+ Odgovori na temu
Stranica 17 od 20 PrviPrvi ... 7 15 16 17 18 19 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 321/390

Tema: Vlada RH- Prevara Domovinskog pokreta

Što ja to čujem. Da ministar financija traži uštedu 1,5 milijardi evra. Pa kako to sad kad se čovjek koji ne komentira tuđe izjave hvalio porastom plaća koje su iako manje od inflacije davale neki privid ali samo privid boljeg života. Jer ako ti kruh poskupi 100% a poskupio je i više, povećanje plaće od 20% pa nek je i 90% to je smanjenje kupovne moći.

Te fore je on prodavao uz pomoć medija bez da mu itko oponirao osim nešto u saboru.

Čak i ja koji se ne razumim u ekonomiju i općenito ne volim matematiku nekako mislim da plaće bar u javnim tvrtkama ne mogu rasti 30% ako je rast BDPea bio 3 5 %. Mogu rasti 3,5 posto ali ne mogu 35%. Sve drugo je na račun inflacije.

I što sad. Izbori gotovi, love nema, obveznice se izdaju ko lude. Kreši za obranu i na investicijama. Putovima.

Investicije ne znaš privući. Europski novac ne znaš iskoristit jer zapošljavaš po stranačkom a ne stručnoj liniji. u četničku kasu ne smiš dirat..šta sad..koju sad priču prodavat
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 17-07-2024 at 13:51
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Prilažem link sadržaja hrvatskog ratnika Druge Hrvatske Države u prošlom stoljeću 1991-1995 Mladena Pavkovića. Sadržaj je više političke nego ratne prirode.
    LP svima.

https://otporas.com/spomen-ploce-str...aden-pavkovic/

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Što ja to čujem. Da ministar financija traži uštedu 1,5 milijardi evra. Pa kako to sad kad se čovjek koji ne komentira tuđe izjave hvalio porastom plaća koje su iako manje od inflacije davale neki privid ali samo privid boljeg života. Jer ako ti kruh poskupi 100% a poskupio je i više, povećanje plaće od 20% pa nek je i 90% to je smanjenje kupovne moći.

Te fore je on prodavao uz pomoć medija bez da mu itko oponirao osim nešto u saboru.

Čak i ja koji se ne razumim u ekonomiju i općenito ne volim matematiku nekako mislim da plaće bar u javnim tvrtkama ne mogu rasti 30% ako je rast BDPea bio 3 5 %. Mogu rasti 3,5 posto ali ne mogu 35%. Sve drugo je na račun inflacije.

I što sad. Izbori gotovi, love nema, obveznice se izdaju ko lude. Kreši za obranu i na investicijama. Putovima.

Investicije ne znaš privući. Europski novac ne znaš iskoristit jer zapošljavaš po stranačkom a ne stručnoj liniji. u četničku kasu ne smiš dirat..šta sad..koju sad priču prodavat
    Plenković se hvali kako nam stalno raste BDP i proizvodnja, uspješno povlačimo novac iz EU-a, rekordna je zaposlenost, inflacija pada... pa ako je tako onda neka nađe novac.
    Ili su nam ipak gospodarstvo i država poput Potemkinovih sela.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Nije Plenković toliko pametan, koliko su glupi oni koji ga podržavaju.

Citiraj Prvotno napisano od Bobani Vidi poruku
    Nije Plenković toliko pametan, koliko su glupi oni koji ga podržavaju.
    Ima tu svega; gluposti, političke nezrelosti i nepismenosti, koristoljublja...

Meni je jednostavno teško za prihvatiti da nakon tolikih stoljetnih težnji, borbi, žrtava, mi danas imamo tek državu na papiru.
    Opet smo samo dio neke naddržave osuđene na propast. Bez svoje valute, sa velikom padom stanovništva, rasprodanom zemljom...
    Antihrvatski, antisuverenistički, antikršćanski elementi nagrizaju sa svih strana, demografska zamjena stanovništva već je počela a šta rade Hrvati?
    Peglaju kartice i troše ko' ludi, žive od apartmanizacije i ponašaju se kao sirotinja iz treće klase Titanica koja se sada našla u prvom razredu broda i ispija pjenušac slaveći šta je uspjela a ne želeći vidjeti da brod zapravo tone.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 21-07-2024 at 20:58
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Pročetnički isprdak dobio magareće govna na poklon na otoku Saliju mislim.

Mislim da čovjek.koji ne komentira tuđe izjave nikad nije dobio primjereniji poklon.

Može ga ponovit s lieblingom Pupovcem jer je i njemu govno prikladan poklon..

Zbog Eline i bokala vina

Za ovo govno i stranku od govana su glasali Hrvati; https://dalmatinskiportal.hr/vijesti...smislu-/209703

Kao i svi jugoslaveni Plenković se boji tisućljetnog hrvatskog pozdrava ZA DOM I BOJ.
    Sadržaj priložene poveznice i neke slike pokazuje.

https://otporas.com/plenkovic-se-boj...-tog-pozdrava/

Franković je ko pjetlić zavikao "Za Dom Spremni" na podizanju spomenika Mati Vučku-Čigri heroju treće imtoske bojne u Cisti Velikoj.

Htio se dodvorit domaćinima i uspio je u tome. Dobio je veliki aaplauz umjesto da mu okrenu leđa. Ja to osobno ne kužim da aplaudiram jednom HDZ-ovcu koji viče "Za Dom Spremni" jer znamo svi kakav je stav HDZ prema tom hrvatskom obrambenom opozdravu.. HDZ je ekstremno lijeva stranka koji osigurava koljačko-četničko slavlje u Srbu koje će biti za koji dan. Čak ga i financira. Jedinstven slučaj u svijetu da jedna država financira i osigurava slavlje zatiranja vlastitog naroda. HDZ je stranka koja slavi tzv. antifašizam kojemu je prvenstveni cilj bio rušenje hrvatske države. Dakle to je ekstremna lijeva stranka koja radi budalama pojedine domoljubne glasače.

Da oni prodaju jedna te isti štos, jednu te istu ciglu nekim biračima, to je meni neobjašnjivi misterij.

I naravno čim se vratio doma, počeo se Franković prati, jer više nije bio na "neprijateljskom" teritoriju, pa se počeo ograđivati od pozdrava Za Dom Spremni da kao on osuđuje ustaški pozdrav a on je pozdravio kao hrvatske vojnike iz ovog rata koji su se borili pod tom oznakom. Valjda ga je nazvao i verbalno oprao četnički isprdak i "čovjek koji ne komentira tuđe izjave" A u čemu je razlika. U čemu je razlika. Kakva je razlika između HODS-ovca iz onog i ovog rata. Kakva je razlika u amblemu. Nikakva. Nema je. HOS ovci iz ovog rata su ptreuzeli oznaku iz drugog svjetskog rata kad su se ujedinili ustaštvo i domobranstvo i stvorene jedinstvene hrvatske oružane snage, skraćeno HOS.

Oko toga sam se prepirao sa nekim HOS-ovcima, konkretno Damirom Markušem koji je tvrdio da ovaj HOS nema veze sa onim ustaškim HOS-om. Pa zašto ste onda uzeli onda tu istu jedinstvenu oznaku. Naravno da je to bedastoća.

Oni ne znajući time daju alibi JNA i zvijezdi petokraci pa partizančine mogu reć..nije ista petokraka koju je nosio Simo Dubajić i ona koju je nosio Veselin Šljivančanin. Ili Ratko Mladić. Daju im taj alibi. A ista je to petokraka.

I uvijek taj obrambeni stav. Uvijek to pravdanje. Nikad mi nije bilo jasno čemu to ako si pobjedio u ratu. Aj da si izgubio u ratu pa moraš biti kuš, ali mi smo pobjedili u ratu a ponašamo se kao da smo bezuvjetno kapitulirali. Taj stav postoji i kod branitelja Čak i kod HOS-ovaca. Pa nisi se bojao čovječe metka ni četničko partizanskog noža, prošao si užasne logore. Pa koga se sad plašiš. Koga se sad plašiš. Olinjale Rade Borić. Histerične Sandre Benčić. Blaziranog četničkog sluge Andreja Plenkovića. Na bojnom polju poraženih četnika iz SDS-a i njihovih slugu iz HDZ-ea i svih jugodesnih stranaka tipa SDP ili Možemo. Čega se plašiš ratniče. Ne budi Kara Zaim iz Selimovićeve knjige "Derviš i Smrt" koji je sav isječen sabljama i koji je prošao tisuću bitaka a u miru se plaši svakog činovnika.

Antihrvati su u pravu neki branitelji u krivu. Da, "Za Dom Spreman" je inicijalno ustaški pozdrav. Da. Je. I što s tim. Jel to nešto loše. Naravno da nije. Ustaše su se kao i ZNG i gardijske brigade borile za hrvatsku državu a partizaniju je rušila zajedno s četnicima i 41-ve i 91-ve u mimikrijskoj suradnji s četnicima. Sve je isto. I zato, tko se srami pokliča "Za Dom Spremni" i ograđuje se od njega taj hoće reć da smo mi vojno poraženi i da su partizansko-četnička koalicija pobjedila u zadnjme ratu. A znamo da nije.

"Za Dom Spremni" je plemenit pozdrav i Hrvatska koji samo poziva na obranu doma i domovine i oprotiv njega mogu biti samo protuhrvati i politiški smušenjaci, kojima je povlačenje jedina borbena taktika. I znat ćemo da je Hrvatska neovisna država kad taj plemeniti pozdrav postane službeni pozdrav hrvatske vojske. Do tada smo poraženi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-07-2024 at 15:08

Zbog Eline i bokala vina

Franković je ko pjetlić zavikao "Za Dom Spremni" na podizanju spomenika Mati Vučku-Čigri heroju treće imtoske bojne u Cisti Velikoj.

Htio se dodvorit domaćinima i uspio je u tome. Dobio je veliki aaplauz umjesto da mu okrenu leđa. Ja to osobno ne kužim da aplaudiram jednom HDZ-ovcu koji viče "Za Dom Spremni" jer znamo svi kakav je stav HDZ prema tom hrvatskom obrambenom opozdravu.. HDZ je ekstremno lijeva stranka koji osigurava koljačko-četničko slavlje u Srbu koje će biti za koji dan. Čak ga i financira. Jedinstven slučaj u svijetu da jedna država financira i osigurava slavlje zatiranja vlastitog naroda. HDZ je stranka koja slavi tzv. antifašizam kojemu je prvenstveni cilj bio rušenje hrvatske države. Dakle to je ekstremna lijeva stranka koja radi budalama pojedine domoljubne glasače.

Da oni prodaju jedna te isti štos, jednu te istu ciglu nekim biračima, to je meni neobjašnjivi misterij.

I naravno čim se vratio doma, počeo se Franković prati, jer više nije bio na "neprijateljskom" teritoriju, pa se počeo ograđivati od pozdrava Za Dom Spremni da kao on osuđuje ustaški pozdrav a on je pozdravio kao hrvatske vojnike iz ovog rata koji su se borili pod tom oznakom. Valjda ga je nazvao i verbalno oprao četnički isprdak i "čovjek koji ne komentira tuđe izjave" A u čemu je razlika. U čemu je razlika. Kakva je razlika između HODS-ovca iz onog i ovog rata. Kakva je razlika u amblemu. Nikakva. Nema je. HOS ovci iz ovog rata su ptreuzeli oznaku iz drugog svjetskog rata kad su se ujedinili ustaštvo i domobranstvo i stvorene jedinstvene hrvatske oružane snage, skraćeno HOS.

Oko toga sam se prepirao sa nekim HOS-ovcima, konkretno Damirom Markušem koji je tvrdio da ovaj HOS nema veze sa onim ustaškim HOS-om. Pa zašto ste onda uzeli onda tu istu jedinstvenu oznaku. Naravno da je to bedastoća.

Oni ne znajući time daju alibi JNA i zvijezdi petokraci pa partizančine mogu reć..nije ista petokraka koju je nosio Simo Dubajić i ona koju je nosio Veselin Šljivančanin. Ili Ratko Mladić. Daju im taj alibi. A ista je to petokraka.

I uvijek taj obrambeni stav. Uvijek to pravdanje. Nikad mi nije bilo jasno čemu to ako si pobjedio u ratu. Aj da si izgubio u ratu pa moraš biti kuš, ali mi smo pobjedili u ratu a ponašamo se kao da smo bezuvjetno kapitulirali. Taj stav postoji i kod branitelja Čak i kod HOS-ovaca. Pa nisi se bojao čovječe metka ni četničko partizanskog noža, prošao si užasne logore. Pa koga se sad plašiš. Koga se sad plašiš. Olinjale Rade Borić. Histerične Sandre Benčić. Blaziranog četničkog sluge Andreja Plenkovića. Na bojnom polju poraženih četnika iz SDS-a i njihovih slugu iz HDZ-ea i svih jugodesnih stranaka tipa SDP ili Možemo. Čega se plašiš ratniče. Ne budi Kara Zaim iz Selimovićeve knjige "Derviš i Smrt" koji je sav isječen sabljama i koji je prošao tisuću bitaka a u miru se plaši svakog činovnika.

Antihrvati su u pravu neki branitelji u krivu. Da, "Za Dom Spreman" je inicijalno ustaški pozdrav. Da. Je. I što s tim. Jel to nešto loše. Naravno da nije. Ustaše su se kao i ZNG i gardijske brigade borile za hrvatsku državu a partizaniju je rušila zajedno s četnicima i 41-ve i 91-ve u mimikrijskoj suradnji s četnicima. Sve je isto. I zato, tko se srami pokliča "Za Dom Spremni" i ograđuje se od njega taj hoće reć da smo mi vojno poraženi i da su partizansko-četnička koalicija pobjedila u zadnjme ratu. A znamo da nije.

"Za Dom Spremni" je plemenit pozdrav i Hrvatska koji samo poziva na obranu doma i domovine i oprotiv njega mogu biti samo protuhrvati i politiški smušenjaci, kojima je povlačenje jedina borbena taktika. I znat ćemo da je Hrvatska neovisna država kad taj plemeniti pozdrav postane službeni pozdrav hrvatske vojske. Do tada smo poraženi.
    Poštovani i dragi Administratore Inkvizitor ovog vrlo vrijednog hrvatskog portala "Hrvatski Integralisti", u cijelosti se slažem s Vašim gore opisom. Uz Vašu suglasnost rado bih to širio dalje pa neka se Hrvati upoznaju.
    Prilažem poveznicu o Plenkoviću. Osobno sam poznavao Zdravku Bušić, udata za Vinka Logarušić, što ona danas krije prezime svog pokojnog supruga Vinka Logarušića koji je patio na sudu i u zatvorima svjedočio za našu Hrvatsku.
    Primite velike poZDrave od bobani.

Bog i Hrvati!
    Hrvatska Hrvattu!
    Za Kuću Spremni!

https://otporas.com/plenkovic-se-boj...-tog-pozdrava/

https://otporas.com/my-30th-writing-...mojim-unucima/

Mislila sam napisati slijedeće; dotična gospođa Bušić hvali Plenkovića i uspoređuje ga sa Tuđmanom.
    Ne znam da li je ona samo glupa ili nešto drugo, ali znam da ne zaslužuje nositi prezime Bušić.

U međuvremenu, vlada sebi i Milanoviću diže plaće.
    Te visoke plaće uračunat će u prosjek pa će onda reći kako se prosječna plaća u Hrvatskoj povećala.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-07-2024 at 15:44

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ne znači ništa. Zabunom kliknula i poslala.
    Ispričavam se.

Mislila sam napisati slijedeće; dotična gospođa Bušić hvali Plenkovića i uspoređuje ga sa Tuđmanom.
    Ne znam da li je ona samo glupa ili nešto drugo, ali znam da ne zaslužuje nositi prezime Bušić.

U međuvremenu, vlada sebi i Milanoviću diže plaće.
    Te visoke plaće uračunat će u prosjek pa će onda reći kako se prosječna plaća u Hrvatskoj povećala.
    Što se tiće Zdravke udate Logarušić, rođene Bušić u župi Gorica/Sovići, sestra Zvonka Bušića je jedna velika prilivoda.

PoZDrav.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-07-2024 at 15:45

Al su ga "personanongratisizirali". Tri lika koji valjda ionako ne dolaze u Hrvatsku.

Ovaj kukavni čin čovjeka koji ne komentira tuđe izjave i njegov MVP komunistički Strvinar valjda služe za sprdnju u diplomatskim krugovima.

Jer da su oni htjeli poslati poruku Velikosrpskoj politici u Crnoj Gori onda bi svakoga tko je glasao za rezoluciju " personanongratisizirali" na čelu s premijerom Spajićem i povukli veleposlanika a crnogorskom otkazali gostoprimstvo. I to isti a najdalje drugi dan poslije donošenja rezolucije. Ovo je ono tipa Al sam ga prebio, udario sam ga glavom u kolino ili mahanje sam velikim baldahinom nad debelim pašom.

Uostalom apsurd bi i bio kad bi netko tko održava i žestoko brani srpsko-komunistički mit o Jasenovcu mogao kazniti nekoga tko donosi rezoluciju o velikosrpskom mitu.

Morali bi prvo sankcionirati-sebe

Zbog Eline i bokala vina

Al su ga "personanongratisizirali". Tri lika koji valjda ionako ne dolaze u Hrvatsku.

Ovaj kukavni čin čovjeka koji ne komentira tuđe izjave i njegov MVP komunistički Strvinar valjda služe za sprdnju u diplomatskim krugovima.

Jer da su oni htjeli poslati poruku Velikosrpskoj politici u Crnoj Gori onda bi svakoga tko je glasao za rezoluciju " personanongratisizirali" na čelu s premijerom Spajićem i povukli veleposlanika a crnogorskom otkazali gostoprimstvo. I to isti a najdalje drugi dan poslije donošenja rezolucije. Ovo je ono tipa Al sam ga prebio, udario sam ga glavom u kolino ili mahanje sam velikim baldahinom nad debelim pašom.

Uostalom apsurd bi i bio kad bi netko tko održava i žestoko brani srpsko-komunistički mit o Jasenovcu mogao kazniti nekoga tko donosi rezoluciju o velikosrpskom mitu.

Morali bi prvo sankcionirati-sebe
    Odlučili su se na ovu mjeru isključivo da ispadne kako su nešto napravili.
    I bez brige, mnogo će njih na desnici popušiti to.

Po svim opisivanjima, lažnim ili istinitim, više lažnim nego istinitim o Sabirnom Logoru Jasenovac od 1945 pa do danas, ima Jasenovac je
    za mnoge postao doručak, ručak, i večera.
    Nitko se još nije osvrnuo na knjigu Ilije Barbarića "Nezavisna Država Hrvatska je Bilo Pravo Ime". Ta knjiga je tiskanja u izdanju Bošković u Splitu 2010.
    Ilija Barbari (1922-2016) je bio Zapisničar Radnog Logora Jasenovca od veljače 1942 pa do zadnjih dana mjeseca travnja 1945. On je sa sobom ponio mnoge sačuvane dokumente
    i sa sobom ponio, i uspio ih je sačivati i od njih knjigu napisati. Prilažem poveznicu knjige i malog sadržaja o knjigi. https://otporas.com/nezavisna-drzava...rbaric-2010/LP svima.
    bobani.

Strvinar i čovjek koji ne komentira tuđe izjave čak nisu ovoj Velikosrpskoj trojci zapranili ulaz u zemlje Šengena što mogu nego samo ulaz u Hrvatsku

Mogli su im isto tako zabranit da nose ustašku kapu..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-07-2024 at 19:43

Zbog Eline i bokala vina

Bliži se obljetnica Oluje pa tako i kukanje i optužbe naših istočnih susjeda budu malo povećane ovih dana.
    No, nebitno šta Vućić ili drugo oko u glavi misle o Jasenovcu; više bode i smeta činjenica da preko 50% hrvatskih političara ima jednako mišljenje o Jasenovcu kao i najgori četnici i velikosrbi.
    Dok god je tako, bit ćemo i dalje zarobljeni i batinjani batinom zvanom Jasenovac.

Četnici su opet slavili svoj koljački pir iz 41-ve u Srbu. U tome da slave klanje Hrvata civila, vjernika, svećenika i ostalog življa osiguravala je "hrvatska " policija ustvari jadnici i bjednici na čelu sa vrhovnim jadnikom i bjednikom, veleizdajnikom i njegovim paževima tipa Božinovića.

Postoji li itijedan narod na svijetu koji dopušta slavlje klanja i morbidnog ubijanja svoga naroda osim hrvatskoga. Ne postoji. Mi smo zadnji jadnici na svijetu.

Uhitilo Keleminca koji je prosvjedovao kakav god je da je. A gdje je sad Ćipe Mlinarić? Gdje je Josić? Gdje je Radić? Retoričko pitanje. Za Penavu neću ni pitat previše bi bilo. Nema ih. Jel ovo kao Pupovčevo bacanje vjenaca u Vukovar dan prije obljetnice pada Vukovara? Je i stoput gore je. Jer se pobijeni nakon četničkog ustanka 1941-ve broje u tisućama civila pobijenih na najmorbidnije načine.A možda je samo stvar u tome da ovo nije dogovoreno s Pupovcem i Plenkovićem, kao onaj igrokaz sa zabranom bacanjem vijenaca u Vukovar. Jer ako su tebi i vama manje vrijedne žrtve iz 41-ve, nevini ljudi bacani u jame, cjele obitelji zatirane, vjernici i svećenici klani i satirani, onda s vama nešto nije u redu.

Pitam uvijek, svake godine nakon ovih uvreda i pljuska i pljuvanja hrvatskom narodu u lice, nakon slavlja koljačkog pira nad hrvatskim narodom zašto tzv hrvatska vlast koja nikakve veze s hrvastvom nema , ti četnički kučići, zašto onda ne dopuste četnicima da slave "ustanak" iz 91-ve. Ista ideologija, isti narativ, sve je isto, samo je 91-ve bilo manje žrtava, samim time mogu im lakše odobtrit slavlje pobune iz 91-ve.
    Govnari i veleizdajnici izvo'lte. Dajte im datum po volji.

Svi su oni isti jad i čemer kad dođu makar blizu vlasti. Odmah padaju sve maske.

P.S Da preduhitrim Gelsez Azaleyu koja čeka ko zapeta puška, da podsjetim da je Miro Bulj rekao kad je Vlaho Orepić bio MUP-a , da on ne podržava obilježavanje u Srbu ali da ga nitko neće dat ispolitizirat. A ranije je prosvjedovao.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-07-2024 at 21:45

Zbog Eline i bokala vina

Ne želim od nikoga raditi svetu kravu jer zapravo krivi smo svi mi.
    Koliko poznam Hrvata domoljuba i desničara koji glasaju za HDZ a upravo je HDZ financirao gradnju spomenika u Srbu.
    Zašto samo Keleminac i par njegovih pristaša svake godine idu u Srb prosvjedovati? Zašto se ne skupi barem nas 10-20 000 i ne krene u Srb; kakva policija, kakvo osiguranje?!
    Zašto se ne nađe nitko dovoljno hrabar i ne digne taj spomenik u zrak?

U redu, nismo buntovan i revolucionaran narod, ali zašto moramo baš svaki put trpjeti ovakve stvari i šta je najgore, ništa ne naučiti iz povijesti koja nam se onda ponavlja sve do nekog novog rata i novog pokolja.

PS U Srbu bi zapravo trebao biti spomenik hrvatskim žrtvama srpskog ubilačkog divljanja iz ljeta '41.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 29-07-2024 at 21:54

Pupovčeve Novosti i dalje će financirati Vlada RH - ovaj put uz podršku DP-a.
    https://novine.hr/vijesti/vlada-usvo...n-iz-proracuna

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove