+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/17

Tema: Femicid, pretvaranje žena u viša bića, lov na muškarce i obrađivanje maloumnih

Femicid, pretvaranje žena u viša bića, lov na muškarce i obrađivanje maloumnih

To je najnovija i jedna od najegresivnijih agendi debiliziranja puka i globalizacije. "kastriranje" muškaraca prvo mentalno a kasnije tko zna i doslovno kao nekad na turskim i egipatskim dvorovima.

Muškarac se pretvara u legitimnu lovinu za koju nema lovostaja i automatski je kriv pa makar bio evidentna žrtva.

Uvijek se spominje koliko je ubijeno žena od strane partnera ali nikad se ne govori koliko je ubijeno muškaraca od strane partnerica.

Žene ubijaju posebno brutalno, najčešće hladnih oružjem, masakriranjem.

Osim fizičkog postoji tu i verbalno nasilje, izluđivanje i svi oni trikovi kojima se služe psihopatološke osobe.

Naravno da postoji i muško nasilje nad ženama i da ga treba kažnjavati i sprječavati. ali ono koje je stvarno ne zanima ove tipa Kreveljača ili Tolle. To je njihov ideološki alat.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-09-2023 at 22:29
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Što se tiče femicida, to su nebuloze američkih feministkinja koje guraju svoju bolesnu ideologiju u društvu. Pristajanje uz njih znači pristajanje uz ludilo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-09-2023 at 22:29

To ludilo je otvorilo vrata našeg stana i stavilo nogu između štoka i vrata. I to onu sa željeznim vrhom na špici cipele koju nose prodavači falšeg brendiranog escajga.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-09-2023 at 23:29

Zbog Eline i bokala vina

Koliko je to postalo nakaradno vidi se po primjeru "fatalne ujne" koja prvo bila osuđena na 22 godine pa pazi sad, oslobođena, a sad je osuđena na 3 i po godine kao da je utajila neki ne baš veliki porez. Njezin pomagač je dobio 8 godina.

Da se radilo o muškarcu to bi sve vrištalo, urlalo, deralo se sa naslovnica.

Ovako za par mjeseci ili godinu kad je netko iz vlasti pomiluje može lektorirati tekstove Vedrane Rudan tipa "Žene ubijajte svoje muževe". Da je neki muškarac napisao tekst "Muškarci ubijajte svoje žene" Zatvorili bi ga i bacili ključ. Tu ludaču koja je u međuvremenu preselila u u prikladnije mjesto njezinom mentalnom sklopu - Srbiju- uredno prenose mediji koji zagovaraju femicid kao posebno krivično djelo..

Bojim se da možda dolazi vrijeme da će muškarci služiti za odstrel u turističke svrhe kao medvjedi Talijanima po Gorskom Kotaru ali bez lovostaja i da će najkrupniji izdanci možda visjeti kao trofeji po damskim odajama raznih perverznjakuša.

Pa dragi muškarci ako ćete svoju sudbinu prepustiiti u ruke raznim propalim mediokritetima, propalim glumica, ludačama s olovkama u rukama, pijandurama, narkomankama, prostitutkama, čovjeku koji ne komentira tuđe izjave i njegovim paževima kojima ne bi dali da dvi nacrtane ovce čuvaju, bolje niste ni zaslužili.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-09-2023 at 22:09

Zbog Eline i bokala vina

Femicid ili kako život žene vrijedi više od života muškarca.

Uglavnom, kao žena sramim se i povraćam od muke na lezbače, femindže i ostale frustrirane, histerične ženske spodobe koje ništa drugo ne znaju doli glumiti vječne žrtve a zapravo nema većih napasnika od njih samih. Gore su od najgorih muških šovinista prije 100 godina.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Uvijek sam volio atletiku. To je stvarno lijep sport, tj sportovi. Poslije nogometa najdraže za gledat. Trkačke discipline, bacačke discipline, skakačke discipline. Zamisli ženski skok u dalj. Kakva gracioznost, prkošenje sili gravitacije, pa onaj trenutak kad se skakačica diže iz pijeska..hmmda, pa skok uvis, opet gracioznost i opet prkošenje gravitaciji, bacačke discipline, pogotovo koplja, . Sjećam se kako mi je bila najdraža zlatna iz Rija ona od Sare Kolak u bacanju koplja. Onaj njezin trener Slovenac je emotivno sve doživljvao, plakao je čovjek ali ne cmizdravo nego od strasti. I ona ga bedakinja smjeni. I sad je nema nigdje. Šteta.

Nisam volio baš kratke trkačke discipline. 100 metara je premalo da pratiš a pogotovo s preponama, Ka bi uveo da ako srušiš preponu da si diskvalificiran. jer inače čemu prepone. 200 metara je već gledlivije a pogotovo 400. I štafete se kul. Ma sve je skoro kul. Skoro. Nisam volio duge trkačke discipline. Do 800 metara i nekako ali sve poslije toga, dosada. počevši od 1500 metara pa 3000 metara s preprekama gdje ima i onaj u bazen u u koji se neki i skrljaju pa mokri trče i šljapću, pa 5000 metara a tek 10 000 metara. O maratonu neću ni govorit. Dosada koja nikad završit. Klimsaju i klimsaju ko da će se srušit svaki čas pa onda ima tu i neki "zec" koji viče dio utrke i onda samo skrene na tgravnjak.Di je. Maloprije je trčao i vukao grupu sad ga nema. Vele on je zec.

Isto tako nikad nisam kužio žene koje guraju određene količine plastike u usne u grudi a vele da se to sad naliva i u guzicu da prostite. Mislim ne znam kojemu je to muškarcu privlačno, za sebe mogu reć da mi je to odvratno i totalno neprivlačno. Da takvu ne bi ni štapom tako. I što je najgore i i najnerazumljivije, mnoge su se prirodno lijepe cure unakazile tim zahvatima. Sjetim se samo jedne, Nine Morić. Kako je to lijepa cura bila prije silnih operacija. Dakle kako možeš podnositi strano tijelo npr u usni. Usne su posebno osjetljive. I sad se ja čudim odkud u Zap. Hercegovini ( a i šire) takve cure. Napumpanih čuba, izoperiranih. Pa se sjetim silnih koncerata srbijanskih kurvetina po Hercegovini i Hrvatskoj. To je koncert do koncerta. Samo siplju. I bilo je samo pitanje vremena kad će domaće cure početi imitirati te drolje koje otvoreno pričaju kolika im je tarifa za noć, sat ili kako već.

Kakve to ima veze s atletikom logično će se netko pitat. Što ovaj priča. Pa evo objasnit ću. One dfiscipline koje su mi prije bile dosadne, dugoprugaške sad vidim da su muškarcima najpotrebnije. Džaba tebi ako si dobar sprinter. Sprinteri su za njih laki zalogaji. To te stigne začas ako su te zapikirale. Ako si neki lovaš ne baš uman i sklon takvim ženama. Mada takve pikiraju samo na lovaše možda te žele ponekad iskoristit i jednokratno ako si zgodani kokuz. Privlačna sirotinja. Zato samo dugoprugaši imaju šansu. Posebno maratonci. Muškarci trčite, nikad ne znate kad će vam kondicija zatrebat

Bježi jadan ako ti se takva obrati ili ti namiguje. Bježi jadan koliko te noge nose. Bježi i ne okreći se. Jer ako je dotična sposobna uraditi svom tijelu moš samo zamislit što bi uradila tebi. Bježi. Bježi.

Treba napravit i neki program i tražit financiranje od ministarstva sportas i ministarstva zdravlja. A koji bi se mogao štajaznam zvat

DUGOPRUGAŠTVOM PROTIV PLASTIČNJAČA
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-09-2023 at 12:17

Zbog Eline i bokala vina

Jel vi muškarci imate osjećaj da vam za vratom dahće Rada Borić sa užagrenim očima, Čegeevarkom na nestašnoj, prpošnoj kosi i majicom Andreja Plenkovića na sebi. Ja taj osjećaj nekako imam. Osjećam njezin ledeni dah za svojim vratom. Naravno slikovito rečeno.

Evo sad je dala poduži intervju gdje je otkrila da je neki konobar zlostavljao konobaricu. U tekstu kojeg sam letimično preletio to i nije bila tema. Rada je drvila o femicidu, koliko je ubijeno žena od strane muškaraca dok ubijene muškarce od strane muškaraca po običaju svih medija nije ni spomenula. Jer to nikoga nije briga. Pa je uzela dugi vremenski period ne sjećam se točno koliki valjda 15-20 godina a sve da bi izgledalo strašnije, iako to u suštini i je strašno, da je jedno ubojstvo previše je, po onoj Božjoj "ne ubij" i navela da je za to vrijeme ubijeno 400 žena od svojih partnera. Vjerojatno je za taj dugi vremenski period približno toliko ubijeno i muškaraca od svojih žena. Ali to nitko neće spomenut. Nad tim vlada zakon omerte, zakon šutnje, jer muškarci su u Hrvatskoj niža bića. Možeš ih ubijati, možeš ih masakrirati, to nije vijest, možeš im raditi što hoćeš, to nije za spominjanje.

Rada se veseli novom zakonu o femicidu jednom protustavnom, protuzakonskom zakonu kojeg sprema HDZ sa i koji je skandalozno neustavan. Koji vrišti do neba. Da ljude dijeli po spolu. Rada se ne libi reć u tom intervju-u da će se kod možebitne situacije kad žena ubije muškarca gledati je li trpjela nasilje i prema tome joj se odrediti blaža kazna. A je li trpjela nasilje odredit će sve "Rade" u Hrvatskoj. I muške "Rade" i ženske "Rade". Rada to govori neuvijeno i bez straha. A zašto bi se plašila. Pa njoj je Plenković na povodcu. Brnjicu mu skinu samo kad treba ona i slične njoj, polulude frikuše krojiti nenormalne zakone u Hrvatskoj i davati izjave a on samo miče usnama.

I kad sam ja po osnutku i usponu strane "Možemo" rekao da su to budući HDZ.ovski koalcijski partneri, jedan HDZ-ovac mi se smijao. Kao, što pričam, to je nemoguće. Eto što pričam. Oni su po svojoj ideologiji, manualni izvođači politike Možemo. Kao što na svakom gradilištu postoje inžinjeri, arhitekti, majstori i pomoćni radnici, argeti tako i u politici postoje arhitekti i puki izvršitelji.

HDZ ovci su ovdje dakle samo puki izviđači politike Možemo. Rada Borić, Sandra Benčić Urše Raukar i i prikačenih im nevladinih udruga prepune isfrustriranih nerealiziranih žena, muškaraca željnih novaca i moći, mrziteljica i mrzitelja svega i svačega posebno nečeg narodnog i nacionalnog, to su su pravi arhitekti i inžinjeri ovog protuzakona, ove nečuvene sramote a HDZ- ovci su puki izvršitelji i argeti. I MOST ovci usput da spomenem. kao argeti argeta.

Možda će netko reći, pa apeliraj na HDZ.ovce da ne donose taj zakon. Na koga apelirati. Na ljude bez integriteta, bez obraza, bez svijesti o sebi, ljude bez vlastitog mišljenja, koji gledaju hoće li ih Rada i sve Rade preko Plenkovića staviti na listu na izbore ili im progledati kakav kriminal ili im udjeliti kakav poslić. Ljude koji će sami izglasati za sebe da su niža bića. Na koga apelirati.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-09-2023 at 13:27

Zbog Eline i bokala vina

Dobra je stvar što naši svaki taj suludi zakon ne provode, bar ne onako kako bi ti strani plaćenici koji se zovu NVO udruge željeli. No, bez obzira na to, kad doneseš svu silu tih ludosti u svoje društvo i pretočiš ih u zakone onda društvo mora nazadovati. Zbog ovih i sličnih ludosti mi imamo demografski slom. LGBTQ, feminizam, abortus, imigracija, sputavanje i lomljenje hrvatskog duha kod našeg naroda...Svaki taj potez šteti našem narodu i našoj državi. Forsiranje ludosti ne može dovesti do procvata zdravog razuma nego do toga da će naš narod poluditi.

Kako se ne provodi taj zakon. Taj zakon se odavno provodi t euopće ne znam što će im novi.

neki dan je na 35 godina zatvora osuđen muškarac koji je za 20 uboda nožem ubio svoju bivšu partnericu i Lidlu u Splitu.

I neka je. Takva posebno okrutna ubojstva treba teško kažnjavati. Dobio je skoro maksimalno kaznu koja se može dobiti u Hrvatskoj a to je 40 godina zatvora.

No vidimo sad koliko je dobila ženska osoba koja ubila isto tako muškarca nožem. Poznati slučaj Ane Magaš, na čiju su strani stali svi mediji u Hrvatskoj a mislim da je tada ona poluluda vedrana Rudan napisala tekst u novinama gdje je tad već radila "žene ubijajte svoje muškarce". Taj otvoreni poziv na ubijanje nije čajk ni novinski kažnjen akamolu pravno snakcioniran. Možemo samo zamisliti što bi se dogodilo da je neki muškarac napisao "Muškarci ubijajte svoje žene". Ja osobno mislim da bi i dan danas bio u zatvoru.

Žena je dakle osuđena na 8 godina zatvora a odležala je pazite sad, 3 godine i 8 mjeseci. To je otprilike kazna kad trijezan nehotice ubiješ nekoga u prometu.

https://ezadar.net.hr/dogadaji/25805...ispricavam-se/

U priloženom linku na tekst zadarskih novina gdje je kako vidimo i slika nasmijane Magaš nakon puštanja iz zatvora, gdje se posebno zahvaljuje medijima, koji primjećuju da je Ana iako malo deblja ?????, nasmiješena i vedra. Ispričava se obitelji Magaš kao da je nehotice zgazila cvijet u bašti. Veli da ima ponudu za dva posla, jednu iz Zagreba, drugu iz Zadra. Nije htjela reći o kojim se poslovima i firmama radi i jesu li u pitanju možda neke klaonice.

Znači mediji vedro izvještavaju o jendoj očito poremećenoj, sociopatskoj, duboko mračnoj osobi koja je vedra i koja se smijulčji nakon što je nožem ubila muža i pretvaraju pa može se reći u žrtvu, neku vrstu heroine i ležerno pišu o njezinom izlasku iz zatvora nakon kratkotrajne zatvorske kazne. Dno je dodirnuto već tada prije 15-ak godina. A ako oni misle da se može još dublje.

Tako da ne znam što će im uopće im taj novi zakon i zbog čega nisu dosad bile zadovoljne sve te Jelene veljače, Neve Tolle, Andreji Plenkovići i na moju žalost posebno bračni par Raspudić. Pa i dosad se ubojstvoa partnerice od strane partnera kažnjavalo po ovom slučaju, da vidimo ako ovome ne bude smanjivana kazna cca 9,2 veća kazna, znači skoro 10 puta veću kaznu dobije mušakarac za isto krivično djelo izvršeno na isti načem, posebno okrutno.

Ja ne znam jel preostaje išta drugo nego da se na tragu prijedloga Vedrane Rudana dobijaju neke nagrade ako žene ubijaju svoje partnere a mušarci da se javno javno vješaju na trgovima. ne znam, što bi mogli još drugo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-10-2023 at 17:11

Zbog Eline i bokala vina

Čini se da neće proći; suci Vrhovnog suda kritizirali prijedlog zakona; https://narod.hr/hrvatska/plenkovicu...kopali-femicid
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Iz aviona je bilo vidljivo da je takav zakon protuustavan. mada ne znam čemu im zakon osim dokazivanja nadmoći kad se već puno teže kažnjavaju ubojstva partnerica od strane partnera nego ubojstvo partnera od strane partnerica. Ili općenito lakše se kažnjavo ubojstvo koje počini žena od onog kojeg počini mučakarac, ne nužno u partnerskim odnosima. I to odavno. Postavio sam za primjer "slučaj Magaš". A to nije jedini primjer. To je postala sudska praksa. Mogli su se suci Vrhovnog suda osvrnuti i na to.

Sad bi samo sudsku praksu unijeli u zakon.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Iz aviona je bilo vidljivo da je takav zakon protuustavan. mada ne znam čemu im zakon osim dokazivanja nadmoći kad se već puno teže kažnjavaju ubojstva partnerica od strane partnera nego ubojstvo partnera od strane partnerica. Ili općenito lakše se kažnjavo ubojstvo koje počini žena od onog kojeg počini mučakarac, ne nužno u partnerskim odnosima. I to odavno. Postavio sam za primjer "slučaj Magaš". A to nije jedini primjer. To je postala sudska praksa. Mogli su se suci Vrhovnog suda osvrnuti i na to.

Sad bi samo sudsku praksu unijeli u zakon.
    Onda valjda postaje i službeno da život jedne žene vrijedi više od života muškarca.

Inače oglasio se i predsjednik Vrhovnog suda Dobronić. On je kritizirao oduku suda i pozvao se na Istanbulsku konveciju; https://www.7dnevno.hr/vijesti/sto-k...enju-femicida/

Eh da, otpočetka se znalo da će nam ta famozna Istanbulska konvencija doći glave i zakona.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 22-10-2023 at 23:53

To je onaj udbaš što sliči na ženu.

Zbog Eline i bokala vina

Danas smo imali prilike svjedočiti totalnoj kapitulaciji tzv desnice pred HDZ-om i jugočetničkom oporbom oko nakaradnog i protustavnog zakona tzv. femicida gdje se muškarci i formalno proglašavaju nižim bićima i falilo je samo da u nakaradni zakon uđe naslov polulude Vedrane Rudan napisan nakon što je Ana Magaš bestijalno i surovo ubila svoga muža "Žene ubijajte svoje muževe". Stvara se narativ da se žene u Hrvatskoj žene ubijaju masovno iako sami matematički broj ih demantira i govori da je podjednak broj ubijenih žena i muškaraca a posebno je nakaradno bilo kad je jedna jugočetnička aspida izvalila da je je jedne godine od 30 ubojstava njih 14 bilo čak nad ženama, znači 16 muškaraca, što govori da jugočetnička aspida ili ne zna računat ili je toliko blentava da ne zna kako je 16 više od 14. I to sve podržava jadna i kukavna tzv. desnica. Žene ne trpe ništa više verbalnog, (pogotovo njega) a bome pitanje je i za fizičko nasilje od muškaraca iako jesu nominalno fizički slabiji spol. Odavno su patolozi i psihijatri zaključili da žene ubijaju brutalnije i obično hladnim oružjom poput Ane Magaš koja je zarila svome mužu nož dužine 20 cm u leđa. Kao što postoje poluludi muškarci, nasilni i kreteni, isto tako postoje nasilne polulude kretenuše a ima ih cijela jedna grupa u saboru.

Iako je zakon sulud protuustavan, protuljudski, svi su podržali. Jugočetničkoj oporbi ona je politički alat jer njih baš briga za žene ako nisu njihovog svjetonazora. Kad je njihov član Boris Lalovac na snimci urlao na ženu i ona pokazivala snimke modrica koje je snimila, svi su čoporativno stali na stranu svoga člana a maltretiranu i možda prebijanu ženu proglašavali manipulatoricom. Navedeni gospodin iz zaštićene stranke ne samo da nije odgovarao pred zakonom nego nije ni sankcionarin u stranci i sad je čak navodno kandidat za premijera. Kad je onaj debil doslovno nokautirao pokojnu katoličku aktivisticu Ružicu Ćavar i dobio opomenu od suda, sve jugočetničke organizacije tipa SDP i sl. stranke su okrivile staricu, izrugivale ju i branile bolesnika. Da ne spominjam što godinama rade jednoj Željki Markić.

Dakle baš njih briga za žene. Oni su mi jasni ali mi nisu jasni ovi idioti s tvz desnice da to podržavaju. I to svi redom. Uz male sitne ogradice i pitanjca. Milanović Litre, Dretar, sve Drele do Krele sve korisni jugočetnički idioti. O kakvom se zakonu to radi. O diskrimantorskom protunaravnom i protuljudskom, ideološkom. Istanbulskom konvencijom podšprajcanom. Koja je to žena ubijena samo zato što je žena? To u našoj kulturi ne postoji. To postoji u kulturama koje jugočetničke aspide poput Kekinice, Benčićke, Raukarice, Oreškovićke žele uvesti u Hrvatsku.

Uz to je Jugo HDZ ubacio neki nebitan zakon o tzv "curenju informacija"pa se sad sa svojim istomišljenicima jugočetnicima kao vrijeđaju i svađaju štro je obična predstava, iako je taj zakon 100% varka da oni o tome pričaju, jer su ti jugočetnički novinari iz mainstreima , koji su inače dno dna, ljudski ološ najgore vrste i moralni talog, udbaški denucijanti kojima UDBA daje informacije i da vidim toga baju koji će hapsit udbaškog tekliča. U udbaškoj državi. Iluzija. Glupost. Neizvedivo. To je uvedeno samo da se ne priča o ovom monstruoznom zakonu. Je li tzv hrvatska desnica nasjela na to pa su toliko glupi ili su toliko jadni i kukakvni da se ne smiju suporostavit, na kraju nije ni bitno. Ako oni žele biti jugočetnički korisni idioti i podržavati nakaradne zakone gdje se jedan spol, muški, dehumanizira, neka rade to ali ja ne želim biti koristan idiot korisnih idiota, pa su mi barem rješili dilemu koja je glasila, ima li smisla glasati za ove jadnike i kukavice iz tzv. desnice.

Nema.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-01-2024 at 21:52

Zbog Eline i bokala vina

Bome lijepo i mudro je to HDZ zapakirao; i jedni i drugi nasjeli.

Ne znam detalje ovog prvog, ali prijedlog zakona o femicidu je protuustavan.

I kako je na kraju bilo; jesu li zakoni prošli?

Tek su predstavljeni a ne vidim da se itko protivi čak ni kukavna desnica.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Tek su predstavljeni a ne vidim da se itko protivi čak ni kukavna desnica.
    Poštovani i dragi Inkvizitor najprije da vam zaželim sve najbolje u ovoj Novoj "024. godine i zati da vas pitam da li je još uvijek ta naša bivša desnica "kukavna" ili nije.
    Ako jest, tj. za današnje hrvatske potrebe još uvijek "kukavna", moje pitanje je: Da li ju trebamo zamijeniti neđim boljim, pametnijim i ostvarljivim. Ja sam spreman za pronijenu, a vi svi ostali??????

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove