Pravobraniteljica za djecu podnijela izvješće u kojem, između ostalog, daje preporuku da se iz škola izbace priredbe vjerskog sadržaja jer vrijeđaju djecu koja su druge vjere te djecu roditelja ateista.
HDZ podržao izvješće. DP također.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
To se izvješće podnosi saboru? Kad se podnijelo? Ima li neki snimak? To je MOST raširio po internetu a oni lažu čim zinu a zijevaju često.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Naslo je: "Vlada RH" što nikako ne odgovara ni u kojem smislu "Vlada Države Hrvatske.
Za moj pojam "Republika" je nešto drigo od "Države".
Državu su Hrvati imai u različitim oblicima počevši od Prvog Hrvatskog Kralja Tomislava Krunjen na Duvanjskom polju 925 godine pa sve do 1941.
Od tada imamo ono što imamo a imamo ono što danas čujemo, opažamo i vidimo. To su činjenice koje ne možemo sakriti, ali možemo o njima skupa
i zajedno raspravljati...
Pozdrav svima.
Jutarnji list danas spekulira da se ovih dana sprema hapšenje M Đukanovića. O tome se navodno priča po Podgorici. Akciju su poduzeli četnici Mandić i Lazarević a na mig iz Beograda.
Odjednom isplivala optužnica protiv Radića da je u ratu pljačkao srpske kuće.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 02-06-2024 at 20:01
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Di je Radić pljačkao srpske kuće. U Ist. Slavoniji. Pa tamo je bila mirna reintegracija. Uostalom mi kad smo ulazili u Kupres 1994-te nailazili smo srpskim kućama hrpu stvari koje su vjerojatno ranije popljačkane iz hrvatskih kuća kad je Kupres pao 1992-ge u ruke Srba.
U jednom frižideru za duboko zamrzavanje našli smo razne brusilice, bušilice hrpe toga.
Jugodesnica traži dlaku u jajetu a oni su 45-te ljude pobili i uzeli im sve, kuće, stanove, imanja, .. I sad ih slave kao osloboditelje.
Jugodesničari su najveći licemjeri na svijetu. Nije slučajno da su usput i srbofili. Tipa meni je sve dopušteno i to je junaštvo a to ako meni nešto uradiš onda je 100-ti toga zlo i užas.
Tako Jugodesnica i Srbi rezoniraju.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-06-2024 at 16:10
Zbog Eline i bokala vina
Sada se Index, pardon, Imbex, pita otkud Bartulici i njegovoj ženi toliki novac.
Toj leftardskoj, neradničkoj ekipi nije jasno da se novac može zaraditi i radom.
Ne primaju svi soroševski novac ne radeći ništa osim mahanjem pederskim zastavama, glumeći žrtve i dangubiranjem po udrugama.
Neki mašu i jugoslavenskom
Da, na gej paradi.
Bizarno, provokativno i posve promašeno znajući kako se vlast u Jugoslaviji odnosila prema pederima. Prvo pendrek, pa marica a zatim zatvor ili Vrapče.
Ali eto, Ćipe radi na zabrani gej parade i zvijezde petokrake. No, za Plenkovića to ne dolazi u obzir kao ni deratifikacija Istanbulske a njegova je ipak zadnja.
Puno zujanja a malo meda.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 04-06-2024 at 18:01
Pozdrav svima.
Sav jad i čemer ovog sabora a prvenstveno DP vidi se iz izvješća komesarke Nine o izvješću o HAVCu, koja priča o jednoumlju i prošlim vremenima a nitko da je upita kako to da jedni te isti kriminalno netalentirani režiseri tipa Matanić, Brešan, Sviličić, Šerbedžija, dobijaju sredstva i kako da se financiraju filmovi poput "Srbenka" "Posljednji Srbin u Hrvatkoj". Jedini koji je nešto pokušavao bio je Miletić iz Mosta ali nedovoljno dok je Raspudić govorio nesuvisle gluposti kao i Mujkić iz DPea.
Komsomolka Obuljen Hvalila se "Zlatnom palmom" za kratkometražnim film "Čovjek koji nije znao šutjeti" o oficiru JNA koji nije napustio JNA kad je ista razarala Hrvatsku ali se po pričama žrtvovao za Muslimane.
To nije hrvatska tema - to je srpsko-muslimanska tema. I ako je netko trebao film o tome to su ili Srbi ili bosanski Muslimani. Jedina povezanosti s Hrvatskoj je taj oficir JNA porijeklom Hrvat. Je li se on još osjećao Hrvatom ne znamo, isto kao što znamo da onaj tko je prenio priču o njemu ne osjeća Hrvatom, Boris Dežulović. Čak mu je spomen ploča na nekoj zgradi u Beogradu napisana ćirilicom. I nitko da ne navede te fakte. Neupitne fakte.
Nitko nije pitao kako to da u filmu "Čija je ovo država" gdje se u radnji filma navodno oskvrnjuje Tuđmanov grob, glumi Vučićev apologet i prva pratilja, Velikosrbin Lazar Ristovski i kako je u puno "hrvatskih" filmova glumio glumac koji je ne samo glumio Dražu Mihajlovića u afirmativnoj seriji "Ravna Gora" nego ga i privatno veličao kao i krvnika Ratka Mladića. Radi se o pokojnim Nebojši Glogovcu.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-06-2024 at 13:16
Zbog Eline i bokala vina
Ne znam jel Nikola Grmoja glup ili se pravi glup kad pita zašto je ljevica ili jugodesnica najavila da će glasati za Pupovca i tako pomoći HDZeu u ljubavi spram četnicima a DPeu u prevari birača
Pa on misli da je to radi toga što se jugodesnica nada da će drugi put manjine podržati njih.
Ne Nikolice., nije to presudan razlog, pravi razlog je taj što su jugodesnica i četnici prirodni saveznici i to je njima više od vlasti i oporbe. To je njima u genetskom.kodu.
A ti ako se ne usudiš to reć, reci ne usudim se reći pravi razlog.
Ili si neopisivo glup.
Zbog Eline i bokala vina
A DP će ostati u vladi i nakon šta Pupovac bude izglasan; i nakon šta se i dalje nastavi financiranje Novosti?
I ne, nije Grmoja glup. Glupi ste vi koji se glasali za DP.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 21-06-2024 at 11:09
Grmoja je glup zato što se pravi glup kad obrazlaže zašto SDP glasa za Pupovca.
A vi koji ste glasali za Most koji je htio u koaliciju sa SDP om i Možemo ste što..ideal pameti i hrvatstva.?
Zbog Eline i bokala vina
Ideja o ideološkom moratoriju izašla je iz kuhinje bračnog para Selak-Raspudić; mislim da je čak odbijanje tog moratorija od strane Petrova i Grmoje razlog odlaska Marije i Nine iz stranke i kluba.
Srećom ovaj dvojac je passe šta se tiče Mosta i njihovih birača.
Kako sad stvari stoje, DP je izdao gotovo sve za šta se zalagao u predizbornoj kampanji.
Slijede četiri izgubljene godine u kojima će se nastaviti rastakanje Hrvatske.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 22-06-2024 at 05:55
Zbog Eline i bokala vina
Plenković i Pupovac nabili DP ovcima Šajkaču do ušiju a Ćipe i Kukavica drže presice o tome kako je nepravda da se naplaćuje kazna od 700 eutra za zastavu HOS i još je zastava oduzeta.
Pa što se obraćaš nama, U vlasti si s Plenkovićem i obrati se Božinoviću.
Ja ne znam koji je njima kurac. Nakon tolikih prevara, laži i gaženja vlastitih riječi i obećanja oni misle da su ljudi totalni idioti.
Zbog Eline i bokala vina