samo je ljubav, tajna dvaju svijetova.... da toliko brinu o ukrajini koliko o izraelu, dali bi joj 10 nuklarki i brzo okončali rusko ludilo u roku od 24h, da nešto slično Rusi naprave Židovima SAD i Biden bi vodili rat ko da su napali SAD osobno.
ne znam kome te budaletine mogu prodavat te štoseve, i koliko moraš biti sluđen da pokraj zdravih očiju i razuma ne vidiš o čemu je riječ ?
dakle toliko je očito da ameri imaju levo i desno tucet političara, koji bi jače vodili rat za Izrael nego za SAD. i sada neka mi netko kaže da je to normalno, iz prizme Židova naravno da je, ali iz prizme nekog ko je dužan skrbit o amerikancima i njihovim interesim,a to je van svake pameti.
to je ko da me netko uvjeri da mi trebamo skrbit o srbima, ko što nas uvjerava čitava svita tifusara po HR od 45e, jer eto ustaše i nacisti ne daju srblju da živi.
dajte više do kada ćemo nasjedat na štoseve tih majmuna, i njihovih plaćenika širom svijeta ?
frende cijeli svijet ima obljetnice o njima i njihovim tragedijama, ljevičara židova ovih onih, kad ćemo mi doći na red jel se zna datum ? dapače meni to ne treba ta patetika, ali jasno je da njima treba jer preko iste financiraju svoje ratove i odobaravaju svoje reakcije protiv svoih neprijatelja, ali onda kada su već takvi govnjari neka to fino tako prezentiraju, hitler je barem imao muda reći javno i glasno što smjera i protiv koga, a oni uvijaju i manipuliraju do daske da bi promjenili svijet kako njima odgovara.
i čim ti kažeš nešto protiv toga, nacist rasist katoliban, e pa neće to ići baš tako. red se neki mora uspostavit, na suprot onih koji stalno rade nered, trneutno u svijetu to su onih pet stalnih članica VS i još par padobranaca sa strane. kada vidim da jedan Izrael može imat 200 nuklarki, e onda prvi podržavam da ih ima i Kim Jong Un.
kada je već europa otišla u kvasinu, nek nam se kim jong un drži čvrsto i smjelo. hahaha