+ Odgovori na temu
Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6 7 8 9 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 141/167

Tema: Veseli se srpski rode , Kosovo ti celo ode

Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Vidi ovog srpskog patetičnog redikula.

Umjesto da skloni sva obilježja Srbije on se zaogrno srpskom zastavom da ne bi bilo nikakve dvojbe na koga se odnosi rezolcija o genocidu. Kakva budaletina. Pa ima li on ikakve savjetnike koji će mu objasnit što radi.

Jasno da je ovo zbog lokalnih izbora u drugu nedjelju što znači da mu situacija nije bajna ali ovo zagrtanje zastavom..što je to priznanje, samokritika.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-05-2024 at 19:00

Zbog Eline i bokala vina

A dobro su i prošli.
    Većina ionako nije glasala za rezoluciju u kojoj se pak ni ne spominje tko je počinio genocid.

Ponašanje Vučića tako tipično za Srbe. Sirovi primitivizam i jeftina patetika.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 24-05-2024 at 11:48
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    A dobro su i prošli.
    Većina ionako nije glasala za rezoluciju u kojoj se pak ni ne spominje tko je počinio genocid.

Ponašanje Vučića tako tipično za Srbe. Sirovi primitivizam i jeftina patetika.
    A ne spominje se al se zna. Evo srpska diva Karleuša verbalno nasrnula na našu Seve nacionale. Seve pričala Crnogorcima o njima agresivnima i genocidnima. Što je pogodilo Karleušu pa je uzvratila kako su Sevinini u Jasenovcu ubili 1 000 000 Srba. I rekla joj kako s vojim istupom protiv njih optužuje i vlastitog sina koji je Srbin. A što je onda Severina po Karleuši. Eto vidiš kad ove dvije znaju znaju svi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-05-2024 at 18:40

Ja ne znam što je to sa Srbima. Tom njihovom mitomanijom i suludim uvećavanjem žrtava. Kužim ja da je to zbog pravdanja vlastitih zločina i agresije ali toliko lagati.

To njima dođe kao neko gorivo. Mislim da nema naroda tj. njihove tzv elite koja više laže. Na svijetu nema.

Eto i ta droljetina gura broj od milijun srpskih žrtava u NDH.

A šta ona zna o tome kad u ruci osim mikrofona i one muške stvari skoro da nije ništa držala.

Bio akademik, predsjednik, vladika SPC ili starleta jednako imaju potrebu za laganjem.

I isto jeftino lažu. Na isti način
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-09-2024 at 20:47

Zbog Eline i bokala vina

Dok je vascelo srpstvo sa strepnjom gledalo "titansku borbu vožda" i strepilo nad rezultatom, Ivica Dačić je zaokupljen nečim drugim. Šeretski baca pogled na botoksiranu kolegicu napumpanih čuba koja se nahajno ogrnula zastavom i djeluje da bi je razgrno i rasčerupo ko svinja masno džakče.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-05-2024 at 22:01

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Dok je vascelo srpstvo sa strepnjom gledalo "titansku borbu vožda" i strepilo nad rezultatom, Ivica Dačić je zaokupljen nečim drugim. Šeretski baca pogled na botoksiranu kolegicu napumpanih čuba koja se nahajno ogrnula zastavom i djeluje da bi je razgrno i rasčerupo ko svinja masno džakče.

Ogrne se glavni, ogrnu se svi. Glsavni im izgleda ko debil i oni svi izgledaju ko debili. I što je zanimljivo sve crnke u Srbiji izgledaju isto kao Arkanova romkinja Ceca.

hahahaha

Zbog Eline i bokala vina

Bio je jedan kratak clip di je onaj Nemanja Šarović jedan od glavnijih tada mlađih jastrebova iz Šešeljove stranke, agresivan u imaginarnom pravljenju Velike Srbije koji više nije član ni Šešeljove i Vučićeve stranke nego ima neku svoju, propalu pa se bavi malo novinarstvom.

Pa je došao na Gazimestan valjda na Vidovdan i tamo ga dočekalo kosovska policija i morao je zagrnuti majicu da ispod nje ne bi imao neka srpska obilježja. Pa da ne pravi selfi tamo i ne kurči se ko neku godinu. Sad su Kosovari još jače stisli gas.

Koji su to carevi Albanci. Stavili i ne vade. Ponižavaju VelikoSrbe do krajnosti. Za liječenje srpske mitomanije i kurčenja bez pokrića treba i službeno uvesti lijek koji bi se zvao "Albancinin" ili ako Srbi baš hoće "Šiptarmicin".
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-09-2024 at 20:48

Zbog Eline i bokala vina

Izgleda da je srpska vlast počela iznajmljivati albanske kilere za ubijanje policije i skretanje i općenito za dizanje tenzije i atmosfere vanrednih situacija u Srbiji zbog skretanja pozornosti sa frtutme s litijom gdje je epicentar događanja Loznica.

A slučajno je kod Loznice litij.

A sutra slučajno dolaze njemački kancelar i predsjednik europske komisije za minerale i rude potpisati sa vladom Srbije ugoivor o eksploatiranju minerala i ruda.

Ako bude uhapšen bit će mi vrlo čudno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-07-2024 at 13:09

Zbog Eline i bokala vina

Izgleda da je srpska vlast počela iznajmljivati albanske kilere za ubijanje policije i skretanje i općenito za dizanje tenzije i atmosfere vanrednih situacija u Srbiji zbog skretanja pozornosti sa frtutme s litijom gdje je epicentar događanja Loznica.

A slučajno je kod Loznice litij.

A sutra slučajno dolaze njemački kancelar i predsjednik europske komisije za minerale i rude potpisati sa vladom Srbije ugoivor o eksploatiranju minerala i ruda.

Ako bude uhapšen bit će mi vrlo čudno.
    Bog! poštovani uredniče Inkvizitor,

Pošto se ovdje govori o politici, prilažem link sadržaja politike star preko šezdeset godina,
    a radi se o srpskoj miliciji.
    LP.
    https://otporas.com/hrvatski-fokus-p...se-mile-boban/

Sve po PSu. Pucao na policiju. Ubijen.

Valjda će prikazati tijelo ubijenog.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/44...abrike-viskoza

Ne ne tako. Ne zamućenu sliku s leđa.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-07-2024 at 14:50

Zbog Eline i bokala vina

Srbi su opet imali valunge tamo negdje u Loznici gdje je iskoristio ček ni godišnjicu Oluje jer je 3. 8 -og Oluja nije ni počela, iskoristio kao kontramiting ovim koji su protiv iskopavanja litija koji se treba kopati oko Loznice, eto koliko je njima do srpskih žrtava. Pa je Vučić kao izjavio " Pobedili ste žene i decu na traktorima i to još uz pomoće velikih sila. Pa kakva je to pobeda".

Time sami Srbi priznaju da su neviđene pičketine i da su ostavili dece žene i starce nezaštićene i da je srpska nazovi vojska a ustvari banda koljača, pljačkaša, ubojica i silovatelja zbrisala prije civila. To je srpska logika. Naravno da nije bilo sve tako i svuda, negdje je, negdje nije.

I ne znam kako se nikad nije našao nitijedan hrvatski političar na onu njihovu velikosrpsku krivotvorinu o najvećem protjerivanju općenito nakon 2. svj. rata. Srba iz Hrvatske naravno. Pa nitijedan hrvatski političar, povjesničar, novinar, bloger, osim mene naravno nije rekao da je veći broj protjeranih nesrba iz tzv genocidne RS. od tamo je protjerano 45% predratnog stanovništva. Nešto malo manje od pola milijuna. Neki su i bježali spašavajući živu glavu bez ičega ponešenoga a kamoli se vozeći na traktoru. Drugi baš protjerani sa uperenom puškom za razliku od Srba iz Hrvatske koji su otišli sami, bez da ih ih je itko tjerao. Kolektivno tjerao. Ako je bilo bio je neki individualni slučaj.

Usput još stenje kako Hrvatska nabavlja Himarse, ona priča od prije par godina kad je u igri bili ATAMCSI. Kao mogu napast il Austriju ili Srbiju, to su jedine neutralne zemlje. A Austriju veli Vućić neće.

Ne nego ćemo čekat da nas napadnete goloruke a vi da spaljivate Hrvatsku i da se ti šepuriš po Glini. Drugi put ako napadnu, treba rat prenijet na teritorij Srbije Oni su luđi nego ikad s najluđim političkim vodstvom ikad. Samo da im se mrva šanse ukaže i steknu se minimalne okolnosti, oni napadaju Hrvate i Hrvatsku.

Zato im treba razbiti zube jednom za svagda a svakako se potrudit, prvi zadatak je da se genocidna tvorevina znana i kao RS poništi. Ionako je to hrvatski teritorij gdje su ih Osmanlije naselile kao akindžije i pljačkaške predhodnice.

Odozda će pripomoć Albanci. Oni znaju kako s njima a i imaju merak. Niš je njima cilj, oni su Kosovo davno napisali pod odrađeno.

Velikosrpstvu treba stuć glavu ko zmiji konačno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-09-2024 at 20:49

Zbog Eline i bokala vina

Vučić kupio fol neizvjesnu utakmicu sa Amerikancima a Srbadija i hrpa hrvatskih a možda i drugih glupana se naložila. Možda Srbadija sutra odgodio odgodi miting protiv litija.

Još ubace jednu dvi sudačke greške protiv Srbije da Srbadija može o tome mjesecima razglabat.

30 minuta Ameri se sprdaju, glupiraju i gube lopte ko zadnji amateri a ona u zadnjoj četvrtini naprave koliko plus 17.

Pa ne bi da su igrali s dicom
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-08-2024 at 15:36

Zbog Eline i bokala vina

Srpske seljačine pjevaju pjesme Baje malog Mindže.

https://www.facebook.com/share/v/52gBRRY7uWNvza8Y/

Koja je to hrpa seljačina . A gro debilnih samomrzećih Hrvata idiota je navijao za njih protiv Amerike gdje im je Vučić vjerojatno kupio 3/4 meča da izgleda neizvjesno a zauzvrat će im dati zgradu skupštine za bordel a to je i praktično jer je hrpa izoperiranih načubenih sponzoruša i eskortuša već unutra
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-09-2024 at 22:29

Zbog Eline i bokala vina

Velikosrpske budaletine izvode svoj show. Opet se odmaraju na Hrvatskoj, reko bi Nino. Naravno bez odgovora. Uhapsili" nekog hrvatskog špijuna". Nitko ne zna ni tko je ni kako se zove. Ovaj slučaj sa šupljačom Severinom ne zaslužuje komentar, niti to koga normalnog zanima

Ja tvrdim.odavno da dok se Srbija ne razdijeli između susjeda , neće bit stabilnosti. To bi otprilike išlo ovako. Hrvatskoj Vojvodina do Zemuna, kako povijesno i spada, Albancima do Niša. Rumunjima i Bugarima istočna Srbija, nek se dogovore o granici.a Muslimanima može Zapadna Bosna. Odatle su kretali napadi na istočnu Bosnu..sam Beograd razdijelite u okupacijske zone.

Mađarima ništa jer su koketirali sa poludjelim Velikosrbima.

Zbog Eline i bokala vina

Kako Kurti rastura Velikosrbe to je milina za gledat. Posljednje utvrde velikosrpstva na Kosovu padaju. Još ne smiju ni kvrknut jer im je to onaj dramoser iz Beograda zabranio a on čestita KFORu

Koji onako reda radi izađu na ulicu a zapadni političari se kao ljute na Kurtiju a namiguju mu da dadne gas.

A on bome nema problem stisnut papučicu. Jedan od jačih političara trenutno u Europi ako ne i najjači.

Propali Srbima snovi da će Rusi izbiti na Jadran a oni za njima, jer oni ne mogu ni vlastiti teritorij branit a da zapad nije dao ograničenja Ukrajincima i dao im oružja u pravoj a ne simboličnoj količini i da Rusija nije nuklearna sila, Ukrajinci bi moguće već šetali Moskvom.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-09-2024 at 22:28

Zbog Eline i bokala vina

Vučić pokido...

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-09-2024 at 22:26

Zbog Eline i bokala vina

Dobra slika za smijanje.
    Možda i na priloženom linku bi moglo biti prilike za smijanje.

https://otporas.com/hrvatski-fokus-h...-rupe-za-ruke/

Ove srbijanske veleposlanice a i poslanice u srpskoj skupštini izgleda direkt iz realitija.

ovo je maksimalno izfotošopirano ali..

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove