+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 9 PrviPrvi 1 2 3 4 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/178

Tema: Veseli se srpski rode , Kosovo ti celo ode

Hahaha...

Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Pojavila se u javnosti neka tupasta, prvoloptaška priča kako je ovo neki pritisak zapada i Amerike na Kosovo i da je eto zapad "obrnuo ćurak" i stao na neki način na stranu Srba kontra Albanaca, što je totalna budalaština

jer da je zapad stao na stranu Srba onda

- ne bi dopustio lokalne izbore a dopustio ih je

- protjerao bi kosovsku policiju sa sjevera Kosova a ne da ih nije protjerao nego se stavio između i brani kosovsku policiju

- jasno je zaprijetio srpskim krimosima i paravojsci dovučenoj iz Srbije a možda i iz Rusije da neće više tolerirati napad na vojnike KFORa ( a onih 30 ozlijeđenih KFOR ovaca tek će im naplatit i to sve uz smiješak, cvijeće i bombonjeru)

- ne bi poslao je još 700 vojnika Kfora od čega 500 Turaka ??? I rekao da će poslati još koliko god bude trebalo.

Tu može biti više opcija. Moguće da Amerika i zapad samo trolaju Srbe jer je Srbija u takvoj političkoj situaciji ( krah nadanja da će Rusija stići u ove krajeve i napravit im Veliku Srbiju, veliki lomovi u srpskom društvu kojem svjedočimo, faktički raspad društva). Moguće i da stvarno daju po prstima Kurtiju jer je izišao ususret Vučiću ( ne samo da mu je posudio autobuse za miting nego je stvarno za jedno vrijeme sklonio fokus sa Srbije na Kosovo) a možda i stvarno žele završiti priču s Kosovom dok je Vučić još u sedlu. Tipa evo vam ta nevažna ZSO bez ikakvih ingerencija al da faktički priznate Kosovo. U svakom slučaju Srbima nema dobre opcije a Kurti ne bi bio tolika budala da ide kontra Amerike, to je trolerska priča za naivčine i politički nepismene ljude.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-06-2023 at 12:47

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Hahaha...

Ovako se bore protiv mrskih okupatora?

Ma, bez Amerike nema Kosova.
    To je dogovoreni igrokaz Kurtija i SAD.
    A Srbi? Ovo njima nije ništa novo. Ne mogu oni bez svojih 'vekovnih' bitaka; a Vučiću gori na sve strane. Ne bi mu htjela biti u koži.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 07-06-2023 at 23:42
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Kako nema Kosova bez Amerike. Pitanje je koliko je Amerika uopće pomogla Kosovu. Ono 1999- te. I operetno bombardiranje Srbije.

Možda se trebalo pustit da se Albanci već tada izbore sami za svoju slobodu bez američkog tutorstva.

Srbi jesu tad bili premoćni u naoružanju ali sumnjam da bi uspjeli zadržat Kosovo. To bi bilo preskupo. Srpska država pogotovo tada nije mogla dulje vrijeme ratovat.

A kamoli sad. Ako Ameri ucjenjuju Kurtija dobro je što ih odjebaje. Oni koče kosovsku vojsku i titraju Srbima.

Da se Kosovo naoruža Srbima ne bi palo napamet napadat ih. Neće nitko iz Zadruge i Parova u rat. Srbija je razvaljeno društvo na svim poljima. To što se oni jarače i junače po Beogradu, ne znači ništa.

Zbog Eline i bokala vina

Razgovor (ne)ugodni naroda serbskoga..

Zbog Eline i bokala vina

Ma planirali su Ameri dati Kosovarima državu još sredinom 90-tih zato i jesu Srbima dali pola Bosne da budu namireni; ipak su Srbi miljenici Anglosasa.
    Naravno, Amerikanci tu gledaju svoje interese, boli njih đon za Kosovare.

Bit će zanimljivo gledati buduće događaje i zaplete na Kosovu.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 09-06-2023 at 12:08
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Srbima i svakoj srpskoj vlasti Kosovo služi samo za unutarpolitičke obračune. Njih na Kosovu nema toliko da budu ikakav politički faktor.

I da im se fiktivno vrati Kosovo, što bi oni s njim. Pa bankrotirali bi s Kosovom. Naselit ga nemaju s kim, oni svake godine gube stanovništvo. Da sve Srbe prečane presele na Kosovo ne bi ih bilo dosta da se približe Albancima.

Čak i da protjeraju Albance, što je njima jedina želja, opet ne bi znali što bi s Kosovom. Da su oni narod koji se širi, kojem treba teritorija pa ajde. Sama Srbija se prazni i neki privid stabilnosti se održava lažnim statističkim podacima ali od toga nema vajde.

S tim da je srpsko društvo toliko razoreno lažima, mržnjom, despotizmom, stalnim podgrijavanjem vanrednog stanja, stalnim mitomanskim lažima, stvaranjerm osjećaja ugroženosti, tiranija, laž na laž, toliko su razorili sve institucije da takvo društvo nema nikakve pokretačke snage da izvrši ikakav krupan nacionalan cilj.

I onda je sasvim logično da Albanci ne popuštaju. A što bi. S tim da ne znam, nisam načistu jel ovo Amerikanci trolaju Srbe i navlače ih na grešku ili su se stvarno naljutili na Albance.

U svakom slučaju Albanci trebaju samo kulirat i ne popuštat. Nek prijete i odlaskom s Kosova vojno. I što onda. Da neće Srbija napast Kosovo. Hoće al malo sutra. Oni nemaju snage ni force za tri dana rata.

Još se Turci uvaljuju na Kosovo.

Zbog Eline i bokala vina

Moram priznat tj. konstatirat da Kurti i Albanci općenito jedini sve skrešu strancima o Srbiji i Velikosrpstvu.

Kad im kažu da su krivi npr za događaja na sjeveru Kosova oni jednostavno kažu istinu..zašto se nama obraćate, srpske kriminalne grupe instruirane iz Beograda su te koje rade kaos na Sjeveru Kosova i napadaju policiju i KFOR ili tipa srbijansku mediji siju mržnju u regiji.

I sad da ne nabrajam uvijek kažu točno i precizno tako da, respect.

Zato im i Kurti i daje ali od šake do lakta. Lik ima stav.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-06-2023 at 14:53

Zbog Eline i bokala vina

Kurti predlaže strancima ili toj KVINTI da se smiri situacija na sjeveru Kosova tako da se pohapse oni koji su napadali KFOR i kosovsku policiju.

Tako se to radi. Kurti ih tuče istinom. I ne mogu mu ništa.

Jučer je dao primjer i uhapsio jednog od srpskih krimosa. Vučić nije mrdnuo malim prstom. Čak su smanjili borbenu gotovost. Sad turiraju tenk u Valjevu svakih pet sati umjesto svaka tri.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-06-2023 at 13:45

Zbog Eline i bokala vina

Srbi navodno uhitili tri kosovska policajca u "centralnoj Srbiji". Oni kažu specijalce, kojima su zarobili neke raspale kalaše.

Sad, il su zarobili kosovsku policiju na sjeveru Kosova gdje sigurno ima srpske a možda i ruske paravojske i krimosa a to je i možebitni odgovor na hapšenje onog srpskog krimosa jučer ili netko glumi "kosovske specijalce".

U svakom slučaju kosovske vlasti udarile zabranu uvoza srpske robe, što bi moglo govoriti al ne mora značit da je ipak riječ o kosovskim policajcima a ne glumcima.

Zbog Eline i bokala vina

Majstor i dalje razvlači pamet Srbima oko Kosova.

Sat vremena svađanja sa samim sobom? Sam pita sam odgovara, sam prijeti, sam odgovara na prijetnje

Zbog Eline i bokala vina

Majstor je nabacio loptu Kurtiju. Povukao Srbe iz svih institucija, oni izveli javni striptiz i skinuli odore srpske policije i bojkotirali izbore. U redu i to je vid političke borbe, to su isto radili Albanci 90-tih ali Srbe tad nije smetalo što nemaju legitimitet. negpo su ubijali i pendrečili i zatvarali.

Je li mogao gluplje prema srpskim interesima postupit. Pa nije. Ovo je faktički predavanje Albancima i taj dio Kosova kojeg do sad nisu kontrolirali a on se prijeti s dovoljne udaljenosti i podiže borbenu gotovost u Valjevu. Pa slobodno kume. Zna da ima dovoljno Srba da će nasjest na ove njegove štoseve a ovako faktički predaje Kosovo a zapadne se zemlje kao bune na albanske postupke. Mislim da je ovo sve dogovorena igra.

Zbog Eline i bokala vina

https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2355692

Oće oće, kad kurcu nokat naraste

Zbog Eline i bokala vina

Srbi pustili na slobodu trojicu kidnapiranih Kosovskih policajaca.

Još jedna pobeda Srba i dokaz da se situacija u međ. odnosima okrenula u njihovu korist.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Kao što bi rekli Spartanci, ako! Ako im izda naredbu... Stalno prijete praznim puškama, kao da se netko boji njihovih praznih puški. Nisu se bojali ni punih, a kamoli praznih. Misle valjda da će se Kosovari ustrašiti takvih komičnih zastrašivanja.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Kao što bi rekli Spartanci, ako! Ako im izda naredbu... Stalno prijete praznim puškama, kao da se netko boji njihovih praznih puški. Nisu se bojali ni punih, a kamoli praznih. Misle valjda da će se Kosovari ustrašiti takvih komičnih zastrašivanja.
    To nije ni namjenjeno Kosovarima nego debilnim Srbima. Kad se on obraća usiljenim tonom i dreči ko nenormalan..SRAM VAS BILO LAŽOVI JEDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OTAC TI JE KRIMINALAC!!!!!! ZAŠTO BRE LAŽETE!!!!!! to se on sve obraća debilima u Srbiji koji to gutaju ko pelikani.

Čak i oni koji su mu oporba po tom pitanju nisu puno bolji..tu ne mislim na Milicu Zavetnicu ( kojoj sam ja dao nadimak bar u hrvatskom eteru a možda je netko i u Srbiji to prenio) i Boška Obradovića i sl. nego na ovu tzv demokratsku oporbu.

Ni oni se ne smiju zamjeriti tom kosovskom mitu nego guslaju kako su Kurti i Vučić jednako krivi. A kako su to Albanci krivi. Ovi se sami povukli iz institucija i sad protestiraju. Oni bi se jebali al da im ne uđe. Kad su Albanci 90-tih bojkotirali srpske institucije nisu se žalkali i kmečali. Još su njih izbacili iz srpskih institucija a ovi su sami izišli. Policajci izveli striptiz i skinuli odore i tako redom. Pa što sad hoće. jel vas netko istjerao iz instiucija-nije. jel vas netko natjerao da skinete policijske odore-nije. Albanci su 90-tih šutili i bojkotirali, kasnije se pobunili i zaratili sa omjerom 1: 1000000..to je ono kad se Srbi hvale da su sa komplet vojskom , pobjedili ljude s puškama i kad su izmislili epske borbe na Košarama i Paštriku i tko zna gdje još da bi opravdali svoju kapitulaciju

Tako da se ni ova tzv demokratska oporba ne smije zamjeriti srpskim mitovima jer bi se zamjerili 90% Srba a možda bi se zamjerili i -sebi.

To je jedno bolesno lažljivo društvo, duboko bolesno. I nije tu problem Vučić. Nije Vučić iznjedrio Srbiju nego je Vučića iznjedrila Srbija. Kao i Miloševića. Kao i Arkana. I svu silu zločinaca.

Srbija je razmaženo derište koje nije dobilo po guzici pa da ima zašto plakat. Oni nisu u stanju skinut ovog očitog luđaka. Ja nisam mogao virovat da je lik usrid dana pokaziva slike iskasapljenih ljudi i od strane kriminalnog klana kmojeg je on napravio. I umjesto da za sat vremena bude milijun ljudi na ulicama a njega iz studija iznesa u košulji zavezanoj na leđima-dogodilo se nije ništa. Zašto. Zato jer je to bolesno društvo sa svim razorenim institucijama.

Vučiću su npr oporba tipovi poput Džonija i Aleksije samo primjer, koji su ovdje pisali a obojica su srpski mitomani a aleksije je čak karikaturalan. Mislim svaka srpska mitomanija je karikaturalna, od stare do novije lako provjerljive povijesti. Oni pričaju o trećini poginulih u 1. svj ratu. o milijun i više mrtvih. Kad? Gdje? Dvije bitke sa 20-30 000 poginulih, povlačenje preko Albanije još toliko otprilike mrtvih i na kraju solunski front s par tisuća poginulih. U okupaciji osim na početku kad su zločine mahom činili pravoslavci prečani, kasniji Srbi, nije bilo nekih masovnih zločina u Srbiji nad civilnim stanovništvom.

Ali ne, po njihovim.pričama njih je poginulo milijun i više.

Onda vidiš onog Marka Janketića kojemu je babu, očevu mater zaklao ili maljem ubio srpski pop Milorad Vukojičić-Maca koji dobio nadimak po onome s čim je ubijao-macom ili maljem i proglašen je za sveca SPC-a, on je sad u bedu, napadaju ga, prijete mu, a glumio je Luburića u Dari iz Jasenonovca. Dakle pristao je glumiti u srpskom huškačkom ludilu i sad ga kusa.

Dakle srpsko društvo neće puno dobit ako skinu i ovu karikaturalnu kriminalnu budaletinu ako ne promjene svoje ludilo koje ih goni iz zla u zlo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 02-07-2023 at 02:23

Zbog Eline i bokala vina

Vučiću nije lako, što god napravi neće biti dobro po njega. Njemu je najoptimalnija situacija ova u kojoj je sad, kad vlada, a nije na vlasti. Kad je najjači u Srbiji, a ne treba donositi nikakve odluke jer što god donese od nekoga će stradati. Ako se makne s vlasti onda će ga opozicija utamničiti, ako ostane na vlasti glava mu je između panja i nakovnja, između Rusa i Amera.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 27-06-2023 at 14:10

Trolanje srpski krembila od strane šizofrenika se pojačava na najjače.

https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2358036

Sad kad ne smi prić Kosovu i turira jedan tenk na smjenu u Valjevu, šatro je poslao sina s majicom na kojoj je pisalo " Predaja nije opcija". Predaja čega. Predaja skanka. Predaja krimosa. Masa je opcija pa ti aj pogodi. Zašto nije nosio majicu s natpisom " Kosovo je Srbija. Ili " Dogodine u Prizrenu".

Ovako su se, ako se to uopće dogodilo u što sumnjam, kosovski policajci samo nasmijali i rekli..pusti ga vidiš da je piglu.

Jer Danilo ionako ne izgleda kao "najoštriji nož u ladici"
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-06-2023 at 12:10

Zbog Eline i bokala vina

Šta je ovo jel ovo moguće, Benny Hill je amater za ove majstore.

Sve ebete do ebetea..Dalmatinci će znati što to znači..

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove