+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 9 PrviPrvi ... 4 5 6 7 8 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 101/166

Tema: Veseli se srpski rode , Kosovo ti celo ode

Izbori u Srbiji

Vučić uvjerljivo pobjedio na izborima, dobio i Beograd; https://narod.hr/svijet/zatvorena-bi...drugih-zemalja

Dok odgovara Americi i Rusiji istodobno, Vučić ostaje do daljnjega.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Meni se čini da je Vučić napisao rezultate izbornoj komisiji i samo im predao.

On čita rezultate a izborna komisija nema pojma, ništa još nije prebrojala .
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-12-2023 at 13:47
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Jugici u RH osupnuti, cetnici dokazali da su cetnici.
    Tko je to mogao slutiti, jao jao.
    Tko malo prati drustvene mreze ce znati kako dise srpska mladez, koja misli da je Oluja najveci zlocin 90ih, a Srebrenica je onako...usputna pogreska valjda. To im istrazivanja govore.
    Uz druga istrazivanja koja svjedoce o tome da prosjecan srb smatra kako su Amerika i Hrvatska najveci neprijatelji svekolikog serpstva.
    Znaci i ono kmekanje jugoslavenskih fasista u RH o tome da mladi srb u prosjeku misli drugacije nego dzedo Cedo sj onako...smjesna.
    Nije ni zalaganje Klasica pomoglo, kako ce sad ikome prodavati pricu o bratskim narodima, i istim jezicima.
    Mislim, i dalje ce prodavati, ali cetnici ne pomazu bas, jebiga.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Meni su najšokantnije vijesti da je najveća vijest da je desnica u Srbiji krahirala.

Zar postoji nešto desnije od Vučića. Za što se ti zalažu. Nemoš virovat dokle se to došlo. Pazi desnije od Šešelja.

Što se izbora tiče mislim da ih je osim što su Srbi luđi nego ikad što ja odavno tvrdim i što to ne vide samo kreteni, da ih je Vučić onako momački i pokrao uz asistenciju stranih faktora kojima ne paše da se sad mjenja vlast. jer što bi se sad oni sad kilavili sa nekim drugim koji bi se izvlačio "Nisam ja usmeno pristao na ohridski sporazum" i sl. Šta to njima treba. Njima je najbolji Vučić. On mora odraditi ono za što ga ovi drže na vlasti i filaju parama. Mora odradit Kosovo do kraja. On njih anestezira, mislim na Srbe i kad ih skine do gola zbog tablica a sad svi mirno zamjenjuju tablice na sa srpskih na kosovske . bez ikakve bune. I jedva da su to zadnji dan spomenuli, umjesto da je baš to ta oporba udarala na sva zvona, da su stalno jašili po tome.

I ti Srbi sa Kosova će opet glasati za Vučića. To je jedna patologija.

I kad odradi cijelo Kosovo i preda ga Albancima, a to je već faktično stanje, ako on zatraži od njih oni će i pjevati

Veseli se srpski rode
    Kosovo ti cijelo ode
    Neće proći ni godina
    Otić će i Vojvodina

S treće strane za nas su isti i ovi iz tzv ljevice, sve su to velikosrbi. Dobro je rekao jedan srpski sociolog. U Srbiji je sve desnica. To moglo sinoć vidjeti na toj jednoj oporbenoj Tv kad onaj čovjek traži biračko mjesto i kaže da je iz Hrvatske a reporterka govori.."iz Krajine iz Krajine". A na 04.08 emisija im je ko da su je režirali Bokan i Savo Štrbac. Tako da za nas je sve to isto. možda su ovi nešto pismeniji ali sve je to u pet deka što se tiče nas. Sjetimo se samo Tadića.

Onaj naš Strvinar sad se čudi kako smo mi eto Srbima dali 3 zagrantirana mjesta a oni nama šipak iako je dogovoren reciprocitet. Mrš veleizdajniče jedan. I ti i svi Plenkovići, Milanovići, Kosorke, Sanaderi, Račani. Smradovi veleizdajnički . Zbog vas nam se Srbi smiju u facu ko zadnjim kretenima. Ljudi koji ko nojevi gutaju kretenske spotove o parizeru nam se smiju. Ej. Sve to radi naših veleizdajnika.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-12-2023 at 23:58

Zbog Eline i bokala vina

Ha, očekivano sve. U Srbiji četnici uvijek i zauvijek.
    Jedina razlika je šta su neki obrijani četnici a neki neobrijani, no sadržaj je isti.

Žigmanov nije ušao u skupštinu i Hrvati ostali bez svog predstavnika.
    Eh, sad dolazimo do onoga zbog čega sam bijesna.
    Zahvaljujući domaćim vucibatinama, izdajnicima i poltronima Srbi u Hrvatskoj imaju sve; zagarantirana tri mjesta u Saboru i sudjelovanje u svakoj hrvatskoj vladi.

Ovo tobože kukanje Grlića Radmana i ostalih samo je predstava za javnost jer da hoće nešto promijeniti, promijenili bi odmah.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 18-12-2023 at 23:19
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    I Zigmanov je cudna biljka, brzo se on slizao sa ovima oko Vucica, a uz to je rado vidjen gost Pupija.
    Sijecam se neke reportaze HRTa gdje je bio na utakmici reprezentacija srba u Hrvatskoj protiv Hrvata iz srbije.
    Kaze trener ovih nasih iz srbije HNS ovima placa sve, a srbija nasima placa tocno nula
    Valjda su nam pupijevi srbi nesto kao druga reprezentacija.
    Mislim.
    Sve je to nesto mutno.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Baš mi je drago da taj Vučićev i Pupovčev poltron nije ušao. Zadnji put je zajebo ono malo normalnih Srba koji su ga stavili na listu i on odmah uletio u Vučićevu vladu i branio ga žešće nego onaj bizon Đuka. A ovaj se rugao s njim. Pitalo se njega u vladi koliko i mene.

A HDZ ovo veleizdajničko cmizdrenje ne zaslužuje komentar. To je veleizdajnička stranka i sva priča oko njih je čisti višak. A i to cmizdrenje je jednodnevno i lažno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-12-2023 at 23:58

Zbog Eline i bokala vina

Zar je Žigmanov jedini u Srbiji koji može i mora predstavljati Hrvate?

Nego, hoće li i danas biti protesta u Beogradu?
    Nešto sam čula da vođe oporbe planiraju štrajk glađu.

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Zar je Žigmanov jedini u Srbiji koji može i mora predstavljati Hrvate?

Nego, hoće li i danas biti protesta u Beogradu?
    Nešto sam čula da vođe oporbe planiraju štrajk glađu.

Ma čak i da i ima što će jedan zastupnik. Hrvata u Srbiji ima ispod 50 000 bez onih Zbunjevaca. Ni Mađari kojih je do 90-tih bilo 25% u Vojvodini jedva se održavaju a još mađarska država čvrsto stoji iza njih a kamoli Hrvati u Srbiji. Uz to srpsko društvo je jedinstveno u stavu prema Hrvatima. Nema u Srbiji pandana hrvatskim srbofilima. Oni to nemaju.

Od straha ili ne znam čega dio tih Hrvata glasa iz i za Vučića.

I što bi taj jedan zastupnik. Ne bi smio ni pisnut da mu ne bi odletila glava ko hrvatskim zastupnicima 1928-me.

Hrvatska je trebala samo ukinuti srpske zagarantirane zastupnike, pogotovo nakon što su podigli pobunu i srušili trećinu Hrvatske, pobili, unesrećili tolike ljude, ali kad imaš veleizdajnike u vladi i u medijima kulturi i svim sferama društva bolesne srbofile, onda to ne ide.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-12-2023 at 23:35

Zbog Eline i bokala vina

Koliko je tamo luda situacija da je u skupštinu i na republičkoj razini u gradu Beogradu ušao onaj poluludi "doktor" Nestorović. Koji je jedan od rijetkih koji je istovremeno i blesav i i lud. Šešelj je npr samo lud.

Lik ne samo da širi teorije o križanjima s ljudima s raznih planeta nego i izgleda kao da je pao s neke planete. I to drito na tintaru.

Bjelorusija je za Srbiju oličenje normalnosti.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-12-2023 at 23:36

Zbog Eline i bokala vina

Di je to čuveno srpsko slobodarstvo. Jedan ih klaun zajebava, malo ih istambura tu i tamo i odmah tišina. Dostojanstveni mirni prosvjedi. Kad sam rekao da Hrvati nisu revolucionaran narod, zaboravio sam reći da Srbi još gori.

Točno sad vidiš koliko podloge imaju te "silne bune i ustanci" protiv Turaka ili puč 27.og. Sve slijed raznih okolnosti i dogovora. Ništa spontano nekalkulantski.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-12-2023 at 23:36

Zbog Eline i bokala vina

U međuvremenu je na snagu stupila odluka da vozila sa kosovskim registracijskim tablicama mogu prolaziti kroz Srbiju bez da moraju pokriti grb Kosova na tablici.

Dobro to Vučić balansira i drži sve pod svojom kontrolom pa tako i ove prosvjede.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 26-12-2023 at 17:22

Onaj njegov lutak na Kosovu, stalno namršten je to proglasio za pobjedu.)))..

Radi im im Bugojanac šta oće.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-12-2023 at 23:37

Zbog Eline i bokala vina

Amerikanci izgleda odobrili Kosovskoj državi isporuku Javelina koji je u Ukrajini ruski oklop pretvorio u hrpu starog željeza. I kaj će sad Vučić sa onim svojim starim kramama od prije 40-50 godina.

Zbog Eline i bokala vina

Ma, to je odavno rješena stvar: oni su Kosovo izgubili.
    Sad se mora naći netko njihov tko će im to reći jasno i glasno a da pritom poslije ne izgubi glavu.

Inače na Kosovu je najveća američka vojna baza u Europi, ako se ne varam.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 12-01-2024 at 11:19

Jebote ovaj Kurti ne vadi. Ukida dinar na Kosovu. Nema više besplatne struje za Srbe na sjeveru Kosova. I ništa mu ne mogu. Ne šljivi međunarodne seronje 1% koji bi povlači ali Srbima i uvlačiti se u duže Vučiću.

Za kriminal ga ne mogu optužiti, za ratne zločine isto. Najjači političar od Slovenije do Turske. Jebe Velukosrbe na suvo. Svaka mu čast. 1000 Plenkovića bi dao za jednog Kurtija i šjoš milijardu eura uz to. I isplatilo bi se.

Zbog Eline i bokala vina

Kad sam čula da ukidaju dinare mislila sam da će uvesti neku svoju valutu, a kad ono euro.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-01-2024 at 06:32

Koga briga.

Poletili sad Srbi potpisivat peticiju za smjenu albanskih gradonačelnika. Prije nisu htjeli ni čut, Kurti im nudio, dok se ne potpiše ZSO.

Sad bi ih Kurti trebo dodatno jebat i tražit da peticiju pišu na albanskom, sve pojedinačne izjave, ne samo potpisi, ništa to. I to pred javnim bilježnikom Albancom.

Tako treba sa bahatim Velikosrbima. Oni ne znaju nego jedino za silu.

Kad vide da im popuštaš satrat će te.

Zbog Eline i bokala vina

Moram priznati da mi nije bilo jasno kad je Vučić izabrao Brnabić za premijerku prije koliko ono godina 6-7. Ili više. Lezbu za premijerku u Srbiju a njegovi su kršili ulice zbog pederske parade.

Mislio sam da će srpski narod izići na ulice u nevjerojatnom broju da mu premijerka bude lezba i to još djelom po očevoj strani Hrvatica ( To što se ona osjeća Srpkinjom kao ona najgora četnikuša sipa mržnju na Hrvate u stilu "poturica gori od Turčina"to je druga stvar).

jasno je da ona nije imala nikakve ovlasti i da je bila samo groteskna figura i predmet sprdnje u srpskoj javnosti, koja nije odlučivala ni kakav će sako nabacit na sebe a kamoli što drugo, znači taj beskrupulozni Vučić je bio spreman za igru tipa..idem ja stavit lezbu za premijerku da se umilim pederskom lobiju koji je najjači u svijetu. Niu onaj naftni ni bankarski ni farmaceutski ni vojni ne mogu mu ni blizu.

Stvarno je beskrupulozan. I uspio je vjerojatno na konto toga odbiti neke napade na sebe a i na Srbiju. Jer taj lobi brani svoje. Preko pederluka i nastranosti htio je raditi "veliku Srbiju" taj karikaturalni gad.

Al ustvari kad pogledaš on je samo nastavio tradiciju "đojlena" srpskih mladića koji su išli u turske hareme kod "šupak meraklija" a koje je su"obezbeđivali i prikupljali i slali u dajguz-hareme" srpski knezovi.

Zbog Eline i bokala vina

U Leposaviću, Zvečanu skidaju se srpske zastave i bilboardi s Vučićem, Putinom, Đokovićem.

Srbija ne smije da prdne.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove