+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 19 PrviPrvi ... 4 12 13 14 15 16 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 261/367

Tema: Vlada RH- Prevara Domovinskog pokreta

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    Manjinci sa IDS om napravili fair play listu za izbore za EU parlament.
    Pa jel Pupovac prvi na listi. Jel nositelj liste.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Navodno, ne znam je li to tako ali HDZ želi Pupovca uivrstiti u parlamentarnu većinu tako da će ga podržati za predsjednika odbora za nacionalne manjine i ljudska prava.

Štos je u tome da to mjesto pripada parlamentarnoj većini. Oni se vade da je to prijedlog manjinskog kluba. Čak i da je koga je to briga.

To je kršenje dogovora sa DP-om da SDS ovci ili preciznije četnici ne mogu biti dio većine pa ni u saborskim odborima koji pripadaju parlamentarnoj većini.

Mogla pomoć HDZ-u izglasat Pupovca on je rekao, oni nek rade što hoće.

Pa di su našli tog lika.

S druge strane Peternel je odmah reagirao i rekao da bi to bio kraj ove trenutne većine što bi bilčo i logično inače bi i jedan jedini uvjet koji su ispoštovali iz izborne kampanje pao nakon samo tjedan dana.

Pa vidjet ćemoo sutra. Ili Pupovac neće biti predsjednik izbora, ili će DP kapitulirati do kraja ili je će biti kraj ove trenutne većine.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Pa jel Pupovac prvi na listi. Jel nositelj liste.
    Ne znam. Možda bi ga HDZ proguro da ga makne iz Sabora.

Neka DP glasa kako su rekli i nek padne koalicija. Ako treba najbolje odmah.

U DP su izjavili da ako Pupovac sjedne u tu fotelju koalicije više nema. I neka se drže toga.

Ne znam. Možda bi ga HDZ proguro da ga makne iz Sabora.
    Kako da ne. On njima treba u saboru. Šta će im u Briselu. Ta lista daje jednog čovjeka u sabor. Vjerojatno onog istarskog autononaša Flegu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-05-2024 at 19:08

Zbog Eline i bokala vina

Vlada u Hrvatskoj visi o koncu zbog jednog čovjeka a onaj Vučićev lični jado se umoto u srpsku zastavu
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-05-2024 at 11:16

Zbog Eline i bokala vina

Nadaju se da mogu dvojica proći. A možda bi išo na štetu Flege. Plaća je 3 puta bolja.

VL odgođena sjednica o Pupvcu. Bartulica tvrdi kako ima informacije da je HDZ odustao od Pupovca. Objektivno HDZ nema s kim koalirati osim sa SDP om.

Ima ima, vidjet će se poslije lokalnih izbora.

Zbog Eline i bokala vina

VL odgođena sjednica o Pupvcu. Bartulica tvrdi kako ima informacije da je HDZ odustao od Pupovca. Objektivno HDZ nema s kim koalirati osim sa SDP om.
    Navodno se sprema manevar da se taj odbor prepusti opoziciji pa onda kao DP ne bi imao ništa protiv. No jasno je da HDZ smatra četnike i dalje djelom vlasti i da Marija Selak Raspudić dobro kaže da HDZ udbaškim metodama provocira DP.

Ali nitko njima ništa ne bi mogao tim udbaškom štosevima da se oni znaju s tim nosit. A da nisu baš vični tome pokazalo se u pregovorima.

Šta bi ja radio HDZ-eu HDZ eu i Plenkoviću da sam bio na njihovom mjestu.

Izbio bi im Pupovca i četnike na nos.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-05-2024 at 20:33

Zbog Eline i bokala vina

Navodno se sprema manevar da se taj odbor prepusti opoziciji pa onda kao DP ne bi imao ništa protiv. No jasno je da HDZ smatra četnike i dalje djelom vlasti i da Marija Selak Raspudić dobro kaže da HDZ udbaškim metodama provocira DP.

Ali nitko njima ništa ne bi mogao tim udbaškom štosevima da se oni znaju s tim nosit. A da nisu baš vični tome pokazalo se u pregovorima.

Šta bi ja radio HDZ-eu HDZ eu i Plenkoviću da sam bio na njihovom mjestu.

Izbio bi im Pupovca i četnike na nos.
    Je da nije vlasti. A vlast je slast. Svi su oni materijalisti jebe se njima za državu samo im je njihova lisnica bitna. Kad vidim onog Medveda. Dragovoljac, ranjen, dva brata poginula u ratu i on mirno sjedi sa Pupvcem i Jeckov u koaliciji.

Ja to ne bih mogao. Kad tad bi mi pala roleta. I onda vidiš da je sve to bljutavo bez okusa i mirisa. A i u tom DP ima biznismena i to plenković jako dobro zna. Sve je to za Q.

A udbaške metode su iz Šeksove labaratorije. On je pokvaren genijalac.
    Posljednje uređivanje od Nervozni listonoša : 24-05-2024 at 21:49

Ti danas u politici nemaš jednu osobu da bi mogao uprijeti prstom i reći e ovaj je ok. I Račan je u odnosu na ove nacionalista. Svaki slijedeći postav Sabora sve gori. A ministri majko mila na što je to došlo.

Je da nije vlasti. A vlast je slast. Svi su oni materijalisti jebe se njima za državu samo im je njihova lisnica bitna. Kad vidim onog Medveda. Dragovoljac, ranjen, dva brata poginula u ratu i on mirno sjedi sa Pupvcem i Jeckov u koaliciji.

Ja to ne bih mogao. Kad tad bi mi pala roleta. I onda vidiš da je sve to bljutavo bez okusa i mirisa. A i u tom DP ima biznismena i to plenković jako dobro zna. Sve je to za Q.

A udbaške metode su iz Šeksove labaratorije. On je pokvaren genijalac.
    Jedan brat od Tome Medveda je po informacijama koje sam ja pročitao poginuo u ratu.

Zbog Eline i bokala vina

Jedan brat od Tome Medveda je po informacijama koje sam ja pročitao poginuo u ratu.
    Da Milan. Ja nešto krivo skonto. Trojica u ratu bila. Tomo 3 puta ranjen

Ne znam je li netko jučer gledao prilog, mislim da je bilo na NOVA-Tv di novinarka pita Pupovca je li kontaktirao Ivana Penavu u svezi ove frtutme i udbaških provokacija DP od strane HDZ-ea.

Pupovac šuti i gleda je, hladno, morbidno, prijeteći. To traje par sekundi i onda prasne u polusmijeh, politrijumfirajući poluposprdno.

Ali zanimljiv mi je onaj njegov pogled uz šutnju u novinarku. Mrzilački ubilački pogled.

Jebo ga onaj koji mu dopušta da Hrvatima skače po glavi 24 godine.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-07-2024 at 16:20

Zbog Eline i bokala vina

Novinarka mu je postavila idiotsko pitanje što on ima kontaktirat Penavu ? Nije mu on Plenković. Pupovac je to što je zahvaljujući prije svega Hrvatskim političarima. A neko misli da nas on štiti od srpskog sveta. On i ostali manjinci nas kamatare. Odnosno u svakom pogledu iskorištavaju. Vidim Crnogorci, Srbi i Bošnjaci se opet lože na nas i sanjaju neku osvetu. A mi to sve nezainteresirano promatramo.

Novinarka mu je postavila idiotsko pitanje što on ima kontaktirat Penavu ? Nije mu on Plenković. Pupovac je to što je zahvaljujući prije svega Hrvatskim političarima. A neko misli da nas on štiti od srpskog sveta. On i ostali manjinci nas kamatare. Odnosno u svakom pogledu iskorištavaju. Vidim Crnogorci, Srbi i Bošnjaci se opet lože na nas i sanjaju neku osvetu. A mi to sve nezainteresirano promatramo.
    Pitanje je bilo blesavo ali njegova reakcija je pokazala svo mračnjaštvo njegove politike.

Crnogorci se ne lože na nas. U smislu da nam naude. To se lože crnogorske posrbice..

Ovo su Crnogorci

http://www.youtube.com/shorts/FC8MAbswSCQ

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-05-2024 at 22:23

Zbog Eline i bokala vina

Crnogorci su što se Srba tiče riješeni još onog dana kad im je ona Porfirije sletio helikopterom na Cetinje.

Crnogorci su što se Srba tiče riješeni još onog dana kad im je ona Porfirije sletio helikopterom na Cetinje.
    Daleko je to od ičega rješenog. Da je to riješeno ne bi on morao dolaziti helikopterom u Cetinje pod pratnjom specijalne policije i pod pancirnim ćebetom
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-05-2024 at 19:11

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove