+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 9 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/166

Tema: Veseli se srpski rode , Kosovo ti celo ode

Veseli se srpski rode , Kosovo ti celo ode

Znam da ima tema Srbija na EX Yu ali pošto u Srbiji vrije nakon dva masakra pa se organiziraju prosvjedi ne baš opozicije ali protivnika sadašnje vlasti uz par postotaka ubačenih elemenata i protuprosvjedi vladajuće stranke.

Osobno mislim da je na ovim prosvjedima protiv vlasti i Kurta i Murta, jedna nedefinirana masa sa šarolikim ideologijama i motivima.

S druge strane je jedna bizarna mašinerija, gdje uz sljedbenike koji se još nadaju liniji KOVK, sljedbenike ovisnike postoje i ucjenjeni ljudi, pogotovo oni koji rade u javnim poduzećima ili rade s državom a vele da se vrši pritisak i na privatna poduzeća da pošalju izvjestan broj ljudi na miting koji je zakazan za petak 26.05.

Na koji je pozvao vožd iz duboke tame..ne, ovo nije fotomontaža u clipu ..samo su dodani šišmiši..on je stvarno pozvao iz tame na miting

A kako to izgleda vidjelo se na generalnoj probi u Pančevu, ljudima ne daju da napuste određeni prostor, čak niti kao redarima, nego samo u majicama s potpisom vožda a narod ko hipnotiziran, prestrašen, osim par pojedinaca koji se bune..bizaran snimak.

I to se sve događa kad se agresijom Rusije na Ukrajinu otvorila mogućnost da Srbi ostvare Veliku Srbiju jer su Rusi vrlo blizu toga da zauzmu Rostov na Donu.

Pratimo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-05-2023 at 09:00
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Nadamo se da će najveći skup u istoriji Srbije pokazati da Srbi podupiru i da su većinski na strani mira, blagostanja, razvoja, da su na strani vožda Vučića koji im je to sve omogućio te da neće pasti na fore zapadnih zavojevača koji žele unijeti razdor u srpsko društvo i maknuti Vučića.

Vožd je napravio grešku sa ovim mitingom gdje ljude ucjenjuje za dolazak. Da i dovede milijun ljudi to mu ništa ne vrijedi jer svi znaju kako se oni skupljaju. 80% čistim zastrašivanjem, ucjenama i prijetnjama. Svi to znaju, zna i on da svi znaju.

I oni će ipak morati otići nazad kućama koliko god ih bilo a ovi mogu svaki tjedan pa i dan nastaviti s prosvjedima. Možda da nije radio miting možda bi to prije splasnulo.

A poslao je Vulina u Moskvu. Ja ne vidim drugi razlog nego da vidi kako će stajati stvar s azilom ako mu zatreba.

Zbog Eline i bokala vina

Naletio sam da je ispalio kako nece dozvoliti Majdan u Srbiji.

Pripreme teku po planu.

Carstvo mu se urušava nema nikakve sumnje.

https://slobodnadalmacija.hr/scena/t...vucica-1293202

Daje ustupke, ne jer misli da je to u redu, nego se želi izmigoljit ali sumnjam da će mu ta taktika upalit.

Simtpomtično je i da mu je prva servilna novinarka koja inače čita pitanja koja on napiše, na početku intervjua okrenula leđa..auuu.

Zbog Eline i bokala vina

Izgleda da je Vučićev miting doživio epski fijasko. Malo je i kiša pripomogla. Ali i bez kiše, to je bio besmislen potez.

A vjerojatnost da je s Albancima dogovorio sve ono što se jučer događalo na sjeveru Kosova je 99,9%.

I što na kraju, je li srpska vojska ušla na Kosovo.

On nema više nikakav autoritet. Ni novinari ga se više ne plaše. Žaklina Tatalović samo što ga ne istuče na presici a Željko Veljković se sprda s njim.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-05-2023 at 20:02

Zbog Eline i bokala vina

Po tko zna koji put Srbima Vučić prodaje istu ciglu. Kosovo. Borbena gotovost vojske na najvećoj razini. Uvik ista cigla.

Šta im radi e.

Kad je psiho na televiziji pokazivao slike ili snimke izmrcvarenih ljudi tada su trebali protesti i da se lika hospitalizira jer se radi o očitom psihopati.

I ništa se u Srbiji neće promjenit dok god se oni ne odreknu mitomanskog ludila, trovanja mržnjom i agresijom a među onima koji bi rušili Vučića ima i totalnih srpskih mitomanskih budaletina..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-05-2023 at 22:38

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    a među onima koji bi rušili Vučića ima i totalnih srpskih mitomanskih budaletina..
    Je li im se pridružio ili bar podrzao prosvjede, one prve ne ove Vučićeve, onaj Čanak?

Čanak. Ne. On je napustio politiku. Hoda po Vučićevim televizijama i prijeti Šešelju da će da ga bije ali svaki put kad ga sretne

Zbog Eline i bokala vina

Prosvjedi nisu ništa novo u Srbiji. Imali su velike prosvjede u 2019., nasilno ušli na nacionalnu televiziju.
    Oni stalno imaju "događanje" naroda.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 28-05-2023 at 21:53
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

To nema nikakve veze s ovim prosvjedima.

Ovo je skroz drugi level.

Zbog Eline i bokala vina

Zagreb i Priština žele srušiti Vučka jer ne žele uspješnu Srbiju na čelu s Vučićem nego neuspješnu na čelu s Tadićem.

Šta mislite, zašto su Zagreb i Priština zainteresovani za svrgavanje vlasti na protestima? Priština i Zagreb žele uspešniju Srbiju? Verujete u to? Koji su njihovi interesi - Srbija koja ne štiti Srbe na KiM i da bude jednako slaba kao u vreme Tadić, rekao je predsednik Srbije.
    https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2341327

Mnooogo su jaki.

Ko pile kad kaki.

Zbog Eline i bokala vina

Sad će vožd da ih tuca s Kosovom do iznemoglosti.

Zbog Eline i bokala vina

Evo i Đoksera vožd lagano ..je li..

https://sportske.jutarnji.hr/sn/teni...ameru-15340831

Zbog Eline i bokala vina

Ovo što se sad odgađa na Kosovu je 99,9% dogovor Vučića i Kurtija. Ovaj mu je dao i autobuse za miting da odvuče Srbe s Kosova i da se onda napravi kriza kako bi Vučić galamio u Srbiji " eto vidite oni prosvjeduju i ruše državu dok se naš narod na Kosovu bori za opstanak".

Njega su ovi prosvjedi uzdrmali, imao je presice po par puta dnevno. Njegov miting mu je propao ko stari kauč. Ostala mu je jedina nada neki konflikt koji će prekriti i zaustaviti prosvjede. Njemu je sad jedino bitno rasturiti prosvjede i sve što se radi služi tom cilju.

Zato Amerikanci pizde na Kurtija, jer pomaže Vučiću. Tih par minornih, malobrojnih općina na sjeveru će se rješiti, ima kad.

Al mislim da prosvjednici u Srbiji neće odustat. Ovo je stoti put podgrijavanje iste juhe. To nije jestivo odavno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 31-05-2023 at 10:09

Zbog Eline i bokala vina

Nešto su se umujsili danas Belivukovi i Wagnerovci na sjeveru Kosova. Oće to oće kad im se priprijeti da neće moći više šakama na pleksiglas..

Zbog Eline i bokala vina

I tako otpor Srba trajao je jedan dan. kao i obično kad se sudare s vojskom. Došao jedan niži zapovjednik KFOR-a i objasnio Srbima, onom Rakiću i drugima neke stvari. Od tada su mirni ko bubice.

A nekako sumnjam da će im zaboravit onih 30 ranjenih KFOR-ovaca.

Bio je jedan snimak, ne mogu ga sad naći, možda je i maknut, gdje neka starina govori Kosovskoj policiji u Zvečanu kako ne može 3% upravljat ostatkom i sve onako pomirljivo, hvali ih i daje savjete da oni nisu nasilnici nego čuvari reda i da se tako ponašaju pa me to baci u prošlost kad su Srbi sa 5-6% vladali Kosovom, pa veli starina, vi ste nekad bojkotirali, mi sad bojkotiramo, je- je samo su tad pucale kosti Albanaca pod srpskim pendrecima a ti tu stojiš mirno i držiš predavanja kosovskoj policiji.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove