+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: Današnja RH- hibrid SKH i četničke ideologije-eksurzije iz Srbije u Jasenovcu

Današnja RH- hibrid SKH i četničke ideologije-eksurzije iz Srbije u Jasenovcu

O ovome nitko nije pisao. Našao sam slučajno na jednom FB profilu.

Dok Hrvatska vlast hapsi dečke koji zapjevaju pjesmu po Jasenovcu se organiziraju ekskurzije iz Srbije i najavaljuju se nove. Informirani i s predznanjem preko filma "Dara iz Jasenovca" širi se srpska mitomanija sve uz dopuštenje i asistenciju vlasti u Hrvatskoj. Sve u cilju kako bi se velikosrpstvo održalo prema ovim očito većč velikosrpstvom zadojenim mladim ljudima ( zamisli da ti film Dara iz Jasenovca bude izvor informacija) da se Hrvati i sama ideja hrvatske države pretvara u nešto zločinačko. Ne vodaju ih po po Srbiji u logore gdje su mučeni i ubijani Hrvati. Ne vode ih idu u Stajićevo, Niš, Begejce. Ajde nek naši studenti probaju tamo doć.

Umjesto da ovo bude prvorazredan skandal o ovome vlada zavjet šutnje.

Zato nije pretjerano reći da je današnja Hrvatska čudnovati hibrid Saveza Komunista Hrvatske i četničke ideologije.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-11-2023 at 19:11
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    O ovome nitko nije pisao. Našao sam slučajno na jednom FB profilu.

Dok Hrvatska vlast hapsi dečke koji zapjevaju pjesmu po Jasenovcu se organiziraju ekskurzije iz Srbije i najavaljuju se nove. Informirani i s predznanjem preko filma "Dara iz Jasenovca" širi se srpska mitomanija sve uz dopuštenje i asistenciju vlasti u Hrvatskoj. Sve u cilju kako bi se velikosrpstvo održalo prema ovim očito većč velikosrpstvom zadojenim mladim ljudima ( zamisli da ti film Dara iz Jasenovca bude izvor informacija) da se Hrvati i sama ideja hrvatske države pretvara u nešto zločinačko. Ne vodaju ih po po Srbiji u logore gdje su mučeni i ubijani Hrvati. Ne vode ih idu u Stajićevo, Niš, Begejce. Ajde nek naši studenti probaju tamo doć.

Umjesto da ovo bude prvorazredan skandal o ovome vlada zavjet šutnje.

Zato nije pretjerano reći da je današnja Hrvatska čudnovati hibrid Saveza Komunista Hrvatske i četničke ideologije.
    Poštovan Inkvi ovo je vrlo dobro što ste stavili ove dvije slike o Jasenovcu. To ću širiti što dalje.
    Usput Vam prilažem pozveznicu sadržaj intervjua dr. Franje Tuđmana za Glas Koncila 1989. Ako imate vremen bilo bi poželjno to pročitati i po mogućnosti dati neki komentar.
    Hvala.
    https://otporas.com/od-godine-2024-g...ine-i-kulture/

Ovo je bolesno, ali ništa neočekivano. Ne može Vučić doći na mitsko mjesto jugosrpske mitologije, ali zato dovode mlade Srbe da ih zadoje mržnjom prema Hrvatskoj i tako u budućnosti odgoje nove neprijatelje Hrvatske.

U situaciji gdje atmosfera u Srbiji luđa nego ikad, s poremećenim bolesno krvavim četnicima na vlasti oni dopuštaju a možda i sudjeluju u organizaciji dolazaka tih mladih srpskih mitomana koji svoje znanje o Jasenovcu crpe iz filma "Dara iz Jasenovca" i moš mislit kakva im predavanja drže po srpskim školama o "meleon poklanih Srba". Pa pogle i ovog kustosa i njegove one bajate priče. "Za razliku od "gasnih komora" ovdje su dželati imali direktan kontakt sa žrtvama". Kustos je vjerojatno bio član vlade tzv RSK ili neki podeskretar i ima dopisnu večernju školu.To je sve na tragu one priče i SS-ovci su se zgražali nad ustaškom okrutnošću. To bajaju i Klasići i Jakovine i jugodesna kabala u Hrvatskoj. Pa to je jedna umobolna situacija. Ta glupača koja je to izgovorila onako priglupa i tupa trebala bi barem znati da sazananja o nekom povijesnom događaju ne možeš crpiti iz filma, jer je film fikcija, pa makar taj film ne bio tako sulud kao što je taj.

To je umobolno. S druge strane na mjesta stradanja Hrvata poput logora u Srbiji ne smiju se niti obilježit nekom spomen pločom na logoru. Ne dopušta srbijanska vlast. Takav disbalans je dakle da ponovimo umobolan. Tu se mržnjom zadaju nove generacije ionako pretežno mržnjom zadojenom mladih Srba koji se ponašaju i pričaju kao da je to srpska zemlja. Jasno mi je kako je ovaj događaj "promaknuo" uvijek budnim medijima u Hrvatskoj ali da nijedna oporbena stranka hrvatskog spektra nije to problematizirala, to je isto za zabrinut se.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-11-2023 at 14:32

Zbog Eline i bokala vina

Zadnja agresija je počela s buđenjem jasenovačkog mita, ludi su oni koji popuštaju tom ludilu.

Poštovani i dragi prijatelji pisati o Jasenovcu nije više pisati stvarnu istinu o Jasenovcu, nego pisati danas o Radnom Logoru Jasenovac je jedna zanimljiva Legenda: Tko više slaže, taj je popularniji a tko je popularniji, taj izgleda da je bolji.
    Preko interneta se može naći mnogo toga. Tako se može naći i knjiga koju je napisao Ilija Barbarić s naslovom: NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA - BILO JE PRAVO IME. Knjiga je tiskana 2010 u Splitu, Bošković izdanje. Ilija Barbarić je rođen 1922., a došao je u Sabirni Logor Jasenovac 1942., gdje je bio zapisničar svih dogodovština u Radnom Logoru Jasenovac sve do zadnjeg dana mjeseca travnja 1945. Sve je bilježio, sve zapise čuvao, a više je zapamtio nego je sačuvao. Uspio se je spasiti poslije Bleiburške Tragedije 1945. Dospio je u Brazil gdje je živio i umro, mislim 2015. godine. Tu u toj knjigi je zapisao da nije bilo više od dvije tisuće mrtvih svi raznih bolestiju i svih raznih nedozvoljeni smrtnih prekrčaja.*Prilažem poveznicu na kojoj se može vidjeti slika knjige.
    Hvala svima koji imaju strpljenja sve ovo pročitati.

https://otporas.com/nezavisna-drzava...ra-rudi-tomic/

Tako nešto otprilike tvrdi i Leljak što se tiče smrtnih slučajeva i ubojstava u Jasenovcu.

Pa dovoljno je to da kad se spomene istraživanje Jasenovca da jugodesnica i velikosrbi krenu drečat ko nenormalni iako bi logično, njima u prvom redu trebalo biti u interesu da se to istraži.

Ne treba ti ništa drugo da vidiš o čemu se radi.

Svako stratište za koje se sumnja da su u njemu hrvatski vojnici i civili nitko se od hrvatskih domoljuba ne suprostavlja istraživanju, dapače, mi bi sve istražili ali mi nismo država a pogotovo jer su stratišta i na teritoriju drugih država.

A zašto Srbi i jugodesnica ne žele ni čut o istraživanju Jasenovca govori sve za sebe. Baš sve. Ništa drugo ti ne treba.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-11-2023 at 15:13

Zbog Eline i bokala vina

Logori Sajmište i Banjica su bili veći od Jasenovca.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove