Simptomatično je da Srbija zadnja dva mjeseca ima veliki pad broja rođenih, znači prestalo se lagat napaćeni srpski narod. Pošto Vučić stvarno, ja mu ovaj put vjerujem da neće bit izbora do 2027-me jer je i ove maestralno pokrao, tj vrlo sirovo i neoprezno pa je digao prašinu, više mu to ne treba, treba do tog smiješno EXPA maznuti toliko love, prestala je i potreba za debelim laganjem o srpskom natalitetu. Mislim kako bi rekao Velja Ilić laguckat će i on i dalje al ne može više tako debelo lagat jer je broj rođenih Srba vjerojatno davnih godina pao ispod 60 000 i bliži je 55 000 nego 60 000 pa bi bilo prevelikih odstupanja i prevelik napor da se ti podaci usklade s drugim podacima.
Lik doduše i dalje laže ko sad u Vranju da Srbija stoji loše ali svi u regionu katastrofalno ( naravno da je prvo spomenuo Hrvatsku). Ne psiho, stvar je samo u tome da drugi patološki ne lažu i ne izmišljaju podatke.
Jer lik određuje koliko će biti broj rođenih u državi pa sve do to toga koliko ćer se spajalica kupiti u referadi u Ljigu.
U Srbiji je sve laž, sve je lažno još nijednom nije nitko objavio podatak da su od stranih radnika u Hrvatskoj Srbi na drugom mjestu. Da se ide raditi u "ustašiju" to je nepodnošljiva činjenica za Srbe. Čak i oni koji su protiv Vučića, to boli, pa pričaju, ma to su samo sezonci, kao da je to bitno čak i da je istina.