+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 5 6 7 8 9 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 121/167

Tema: Veseli se srpski rode , Kosovo ti celo ode

Simptomatično je da Srbija zadnja dva mjeseca ima veliki pad broja rođenih, znači prestalo se lagat napaćeni srpski narod. Pošto Vučić stvarno, ja mu ovaj put vjerujem da neće bit izbora do 2027-me jer je i ove maestralno pokrao, tj vrlo sirovo i neoprezno pa je digao prašinu, više mu to ne treba, treba do tog smiješno EXPA maznuti toliko love, prestala je i potreba za debelim laganjem o srpskom natalitetu. Mislim kako bi rekao Velja Ilić laguckat će i on i dalje al ne može više tako debelo lagat jer je broj rođenih Srba vjerojatno davnih godina pao ispod 60 000 i bliži je 55 000 nego 60 000 pa bi bilo prevelikih odstupanja i prevelik napor da se ti podaci usklade s drugim podacima.

Lik doduše i dalje laže ko sad u Vranju da Srbija stoji loše ali svi u regionu katastrofalno ( naravno da je prvo spomenuo Hrvatsku). Ne psiho, stvar je samo u tome da drugi patološki ne lažu i ne izmišljaju podatke.

Jer lik određuje koliko će biti broj rođenih u državi pa sve do to toga koliko ćer se spajalica kupiti u referadi u Ljigu.

U Srbiji je sve laž, sve je lažno još nijednom nije nitko objavio podatak da su od stranih radnika u Hrvatskoj Srbi na drugom mjestu. Da se ide raditi u "ustašiju" to je nepodnošljiva činjenica za Srbe. Čak i oni koji su protiv Vučića, to boli, pa pričaju, ma to su samo sezonci, kao da je to bitno čak i da je istina.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-01-2024 at 13:50
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Večeras će šizoidni diktator opterećen Hrvatima lažno cviliti u Savetu Bezbednosti odraditi još jedna patetični dramoser kao da nije sve dogovorio sa zapadnjacima u zamjenu da ga financiraju i ne diraju mu vlast.

Onako kako je on Srbe sa sjevera Kosova izbacio iz ikakvog odlučivanja čak i tamo gdje su 100% stanovništva, to je za anale bezprizornosti.

Odradio ih je ko totalne budale. Mislim to samo njegovi botovi ne vide. Ko zadnje budale ih je odradio.

Ono je da su Šipke zajebani i složni i državotvorni ali bez dogovora Vučića s međ. zajednicom ne bi oni to tako mogli izvest ni blizu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-02-2024 at 20:21

Zbog Eline i bokala vina

Jučer su bili protesti Srba u Sj. Mtrovici zbog ukidanja dinara i slušam I gledam njihovu cvilež i sjetim se. Ja sam bio tada u tim krajevima ono kad je Sloba grmio na Gazimestanu i sjećam se srpske bahatosti i sile.

Tad i kasnije Albanci su tretirani od strane Srba kao neki humanoidi, poluljudi bez ikakvih prava.

I evo 30 i kusur godina kasnije, Šipke izbacuju svaki znak srpske države s Kosova.

Šta ti je život.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-02-2024 at 17:51

Zbog Eline i bokala vina

Ona patetične srpske lude su stvarno popizdile na paljenje Krnje u liku Vučića i Putina.

Kakvi su to poremećeni klaunovi na čelu s dežurnim.klaunom.

Šipke su ih toliko izludile da ne znaju kud udaraju.

Nema spasa za Srbiju osim da ju se razdijeli među okolnim državama i da ih ti drugi narodi malo civiliziraju i dovedu u neki vinkl. Neki balans.

Ovako sami sebe izbezumljuju i izluđuju

Zbog Eline i bokala vina

Čestitke Republici Kosovo na danu državnosti sa željom da im to ne budu konačne granice i da ispune svoj plan, barem do Niša.

Urime Republikës së Kosovës për ditën e shtetësisë me dëshirën që këta të mos jenë kufijtë e tyre përfundimtarë dhe ta realizojnë planin e tyre së paku deri në Nish.

Zbog Eline i bokala vina

Iz beogradskog pašaluka stigla opet prosvjedna nota jer je naš Strvinar nazvao vlast u Srbiji ruskim trabantom.

Očekivano s druge strane krenula je salva poznatih stvari..mržnja prema Srbima kmeeeeeeeeeee..mržnja prema Srbima kmeee....veći nacisti od nacista kmeeeeeee.... i to u današnjoj Hrvatskoj gdje su četnici faktički na vlasti i gdje se priča o navodno 40 novih srpskih kulturnih centara čitaj centara BIA-e i u državi gdje rezervna Ceca puni dvorane ko od šale i gdje neki srpski idiot mlati neke druge hrvatske idiote tenisicom po glavi..

Nitko ne zna čemu služe diplomatski odnosi sa tom neosmanlijskom gubernijom gdje se kako to povijest nalaže pleše trbušni ples pred sultanom..

Šta su ti navike..da..ovaj je poslao prosvjednu notu Hrvatskoj

da u Hrvatskoj ima trun nacionalne svijeti među vladajućom elitom ko što je nema..davno bi se prekinuli svi diplomatski odnosi sa ovim poremećenom osmanlijskom parijom.

Zbog Eline i bokala vina

Ona Ludača -lezbača je skroz pošandrcala. Na temu ovih diplomatskih nota izjavila je da se Hrvati kriju i prijete iza velikih kao što su to radili kroz povijest. To znači i njezini preci, barem s muške strane. Nastoji što žešće uvrijediti vlastite pretke

Al ovo je genijalno..Siniša Pavić je ovo predvidio skoro proročanski

Zbog Eline i bokala vina

Onaj masnokosi klošar i konvertit Kusturica išo se žaliti Putinu da smo mi ustaše Srbima ko Ukrajinci Srbima
    Koje komplekse je to lažljivom soju nabilo par tisuća seljaka iz Like, Dalmatinske Zagore i ZP. Hercegovine.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Onaj masnokosi klošar i konvertit Kusturica išo se žaliti Putinu da smo mi ustaše Srbima ko Ukrajinci Srbima
    Koje komplekse je to lažljivom soju nabilo par tisuća seljaka iz Like, Dalmatinske Zagore i ZP. Hercegovine.
    Ha, taj kreten Kusturica ide Putinu pred noge (ja sam mislila da je ulizivanje po vani isključivo hrvatska karakteristika).
    Kaže da će snimati film po temama iz ruske književnosti. Eto, kad Srbija nema svoju književnost i kulturu pa otimaju i posuđuju o drugih.

I naravno, mora iz njegovih prljavih četničkih usta izaći Hrvatska. Kukulele, kukulele!
    Nekima nikada dosta krvi i ratova i lekcija iz prošlosti.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 03-04-2024 at 17:50
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ha, taj kreten Kusturica ide Putinu pred noge (ja sam mislila da je ulizivanje po vani isključivo hrvatska karakteristika).
    Kaže da će snimati film po temama iz ruske književnosti. Eto, kad Srbija nema svoju književnost i kulturu pa otimaju i posuđuju o drugih.

I naravno, mora iz njegovih prljavih četničkih usta izaći Hrvatska. Kukulele, kukulele!
    Nekima nikada dosta krvi i ratova i lekcija iz prošlosti.
    Vidi se da si Mostovka pa ne poznaš dovoljno povijest. Srbi su većinu svojih teritorijalnih širenja dobili na ulizništvo ( Od Osmanlija pa nadalje). Oni ček imaju spomenik usred Beograda "Volimo Francusku kao što je ona volela nas". Na to ide ulizivanje Rusiji, Americi, Kini, Njemačkoj Italiji, Britaniji. Nekad je išlo ulizivanje Austrougarskoj. Ulizivali su se nekad sultanima, danas Erdoganu. Ulizivali su se carskoj Rusiji, kasnije Staljinovom SSSR-u a sad Putinovoj Rusiji. Jedina konstanta u srpskoj politici je ulizništvo

S druge strane Hrvati nemaju političke ulizice koji bi se ulizivali za hrvatski nacionalni interes. Hrvati imaju izdajice a ako su ulizice ulizuju se isključivo samo za svoju osobnu korist

Zbog Eline i bokala vina

Inače traju napadi na nekog njihovoh profesora Dinka Gruhonjića. nešto je rekao oko Dinka šakića pa ga zamalo nisu linčovali. Čak su blokirlai i fakultet u Novom Sadu i tražili ostavku tog Dinka koji je inače šakića spoemnuo u nekom kontekstu jer nose isto ime ali nemam pojma,čisto sumnjam da je rekao nešto pozitivno.

Ona bena na čelu predsjednika Srbije komentirajuć slučaj tog profesora rekao je da je Dinko Šakić pobio desetine i stotine tisuća Srba a čovjek je bio upravnik logora Jasenovac vrlo kratko, pri kraju rata.

Naravno da ne mislim da su VelikoSrpski mitomani toliko blesavi da vjeruju u te svoje boleštine koje izgovaraju oni to koriste kao pogonsko gorivo za mržnju prema Hrvatima.

Zbog Eline i bokala vina

Vučić otišao po Rafale vratio se s prototipom Louis Vitton torbicom
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-04-2024 at 14:01

Zbog Eline i bokala vina

Uostalom što će Srbadiji avioni. I ovi što ih imaju su im višak. U bivšoj JNA jedini rod di su prevladavali Hrvati i Slovenci bio je tzv RVO PVO. I zadnje načelnik je bio Antun Tus.

Za njih je eventualno kakva prangija. To Vučić spina svoje debilne glasače jer je sve ispušio na Kosovu a mogao bi u genocidnoj tvorevini tzv. RS

Srbi nemaju tradiciju jednog Mate Dukovca zračnog asa kojemu je potvrđeno oko 50 pobjeda na istočnoj fronti u 2. svj. ratu. Ili Cvitana Galića.

Ako ne računamo da je Dukovac rođen u Surčinu kod Beograda nekad većinski hrvatskom

https://hr.wikipedia.org/wiki/Mato_Dukovac

Vidim ipak Dukovac 44 zračne pobjede, Galić 37.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-04-2024 at 18:37

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Uostalom što će Srbadiji avioni. I ovi što ih imaju su im višak. U bivšoj JNA jeidni rod di su prevladavali Hrvati i Slovenci bio je tzv RVO PVO. I zadnje načelnik je bio Antun Tus.

Za njih je eventualno kakva prangija. To Vučić spina svoje debilne glasače jer je sve ispušio na Kosovu a mogao bi u genocidnoj tvorevini tzv. RS

Srbi nemaju tradiciju jednog Mate Dukovca zračnog asa kojemu je potvrđeno oko 50 pobjeda na istočnoj fronti u 2. svj. ratu. Ili Cvitana Galića.
    Kako šta će im avioni? Pa oni su uvijek u predratnom ili ratnom stanju.

Šalu na stranu, ali situacija na svijetu nije najbolja i smrdi na veliki rat.
    Istina je da se Srbi već godinama naoružavaju a naši spavaju zimski san. Doduše, nešto su se našu trgnuli, ali to više po direktivi izvana.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 09-04-2024 at 18:06
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Kako šta će im avioni? Pa oni su uvijek u predratnom ili ratnom stanju.

Šalu na stranu, ali situacija na svijetu nije najbolja i smrdi na veliki rat.
    Istina je da se Srbi već godinama naoružavaju a naši spavaju zimski san. Doduše, nešto su se našu trgnuli, ali to više po direktivi izvana.
    Ne znaju pilotirat. Šta smo im mi aviona porušili u ratu sa minimalnom PZO.

Zbog Eline i bokala vina

Ovo je predsjednik vlade Srbije

https://www.kurir.rs/vesti/politika/...i-romima-u-ndh

Kakva bolesna morbidna mašta. Kakvi bolesnici. I s njim idol hercebosanskih četnika nesuvisli međed iz Laktaša

Jel Šušnjar bio nazočan ovoj srpskoj boleštini
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-05-2024 at 18:21

Zbog Eline i bokala vina

Kosovo zabranilo vrhu SPC ulazak na Kosovo. Tako to radi država s dostojanstvom. Ne možeš ti huškati protiv naroda i države u koju trebaš ući, ignorirati zločine koji su počinjene i tvojim huškanjem .Ne možeš ući u državu. Basta. Točka.

Nisu vam Albanci Hrvati da mede i financiraju svoje dželate

Još jedno skidanje kape i respect Albancima
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-05-2024 at 21:17

Zbog Eline i bokala vina

Mene vata blam gledajući i slušajući ono dupeuvlačenije "bratu Si-ju" dok govori o "čeličnom prijateljstvu" između slona i vinske mušice a sve s facom djeteta koje se upravo olakšalo u tugu dok " brat Si" ne skida jedan svoj poluosmjeh s lica.

Mogu mislit kakav osjećaj imaju Srbi kojima ovaj monstrum nije isprao mozak..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-05-2024 at 10:45

Zbog Eline i bokala vina

Možda je mali offtopic, ali ovo mi je danas dignulo tlak na 200!
    https://www.vecernji.hr/vijesti/hrva...-svrhe-1769332

Znači žele skrenuti pozornost sa rezolucije o UN o genocidu tako šta će parlament Crne Gore donijeti rezoluciju o Jasenovcu.
    Ovo je direktiva Beograda drugom oku u glavi, to mi je posve jasno, no i "naši" svojim prihvaćenjem jugo-velikosrpske laži o Jasenovcu na neki način daju za pravo Beogradu i njegovim apologetama.
    Dokle više će Jasenovac služiti kao batina za Hrvate?!
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-05-2024 at 18:27

Da naši ne održavaju mit o Jasenovcu ovo srpsko mahnitanje bi bilo nevažno.

Ali pošto ti sam prihvaćaš velikosrpski mit , normalno je da to Velikosrbi koriste.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove