Što je ostalo od DP nakon ulaska u vladu sa HDZ-om i četnicima
Što je ostalo od DP nakon ulaska u vladu sa HDZ-om i četnicima
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Našao sam ovaj video na netu i čovjek dobro analizira, samo što bih dodao da osim što SDP dila sa SDP u Ustavnom sudu a Možemaši trebaju Plenkija da su oni za Pupovca jer su četnikofili i to je jače od njih kao u onoj basni od žabi, vodi i škorpionu. To je jednostavno jače od njih.
Zbog Eline i bokala vina
Od jednog pajde Duvnjaka..genijalno..
Zbog Eline i bokala vina
99.9 glasača i simpatizera HDZ-ea slaže se da neidentificiranoj osobi nepoznate četničke nacionalnosti koju su prije neki dan pregazili bickli i i poneki biciklist dodijeli ministarstvo prometa.
Osoba neidentificirane nacionalnosti koja je proživjela traumu nakon što su parkirani bicikli i poneki biciklist zavikali "Četnik" "Kokarda" "Gazi" bila bi idealan kandidat za ministra prometa tvrdi 99,9 glasača i simpatizera HDZ-ea.
Em bi to bila primjerena satifiskiacija za pretrpljeni strah, em je vele, HDZ ovci onaj Butković već svima dopizdio. Duže je ministar od Milke Planinc a i samo se priglupo svađa s Milanovićem.
Koalicijski partner HDZ-ea, Domovinski Pokret je prvo rekao da bi imenovanje neidentificirane osobe za ministra značilo prekid vladajuće koalicije, da bi nakon 10 minuta "intenzivnog razmišljanja" Ivan Penava rekao da je ovo zadnji ustupak DP-ea i da je uradio korak unazad, (sapleo se o stepenicu i pao na guzicu). Ustvrdio je tresući hlače i trljajući stražnjicu da je to uradio za stabilnost koalicije.
Ivana Mujkić iz DPea- je poručila opoziciji " znam da bi vi nas zavadili na ovom pitanju ali evo vam šipak, nećete uspjeti".
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-07-2024 at 14:14
Zbog Eline i bokala vina
Sve je spremno za rodne studije na filozofskom fakultetu u Zagrebu; čeka se još zeleno svijetlo ministarstva obrazovanja.
DP naravno šuti. I šutjet će na još mnogo toga do kraja, ali glavno da su oni dio vlasti i prema njihovim riječima "imaju priliku mijenjati stvari".
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 05-07-2024 at 10:57
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Zastupnik s liste Domovinskog pokreta Željko Lacković podržao prijedlog uvođenja studija rodne ideologije.
U međuvremenu, Fuchs tvrdi da rodni studij nema veze sa uvođenjem rodne ideologije.
Ma može to pričati svojim maloumnim biračima ili biračima DP!
Ovakvo hrvatsko društvo i država su osuđeni na propast.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 06-07-2024 at 05:48
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Lacković nije s liste DP. Nije čak ni u klubu DPea.
On je bio u koaliciji s DPom sa svojom nezavisnom listom. Ali bitno je lupetati. I to najviše rade birači MOSTa pa kad im spomeneš da je njihov ministar Vlaho Orepić kao ministar unutrašnjih poslova osiguravao slavlje pokolja hrvatskih civila, vjernika i svećenika, pravi genocid nad Hrvatima koji se odvijao nakon četničke pobune u Srbu i stavio generala Glasnovića u željeznu ogradu a Miro Bulj na pitanje zašto te godine ne protestira u Srbu,( jer je prije toga jedne godine usnimljen kako protestira u Srbu protiv koljačkog slavlja) rekao je da on I dalje smatra događaje u Srbu zločinom ali da se neće dati ispolitizirati.
Onda naglo zašute.
Zbog Eline i bokala vina
Kakve to ima veze što nije sad. Bio je jedan od istaknutijih članova MOSTa pa je tako i dobio MUP. MUP je mogao dobiti samo jedna od perjanica MOSTa. I osiguravao slavlje četničkog klanja. I generala Glasnovića stavio u željeznu ogradu.
I sam je napustio MOST. Da nije još bi bio u MOSTU. Grmoja je rekao kad je izišao.." Ja bi Vlahi i danas krvi dao".
A Lacković nit je bio član DP-e a nit je sad. Ima svoj poseban klub. A nije pošteno rečeno ni podržao rodne studije nego je nešto mrmljao nerazumljivo i izvlačio se.
Dakle- metla= svoj prag
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-07-2024 at 22:00
Zbog Eline i bokala vina
Ovo boldirano sam propustio. Tko nema veze sa ovim MOST-om. Onaj stari MOST di je bio Vlaho za kojeg bi Grmoja krvi dao.
Nema ništa osim predsjednika, skoro svih zastupnika a bome ni politika se malo-tamo, malo-vamo nije puno promjenila.
Plenković i njegov ministar Fuksa izgleda da su se odlučili za rodne studije. DP ispočetka oštro a onda polako reterirat. Hoće li ostat barem pri tom stavu ili će kao kod Pupovca polako uzmicati dok ne kažu da su napravili korak unazad radi stabilnosti koalicije. Toliko su koraka unazad napravili da bi mogli ići na Olimpijadu u trčanju unazad samo kad bi postojala ta disciplina.
Nadam se da neće pokušat prodat istu foru kao kod Pupovca..mi smo glasali protiv a to što HDZ to izglasa sa SDP-om i Možemo nas se ne tiče.
Mislim nije da se nadam, od njih me ništa ne može iznenadit.
Zbog Eline i bokala vina
Mostovcima je super u opoziciji.
DP-ovci pokušavaju vratiti obraz a nakarade iz Možemo provode kontraofanzivu predvođeni onom smetljarkom Sanjom Sarnavkom koja priča o nekom napadu na neku "umjetnicu" Arianu Lekić Fridrih koja stalno ometa molitelje.
Ta ista moralna spodoba je izjavila " da je ne zanima" kad je onaj ljevičarski nasilnik doslovno nokautirao tada staricu a sad pokojnu Ružicu Ćavar, katoličku aktivistkinju". I sad se taj smetljarnik usuđuje izgovoriti da su molitelji politička agenda a njihovo svo djelovanje, svih tih paraudruga tipa "centar za mirovne studije", klasična protuhrvatska ili " sto organizacija za ženska prava" "sve te "pravobraniteljice za ravnopravnost spolova" koja brinu samo za žene svoje ideologije i svog svjetonazora pa su stali tako na stranu Borisa Lalovca a ne njegove žene. Jer je Boris Lalovac njihov. "Lalovčeva žena" je tada po svim tim "ženskim udrugama bila kriva iako je muža usnimila kako urla na nju, priijeti joj a pokazivala je i modrice ( to nije dokaz ali u nekom drugom slučaju bi bio). Sasvim suprotno su sve te udruge reagirale na slučaj čak iz druge države, gdje supruga rukometaša Denisa Buntića čak tvrdi da ga ide namjerno provocirat i snimat. Za njih je Buntić bio utjelovljenje nasilnika a Lalovac žrtva perfidne žene . Sve to nije nije ništa drugo nego gola politika i ideologija. Nema pokvarenojih, zlobnijih, odvratnijih spodoba od tih svih udruga za ženska prava. To je sve ideologija. Ona najgora, najcrnja.
I kako to da im se nitko nije našao navesti ove očite primjere dvoličnosti.
Ali što bi reko Balašević, nisu krivi oni, krivi smo mi što smo dopustili da na nam najgora smeća i neljudi određuju kakvo će biti društvo. A najviše su krivi glasači HDZ-akoji pod krinkom brige za hrvatstvo glasaju za sav ovaj bolesnu nepravdu koji mi kao društvo živimo
Oni govore da će i dalje ometat molitelje jer policija ne reagira ali ajde neka netko stane pored gay parade i pokuša je ometat.
Završit će u marici prije nego proba zabubnjat ili tako nešto.
Zašto se ovim nakaradnim i poremećenim osobama iz Možemo i sličnim organizacijama tipa SDP, ona poluluda Oreškovićka ili onaj Golum iz Gospodara Prstenova zvan Anka Mrak Taritaš von Gunja od koje su molitelji veći i kad kleče to tolerira. I kako mogu funkcionitrati takvi dvostruki standardi da je jednima dopušteno sve a drugima ništa e to je pitanje npr za glasače HDZ.a. Tipa zašto oni za koje oni glasuju služe svim antihrvatima i svim patološkim bolesnicima i njihovim još bolesnijim akcijama. Zašto oni za to glasaju.
Ja znam da je to Sizifov posao ali eto.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-07-2024 at 18:16
Zbog Eline i bokala vina
Potpis na napisano!
Nemam riječi kojima bi opisala ovu ekipu od Možemo, raznoraznih udruga do SPD i ostalih političara na ljevici... jedino šta mi pada na pamet je agresivni zloćudni tumor koji uništava hrvatsko tijelo, izvana i iznutra.
Doći će nas glave oni ali i HDZ koji je dozvolio, otvorio vrata institucija i društva ovoj globalističkoj kamarili a sve samo radi fotelja i vlastitih interesa.
I ne, ne žele oni jednakost i slobode. Oni žele biti jednakiji i bez odgovornosti pritom gazeći i dehumanizirati svakoga tko misli i djeluje drukačije od njih.
„Uvijek sam mislio da žena ima one suptilne umne i duševne osobine koje su je činile nadmoćnijom u odnosu na muškarca. Ali, tankoćutna žena koju obožavam je sada nestala i ustupila mjesto ženi koja misli da je njen najveći cilj da što više liči na muškarca – u odijevanju, glasu i djelu… Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali, po meni, najveća tragedija je sadašnja ekonomska situacija koja je ženu okrenula protiv muškarca i one u mnogo slučajeva uspijevaju zauzeti njegovo mjesto u poslu i industriji. Rastuća tendencija žene da zasjeni muškarca je znak propadanja civilizacije.“
Citat Nikole Tesle (na današnji dan je rođen)
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 10-07-2024 at 18:40
Sve je više nego žalosno kako se danas vrlo sebično osobna a ne hrvatska politika vodi.
Ja sam nedavno bio u mom selu se gdje sam se rodio. Kako tu nisam bio nekoliko godina, imao sam prigodu sazvati mnoge susjede za prijateljsku gozbu i razgovor.
Zadovoljstvo, veselje i raspoleženje su bili više nego očekivani. Bilo je razne hrvatske glazbe, gange, dipala i gusala itd. Pjevele su se razne pjesme sve do iza polnoći.
Glazba je bila izvrsna. Sutra nedjelja jutro pred kućom sjedimo, evo jednog čovjeka, meni nepoznat, otmjeno obučen i još otmjenije zamolida da mu pokažemo sinošnje snimke,
jer se je sve snimalo. Oni koji su imali te snimke pokazali su tom otmjenom čovjeku Hrvatu, a on kad je pregledavao slike i sve pronašao kako on osobno započima gangu sa mjesmom:
Evo zore evo dana,
evo Jure i Bobana.
Jure zove Boban viče,
Za Dom Spremni Poglavniče!
Bilo je još nacionalnih pjesama istog karaktera, ali ovaj otmjeno obučeni Hrvat uljudno zamoli sve nazočne da ga se ukloni i izbriše s te Video pjesme. Jedan susjed ga zapita: pa zašto a on
odgovori: Ja radim za BiH vlast i ne želim izgubiti posao i ići u zatvor zbog tih pjesama.
Uz opis gosp. Inkvizitora i g-đi Gelsey Azalea sam ovo naveo kako bi usporedio današnju političku elitu i u Hrvatskoj i u BiH da se oni drže politike titovih ofanziva...
LP svima.
Napisala sam već prije da je Hrvatska kao u nekom balonu koji će jednom puknuti.
Slučajno na youtubu naletim na jednu snimku iz Sunje, kolovoz '91.
Pogledah i pomislih 'da smo barem zadržali i sačuvali tu hrabrost, pamet, domoljublje i državnost iz 1991'.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-07-2024 at 06:24
Točno tako kako je Nikola Antonac rekao. Danas Hrvatska nije slobodna.
Njom danas vladaju titovi ljubimci.
image.png
ZLATO TOMIČIĆ
Hrvatska, ljubavi moja
Hrvatska, ljubavi moja
i ovdje sam tvoj sin
i ovdje sam tvoje ime
i tvoj sjaj.
Hrvatska, djevojko moj,
svuda muslim na tebe,
u svakoj zemlji te sanjam,
u svaki te nosim kraj.
Hrvatska, gujo pod kamenom
s golem trokutima i ilirskim mjesecom
– tko na te s mržnjom stane
past će mrtav od otrova tvog.
Hrvatska, zvijezdo na nebu,
tvojom pomoću stekoh sile svijeta,
svjetlost jesi što pada na ruke
iz tijela i krvi raspetoga Boga.
Ohrid, 1966.
Ta rečenica Nikole Antonca ( uvijek je naveden kao Antunac) govori podjeljenost hrvatskog društva. Jedni su fanatično za Hrvatsku da svoj život smatraju bezvrjednim ako Hrvatska nije slobodna. Drugima se živo jebe hoće li Hrvatska biti slobodna. I njima je dobro uvijek. I pod stranom okupacijom i pot terorom stranca a i kad je Hrvatska slobodna. Njima je uvijek dobro. I kad Antunac pogine za njih oni će ga popljuvati, opsovati, optužiti. Bez obzira što im je baš sad najbolje. Baš kad su im svi znani i neznani Antunci dali slobodu da pokažu svijetu ono što su prije imali ali nisu smjeli pokazat.
Ko onaj Račan junior. On kaže nije ni znao da ima 3,5 milje eura dionica. Kad nije znao za te tri i po milje što mislite koliko on u stvarnosti ima.. A iz kupusa ga ne bi istro, kod nas se kaže. Hoće se reć ni iz onog što se čuvalo najviše, kupus nekada, ne bi ga tjerao rekao bi mu ..ajde najidi se..
Za Hrvatsku su uvijek ginuli najbolji a njome su ko po nekom nepisanom pravilu uvijek vladali najgori.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-07-2024 at 16:18
Zbog Eline i bokala vina
U vrijeme kad je Srbija sticala svoju nezavinost koji će početi od 1-og asrpskog ustanka a završiti međunarodnim priznanjem 1878-me što su im isposlovali njihovi stalni pokrovitelji Germani ( Njemačko i AU carstvo) što ne zna niti 1% naših germanofila koji pojma nemaju da bi Germani Hrvatsku predali Hrvatsku Srbiji uvijek i džabe. I prije 150 godina i danas. V. Britanija i Rusija su npr bili začudo protiv srpske nezavisnosti ( Rusija je npr forsirala Veliku Buigarsku).
No da se vratim na temu i poantu. U tom dugačkom periodu od kakvih 70-tak plus godina Srbi su malo pomalo, što borbom, što pobjedima što porazima a najviše kupovinom korumpiranih osmanlijskih paša kupovali svoju nezavinost od "Bolesnika s Bospora" koji se počeo urušavati sam od sebe i nije imao više snage vladati provincijom.
No i u tom stanju srpski knezovi su sve do odlaska zadnje turskog vojnika iz Srbije morali priznavati Osmanlijsku vlast i ispunjavati njihove želje.
Tako je srpska kneževina morala pronaći osim ženskadije i određeni broj srpskih mladića i slati ih u turske muške hareme. Jer zna se da Osmanlije i Arapi žestoko osuđuju homoseksualnost ali je itekako prakticiraju.
Te srpske mladiće plaćala je srpska kneževina.Mladići su imali i svoj poseban naziv a koji je glasio "đojleni".
Kakve veze imaju đojleni imaju s nama, sigurno se pitate
Pa kako da ne. Danas je bio sabor HDZ-ea i birali su se opet na HDZ-ovom skupu, hrvatski đojleni koji će ići u srpske hareme a sve plaća hrvatski narod.
Ne moram vam ni govoriti tko je opet prvi hrvatski đojlen koji ne ide, nego ostaje u srpskom muškom haremu..
Zbog Eline i bokala vina
Poštovani i vrlo dragi gosp. Inkvizitor potpuna se slažem što si napisao. Ti znaš ko sam ja, kad sam napustio našu Hrvatsku, petak 16 kolovoza 1957, bit će 16 kolovoza 2024 67 godina. Ako su me tadašnje YU vlasti pritiskom istjerale iz moje i naše vrlo Lijepe i Drage Hrvatske, sa sobom sam ponio moje tabana na kojima se je zalijepila moja i naša Hrvatska, tako kuda sam god hodao i koracao, TRAGOVE HRVATSTVA SAM OSTAVLJAO, što može i sadržaj priložene poveznice nešto malo posvjedočiti.
https://otporas.com/zivjela-nogometn...cijeli-svijet/
Molim te dragi moj prijatelju Inkvizitor javi mi se na privatni sandučić. Vruće bih ti želio nešto dobra i važna saopćiti.
Primi moj LP.
Nemojte se nažalost radovatii kuknjavi Rade Borić kad kaže d na njezinu žalost vidi stotine mladih koji idu u crkvu. Saznalo se da se radi o Sv. Mati Slobode gdje doista mladi dominiraju. Možda zbog don Stojića nekad studentskog kapelana mislim. Ne kažem da i u druge crkve ne idu mladi.
Ali..
Pravi nažalost pokazatelj stanja svijesti kod mladih u Hrvatskoj bili su parlamentarni izbori u Zagrebu gdje je bilo izborno mjesto za one koji nisu iz Zagreba a trenutno su u Zagrebu. Dakle mahom studenti i općenito mladi. I gdje je bila najveća gužva i redovi niz cijele ulice.
Znate tko je dobio najviše glasova. Možemo. Da. Pomeli su. A zajedno sa SDP om ne trebam ni pričati koji je to broj i postotak.
Dakle ne treba se brinuti Rada. Mi se trebamo brinuti.Djecu iz tradicionalnih, konzervativnih obitelji u školama i sveučilištima pretvaraju i "prepariraju" u anarho,-lijeve anacionalne idiote koji podržavaju sve izdegenerirano i nakaradno i protunacionalno i koji glasaju za Možemo.
Znate li roditelji za koga vam djeca glasaju, koga slušaju i kakvi su im opći a i politički stavovi. Jel znate. Mislim kod većine da ne.
Zbog Eline i bokala vina