+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/64

Tema: Teroristički napad Hamasa na Izrael

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021

Teroristički napad Hamasa na Izrael

samo je ljubav, tajna dvaju svijetova.... da toliko brinu o ukrajini koliko o izraelu, dali bi joj 10 nuklarki i brzo okončali rusko ludilo u roku od 24h, da nešto slično Rusi naprave Židovima SAD i Biden bi vodili rat ko da su napali SAD osobno.

ne znam kome te budaletine mogu prodavat te štoseve, i koliko moraš biti sluđen da pokraj zdravih očiju i razuma ne vidiš o čemu je riječ ?

dakle toliko je očito da ameri imaju levo i desno tucet političara, koji bi jače vodili rat za Izrael nego za SAD. i sada neka mi netko kaže da je to normalno, iz prizme Židova naravno da je, ali iz prizme nekog ko je dužan skrbit o amerikancima i njihovim interesim,a to je van svake pameti.

to je ko da me netko uvjeri da mi trebamo skrbit o srbima, ko što nas uvjerava čitava svita tifusara po HR od 45e, jer eto ustaše i nacisti ne daju srblju da živi.

dajte više do kada ćemo nasjedat na štoseve tih majmuna, i njihovih plaćenika širom svijeta ?

frende cijeli svijet ima obljetnice o njima i njihovim tragedijama, ljevičara židova ovih onih, kad ćemo mi doći na red jel se zna datum ? dapače meni to ne treba ta patetika, ali jasno je da njima treba jer preko iste financiraju svoje ratove i odobaravaju svoje reakcije protiv svoih neprijatelja, ali onda kada su već takvi govnjari neka to fino tako prezentiraju, hitler je barem imao muda reći javno i glasno što smjera i protiv koga, a oni uvijaju i manipuliraju do daske da bi promjenili svijet kako njima odgovara.

i čim ti kažeš nešto protiv toga, nacist rasist katoliban, e pa neće to ići baš tako. red se neki mora uspostavit, na suprot onih koji stalno rade nered, trneutno u svijetu to su onih pet stalnih članica VS i još par padobranaca sa strane. kada vidim da jedan Izrael može imat 200 nuklarki, e onda prvi podržavam da ih ima i Kim Jong Un.

kada je već europa otišla u kvasinu, nek nam se kim jong un drži čvrsto i smjelo. hahaha

Nema brige za Izraelce; imaju oni love i oružja za ratovati još tisuću godina.

Rat između Židova i Palestinaca počeo je prije našeg rođenja i trajat će i kad nas više ne bude.
    Uncle Sam nikad neće odustati od uvođenja demokracije i borbe protiv terorista a šta je demokracija i tko su teroristi odlučuje sam Uncle Sam.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 09-10-2023 at 00:09
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Kakve veze ima napad islamističkih terorista na Izrael sa temom o Americi.

I ne lupetajte gluposti. Oni nenadrtalci si izvršili pokolj. Ubijaju i viču one islamističke poklike ko sumanuti ko kad su nas napadali u Bih.

Divljak vuče krvavu curu za kosu i dernja se ko nenormalan

Ako ne znate nešto pametno napisati barem šutite.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-10-2023 at 00:31
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Antony Blinken, američki državni tajnik, izjavio je da CIA nije mogla predvidjeti ovakav napad Hamasa na Izrael.
    Ma, mislim tko u to vjeruje; pa tako su nešto rekli i za napade 11.9.

Šteta ljudskih života i na jednoj i na drugoj strani, ali dok god nema pravde neće biti ni mira.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 10-10-2023 at 00:17
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Ono kad sam napisao da ova tema nije prikladna za to, to nije bio poziv da se i dalje piše na njoj nego da se ne piše.

To je valjda svakome razumnome jasno.

Ako nema teme prikladne za ovo o čemu se piše, onda se otvori tema. Ako ne znate otvoriti novu temu, nije problem ja ću je otvorit.

A to šteta ljudskih života i na jednoj i drugoj starni jel bi tako rekla i za napad Srba na na nas. Bi li?

Što se tiče teme, ovi se ne mogu nazvati ni zvjerima jer bi tako uvrijedio zvjeri. Teško bi ih uvrijedio. Da ih nazoveš divljacima i neandrtalcima opet bi uvrijedio divljake i neandrtalce. Kad sam vidio ovu sliku što rade ovoj mladoj curi i što su joj radili i kasnije snimke to se može nazvati samo sotonizmom.

To se može samo usporediti sa ponašenjem srpskih sotonjara u ratu 90-tih i onog odreda El Mujahid koji je ratovao na strani tzv ABiH, najviše protiv Hrvata Srednje Bosne. Isto ovako su se dernjali i neprekidno urlali kad bi se dokopali nekog civila ili vojnika HVO-a

A pravda bi valjda bila što? Uništenje Izraela jer je takvima samo to cilj. O drugome ne žele niti razgovarat. Nestanak Izareal kao države. Vidim ih gdje prosvjeduju u New Yorku i viču nešto.. justice justice.. znam da je u Americi zajamčeno pravo govora i pravo prosvjeda...nakon ovih snimaka gdje su izmasakrirali ljude, obične i to na nekom skupu, nekom festivalu, gdje su masakrirali ljude i sotonizma kojeg rade, ove je trebalo šmrkovima počistit s ulica a Hamas treba uništit satrt ga do temelja. Ako to neće sami Palestinci, onda će Izraelci. Ne možeš imati sotonjare među sobom i očekivati dobro.

Puna podrška Izraelu u uništavanju Hamas sotonjara.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-10-2023 at 22:15

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Ova ekipa šta podržava arapsku borbu za uništenjem Izraela je manje - više ista ekipa koja podržava rusku agresiju na Ukrajinu... spoj svega i svačega, od otvorenih partizančina i rusofila do desničara koji iz određenih razloga mrze zapad i Židove...

Pa mogu se priključit ovoj SDA-DF omladini koja se stavila na stranu Hamasa i koji veličaju Hamasove zločine širom BiH. Ove novokomponirane rusofile etničke Hrvate u BiH a političke Srbe jedino to sprječava da viču Hamas Hamas to što to viču i Muslimani u BiH inače bi ili na strani Hamasa ko što su na strani Rusije.

Najrađe bi vikali Hamas Hamas al imaju spomenuti zajeb pa im ostaje ipak Rusija zasad.

Hrvati iz Hrvatske koje ionako malo zanima stanje u BiH imaju opciju da budu i na strani Rusije na na strani ovih sotonjara iz Hamasa.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-10-2023 at 22:28

Zbog Eline i bokala vina

Evo primjer iz Slobodanke.."naš filozof" oštro o nedostatku empatije za Palestince.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...ljenje-1329328

Naš, kad ono Sead..

Pa kud će suza nego na oko. Nije to nikakav naš..to je "Turčin" 1/1

Zbog Eline i bokala vina

A šta ćemo onda sa Palestincima? Potamaniti ih sve zbog jedne radikalne skupine kao šta je Hamas?

Ovo šta sad radi Izrael je ratni zločin protiv civila i nema opravdanja za to. Podsjeća me na barbarsko bombardiranje Dresdena 1945. od strane saveznika; nema opravdanja i izgovora.

Nego, hoće li haški sud suditi izraelske generale zbog prekomjernog granatiranja kao šta je svojedobno proganjao i sudio našim generalima?

Inkvizitore, ako te baš zanima; nikad ne bi gađala civilne ciljeve u Srbiji ma koliko ih god prezirala kao narod, niti bi ikada naudila vojniku kojeg sam zarobila čak da je u pitanju i najgori četnik a dolazim iz obitelji koja je prošla muke i '45. i '91.

Ima jedna snimka iz Oluje gdje naša vojska nalazi ranjenog srposkog vojnika u nekom jarku i on ih moli da ga ne ubiju. Naravno, da ga nisu ubili nego su mu još i pomogli.
    Svaki put dok bi gledala tu snimku misli su mi se vraćale na naše ranjene i zarobljene u Vukovaru i šta je njima rađeno i kako su mučeni.
    I ponosna sam šta naši nisu isto radili.

Jedno je kad ratuje vojska protiv vojske a nešto sasvim drugo je kad se gađaju civilni objekti i kad se ide svom silom na civile a to je ono šta sad radi Izrael.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 11-10-2023 at 00:41

A što bi trebao Izrael nakon upada sotonista iz Gaze. Ubijali su obitelje, žene silovali, djecu nisu štedjeli. Čekati novi upad. Što očekuješ od Izraela.

Nek Palestinci riješe sami sotoniste pa neće Izraelci gađat Gazu. Sotonisti se izmješaju s civilima kao što su se srpski sotonisti u povlačenju izmješali s civilima.

Je jedno je kad vojska ratuje s vojskom a drugo je kad upadneš u kibuc i ubijaš sve redom. Ili na festival pa ubijaš siluješ uzimaš taoce. Ali to ne spominješ.

Ti ne bi bombardirala Srbiju 90-tih. Oni ti sravnjuju zemlju, sela i gradove, siluju, pale ruše kolju a ti ne bi gađala Srbiju.

Svašta ćeš pročitat
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-10-2023 at 01:11

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    A što bi trebao Izrael nakon upada sotonista iz Gaze. Ubijali su obitelje, žene silovali, djecu nisu štedjeli. Čekati novi upad. Što očekuješ od Izraela.

Nek Palestinci riješe sami sotoniste pa neće Izraelci gađat Gazu. Sotonisti se izmješaju s civilima kao što su se srpski sotonisti u povlačenju izmješali s civilima.

Je jedno je kad vojska ratuje s vojskom a drugo je kad upadneš u kibuc i ubijaš sve redom. Ili na festival pa ubijaš siluješ uzimaš taoce. Ali to ne spominješ.

Ti ne bi bombardirala Srbiju 90-tih. Oni ti sravnjuju zemlju, sela i gradove, siluju, pale ruše kolju a ti ne bi gađala Srbiju.

Svašta ćeš pročitat
    Rekla sam da ne bi gađala civilne objekte i to je sve.

I neka sad Izrael sravna džamiju sa vjernicima u njoj i izjednačit će se sa Hamasom.

Kad se dogodio 11.9. ja sam bila za to da SAD sravna sa zemljom sve arapske zemlje.
    Srećom, pa sam evoluirala od tada.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 11-10-2023 at 01:27

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Ova ekipa šta podržava arapsku borbu za uništenjem Izraela je manje - više ista ekipa koja podržava rusku agresiju na Ukrajinu... spoj svega i svačega, od otvorenih partizančina i rusofila do desničara koji iz određenih razloga mrze zapad i Židove...
    Evo ja se nadam da će se Židovi i Palestinci dogovoriti i da će na tom području konačno zavladati mir, nakon 5000 godina ratovanja.

Svašta ćeš pročitat
    A što je kibuc? Židovsko naseljeničko mjesto unutar zapadne obale i Gaze. Dakle, Židovi sami provociraju Palestince tako što im nabiju u njihovo područje naselje Židova i onda grupiraju ta naselja i tako šire svoj teritorij. Oni rješavaju "palestinsko pitanje" naseljavanjem Židova i raseljavanjem Palestinaca. To naravno ne znači da ih treba pobiti, ali su svakako prst u oko Palestincima i nije čudo da se napadi na njih događaju. Ni samim Židovima to nije čudo jer ljudi koji žive po tim kibucima dobijaju poticaj od države, a i naoružani su.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    A što je kibuc? Židovsko naseljeničko mjesto unutar zapadne obale i Gaze. Dakle, Židovi sami provociraju Palestince tako što im nabiju u njihovo područje naselje Židova i onda grupiraju ta naselja i tako šire svoj teritorij. Oni rješavaju "palestinsko pitanje" naseljavanjem Židova i raseljavanjem Palestinaca. To naravno ne znači da ih treba pobiti, ali su svakako prst u oko Palestincima i nije čudo da se napadi na njih događaju. Ni samim Židovima to nije čudo jer ljudi koji žive po tim kibucima dobijaju poticaj od države, a i naoružani su.
    Kibuci su bili na izraelskom teritoriju. A i da su na Palestinskom pa što. 70% palestinaca radi i živi u Izraelu. Jel to isto kolonizacija.

Naoružani su samo pištoljima i smiju imati 50 metaka. Dakle to je za najnužniju samoobranu.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Rekla sam da ne bi gađala civilne objekte i to je sve.

I neka sad Izrael sravna džamiju sa vjernicima u njoj i izjednačit će se sa Hamasom.

Kad se dogodio 11.9. ja sam bila za to da SAD sravna sa zemljom sve arapske zemlje.
    Srećom, pa sam evoluirala od tada.
    I opet ni riječi o Hamasovom masakru i sotonističkom ponašanju ubijanja djece, cijelih obitelji, partijanera i silovanju.

Zbog Eline i bokala vina

Kibuci su bili na izraelskom teritoriju. A i da su na Palestinskom pa što. 70% palestinaca radi i živi u Izraelu. Jel to isto kolonizacija.

Naoružani su samo pištoljima i smiju imati 50 metaka. Dakle to je za najnužniju samoobranu.
    Kako misliš pa što? Na tim kibucima su Židovi dobili državu. Kibuc po kibuc država.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Evo ja se nadam da će se Židovi i Palestinci dogovoriti i da će na tom području konačno zavladati mir, nakon 5000 godina ratovanja.
    Od samih početaka arapsko - izraelskog sukoba u prošlom stoljeću Arapi žele uništit Izrael i njegove stanovnike. Srećom, ne polazi im za rukom.
    Nema smisla govorit Palestinci i pritom aludirat na Arape.
    Palestina je geografski pojam i ovi koji nas po medijima bombardiraju sa nevinim "Palestincima" su isti oni koji pokušavaju kriminalizirat DR i HV, a jugokomunističku borbu protiv hrvatske nezavisnosti prikazat kao pravednu borbu naroda protiv fašista.

To je povijesno židovski prostor. I Izraelci to koloniziraju.

Pa kamo sreće da mi radimo nešto nalik kibucima u našim povijesnim krajevima tipa Glamoč, Grahovo ili Drvar, kamo sreće Banjaluka, Dubica, Prijedor, Gradiška, Bihać itd itd koje su nam oteli Turci i njihove akindžije tzv Srbi.

Sad su najviše zbunjeni četnici i njihove podguzne muve, hercegbosanski i ini četnici po Hrvatskoj. Kako sad biti protiv NATO-a a biti na strani Hamasa. Jer Izrael je prava "NATo pješadija". Kakvi Ukrajinci. Ni blizu. Hoće li sad bit parola o "borbi protiv Palestinaca do zadnjeg Izraelca". I da idu zajedno tekbirat na prosvjed u Sarajevo, istočni Mostar itakodalje.

Jer realno potpuno isti način ratovanja ima Hamas i srpska vojska. Sjećaju se stariji ratova iz bivše Jugoslavije. Klanje, ubijanje civila, silovanje, masakriranje, taj nenormalni poriv za kaspaljenjem čak i mrtvih tijela sve je to svojstveno i četnicima, tj srpskoj vojsci i raznim Hamasovcima, ISIL-ima Isis ima El Mujahidima i sl.

Zato četnici i njihove podguzne muve svih fela a pogotovo oni hercegbosanski očekujem da date punu podršku Hamasu u borbi protiv "zlog NATO-a" i da se nacrtate na prosvjedu u Sarajevu, Zenici ili Istočnom.Mostaru.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-10-2023 at 20:08

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Ziva istina,bas to sam danas cuo u jednom razgovoru

Palestina kao zasebna Drzava nikada nije postojala.Uvek je bilo raznog stanovnistva...od 15og veka su tu upravljali Osmanlije,pa posle WWI su ih uzeli Britanci,medjutim i oni kad su videli sta je sve tu problem,na kraju su se povukli,ali su naravno pre toga dodatno zakuvali onom Balforovom deklaracijom iz 1917-te godine ...Sada je taj sukob stvarno otisao predaleko...Uostalom sve te okolne zemlje su i same krive za gubitak odredjenih delova teritorija.1973-ce su svi napali Izrael,i bili porazeni...a sad kukaju za tim teritorijama,puj pike ne vazi.
    Sve to naravno ne opravdava Izraelce koji jesu namerno od Gaze napravili zatvor,i prakticno onemogucili bilo kakav normalan zivot...Sa dr strane,Hamas je proterao i umerenije Fatah(koji vlada na Zapadnoj obali) i ubijao njihove vodje.Dakle,njima smetaju i njihovi sunarodnici ako su za nekakav dogovor sa Izraelom...Posle svoh ovih otmica i pokolja,mislim da je prica o Gazi zavrsena.Ovoliko propusta da se desi Mosadu i Izraelu me navodi na pomisao da se samo cekao pogodan incident,cak i po cenu tih zrtava,pa da se zauvek zavrsi sa Gazom...Podsetimo se da su u Izraelu vec god dana najmasovniji protesti ikada protiv Vlade i Netanjahua,koji je formirao vlast uz pomoc ekstremno desnih stranaka.Gde god su na vlasti ekstremno desne stranke,narod na neki nacin mora da pati,i uvek im je sukob sa spoljnim neprijateljem glavna preokupacija.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove