Sad čitam da šterc ne želi biti ministar za demografiju. I to je kukavički sjediti sa strane i zdvajati nad teškom sudbinom. Nadam se da će bar prihvatiti odgovornost i da bude savjetnik budućem ministru.
Sad čitam da šterc ne želi biti ministar za demografiju. I to je kukavički sjediti sa strane i zdvajati nad teškom sudbinom. Nadam se da će bar prihvatiti odgovornost i da bude savjetnik budućem ministru.
Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
Mi smo u ratu.
Za Bartulicu sam čuo ali za Bratulicu nisam.
Dakle Bartulica je kao bio predoređen za kandidata za EUparlament pa sad diže viku da DP zadrži pokojeg naivca još na predstojećim EU izborima. Di si bio kad je grmilo. Odnosno kad se mislilo da će grmit a nije bio ni povjetarac. HDZ-ovci mu se izruguju na ovu njegovu naknadnu pamet.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Sami smo si krivi.
Nakon šta smo pobjedili u ratu '95., trebali smo se obračunati sa domaćim neprijateljima.
Nažalost nismo to napravili i zato danas imamo to šta imamo, između ostalog i nekoga kao šta je gradonačelnica Supetra koja se poziva na antifašizam i prijeti.
Šta je slijedeće? Nove jame, Goli otoci?
Lijepo je i ponosno je bilo živjeti u 90-tima i doživjeti sve ono šta su generacije sanjale, no to je to.
Ni jedna država na svijetu ne može opstati sa ovakvom politikom i sa ovakvim upravljanjem.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 11-05-2024 at 07:14
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Ma Šterc osim što je katastrofičar, što bi on sam mogao napraviti. To je tako delikatan proces da to mora biti zadatak cijele vlade. To ne može jedno ministarstvo vodit. Svaki resor bi tu imao svoju ulogu.
A moš mislit koliko Plenkovića i njegovu ekipu briga za demografiju.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-05-2024 at 18:20
Zbog Eline i bokala vina
Što je najtragičnije u ciloj priči HDZ je očito bio spreman na gubitak ministarstva kulture. I tko zna što još.
Marijačić piše a on uvijek ima dobre informacije da je dva dana nakon izbora Vlada tj. Plenković uplatio Novostima 610 000 evra. To ne znači ništa drugo nego to, trpaj im dok dok je još na vrijeme.
Inače zašto bi on to radio. Da ga nije bilo strah za ministarstvo kulture on im ne bi isplaćivao drugi dan nakon izbora.
Puno ljudi priča, oni su neiskusni njih je Plenković preveslao. To su gluposti. Za pregovore ti ne treba ništa osim čvrstog stava. I znanja da ti trebaš njima a ne oni tebi. Ti ne moraš na vlast, oni moraju. Moš ih uvjetovat i ucjenjivat koliko god hoćeš.
Vele Plenković ne bi dao kulturu ni za što. Dao bi on i kulturu i prosvjetu, da je bio neki sa stavom i željom sa druge strane. Jer taj mu može reći, u redu ne daš, prekidamo pregovore, a ako se u međuvremenu slučajno predomisliš imaš naš broj.
Pa nek ide s Možemo i ili ono što čuvaju za jednokratni kvisko koaliciju HDZ-SDP koju im je btw. predlagala Vesna Pusić. Pa nije ona to predlagala iz obijesti. Ona zna da su te dvije strane komplemenatrne, skoro identične po svim svjetonaozorskim i ideološkim pitanjima. Ja sam nudio neku okladu da ću platiti večeru na mjestu i po izboru svakome tko mi navede samo jednu svjetonazorski i ideološku razliku između HDZ s jedne strane i SDP i Možemo s druge strane. Nisam puno riskirao. Znao sam da je nema.
Pusićkin brat od djeda je onaj Grga Budisav Anđelinović koji je naredio pucanje na Jelačić placu na domobrane koji su se protivili spajanju sa Srbijom 1918-te, tzv. prosinačke žrtve. Postojao je i spomenik koji im je podigla NDH, na Jelačić placu kojeg su partizani srušili. Njih 13 pobijenih. Krivo se govorilo da je to njezin djed. Nije nego brat od djeda. Zato zna Pusićka tko je Plenković. On je Grga Budisav Anđelinović, samo bez mašingevere.
Tako da je prošlo najgore moguće. HDZ je sačuvao taj jednokratni kvisko, dobio je vladu skoro bez ikakvih ustupaka. Četnici van vlasti , to je farsa ako nisi uzeo ministarstvo kulture i MUP-a
Da je DP ostao na onoj, očito glumljenoj priči od prije izbora i odbio uću u vladu bez kulture i prosvjete ( mada, da sam ja pregovarač ja bi gazio HDZ dok god ih ne bi doveo u situaciju da me moraju odbit. Tražio bi im ne samo kulturu nego i MUP, i prosvjetu i pravosuđe i MVP, sve bi im tražio bitno, pa ili bi mi to dali ili bi me odbili pa otišli sa svojom jugodesnicom ili na nove izbore di bi DP dobio hrpu novih mandata zbog svog stava). Ja možda griješim ali moga glasa više dobit neće. Ako te netko jednom prevari to je njegova sramota, a ako te taj isti dvaput prevari to više nije njegova sramota nego tvoja.
Dakle imali su nezamislivu šansu ali jih to nije zanimalo a ne da im Plenković nije dao. Njega se ovaj put ništa nije pitalo. Njih su zanimale neke druge stvari koje su i dobili. Plenkoviću nebitne a njima i još nekim ljudima očito jako bitne.
Šteta propuštene šanse, tko zna kad će se opet pojavit. Iako to nije bila prava šansa, radi njihovih prioriteta. Kad kažem bila je šansa mislim to zbog zbog konstelacija snaga nakon izbora ali nije bila šansa jer njih nije zanimalo ono što je zanimalo većinu njihovih glasača..
DP je gotova, mrtva stranka nakon ovoga. MOST ionako nikad nije bio desna stranka, to je laž i prevara, to su šibicari, sitne varalice, koji vrte kuglicu pod prstima, sa čestim protuhrvatskim nastupima. Ne bi im dao glas da su na njihovoj listi teoretski oba moja brata i svih pet sestara.
Suverenisti su faktički nepostojeća stranka. HSP odavno krahirao. Desnica u cijeloj Europi rastura. Kod nas ili sićušna ili prevarantska. Eto to smo mi. To su Hrvati.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-05-2024 at 19:20
Zbog Eline i bokala vina
Nisam ni očekivala više od DP, doduše mislila sam da dobiti barem ministarstvo kulture, ali to je očito njima bila priča za izbore i glasače.
Uzeli su ono šta najbolje odgovara
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Nisam ni očekivala više od DP, doduše mislila sam da će dobiti barem ministarstvo kulture, ali to je očito njima bila priča za izbore i glasače.
Uzeli su ono šta najbolje odgovara Radiću (i Vujnovcu).
Ono šta me uvijek iznova neugodno iznenadi je to kako se lako prodaju naši branitelji; Medved, Ćipe, Josić...
Šta je tim ljudima?!? Nisu se libili suprostaviti se puno jačem neprijatelju '91. a sad kukavično padaju pred dezerterima i izdajicama.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 12-05-2024 at 18:33
A jel te MOST ičim iznenadio. Npr vabljenjem i motanjem oko nogu DP u da idu sa jugodesnicom.
Zbog Eline i bokala vina
Samo ću napisati ovo; da se sutra ponove izbori, opet bi glasala za Most.
To nije odgovor na moje pitanje.
Vi Most ovci, to sam primjetio. Inače sam mislio da si samo ti ta koja nikad ne odgovara na pitanja. komentirate i pljuckate sve druge a ne bi riječ rekli o tome što radi MOST kad vas netko pita. To je obilježje sekte gdje se ništa ne smi propitivati.
Zato okani se ti DP imaš ti svoj MOST pa razmišljaj o njima što oni rade.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-05-2024 at 19:41
Zbog Eline i bokala vina
Da su me Mostovci ičim iznenadili ne bi im bila spremna opet dati svoj glas.
Ne pljuckam po nikome samo komentiram.
Vi razočarani glasači DP svoj bijes i frustracije usmjeravate prema pogrešnoj strani i pogrešnim ljudima.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-05-2024 at 18:05
Mi svoj bijes i frustracije usmjeravamo prema stranci za koju smo glasali.
No ti kao Mostovka. bavi se onim za koga si glasala. Nisu te ničim iznenadili. Što to znači. Čak ni pozitivno te nisu iznenadili. Pa čemu ta višak stranka uopće služi. Jel očekujete vi išta od nje osim da budu dežurna laprdala..
Zbog Eline i bokala vina
Bitno je sačuvati mir i stabilnost u državi. DP je možda malo popustio HDZ-u, ali pametniji uvijek popušta. Trdoglavošću ne bi ništa dobili, ovako imaju 4 godine da ojačaju svoju stranku i poboljšaju stanje u državi. Imaju demografiju i poljoprivredu te energetiku, to su vrijedni resori u kojima se mogu iskazati. To su 3 grane u kojima ne stojimo najbolje i u kojoj štošta toga treba popraviti, ako uspiju popraviti dobit će još veće povjerenje birača.
O stabilnosti slušam već 24. godine.
U međuvremenu nas je i Rumunjska prestigla.
Ovi DP ovi ministri, osim Šipića koji je OK lik su čisti promašaj. Ovaj Dabro će čak biti i podpresjednik vlade. Vola on nije u stanju vilama ubosti u guzicu. Pa zar nisu imali nikoga drugog osim tog " travničkog studenta". A kod ovog vrišti potencijalni sukob interesa. Neki odvjetnik koji je se počeo baviti energetikom. Pa jesu mogli gore.
Zbog Eline i bokala vina
Toliko ideoliški zanimljivih ministarstava, kultura, obrazovanje, policija da se ne ponovi Darko Pajičić...kad ono ćorak. Ništa od ovoga nisu ni tražili...taj Vujnovac,PPD, astronomski uzlet, smrde na Ruščad. Prošle godine čujem da su ruščad kupila Baško Polje, tu sam svake godine pa mi zapalo za oko...valjda za kunu dok je još bila živa, ko i prethodnici
Pa onda istupio Glasnović, pa i ovaj Prkačin...
Kolakušić, Sinčić kao partneri, slušam malopri na radiju neki sinčićev, neki Ivan za eu parlament...ko da ih je Putin pravio ko i Milanovića....
Da,sjetih se kako su mostovci razvijali UKR zastavu, kako su glasali za obuku UKR vojnika u RH, u pitanju je razminiranje, ne bi to naljutilo Ruščad...
Pupovac je promjenio taktiku sad, kako reče voda vatra,zrak,zemlja, ko da je onaj filozof jel Platon il neki drugi... HDZ i SDSS jašu dalje.
Čuj ministarstvo demografije, procesi koji traju godinama i strateški se planiraju i oblikuju na duži period, sad odjednom oće promjenu...kome šuplju prodaju...
Čitam i taj Rimac se zaobado, ko tio investirat al nedaju seljaci, a bome ni gastarbajteri...i šta sad...
Vidim uzavrilo gore u završju, kontam ovaj oće neki Hitech park, u najmanju ruku pogon za proizvodnju Livanjskog sira, kad opet ćorak.
Apartmani.
Pa ciglu mogu zazidat i domaći, al eto Rimac se razumi i u tu branšu pa se idi što livnjak neće da mu govna prolaze poredkuće, iako su općinari navodno bili fleksibilni,neš ti pameti za napravit apartman.
A di bi taj naša toliko sobarica i konobara u Livnu. U nepalu i Bangladešu, to da.
Vučić se čudi kako bre u Hrvatskoj vladi nema Srba i zašto cela Jevropa ćuti. Veli u srpskoj vladi postoji Hrvat, onaj njegov vrtni patuljak Žigmanov koji ne smi ni kvaka vlastitog kabineta otvorit a da ne uzvikne " Živio Vučić".
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 17-05-2024 at 10:02
Zbog Eline i bokala vina
Ma čak se i Vujnovac sudi sa Rusima. Nema tu nikakvog rusizma
Njihov je fail što nisu dobili minimalno ministarstvo kulture jer je se HDZ izgleda bio spreman odreć jer je drugi dan izbora, tvrdi Marijačić, uplatio Novostima 610 tisuća evra. Ne bi to oni uradili da su bili sigurni da će im ostati to ministarstvo.
A izgleda da to nisu ni tražili. Navodno su dobili HAVC pa ćemo vidjeti hoće li učiniti to da se ne financiraju protuhrvatsku a idiotski filmovi koje nitko ne gleda.
Dobila su i dva uređivačka mjesta na sadašnjem Yutelu pa možda dobije obrise HRT- a.
Zbog Eline i bokala vina
Žali Bože svega.
Ako ne dođe do prijevremenih izbora, slijede nove četiri izgubljene godine.
Domovinski pokret
Domovinski pokret
Pokret
Domovinski pokret
za 180 stupnjeva okret
Domovinski pokret
Obećavali ste kulturu a niste dobili "pola ure kulture"
Dobili smo objašnjenje iz "po ure torture"
neka mi oproste splitski oriđinali
bez ikakvog varanja, za vas bi bili giganti pregovaranja
kažete izbacili ste četnike iz vlasti
bez uzimanja kulture tu nema nikakve slasti