+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/67

Tema: Je li krenulo

Je li krenulo

Nakon grada Vrbovca koji je lani na svojoj fešti zabranio cajke i umjesto propasti fešte kako su mu predviđali, imao nikad posjećeniju feštu evo izgleda još jednog primjera pobune protiv barbarskog kretenskog iživljavanja nad hrvatskim narodom.

Ovaj Kuljiš kojeg novinari tituliraju Hrvatom i Splićaninom, Dalmatincem a valjda je negdje iz S. Bosne i ova Kreketuta doduše nisu tipične cajketine ali ona je bila žena nekog primitivca, Miloševićevog i Vučićevog ministra, dakle mrš.

Mali malecki korak ali vrijedan minus psovke( ako nisu nasoljene tj izmišljene)

https://www.jutarnji.hr/scena/domace...mater-15308862
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-02-2023 at 13:15
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Naravno da su izmišljene. Da citiram jednu misao: Nije se dogodilo, ali su zaslužili. Tako da svaka čast gradonačelniku Pule Filipu Zoričiću, odsad zaslužuje naziv kralja Pule i cijele Hrvatske. Vrbovec je prvi pokrenuo lavinu borbe protiv tog smeća od glazbe, ona je kao korov, a korov se ne pušta nego se čupa iz zemlje da se ne proširi i ne napravi štetu. Ovakvi potezi su čupanje korova iz uma i duše našeg naroda.

Bome bit će mu teško održat se na mjestu gradonačelnika. Sad kad krenu na njega ale i vrane.

Inače cijeli je Zagreb preplavljen plakatima za koncert ovog lika s kojim se i u Srbiji sprdaju.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2023 at 22:40

Zbog Eline i bokala vina

I Osjek odbio "Hiljadarku"

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...storu-15309022

Ups..dodatak..Hadezeovac se htio ukrcati na Zoričićevu barku ali u istoj dvorani gdje kao ne smiju Kreketute Kebe i Kuljiši može večeras turbo turbo folkerica Milica Pavlović
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-02-2023 at 19:38

Zbog Eline i bokala vina

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ovaj Zorcic se odmah bio posvadjao sa Muozemonasima. Cim je stigao na poziciju, tako da tu vec ima plus.
    Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Naravno da su izmišljene. Da citiram jednu misao: Nije se dogodilo, ali su zaslužili. Tako da svaka čast gradonačelniku Pule Filipu Zoričiću, odsad zaslužuje naziv kralja Pule i cijele Hrvatske. Vrbovec je prvi pokrenuo lavinu borbe protiv tog smeća od glazbe, ona je kao korov, a korov se ne pušta nego se čupa iz zemlje da se ne proširi i ne napravi štetu. Ovakvi potezi su čupanje korova iz uma i duše našeg naroda.

Teško će to biti. Taj korov je otišao toliko duboko i raširio se na sve strane.

Zbog Eline i bokala vina

Ali naravno sve se može kad se hoće. Prvo treba to smeće koje je opasnije od radijacije izbaciti iz javnog prostora. Npr u Zagrebu su dali koncesiju za idiotski radio. To se ne smije ni u bunilu.

Klubovima ne možeš zabraniit da imaju to smeće i da dovode cajke i cajkane- daj meni vlast mjesec dana i garantiram ti da cajka nigdje neće svirat na javnom mjestu bilo to dvorana iliu klub ili kafić.

Tamo gdje su glavni država i gradovi apsolutna zabrana, plakatiranje- zabrana, tamo di je privatan prostor, klub, kafić nekadašnji disco clubovi, tko god dovodi cajke i cajkane ima policijski pretres svake večeri jer se ima dojava da se tu rasparčava droga. I tako iz večeri u večer i to nekoliko puta ako treba.

Pa da vidimo tko će duže izdržat. Svaki put mu opalit kaznu za najsitniji prekršaj.

I Hrvatska bi se tog smeća riješila u roku mjesec dana.

jedino što ne bi dirao a realno ne možeš, je slušanje preko tog youtuba, CD-ova DVD ova, tu kretenu i kretenki ne možeš ništa. Ali na javnom mjestu i prostoru bilo kakve nakane van auta kuće, stana ni slučajno. To smeće riješit jer to utječe na vugla rođaci.

Hrvati koji su imali najjaču glazbu u Europi uz Talijane možda, zapljusnuo je val kretenskih taktova i imbecilnih stihova. Tome treba stati na kraj.

Hrvati i sad znaju radit glazbu i da je Hrvatska država zabranjivala bi smeće a propagirala stvari poput ovih, jer smo u glazbi jači nego u nogometu, sami svjetski vrh.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2023 at 22:42

Zbog Eline i bokala vina

Inače to smeće mogu slušat i uz njega se veselit samo krkani, seljačine ljudi bez ukusa. Na normalnog čovjek to ima užasavajući učinak. Npr kad mene projuri neki kreten u autu sa odvrnutim cajkama na full imam osjećaj kao u ratu kad su mi granate urlale oko glave.

Ponekad taj kreten i stane blizu i točno kad iziđe iz auta vidiš da je kreten.

U Hercegovini ili Herceg Bosni nažalost takvih seljačina bez ukusa ima koliko hoćeš i čija je personifikacija krimos i srboljub sa Zidina, ali nije samo Hercegovina ni po jada da je ona to je sve zahvatilo, sve hrvatske krajeve ali mi se olfo pušemo da smo neki nadHrvati a ono tuga jad i čemer.

meni je to nepojmljivo da se to toliko primilo..em su taktovi kretenski em su tekstovi idiotski, dakle stvarno moraš biti potpuni čovjek bez ukusa i kriterija da to slušaš.,..moraš imat promaju između ušiju da ti se to sviđa..

A imaš na desetine hrvatskih pjevača i pjevačica čija je glazba bezvremenska i koje vrijede isto kao onaj dan kad su napravljena.

Poput pjesme Zvonimira Goloba koja je uvrštena u 100 najljepših svjetskih pjesama a otpjevale Stijene i samo jedna Zorica Kondža..

pa Tereza sa Dalmatinkom

Oliver, Mišo, Merica sa jednom od najjačih pjesama ikad snimljenih, himna ljudskog života..

Slušati ono kretensko zavijanje je zločin pored ove bezvremenske umjetnosti, misaoni je zločin..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2023 at 22:12

Zbog Eline i bokala vina

A jesu se uskokodakali političari i novinari, kako zdušno brane cajke to je čudo. Toliko zdušno ih brane da je jasno da smo pogodili u žicu kad tražimo čupanje tog korova iz etera.

Jasno mi je da Milanović i Benčićka brane cajke, ali da HTV u emisiji Kod nas doma brani cajke je nevjerojatno. Najgore od svega mi je bilo kad je na svoj način čak i Raspudić branio cajke.

Mi smo 20 godina u situaciji da se hrvatska glazba zabranjuje i miče ih etera i forsiraju se cajke posvuda. Ovo je mala obrambena reakcija koja budi nadu. Nama treba to što Inkvi kaže, totalna deratizacija hrvatskog etera od cajki. U hrvatskom eteru se treba forsirati hrvatska glazba, a ne četničko arlaukanje.

Ja nisam očekivao od Čadeža da to brani ali nisam pročitao cijeli tekst jer je zaključan, sve se nadam da je htio biti ironičan ali nije..

Da se digao sav ološ braniti cajke, to je bilo očekivano..

Pervan je ovo davno predevidio..svojim genijalnim uradkom..

Majstor je vizualno i umno i (ne) estetski prikazao kakav soj to sluša..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 24-02-2023 at 22:13

Zbog Eline i bokala vina

Inače kažu da je majstor ovo napravio jer je obilazeći Hrv. Zagorje i u svim birtijama umjesto zagorskih popevki slušao se tadašnji početka turbofolka ( jer ovo je predratni spot) koji je ruku na srce umjetnost za ovo danas što se sluša. čak je Lepa Brena bila totalna umjetnost za ovo danas.

Vidi se to i po čovjeku koji stiže u Zagreb u kožnim čizmama, kaputu, totalni zagorski outfit čak je i naglasak zagorski, ne zagrebački.

A onaj trenutak kad majstor odbaci kaput i krene uvijat bokovima je vrh vrhova..

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    A jesu se uskokodakali političari i novinari, kako zdušno brane cajke to je čudo. Toliko zdušno ih brane da je jasno da smo pogodili u žicu kad tražimo čupanje tog korova iz etera.

Jasno mi je da Milanović i Benčićka brane cajke, ali da HTV u emisiji Kod nas doma brani cajke je nevjerojatno. Najgore od svega mi je bilo kad je na svoj način čak i Raspudić branio cajke.

Mi smo 20 godina u situaciji da se hrvatska glazba zabranjuje i miče ih etera i forsiraju se cajke posvuda. Ovo je mala obrambena reakcija koja budi nadu. Nama treba to što Inkvi kaže, totalna deratizacija hrvatskog etera od cajki. U hrvatskom eteru se treba forsirati hrvatska glazba, a ne četničko arlaukanje.
    Licemjeri! K tome još nemaju ni srama.
    Sad se pozivaju na otvorenost i toleranciju a gdje su bile tolerancija i otvorenost kad se zabranjivao Thompson?!
    Mrš!
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Super ugledni član LB86 avatar
    Datum registracije
    Jan 2021
    to su ovi što seru po NDH, i što se bore da se miču ulice ustašama dok im cajke trešte pod prozorom, urbana gerila stoka komunjarska gamad jugoslavenska.

između njih i četnika promila razlike nema, osim u toj usranoj petokraki kojoj se dive ko i onom svom opjevanom bravaru, napraivli od karikaturalnog političara stranog agenta i plaćenika veličinu u najmanju ruku ko da je Hrvatsku napravio od vardara do triglava, a ne ju kastrirao di god je mogao, dolje kod Neuma nismo ni trebali s obzirom na hrvatski narod dolje imati granicu, ali gamdi partizanskoj je to ok, super MENI NIJE OK jebem vam mater da vam jebem mater. to što je vama ok, ne znači da je svima ok niti su svi u vašoj retardiranoj glavi niti svi misle kao vi, a to što mi i danas imamo tu bagru na svim eterima da kokodače, govori sve o našoj državi danas.

a to je sve kreulo od Tuđmana i njegove idiotske pomirbe, i onog HDZa koji je ljubio zastavu, eto vam sad zastava po kojoj seru svi, i sami HDZovci kada usta otvore i svojim djelovanjem protuhrvatskim iiz dana u dan.

puna im usta nacionalizma, gledam onog jednog debila iz zadra ej zadra od lika s uanpravili idiota dakle tipu stari bio branitelj piše tamo po facebooku takve kretenarije sere po nacionalizmu krivi HDZ za sve, problemi HDZa su neodvojivi od problema SFRJ Jugoslavije Tita komunizma, jer su redom imbeciil iz HDZa stasali u toj državi, a ne u HR, ali oni kada seru po HDZu NE RADE niti će radit paralelu s SFRJ i nasljeđem maršala i njegovih pulena.

dovoljno vidjet sve te stare partijce koji su preletjeli u HDZ, pa ovog debila Milanovića koji izigrava desničara, iako je klaun koji će poput mesića neko vrijeme zabavljat mase a nakon njega neće ostat ništa. jer ništa i neće napravit za narod, ali za sebe hoće.

Hrvati su idiotski narod, i to pokazuju biranjem takvih političara. njima su Plenković ovakav kakv je I milanović UZORI, to je njima idilia od politike i bore za narod, bitno da nije desno i da nije nacionalno sve ostalo može proći i progutat se, prava škola marksizma na djelu, ali ulice ustašama to treba prvo slistit i BDP i sve će biti ok.

fali mi i onaj bandira što je ovdje piso dok mu se jajduk nije uvrdilo, ašti gospe, koliko je samo taj drobio kontra NDH i ustaša, to bi se cijela lektira mogla napisat, o titu govorio ko majstoru igre, to što krelac Tuđman nije srao po njemu ja TOČNO ZNAM ZAŠTO NIJE SRAO, ali ako to kažem biti će obrisano pa neću.

Tito i Tuđman itekako imaju istu matricu, to što je Tuđman nama prodo priču čitaj maglu o tome bi se knjiga mogla napisat, dovoljno je vidjet državu na što mu liči a ova država je njegova slika i prilika, kao i njegovog prethodnika Maršala.

ali bitno da nije fašio da nije desno, to je najvažnije, jebem vas retardirane da vas jebem, moja poruka hrvatima i tu ide točka.
    Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prijezirom odbacujem vašu presudu!

Evo javila se i konkubina iz Canade, osudila cajke podržala gradonačelnika i nalupala hrpu gluposti.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...-vama-15309678

Bivša Radeljakova konkubina tvrdi da je to djelo desnice i da je fenomen cajki posljedica rata i d0olaska "desničara" u Zagreb i druge urbane centre. Glupača ne zna da je Pervan ovaj spot snimio pred rat, znači rat s tim nema niti je toi tko slušao u ratu niti poslije rata. Do tog fenomena dolazi kad je ljevica ojačala u Hrvatskoj. a to je početak 2000-tih. Do tada to nije imalo pravo javnosti.

Radeljakova konkubina, bivša naravno, sve uvijek u svemu fula. Prije rata nije bilo cajki nigdje jer i nije postojalo ono što se danas zove cajkama. Prva koja je bila najbliža tome bila je Lepa Brena a ni ona nije imala veze s ovime danas. najbliže su joj tome bile pjesme "Mile voli disko disko a ja kolo šumadiijsko" i " Sitnije Cile sitnije". I neka sandžačka glazba Šemsa Suljaković i Južni vetar, mislim da je na njih Pervan i napravio parodiju, to su sjećam se slušali poneki Srbi u JNA i da je ta Šemsa najviše zavijala, što je meni bilo nepojmljivo da se to toliko sluša.

Ta glazba se nije ni slušala ni u Hercegovini. Rubno se slušao Halid Bešlić, Halid Muslimović, Miroslav Ilić i slična ekipa ali to nema veze s cajkama. To je umjetnost za cajke. Ali opet rubno.

Po Hrvatsku bi bila sreća da se to sluša samo na desnici koliko to nama možda bio poraz. Sluša se svuda. Od iste do Dubrovnika. i Iloka. i do Stoca, Orašja i Neuma. Pa u Istri barem vlada ljevica i pa je dvorana skoro bila rasprodana.

Njoj i njezinoj ogorčenosti nitko nije kriv i nije ona zbog toga napustila Hrvatsku nego zato jer je ostarila, zato jer je isfurana, i ne može naći više u Hrvatskoj kvalitetne sponzore. Ja sam tipovao na Srbiju kao omiljeno odredište isfuranih hrvatskih droksi jer one i takve dobro dođu iskompleksiranim Srbima ali eto ona je iznenadila odabrala Canadu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-02-2023 at 20:08

Zbog Eline i bokala vina

„De gustibus non disputandum est“ veli latinska izreka nepoznatog podrijetla koja stoji stoga što je teško argumentirati ako se kome štogod sviđa ili ne. Poteškoća je u tome što je sviđanje, iako subjektivan i na prvi pogled autentičan, a u srži preseratorski, ipak najprimitivniji izraz estetskog vrednovanja. Estetsko sviđanje vjerojatno imaju i neka druga živa bića, a čovjek ima sposobnost razumijevanja i time drugačijeg doživljavanja lijepog. Teškoća je i u tome što se o ukusima zaista ne raspravlja ako se o ukusima uopće radi što u mnogim slučajevima tek treba dokazati. Česta je pogrešna zamjena ukusa i okusa ili mirisa.

O današnjoj temi ne treba trošiti riječi nego je najbolje citirati članak koji raspravlja turbofolk: „Musik für Idioten“. Jedino što se može dodati, a povodom izvrsne marketinške kampanje navodno nadolazeće radio postaje u RH koja će emitirati isključivo „narodnjake“ i još k tome tuzemne i one iz „regije“, jest da s obzirom da najmanje 90% mladih povremeno sluša „cajke“, biznisu je uspjeh zagarantiran. S tom glazbom je slično kao s narkomanijom: jednom narkoman, uvijek narkoman. No, ostavimo se ukusa i okrenimo se mjerljivim pojavama. Zamislimo sljedeće 3 definicije 3 pojave, A, B i C. Te su definicije dostupne na vrlo pouzdanim internetskim izvorima, a i uče se na razini osnovnog obrazovanja tako da ne bi trebale biti strane istoj onoj skupini od 90% mladih.

„A je mehanički val frekvencija od 16 Hz do 20 kHz. A nastaje više ili manje periodičnim titranjem izvora A koji u neposrednoj okolici mijenja tlak sredstva (medija), poremećaj tlaka prenosi se na susjedne čestice medija i tako se širi u obliku uglavnom longitudinalnih valova u plinovima i kapljevinama i longitudinalnih i transverzalnih valova u krutinama. B je vrlo glasni, čovjeku neugodan, čak i bolan A. Osnovne značajke B sadržane su u njezinoj jačini (intenzitetu), ali i u njezinoj kakvoći, visini, trajanju, isprekidanosti ili kontinuiranosti. Stupanj smetanja ovisi o psihološkim čimbenicima. C je bilo koji A osim A koji se prati (primarni A). C je oblik zagađenja C ili smetnji. Primjeri C su A okoline poput valova, C u prometu, alarma, ljudi koji govore, bioakustične C životinja ili ptica i mehaničke C uređaja poput hladnjaka ili klima uređaja, napajanja ili motora.“

Kako nazvati „cajke“, tj. s kojom ih definicijom povezati, A, B ili C? A da: A = zvuk, B = buka, a C = pozadinska buka. Iako nas zakoni akustike sile da „cajke“ priznamo kao A, prava je dilema radi li se o B ili C. Oni koji ih preziru često kažu da su B, ali to je pogrešno, jer iako su bučne, ipak imaju neka svojstva npr. neuko izvedene elektroničke glazbe. C se s druge strane čini puno prihvatljivijom hipotezom: cajke su umjetno proizvedena pozadinska buka. Primjerice, ako dvoje ljudi razgovara na plaži oceana glavni zvuk je zvuk ljudskog glasa, a primjerice šum valova je pozadinska buka. Pitanje je, ako su „cajke“ pozadinska buka, što je glavni zvuk? Pretpostavka bi mogla biti kako je glavni zvuk onaj cupkanja ženskih potpetica, razbijanja čaša i posljedično neartikuliranih urlika koji figuriraju kao polunavijačko pjevanje tekstova skladbi.

Ukratko, ako se ostavimo pitanja jesu li „cajke“ lijepa ili ružna glazba, tj. sviđaju li nam se ili ne, preostaje pitanje radi li se uopće o glazbi; nekoj vrsti umjetno proizvedenog zvuka namijenjenog za estetsko uživanje. Radna hipoteza glasi da se ne radi o glazbi, pa čak niti o buci, nego o umjetno proizvedenoj pozadinskoj buci koja ukrašava već spomenute glavne zvukove, a ona može biti glazbom samo smislu u kojem npr. dekoracija može biti skulpturom. Ukratko nikad. Ako se pak ne radi o glazbi, pri čemu nije jasno koja bi to druga vrsta umjetnosti mogla biti, izlišno je pitati sviđa li se kome ili ne, a što se tiče korištenja pozadinske buke kao glavnog zvuka pri proizvođenju glazbe odavno smo čuli genijalne izume poput skladbi primjerice sastava Einstürzende Neubauten za koje se, kao vrhunce eksperimentalno-ambijentalnog industrial rocka, svakako treba ispričati što ih se uopće i spominje u ovom ojađenom kontekstu. Čak i oni imaju skladbu „Tanz Debil“.

K.K. 25-04-2018

Zbog Eline i bokala vina

Cajke su neprijateljska okupacija hrvatskog etera. Zarobljavanje naših umova i misli od strane neprijatelja. Anestezija tijela domaćina kojim neprijateljski parazit održava svoj život, jača svoj organizam i slabi organizam domaćina kako bi ga u pogodnom trenutku uništio. Nisu badava graknuli svi ljevičari protiv zabrana cajki, od Milanovića do Benčićke. Nije badava udarna tema Acine NU2 zabrana cajki, iako naravno, kako kažu nitko to od njih ne sluša, ali se bore za cajke kao za goli život. Zar to nije dovoljno da svima zazvoni alarm na uzbunu? Mislim da je. U JNA su vojnicima cajke puštali stalno preko razglasa, tu se radi o indoktrinaciji, o balkanizaciji, o velikosrpskoj okupaciji duha. Nitko od tih ljevičara se ne bori za slušanje srpske rock glazbe nego baš za slušanje tog smeća. Tu je sve jasno, to smeće od arlaukanja treba odstraniti iz hrvatskog etera.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 27-02-2023 at 08:35

Evo oglasio se i ovaj transvestit

https://www.jutarnji.hr/scena/strane...ndove-15310241

Da Srbija nameće ritam i trendove...

Nema zabrana.a di su Dani Republike Kosovo u Srbiji. Koncert Marka Perkovića Thompsona.

Srbija može utjecati samo na ljude s promajom u glavi

Zbog Eline i bokala vina

A jugomediji brane srpske cajke zato jer će branit sve što dolaze iz Srbije. Da su cajke, autentične hrvatske pljuvali bi ih sve u 16 i tražili zabranu. To je sve ideologija. Svojevremeno se Dežulović hvalio kako mu kćer sluša cajke.

Njima svako srpsko govno miriše.

A galamili se da se ne može živjet od tamburica.

Inače sav taj cajkaški pokret je nastao u Srbiji 90-tih u ratno vrijeme u vrijeme sankcija, kriminala, kad su srpske krimose protjerali iz Europe pa se skrasili u Srbiji i išli pljačkat po Hrvatskoj i BiH. I kad su se međusobno ubijali ko na traci, kad su nastali ti poznati splavovi. To se vidi iz onog dokumentarca "Vidimo se u čitulji" i onog filma "Rane"

Malo iskarikirano ali to je to..sad je li to cajka trap cajka kurac ovaj onaj sve je to ista i istog smeća se razvilo. Nije cajka nego je trap cajka..nije govno nego se pas posro.

Toga prije rata nije bilo, bili su narodnjaci dva Halida, Mile Kitić, Miroslav Ilić, Hanka Paldum pa i ovaj Kuliš..i još njih hrpa, rubno se slušalo nije da nije ali totalno rubno..mi smo slušali a to je druga polovina 80-tih ono što se zove Novim valom, Dugme, strane stvari Tina Turner, Cindy Lauper..kad su prvi spotovi počeli izlazit..ja sam osobno najviše slušao Azru..nebitno kakav je sad Štulić..njegove pjesme su filozofija života.

I potpuno je krivo netko je rekao da momci tamo dolaze zbog cura..nego obrnuto tamo su prvo dolazili krimosi pa su zbog njih počele dolazit hrpimice starlete da uvate te krimose..u Srbiji naravno..i onda se to zakotrljalo pa pošto je Srbija prepuna starleta i sponzoruša momci su počele ići njihovim tragom..pa su i kokuzi počeli dolazit na cajke..to je kao prvo propast društva jer se propagira kriminal, kurvaluk, mjenjanje partnera svaku večer..to je jednom rječju Sodoma i Gomora..tu je u Srbiji bilo i ubojstava pjevačica jer tu kad se bande sukobe one ne gledaju gdje praše..

Drugo to je neukus i propast društva..estetski Armagedon..a i mentalni..to znam pošto sam se osobno u to uvjerio. Moj dobar prijatelj je to volio, inače rođeni Zagrepčanin i stalno me nagovarao da idemo u onu Fontanu koja je tada bila hit..početkom 2000-tih. I odem ja nekoliko puta s njim, to je užas živi. Kako je vrijeme prolazilo ja sam osjećao kako mi se inteligencija smanjuje iz minute u minut i kako se počinjem osjećat ko debil. A još tada nije bilo strašno ko danas znao bi se čuti i pokoji narodnjak..A tko je dolazio. Olić je tamo bio inventar..ja ne znam kako je on igrao nogomet..tad je još igrao u Zagrebu, pa onaj Lijanović mlađi, bogati cigani s lančugama oko vrata, ta sva ekipa ne može sastavit jednu osmoljetku i padeže i znat što je to prezent, što perfekt sa što futur,..to mogu slušati samo kreteni..ja kad sam tamo bio osjećao sam se kao kreten.

Kad bi napokon ujutro izišli van..i udahneš zrak kroz nosnice i jutro te osvježi..točno vidiš kako se vraćaš u normalno stanje i kako ti inteligencija raste..vraća se..

Slušati to a pogotovo promovirati to, to je zločin i trebalo bi se tretirati kao zločin i to nije floskula.

Kokuzi žele imitirati krimose pa se često može vidjeti kako pored tebe projuri auto sa do gasa odvrnutim tim smećem. Zašto toliko glasno. Pa to su ljudi bez odgoja, kreteni, voze neku krntiju, stanu i vidiš ga kad izlazi da je kreten. Svi su na isti kalup. I on sad misli, vidiš ti to furaju krimosi i u svojim autima od 200 milja eura voze skupe kurve a ja to isto slušam u krntiji od 500 eura. Njima to "imponuje"
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-02-2023 at 17:29

Zbog Eline i bokala vina

Sinoć u Otvorenom Zoričić gradonačelnik Pule i neki dajguz iz nekog PR-a kurca palca imali polemiku. Zoričić na kraju đojlena izignorirao.

Onaj šugavi Dečak nije za zabrane. Zabrane nisu ništa dobrog donijele. Ma je li. Onda skini sve zabrane. Sve zabrane za sve skini jer su zabrane loše. Zabrane ubojstava, silovanja, prevara, krađa, narkomanije, itd itd da ne nabrajam sva kaznena i krivična djela..sve zabrane skinut po tim "pametnjakovićima". Za zabrane nije ni onaj Škugor. Naravno nije ni ovaj odvjetnik.

Sve zabranit. Pod tešku represiju stavit sve organizatore cajkaških okupaljnja. Sve. Zašto.

Pa treba li veći dokaz od stihova koji su prezentirani na kraju emisije. Čuje mene stihova. Dakle nečega što je bilo najgledanije u zadnja tri mjeseca u Hrvatskoj.

To ne bi naškrabao ni čovjek sa svim mogućim luđačkim dijagnozama.

Organizirati i promovirati tako nešto je zločin, to treba biti ne prekršaj, ne kazneno djelo, to mora biti krivično djelo napada na ljudski život.

Poslušajte odnosno pročitajte što je zadnja tri tjedna imalo najviše pregleda i bilo najpopularnije u Hrvatskoj. Sprem'te se Sprem'te

"Bum, bum kad te vide
    prazne automate

Tu tu kad te vide
    utokama mlate

Naj Naj Najbolja je i
    moja je da znate

Neće da me spreči čak ni
    vojska Bonaparte"

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da imam utokaru sad bi je ispraznio u comp. Pa koji stupanj retardacije moraš imat da ovo napišeš a tek koji stupanj trebaš imat da to slušaš. Isprike retardiranim osobama ali stvarno ne treba ovo dovoditi u vezu s njima, treba naći neku novu usporedbu, izmislit neki novi pojam neku novu bolest koja nije urođena nego se stječe slušanjem i skladanjem ovoga. Ovo pustiti i ne blokirati u Hrvatskoj to je objava rata. Objava rata čovječe. A zna se što se radi na objavu rata.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-03-2023 at 22:51

Zbog Eline i bokala vina

Agresija na Zoričića se ne zaustavlja. Svaki dan je sve jača i jača. To nsam lako pretpostavio. Jugoslaveni i filosrbi se neće pomiriti s time.

Potpisani autor ovog teksta piše na dnu da ne sluša ni cajke i ni turbofilk ali ih brani žešće od ijednog priglupog slušača tog smeća.

https://www.vecernji.hr/vijesti/kako...ricica-1661903

i još se poziva na Gotovca jedne pollitčki nepismene osobe i političke štetočine koja nije bila nikakav hrvatski velikan i dobro bi bilo Zoričiću da se ne poziva na njega.

Yutel čak pravi dokumentarce gdje će probati to smeće proglasiti čak i nobl glazbom a sve oni koji to neslušaju ljudima bez ukusa za muziku. Bio je prilog u dnevniku, to moram pogledati. Deveta ofenziva Jugovića teče li teče.

Unatoč ovim stihovima gore koji pokazuju kakvo je to toksično smeće, oni neće odustati.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-03-2023 at 22:27

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove