Dakle, Amerikanci označavaju i pritiskaju Čovića da sabotira interkonekciju na hrvatski plin preko Krka.
Kakva glupa neinteligentna laž. Zašto bi Čović to opstruirao. Ja sam ga kritizirao zbog srbopodaništva ali ovdje se on može samo ovako ponašati ili počiniti veleizdaju da to prepusti BH Gasu.
Ovdje trebamo svi stati iza njega dok god drži ovaj stav. Ako popusti treba ga smijeniti i staviti nekoga tko će nastaviti otpor. Ti glupi Amerikanci koji stalno podržavaju BH Muslimane mada ih ovi ne mogu smislit i koji toleriraju onog primitivca iz Laktaša našli su se iživljavat nad Hrvatima.
Muslimani govore kako nema razloga za novu tvrtku jer da oni mogu formirat podružnica BHGasa u Mostaru. Ma vidi kurca. Uostalom što je to gas ? To je neka srpska riječ koju Muslimani koriste.
Mi to ne razumijemo i to treba glupim Amerima reći. Mi ne znamo o čemu se radi jer je taj pojam "Gas" nama stran.
Mi ćemo osnovat tvrtku HBPlin i onda se može ugasiti taj BHGas, ako je dovoljna jedna tvrtka.
Pritiskat će Čovića i Hrvate u BiH preko Stvrinara i preko onog veleizdajnika Plenkovića i toga se možda najviše plašim.