+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: Zavrzlame oko plinske interkonekcije u BiH

Zavrzlame oko plinske interkonekcije u BiH

Dakle, Amerikanci označavaju i pritiskaju Čovića da sabotira interkonekciju na hrvatski plin preko Krka.

Kakva glupa neinteligentna laž. Zašto bi Čović to opstruirao. Ja sam ga kritizirao zbog srbopodaništva ali ovdje se on može samo ovako ponašati ili počiniti veleizdaju da to prepusti BH Gasu.

Ovdje trebamo svi stati iza njega dok god drži ovaj stav. Ako popusti treba ga smijeniti i staviti nekoga tko će nastaviti otpor. Ti glupi Amerikanci koji stalno podržavaju BH Muslimane mada ih ovi ne mogu smislit i koji toleriraju onog primitivca iz Laktaša našli su se iživljavat nad Hrvatima.

Muslimani govore kako nema razloga za novu tvrtku jer da oni mogu formirat podružnica BHGasa u Mostaru. Ma vidi kurca. Uostalom što je to gas ? To je neka srpska riječ koju Muslimani koriste.

Mi to ne razumijemo i to treba glupim Amerima reći. Mi ne znamo o čemu se radi jer je taj pojam "Gas" nama stran.

Mi ćemo osnovat tvrtku HBPlin i onda se može ugasiti taj BHGas, ako je dovoljna jedna tvrtka.

Pritiskat će Čovića i Hrvate u BiH preko Stvrinara i preko onog veleizdajnika Plenkovića i toga se možda najviše plašim.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-12-2024 at 23:27
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ma, mogla bi se kladiti da će se naši prodati za neku fotelju ili lovu i odustati od našeg plina.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ma, mogla bi se kladiti da će se naši prodati za neku fotelju ili lovu i odustati od našeg plina.
    Nije stvar plina koji bi bio za cijelu federaciju ili dokle već bude doveden nego plinarskog društva koje bi upravljalo tim plinovodom.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-02-2024 at 20:02

Zbog Eline i bokala vina

Nešto se zašutilo oko južne interkonekcije. Prijetnje američkog gubernatora il su nestale se ne prenosi. Prijetnja je karikaturalna i bezobrazna i čisto lobiranje za muslimanske interese i lažno okrivljavanje Hrvata tobože da su oni protiv.

Ne oni su protiv da s tim upravlja Sarajevo, tj Muslimani sa svojim srbizmima za koje mi ne znamo što znače tipa "Gas". Nama treba prijevod na hrvatski.

Neka se američki klaun rađe pozabavi s uvredama i poniženjima koje mu Dodik skoro na dnevnoj bazi priređuje i nek odjebe od Hrvata. Neka radi za muslimanske interese u srazu sa Srbima.

Zbog Eline i bokala vina

Nije oko plina i izgleda da je to zastalo i da se Čović odhrvao pritisku američkog seronje koji lobira za sarajevsku čaršiju. Zasad. Vidjet ćemo dalje, To se ne smije prepustiti nekakvom BHGasu.

Nego htio o drugoj temi a pisao sam davno o tome i raspravljao se u duvanjskoj grupi oko unakaživanja duvanjskog polja onim nakazama od vjetrenjača. Duvanjsko polje je nagrđeno tim nakazama. A ja sam barem mislio da se to isplati. Znate kolika je godišnja koncesija za onolike nakaze oko duvanjskog polja. Pola milijuna maraka. Za pola milijuna maraka oni su nagrdili duvanjski krajolik. Još su u ugovor stavili da nakon 25 godina poklanjaju općini te nakaze. Taman kad im istekne rok trajanja. I motoru i ekipsama. Znači umjesto da oni to zbrinjavaju, to će općina morta zbrinjavat. To silno ulje te potrošene elipse.

Tko je to potpisao taj nije normalan.

Dakle to se već preko Gornjeg Brišnika preko Midene spustilo skoro da Roškog Polja koje je po meni naravno subjektivno najljepši dio duvanjskog polja. I prije pola godine se počelo spominjati o vjetrenjačama na Zavelimu. Zavelimu koji je biser kakvog nema nadaleko i gdje dolaze planinari iz cijele BIH i Hrvatske, pogotovo Dalmacije. Ali ni to mi nije glavni razlog. Tko ne zna kakva je ljepota Zavelim neka dođe pod njega.

Vjetrenjače na Zavelim to bi bio zločin. Koji je vrijedan ustanka. Isti čas sam spreman nakon 30 godina spreman obući borbeni komplet.

A tako misle i drugi Rožani.

Vjetrenjače na Zavelim mogu biti samo ako nas sve pobiju.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-12-2024 at 23:53

Zbog Eline i bokala vina

Danas su muslimanski predstavnici preglasali hrvatske u vezi ove plinske interkonekcije. Ne znam može li se to provesti kroz taj galimatijas federalnih institucija ali to se ne smije dopustiti ni pod koju cijenu, pa i po cijenu građanskog neposluha, protesta i izlaska na ulice. Jer ovo je faktički dekonstituiranje Hrvata.

Izgleda da se žuri ovom američkom veleposlaničkom seronji koji tu ima financijski interes

Hrvatska to može jasno presjeć i zaaustavit, jer bez nje nema te plinske interkonekcije bez njezinog pristanka i gradnje kroz Hrvatsku, ali poznajuć tko nam je na vlasti, jeza te hvata.

Ako nas ovdje preveslaju Muslimani i to još sa glavnom ulogom Hrvatske, onda stvarno kao narod ne vrijedimo ništa.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Danas su muslimanski predstavnici preglasali hrvatske u vezi ove plinske interkonekcije. Ne znam može li se to provesti kroz taj galimatijas federalnih institucija ali to se ne smije dopustiti ni pod koju cijenu, pa i po cijenu građanskog neposluha, protesta i izlaska na ulice. Jer ovo je faktički dekonstituiranje Hrvata.

Izgleda da se žuri ovom američkom veleposlaničkom seronji koji tu ima financijski interes

Hrvatska to može jasno presjeć i zaaustavit, jer bez nje nema te plinske interkonekcije bez njezinog pristanka i gradnje kroz Hrvatsku, ali poznajuć tko nam je na vlasti, jeza te hvata.

Ako nas ovdje preveslaju Muslimani i to još sa glavnom ulogom Hrvatske, onda stvarno kao narod ne vrijedimo ništa.

Poštovani i dragi vrlo cijenjeni Inkvizitore sto 100% se s vama slažem. Čitajući vaš opis nikao se nisam mogao otresti dojma kada je srpski kralj Aleksandar 6 siječnja 1929 godine ukinuo državu trojedinog kraljestva Slovenaca, Hrvata i Srbi i uspostavio monahrističku Jugoslaviju, zabranio svako isticanje hrvatstva i čak javno rekao da će Hrvate napraviti manje od Makova Zrna. Tada je dr. Ante Pavelić rekao da Hrvate može samo spasiti: LJUTA TRAVA NA LJUTU RANU.

Poštovani Inkvizitore prilažem ovdje poveznicu sadržaja kako se je 12 dana prije Božića kitile kuće u mom selu Bobanova Draga.
    Ako vam se ta tradicija iz tog vremena ne bude svišala, slobodni ste to izbrisati.
    Ako se ne čujemo, želim vam Sretan Božić i Novu Godinu. https://otporas.com/hrvatski-fokus-m...u-sveucilista/

Veliki poZDrav.
    bobani.

Krešić o ovom nasilju američkog kriminalca na mjestu veleposlanika.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove