+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 9 PrviPrvi ... 3 4 5 6 7 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 81/172

Tema: Veseli se srpski rode , Kosovo ti celo ode

Ne bih rekao da je to KFOR-ova igra nego da Srbija diplomatskim kanalima tj. lovom potkupljuje časnike KFOR-a koji onda naprave pokoju uslugu. Tako su radili i u BiH i u Hrvatskoj.

Sumnjam u to. Prekrupne su to stvari. Puštati srpsku policiju da kidnapira kosovske policajce na tlu Kosova i i puštanje teško naoružanog voda na Kosovo i kasnije osiguravanje koridora za njihovo izvačenje ( uz davanje te rute i kosovskim vlastima) to ne može biti nego odluka na najvećoj razini.

Kfor je ako se ne varam zadužen za sigurnost granice a oni rade ovo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-09-2023 at 16:48
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Sumnjam u to. Prekrupne su to stvari. Puštati srpsku policiju da kidnapira kosovske policajce na tlu Kosova i i puštanje teško naoružanog voda na Kosovo i kasnije osiguravanje koridora za njihovo izvačenje ( uz davanje te rute i kosovskim vlastima) to ne može biti nego odluka na najvećoj razini.

Kfor je ako se ne varam zadužen za sigurnost granice a oni rade ovo.
    Nisu to krupne stvari, propustiti prolaz i osigurati odstupnicu, to odradi niža razina. Koliko vidim u Kforu su vojske 27 država: https://jfcnaples.nato.int/kfor/abou...buting-nations Mađara je preko 400 tamo, a Srbi, Mađari i Rusi su osovina. Sumnjam u njih.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Nisu to krupne stvari, propustiti prolaz i osigurati odstupnicu, to odradi niža razina. Koliko vidim u Kforu su vojske 27 država: https://jfcnaples.nato.int/kfor/abou...buting-nations Mađara je preko 400 tamo, a Srbi, Mađari i Rusi su osovina. Sumnjam u njih.
    Moš sumnjat više u Talijane. Talijan je zapovjednik. Ne slučajno. I u 2-om svjetskom ratu su ih Talijani vozali u kamionima da kolju. Baš me čudi da je Talijan.

Kako čovječe nije krupna stvar. Ne znam može li bitio krupnija. I hrvatski kontigent je tamo ali ih izbjegavaju slati tamo gdje su Srbi da ih kao ne bi iritirali.

Zbog Eline i bokala vina

Evo ni ovdje u ovom intervju-u čovjek nije siguran kako su se teroristi izvukli iz kako se govorilo okruženog manastira.

Ako ih je izveo KFOR onda KFOR radi za Srbe a ako je i kosovska vlada zastupala to, učinila je ogroman propoust jer je mogla imati masu dokaza za sve što sad tvrde

Zbog Eline i bokala vina

Milan Radojičić

"Ja sam organizirao napad na Kosovu. Beograd nije znao"

Jok i nije

Znači vuna Vučiću i to debela. Kakvo jeftino laganje baš u velikosrpskom.stilu. Ali ni idiot ne bi povjerovao u to.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-09-2023 at 16:41

Zbog Eline i bokala vina

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-09-2023 at 13:26

Zbog Eline i bokala vina

Vučić vozika okolo vojsku i nabio je narodu cijene dizela skoro 2 eura. Treba to netko platit.

Ustvari ti glupi Velikosrbi ne vide da je upravo od predao vlast Albancima na sjeveru Kosova. Tko ga tjerao da natjera Srbe policajce da javno izvrše striptiz pred kamerama (umjesto da su samo vratili polcijske značke ali dobro to su tehnikalije). Natjerao načelnike općina da daju ostavke i naredio im da bojkjotiraju izbore i tako dovedu albanske gradonačelnike na vlast. Znači on je servirao sjever Kosova Albancima na tacni.

Naravno, on je to i potpisao i morao je izvesti neki igrokaz.

Ovo može bit čak u dogovoru sa međunarodnom zajednicom. jer kako objasniti da se tolika grupa šeta Kosovom pored KFOPR-a i onda ih KFOR još izvlači u Srbiju. Mislim tko to radi.

Vjerojatno Vučić želi skinuti taj "mlinski kamen" oko vrata koji mu visi jer to sve košta. Grdne pare dole idu a Srbija ih nema. A što bi tek bilo s cijelim Kosovom. Drašković je pričao da mu je Slobo rekao da se Srbija mora rješit Kosova jer da ona ne može to više financijski izdržavat. Vojsku i policiju dole. Inače kako objasniti taj "samoubilački potez ratovanja sa NATO zrakoplovstvom i djelom mornaricom". I bome rješio je Sloba Srbiju većine Kosova već tada. Ovaj samo dovršava posao.

Mislim a tek mantranje da će Srbi uletjet na Kosovu ako uleti neki Armagedon, da prije kraja zamašu srpskim zastavama u Prizrenu, u to mogu vjerovati samo bezubi Srbi i priglupi hercegbosanski četnici kojima se priviđala ruska vojska u predgrađima Lisabona.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-09-2023 at 16:44

Zbog Eline i bokala vina

Tako tako. Inače će bit po guzi. Ajmo u rikverc mrš mrš mrš

https://www.kurir.rs/vesti/politika/...ajnensal-tajms

Ajmo strojevim.korakom mrš mrš mrš....rikverc rikerc rikverc..

Kakav jeftini blefer

Zbog Eline i bokala vina

Zipa naslova..deja vu na 90-te

https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2412889

Zašto ćutiš Yasushi Akashi

isti isti, samo još malo luđi i groteskniji.

Albanci ga stavili i ne vade.

Zbog Eline i bokala vina

Ustvari ti glupi Velikosrbi ne vide da je upravo od predao vlast Albancima na sjeveru Kosova. Tko ga tjerao da natjera Srbe policajce da javno izvrše striptiz pred kamerama (umjesto da su samo vratili polcijske značke ali dobro to su tehnikalije). Natjerao načelnike općina da daju ostavke i naredio im da bojkjotiraju izbore i tako dovedu albanske gradonačelnike na vlast. Znači on je servirao sjever Kosova Albancima na tacni.

Naravno, on je to i potpisao i morao je izvesti neki igrokaz.
    Ja stalno pisem o tome...koga je Vucic branio,taj je na kraju otisao sa svog ognjista.Tako ce i sa Kosovom biti.Stalno sam o tome ovde pisao,on im je zaokruzio Republiku,dao im na tacni sve nadleznosti koje pre nisu imali na Severu.A Srbe dole na Jugu niko vise i ne spominje...Cak je bio pre par godina tekst na DW,ostavio sam taj link ovde,kada su novinari DW-a otisli u srpsko selo dole na Jugu,i kao zacudili se da tu uopste ima ljudi,cak i Srba,kao kako to kada je Vucic govorio da ovde vise nema nikog...Dakle,on je def radio neke stvari sa Albancima i EU i dogovoru,a za neke su ga i namagarcili...tako to ide.Ispod njega je Radojicic,samim tim je i on izigran/prevaren/poslat u smrt ovim poslednjim upadom,a ispod Radojicica su ona trojica coveka koja su ubijena,i koja su,po svemu sudeci,ovog puta morali da odrade taj zadatak,hteli ili ne hteli...deo su te neke Radojiciceve/SNS bande i sigurno su do sada imali povlastice itd.Medjutim,to dolazi na naplatu.I desava se kao sto sam ovde i pisao,docice trenutak kada ce im Vucic reci:"Jbg,sada se spasavajte sami,to sto ste/smo krali,krali smo,taj Kurti nas je sad sve zaje8ao,sada radite sta znate" ...itd.Rezultat ce biti da ce te kolovodje sa Severa doci u Beograd i lepo ziveti,a dole ce ostati jadni i bedni narod koji nema previse izbora,i na kraju za jos 20ak godina,Srbi ce biti statistika greska na celom Kosovu.

Albacni su tako jedini narod u Evropi koji ima DVE DRZAVE(ne znam samo za Rumuniju i Moldaviju kako se smatraju)a koji su OBE drzave dobili na tacni od stranih sila.Prvo su im Albaniju napravili Italijani i AU,a sada i Kosovo dobise uz veliku pomoc stranih sila.
    Naravno,nasa je greska sto mi nismo lepo ponudili vojnu bazu NATO snagama,pa sam siguran da bi onda bila druga prica o ugnjetavanju Albanaca na Kosovu.

Sinoć je jedan srbijanski medij objavio da u Bruxellesu traje potpisivanje ZSO na Kosovu.

Osobno bi me iznenadilo da Kurti napravi takvu grešku, unatoč europskim pritiscima. Pa i američkim.

Ne mogu mu ništa, samo treba izdržat. Čak i da napuste Kosovo i NATO i Eu možda bi to i bilo bolje za Kosovo.

Ovi blefiraju, jer ne mogu napravit usluge Putinom proxiu ovdje

Zbog Eline i bokala vina

Znači na sjeveru Kosova Srbi trče da promjene tablice iz srbijanskih u kosovske. Oće to oće . Trčat ćete i brže. I sve to promiče, traje kampanja. A to je bio razlog zašto su Srbi izišli iz institucija Kosova. Al ih je pajdo odradio školski. Tj odrađuje ih.

Izgleda da su ovi pizduni sa zapada odlučili ga malo stisnut da do izbora odradi neke stvari i da neće više onu priču.." de da ja dobijem izbore pa ću ja to onda".

Inače nisam znao da u Srbiji postoje i desnije stranke od SNS-a . Pa jebote kakve su to. Žive na drveću? Jedu sirovo meso? Oglašavaju se isključivo samoglasnicima? Kakve su to desnije stranke od SNS-a? To je oksimoron.

Da ni opozicija ništa nije manje zaražena velikosrpskim ludilom, jednom sam slušo onog Milivojevića najglasnijeg među oporbom koji je spominjao Glinu i nešto predbacivao SNS-u ili Vučiću..tipa "dok se obilježavalo milion poklanih Srba..vi ste..itd itd"

Znači to je sve jednako bolesno poremećeno, samo su unutarpolitičke nijanse u pitanju.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-11-2023 at 13:27

Zbog Eline i bokala vina

Radikali kod njih, a kod nas narodnjaci/pučani su uvijek bili dominantna stranka.

Naša najdesnija stranka kod njih bi bila ultraliberalna. Nema tu usporedbe.

kad Srbi lažu da su eto hrvatski komunisti bili svjesni a srpski kao nisu treba se samo sjetiti tko je poveo rat za veliku Srbiju. Srpski komunisti, dok su se naši držali ko balerine a možda i potajno navijali za Srbe.

iz Dačićeve stranke dižu spomenik Draži Mihajloviću. To ko kad bi netko iz SDP-ea dizao spomenik Paveliću. Ne uspoređujem načitanog odvjetnika i jednu koljačku spodobu nego samo narativno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-11-2023 at 15:33

Zbog Eline i bokala vina

Zato jer je kod njih narod bitniji od strančarenja, a kod nas ako čovjek nije iz iste stranke više nije ni iz istog naroda.

Sinoć je jedan srbijanski medij objavio da u Bruxellesu traje potpisivanje ZSO na Kosovu.

Osobno bi me iznenadilo da Kurti napravi takvu grešku, unatoč europskim pritiscima. Pa i američkim.

Ne mogu mu ništa, samo treba izdržat. Čak i da napuste Kosovo i NATO i Eu možda bi to i bilo bolje za Kosovo.

Ovi blefiraju, jer ne mogu napravit usluge Putinom proxiu ovdje
    Cinjenica je da Kurti nadigrao Vucica u svim dosadasnjim pregovorima,krenimo od tog Briselskog sporazuma potpisanog 2013te,tj Dacic ga je potpisao.
    Tzv ZSO se u poslednjem sporazumu navodno spominje kao Udruzenje gradjana,ili tako nesto nebitno.
    Setimo se i pregovora u Becu 2006te kada je Kostunica tvrdoglavo odbijao sve predloge,pa tako vidimo da i od goreg moze gore.
    To je tipicno srpski,nista ne prihvatamo,a na kraju sve izgubimo.Jos je Djindjic 2003ce pricao o podeli Kosova,medjutim tada je Vucic bio prvi koji je govorio da je Djindjic izdajnik.

Ovi poslednji sporazumi,Ohridski i ovaj Nemacko-Francuski sporazum,to je Vucic direktno pregovarao,uprkos sto nikada u Skupstini nije dobio saglasnost za tako nesto...takoreci,sve sam vodi i nikome ne podnosi izvestaje,bar ne u Srbiji.Mislim da je i on odavno svestan svega ovoga,i ovih poraza od Kurtija,nego se sad samo civa da nista ne potpise,da ne ostane zapamcen u knjigama da je bas on nesto potpisao.Siguran sam da i ako bidenekog potpisa na izricitu nezavisnost Kosova,da ce on podmetnuti nekog drugog da potpise....Recimo,.posle Ohridskog Sporazuma je pricao da on "nije nista potpisao" ali zato ne kaze da je prihvatio taj isti Sporazum...Dakle,kao Srbija je za mir itd,Kurti nas laze itd,mi smo se "slozili" sa svim dogovorima,ali evo,nista nismo potpisali.To je ta prica.I onda naravno,izadju ovi strani akteri,Eskobar,Fiola iytd,i kazu da spomenuti dogovori vaze i bez potpisa...Sve u svemu,kraj sage se blizi,a Vucic se trudi svim silama da ubedi narod da je on najveci heroj ikada koji je hodao zemljom Srbijom...Mislim da njega ovi na Zapadu smatraju "dvorskom ludom" i da ga pustaju tako da lupeta po svetu(a po Srbiji gusi medijske slobode)jer eto,na terenu,on sprovodi i radi direktno u korist za nezaviosnost Kosova...IZ njihovog ugla,je8e im se za Opoziciju u Srbiji,dokle on zavrsava posao sa Kosovom.
    Posljednje uređivanje od Skywalker : 13-11-2023 at 21:07

Citiraj Prvotno napisano od Skywalker Vidi poruku
    Cinjenica je da Kurti nadigrao Vucica u svim dosadasnjim pregovorima,krenimo od tog Briselskog sporazuma potpisanog 2013te,tj Dacic ga je potpisao.
    Tzv ZSO se u poslednjem sporazumu navodno spominje kao Udruzenje gradjana,ili tako nesto nebitno.
    Setimo se i pregovora u Becu 2006te kada je Kostunica tvrdoglavo odbijao sve predloge,pa tako vidimo da i od goreg moze gore.
    To je tipicno srpski,nista ne prihvatamo,a na kraju sve izgubimo.Jos je Djindjic 2003ce pricao o podeli Kosova,medjutim tada je Vucic bio prvi koji je govorio da je Djindjic izdajnik.

Ovi poslednji sporazumi,Ohridski i ovaj Nemacko-Francuski sporazum,to je Vucic direktno pregovarao,uprkos sto nikada u Skupstini nije dobio saglasnost za tako nesto...takoreci,sve sam vodi i nikome ne podnosi izvestaje,bar ne u Srbiji.Mislim da je i on odavno svestan svega ovoga,i ovih poraza od Kurtija,nego se sad samo civa da nista ne potpise,da ne ostane zapamcen u knjigama da je bas on nesto potpisao.Siguran sam da i ako bidenekog potpisa na izricitu nezavisnost Kosova,da ce on podmetnuti nekog drugog da potpise....Recimo,.posle Ohridskog Sporazuma je pricao da on "nije nista potpisao" ali zato ne kaze da je prihvatio taj isti Sporazum...Dakle,kao Srbija je za mir itd,Kurti nas laze itd,mi smo se "slozili" sa svim dogovorima,ali evo,nista nismo potpisali.To je ta prica.I onda naravno,izadju ovi strani akteri,Eskobar,Fiola iytd,i kazu da spomenuti dogovori vaze i bez potpisa...Sve u svemu,kraj sage se blizi,a Vucic se trudi svim silama da ubedi narod da je on najveci heroj ikada koji je hodao zemljom Srbijom...Mislim da njega ovi na Zapadu smatraju "dvorskom ludom" i da ga pustaju tako da lupeta po svetu(a po Srbiji gusi medijske slobode)jer eto,na terenu,on sprovodi i radi direktno u korist za nezaviosnost Kosova...IZ njihovog ugla,je8e im se za Opoziciju u Srbiji,dokle on zavrsava posao sa Kosovom.
    To je točno ali meni nije jasno kako on uspije prodati žvaku Srbima da on ne da Kosovo a ode jedna po jedna ingerencija. Ono povlačenje iz kosovskih institucija jer bilo toliko blesavo da se vidjelo da on predaje i tu ingerencije koje su ostale.

Mislim pola Srbije ga naziva herojem Kosova. To je stvarno bizarno.

Zbog Eline i bokala vina

To je točno ali meni nije jasno kako on uspije prodati žvaku Srbima da on ne da Kosovo a ode jedna po jedna ingerencija. Ono povlačenje iz kosovskih institucija jer bilo toliko blesavo da se vidjelo da on predaje i tu ingerencije koje su ostale.

Mislim pola Srbije ga naziva herojem Kosova. To je stvarno bizarno.

Pola Srbije su penzioneri,i clanovi SNSa...Danas,ako si clan te sekte,i ako se cimas malo u stranci,imaces i dobar posao,i milion mogucnosti da zaradis dodatnu lovu.To je ljudima bitno,generalno tako te koji su kod njega na platnom spisku,zabole ona stvar za Kosovo...Cak i ti njegovi poslusnici sa Severa Kosova su brze bolje kupili stanove po Beogradu...Svi znaju da ce doci trenutak kada ce im on reci:Jbg,dok smo mogli da muljamo,mogli smo...sto se niste snasli".

Posebna sramota je sto niko ne sme da kaze "Okupirano Kosovo" nego svi oni govore "Privremene Pristinske institucije"....jer eto,tako su veci Srbi od novinara sa N1 koji stvari zove pravim imenom...i kaze Vlada Kosova,itd...Onda se Bog Vucic pojavi na TVu i kaze: "Vi podrzavate Kurtija,vi ste izdajnici,mrzite Srbiju" ...i sutra ode u Brisel i potpise jos sporazuma sa Kosovom.Eto,to je danas Vucic...isti kao sto je uvek i bio.Zeljan paznje,zeljan da ga narod smatra najpametnijim,stalno istice da je odrastao na ulici,tukao se na utakmicama...itd.Istina je ipak da su njegovi uvek imali novca cak i pre 90ih,i da je bio visa srednja klasa,i da nikada nije ziveo obicnim zivotom.

Hronoloski gledano,on je najvise doprineo zaokruzivanju njihove nezavisnosti,pritom strogo vodi racuna da on licno nista ne potpise.Npr Briselski Sporazum 2013te je Dacic potpisao...ovo sad u Ohridu navodno niko nista nije potpisao,medjutim onda izadju ovi strani zvanicnici i kazu da dogovor vredi i bez potpisa,i na terenu je to tako,Kurti sprovodi ono sto je dogovoreno,pritom ne dozvoljavajuci osnivanje tzv ZSO...Cak mislim da je Vucic namerno "zrtvovao" tog Radojicica sa Kosova,u smislu naredio mu da izvede taj neki upad,ali valjda i oni sami znaju da jedna takva grupa nije sposobna za bilo sta ozbiljno.Ako bih isao bas do kraja Vucicevih zavera,mislim da je on namerno namestio da to bude tako traljavo,kako bi nas na perfidan nacin jos jednom uverio da je to "tamo izgubljeno".Ili sto bi klinci danas rekli : "Reci mi da je Ksoovo izgubljeno bez da mi kazes da je Kosovo izgubljeno".

Vuciceva vlast je dostigla taj nivo da najopustenije svesno zrtvuje ljude zarad svog opstanka na vlasti,tj zarad daljeg lopovluka,jer ja zaista,uz svu dobru volju,ne vidim da su uradili bilo sta dobro.To govore eminentni ekonomski strucnjaci,a i ne treba da budes neki ucenjak da bi video da on sve to sto gradi,gradi iz kredita,zaduzujuci zemlju svakim danom sve vise....

Malo o izborima.
    Beograd im se opasno ljulja,po nezavisnim istrazivanjima,Opozicija ima velike sanse da osvoji Beograd,a to je onda pocetak njegovog pada.(kao kada je 1996 Sloba izgubio Nis,Beograd,posle je samo bilo pitanje kada ce puci na Republickom nivou).
    Prosle godine je Opozicija imala 60.000 glasova vise,u mandatima za Skupstinu Grada Beograda je bilo 55:55.Medjutim Vucic je kupio prakticno jednog odbornika i tako formirao vlast sa 56:54 odbornika.Naravno,u Opoziciji uvek ima njegovih "spavaca" koji ce u svakom momentu preci u SNS,cim zagusti oko nekog glasanja itd.On kontrolise bar trecinu Opozicije,itd.

On(Vucic) kao i svaki dan,krsi Ustav.On zapravo uopste ne ucestvuje u izborima,jer sada nisu Predsednicki izbori,niti je on Predsednik SNS(naravno da i dalje jeste glavni za sve,ali zvanicno je verovatno obican clan)...On svaki dan vodi funkcionersku kampanju,zloupotrebljava svoje sastanke sa stranim zvanicnicima,ne propustajuci priliku da pljuje Opoziciju,a da hvali svoju stranku...Pritom,kao i uvek,prete ljudima otkazima ako ne dodju na SNS miting,sada se aktuelne blokade puteva poljoprivrednika u Vojvodini itd...a on onda posalje lokalne nasilnike i SNSovce da im prete itd.To sve ima dokumentovano na internetu.Dokle ide ta njihova poganost govori cinjenica da kad god su neki protesti,oni namerno salju vozila Hitne pomoci,i onda kao snimaju kako ti zli opozicionari ne propustaju Hitnu Pomoc....Oni zele da kontrolisu svaki aspekt naseih zivota,zele da nam kreiraju njihovu stvarnost,da ne smemo da mislimo drugacije...to je dotle doslo.Prosle nedelje su priveli na razgovor nekog matorca koji je na Twitteru napisao nesto protiv Vucica...Imaju armiju botova koji guse svaku slobodnu misao na internetu.Kako odu ujutro na posao u drzavne sluzbe,oni imaju posebne timove u posebnim programima,gde im se servira koga da napadaju taj dan na internetu,kakve komentare da ostavljaju itd.To je jedno ludilo.
    Ovih dana vode i kampanju protiv Dragana Bjelogrlica,itd...Dojucerasnji heroji nacije vrlo lako postaju neprijatelji Drzave ako samo podignu glas.U isto vreme,gomila sportista se uclanjuje u SNS sektu...Rebraca,rukometas Nikola Radjen danas...Dejan Tomasevic kosarkas,itd.Piksi takodje botuje za njega,Dejan Stankovic nelegalni gradi po Beogradu,itd...Dzajica su naterali da se kandiduje za Predsednika FSS,a konce zapravo vodi clan SNS,Nedimovic....i to samo zato jer se Nemanja Vidic kandidovao za Predsednika FSSa,i naravno,odjednom je i Vidic los,poveli su kampanju i protiv njega.

Danasnja emisija je poseban nivo ludila.Seselj gost na Happy TV i izvesni Cuta(opozicija) i Cuta ga lepo pita: "Pa kako si ti Vojislave OPET u koaliciji sa Vucicem,kada su pisao knjigu protiv onog Nemca Gerharda Sredera,preteci mu da je NATO zlocinac,a Vucic ga doveo na obelezavanje godisnjice NATO bombardovanja"?

Hocu reci,ovde je jedina ideologija novac,jer ako nas Vucic sve odredom ponizi i dovede u Vladu Srbije kao savetnika Tonija Blera,i vucara sa sobom Gerharda Sredera,a za obojicu njih smo vikali da su NATO zlocinci,Vucic i Seselj prvi naravno...o cemu mi dalje da pricamo? Nas je Vucic ponizio i prodao gde god je stigao.
    Posljednje uređivanje od Skywalker : 20-11-2023 at 23:44

Svijet i na svijetu svašta, a svašta čuti i saznati, moraš sve čitati.
    To što je Skywaler napisao za neke ima velikog smisla, za neke tu i tami, popnešto,
    za mnoge druge nek se potrude saznati ideju ili ideje sadržaja.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove