+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 19 PrviPrvi ... 9 10 11 12 13 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 201/367

Tema: Vlada RH- Prevara Domovinskog pokreta

Izvještaj vašeg reportera iz kuće strave na široj javnosti nepoznatoj adresi, gdje hadezeovski ovisnik o četničkim opijatima krizira a četnički diler neuspješno pokušava da provali u sklonište da doturi hadezeovskom ovisniku svoje opijate.

Yugoreporteri su se većinom sklonili po kutevima zgrade i povremeno izviruju očekivajući rasplet. I oni su se zamorili. Zamorili su se izgleda I hadezeovski ovisnik i četnički diler. Samo se čuju povremeni jecaji i plačljivo pjevušenje

HDZ ovisnik: U Stambolu na Bosporu bolan paša leži..

Četnički diler: Nikoga nisam volio tako, dušom i tijelom beskrajno lako...kao tebe, nikoga kao tebe..

HDZ ovisnik: Kolike su kuće gorjele a ti ih palio,
    jama je bila prepuna ljudi a ti si ih bacio

Posle tebe je proračun ostao gol ko pustinja

Četnički diler: posle tebe mi milion evra dođe kao milostinja

HDZ ovisnik: Ima noći kada tugu točim mjesto vina

Četnički diler: da mi ti dostavit samo malo četničkog heroina

HDZ ovisnik: Malo slatkog šećera za veneEEEEE

Četnički diler: Kukavica, nisam znao da si takva kukavica, sa mnom spavaš druga ti je nesanica

HDZ ovisnik: Ne ne ne, ne radi mi to, nanosiš mi bol, nanosiš mi bol, ne radi mi to

Četnički ovisnik: Došao sam da ti kažem da odlazim, odlazim, jer srce ne mogu da prevarim, praštat ne mogu jer odveć te volim, odlazim , ne kao prije, ovaj put zauvijek..

Jecaji...tihi..

Vaš reporter s lica mjesta
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Zbog Eline i bokala vina

Ako je ovo neslužbeno točno i da su ostali bez ministarstva kulture onda su popušili u pregovorima
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Rekli su da neće izdat a ako je ovo točno izdali su na prvom koraku.

Njih neke druge stvari zanimaju očito. Energetika.

Moga glasa više vidjet neće.

Zbog Eline i bokala vina

Glasat ću na euro izborima za Slobodana Prosperova Novaka samo zbog njega jer ga cijenim. I meni se nažalost čini da je njih samo to zanimalo.
    Mi smo u ratu.

Ma i ja cijenim Slobodana Prosperova Novaka ali ne zanimaju me ako ovako ostane. To bi značilo podrška ovoj kapitulaciji. Navodno je hitno sazvana sjednica vrha stranke. Tako piše Marijačić na svom FB profilu.

Slobodan je ionako marginaliziran u stranci.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-05-2024 at 16:50

Zbog Eline i bokala vina

Mene zanima reakcija Josipa Jurčevića jer koliko znam on je u predsjedništvu stranke. Ako on pristane na ovo ne znam što bi rekao.
    Mi smo u ratu.

Znači nova većina sastavljena od HDZ, DP, 5 manjinaca i plus politička kurva Vučemilović.

DP-ovci se odrekli obrazovanja i kulture a dobili gospodarstvo i energetiku.
    Očekivano. Vujnovac zadovoljno trlja ruke...
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Mene zanima reakcija Josipa Jurčevića jer koliko znam on je u predsjedništvu stranke. Ako on pristane na ovo ne znam što bi rekao.
    Mora ih se više suprostavit. Ali mislim da je šteta već učinjena i da su oni već sad mrtva stranka sa određenom vremenskom odgodom do slijedećih izbora.

Zbog Eline i bokala vina

Nikakva šteta. Znači da od početka nisu bili pravi i da smo samo bili povlačeni za nos.
    Mi smo u ratu.

Jurčević logično odbio dati potpis. Sad kad odvrtim film unazad i sve one njegove izjave " bez rukavica" o plenkoviću i HDZ-u možda su bile više poruke vlastitoj stranci i pregovaračima. I tu mi ni on sam nije jasan kako on nije bio dio pregovaračkog tima jer je od svih on ideološki najpotkovaniji. Baš hladan tuš za mene a vjerujem i većinu glasača DP-a jer koja će to sad biti razlika u odnosu da je samo HDZ vladao.
    Mi smo u ratu.

Nema razlike. Čista prevara i obmana, odavno ovako besramna nije viđena

Zbog Eline i bokala vina

Uspjeh za Radića (i Vujnovca). Glavno da je on uspio u povećanju plaća ministrima.

Jurčević je valjda jedini tamo koji ima obraza a ostali se za siću prodali HDZ i Vujnovcu.
    Doduše, postoje i oni koji misle da je DP postigao uspjeh samo zato jer je u vladi a ne u oporbi.
    Ja kažem bolje u oporbi nego na vlasti sa izdajicama i lopovima.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 10-05-2024 at 11:40
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Jurčević izbačen znači ništa o demokratskim načelima u DP-u kako su sinoć govorili. Eto bar su tu pošteni ispali pa nam nisu htjeli više mazat oči. Svaka čast DP-u ispali su veći HDZ od HDZ-a.
    Posljednje uređivanje od franjevac : 10-05-2024 at 12:21
    Mi smo u ratu.

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Jurčević izbačen znači ništa o demokratskim načelima u DP-u kako su sinoć govorili. Eto bar su tu pošteni ispali pa nam nisu htjeli više mazat oči. Svaka čast DP-u ispali su veći HDZ od HDZ-a.
    To je poruka onima koji bi se počeli premišljat oko podrške vladi.

Zbog Eline i bokala vina

Naivac pomislio sam da će DP prokazati HDZ SDP i možemo na kraju mi plenković prokaže da je DP ustvari lažnjak .
    Ajde, bar nema zablude. DP je nešto poput Vrdoljakovog HNS-a tako će i završit. Mučnina u želucu za mene ali za njih vječni sram. Nadam se da je vrijedilo.
    Mi smo u ratu.

Nisam mislio ali moram.

Pitam Vas

1. Da li ste jučer gledali što je govorio Stjepo Bratulica ?

Da li ste gledali nastup izuzetno nervoznog Puhovskog na HRT-u 4.

Da li ste pročitali izjavu gradonačelnice Supetra sdepeovke Ivane Marković?

Stjepo bartulici je poslana poruka da će biti šutnit kao i jurčević. Puhovski je nervozan bez razloga jer će njegova jugočetnička politika biti nastavljena a kurvetini Ivani Marković će zbog duševnih boli biti izgrađeno minimum 3 BIA centra da se jadna smiri. Sve će to amenovat nikad desničarskija vlada.
    Mi smo u ratu.

Eno na 24 sata expressu im napisali kako će ovo sve ići. Ma realno sad da ih odjebu i ništa im ne daju nitko ne bi prstom mrdnio. Ovakvu besramnu izdaju ne pamtim. Gade mi se. Suzdržavam se da ne psujem i ne proklinjem. Puuuu
    Mi smo u ratu.

Dakle Bratulica

U sporazum ide demografska obnova Hrvatske

Lakše dobijanje papira za povratak iseljenih Hrvata u Hrvatsku s posebnim naglaskom na Latinsku Ameriku

Otvaranje muzeja žrtava antifašističkog režima u Hrvatskoj (što je čini se posebno pogodilo Markovićku koja to krivo smatra atakom na antifašizam u Hr).

A Puhovskog je uznemirilo prve dvije točke + izbacivanje SDSS iz Vlade).

Pitam Vas

Može li se nešto što je razvaljivano više od 100 godina sada odjednom popraviti?

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove