14
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Usput proračun za nacionalne manjine je narastao u slijedećoj godini na navjerojatnih 77 milijuna eura. Ove godine bio 55. I tako s par milijuna eura kad je došao "čovjek koji ne komentira tuđe izjave" proračun za manjine je narastao do neviđenih visina. Naravno veliku većinu toga će pozobat četnici, SPC četnici i Pupovčeve hulje. Mogo je Pupovac čovjeka koji ne komentira tuđe izjave dijamantima optočit a ne suhim zlatom.

Za to vrijeme hrvatska manjina nije mogla sudjelovat na nekom nogometnom natjecanju manjina u Mađarakoj ljetos, jer im srpska vlada nije htjela platit troškove puta. To je par tisuća eura uvrh glave.

Srbi kakvi god da jesu, vjerojatno prave viceve o nama i smiju nam se kakve smo mi "neopevane budale".
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-12-2024 at 01:19

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Usput proračun za nacionalne manjine je narastao u slijedećoj godini na navjerojatnih 77 milijuna eura. Ove godine bio 55. I tako s par milijuna eura kad je došao "čovjek koji ne komentira tuđe izjave" proračun za manjine je narastao do neviđenih visina. Naravno veliku većinu toga će pozobat četnici, SPC četnici i Pupovčeve hulje. Mogo je Pupovac čovjeka koji ne komentira tuđe izjave dijamantima optočit a ne suhim zlatom.

Za to vrijeme hrvatska manjina nije mogla sudjelovat na nekom nogometnom natjecanju manjina u Mađarakoj ljetos, jer im srpska vlada nije htjela platit troškove puta. To je par tisuća eura uvrh glave.

Srbi nas kakvi god da jesu, vjerojatno prave viceve o nama i smiju nam se kakve smo mi "neopevane budale".
    I DP je glasao za taj proračun kao i onaj klaun Zekanović te politička kurva Vučemilović. Sve redom veliki Hrvati i katolici.
    Gadi mi se sve to skupa!
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Što je to rekao "čovjek koji ne komentira tuđe izjave" za ministricu "srpskog sveta" Ninu Obuljen Koržinek. Da je afektivno zaljubljen u nju kao ministricu. Pa da, rezervni a počesto i prvi premijer srpskog sveta i prva ministrica "srpskog sveta" baš si pašu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-12-2024 at 17:20

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove