+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 3 4 5
Prikaz rezultata str. 81/92

Tema: Neredi i ubojstvo u Grčkoj

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ovo može riješit lova, ili zarobljavanje 100 grka, i razmjena ratnih zarobljenika, da citiram Milanovića, iskreno koliko god nekima to bilo smješno to i je jedna od opcija o kojoj u budućnosti treba razmišljat. dakle, jer ne znam kako netko može opravdat da drži strane državljane u zatvoru, i to njih preko 100 bez ikakavih dokaza i dokazane krivnje, dakle bez osnove, te priče istraga traje, u državi kakva je Grčka, dakle banana država bankrotirala tri puta, ne bez razloga, sigurno da istraga može trajati jako dugo, jer je cilje istrage ucijenjivanje i potražnja mita i otkup za utamničene, kao i pokazivanje mišića nekome kome to mogu radit, ovo da su narpavili amerima da su im zarobili ne STO već 10 državljana, BEZ DOKAZA, bili bi vrlo brzo riješeni i u roku 24 h ti ljudi bi bili pušteni iz pritvora. ovo je čisti primjer kurčenja, i ponižavanja, onoga koga možeš, jer nisu Grci ludi da ne znaju ko stoluje u zAGREBU kao što nisu ni ludi da znaju da im je najveća prijetnja Milanović, jer taj nema dlake na jeziku i govori što misli, i opet je pozvo europske parlamentarce da se prestanu pravit da je jedino lovica bitna, i da se zauzmu za naše državljane, koji su također i građani EU, u kojoj vladavina prava i zakona ipak nije trećerazredno, već PRVORAZREDNO PITANJE. sve što je Milanović reko, je pogodio u sridu, i da to Plenković radi, odnosno vlada, naši ljudi bi najzad do sredine idućeg mjeseca bili u ZG, osim onih kojima bi uspjeli dokazat umješanost u sukob i krivicu za isti. a to sigurno nije svih preko sto zatočenih, već par ljudi možda mogu dokazat krivicu. a siguran sam da oni znaju ko je ubojica, nego namjerno otežu istragu da mogu ove naše držat u zatočeništvu. jer to da oni ne znaju nakon 3 tjedna skoro ko je ubojica, stari moj živimo u 2023, Turci su ubojicu cigana Jagode našli odmah, a nije da Turci vole Srbe, niti ih je pretjerano morano mučilo to pitanje. ko što očito moralno muči Grke, jer oni bi eto rađe napakirali ubojstvo Hrvatima, nego svojima, pa s tim ciljem i za sve propuste i sranja treba zapakirat BBB što više.

samo pokazatelj da u tu jebenu grčku ni turistički ne treba ić, kakav odron od zemlje i ljudi, još ne mogu vjerovat kako se ponašaju i koja je to govnjarija dole. o Aeku ne bih, pa ona srmoat od kluba, ako ikada bude idući put gostovala u zg i kod nas, nadam se da ćemo ih zgazit 5-0. i baš mi je drago da ih je Antwerpen dobio, nadam se istom rezultatu i na uzvratu.

Kako su Grkljani odigrali s Antwerpenom.

Ako ispadnu hoće li poštivat dogovor ..mi vama prolaz vi nama ljude.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ljubo vjerojatno još pamti batine koje je dobio u Beogradu na finalu kupa 1987- me s Rijekom. Izgledao ne kao da je boksao s Tysonom 15 rundi. Išao je u moju školu. Hrvat srpskog - hrvatskog porijekla.
    Malo sam procackao i dosao do nadimka mafijaksi odvjetnik, muz ubijene Hodakice, partner notornog smrada Nobila.
    Ima tu svega i svacega.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Ljubo vjerojatno još pamti batine koje je dobio u Beogradu na finalu kupa 1987- me s Rijekom. Izgledao ne kao da je boksao s Tysonom 15 rundi. Išao je u moju školu. Hrvat srpskog - hrvatskog porijekla.
    Ljubi je pravo ime Ljubiša a prezime Pavasović. Prominija je ime u Ljubo i nadoda materino Visković. Bija san kad ga je nabilo u Beogradu. Začepilo mu je oba dva oka ali nije nikad reka da ga je nabilo jer je prodava karte isprid stadiona koje je dobija neman pojma od koga, vjerojatno priko oca advokata koji se družija sa Smojon and company. Dobija je i pok. Marasović u jaketu jer je bija s njin. Dovelo je Ljubišu sa oba dva zatvorena oka na ogradu odma do mene i onda smo zvali doktora i masera Hajduka pa su mu štrcali oni bili sprej po očima. Parija je redikul kad su ga vodili po tribini sa oba dva začepljena oka. Uglavnon ljevičar ko ga jebe.
    Torcida Split old school

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od 1981 Vidi poruku
    Ljubi je pravo ime Ljubiša a prezime Pavasović. Prominija je ime u Ljubo i nadoda materino Visković. Bija san kad ga je nabilo u Beogradu. Začepilo mu je oba dva oka ali nije nikad reka da ga je nabilo jer je prodava karte isprid stadiona koje je dobija neman pojma od koga, vjerojatno priko oca advokata koji se družija sa Smojon and company. Dobija je i pok. Marasović u jaketu jer je bija s njin. Dovelo je Ljubišu sa oba dva zatvorena oka na ogradu odma do mene i onda smo zvali doktora i masera Hajduka pa su mu štrcali oni bili sprej po očima. Parija je redikul kad su ga vodili po tribini sa oba dva začepljena oka. Uglavnon ljevičar ko ga jebe.
    Ajme

Iša je s menom u školu. Tada su mu se već oči otvorile-sutra preksutra, doduše jedva ali je izgledao strašno. Crno-modro-zelen-žuti, podlivi i ogromni otoci na sve strane.

Meni je priča da je Marasović u nekom lokalu naručio piće i da je čim je dobio pivo konobara spuca u glavu istom tom pivom i da se onda cili kafić sručio na njih.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-09-2023 at 14:15

Zbog Eline i bokala vina

Ali gle ovog lumena

Po pisanju tabloida pripadnik " zlatne mladeži" izvjesni Fran Olujić poznat po vezama sa raznim starletama i spozorušama, inače odvjetnik i sin Željka Olujića, "deklariranog domoljuba" i odvjetnika, priča nam priče na NOVOJ TV kako eto Hrvatska treba izručiti još dodatan broj BBB-ovaca jer je Grčka kao članica EU kakti država vladavine prava. Onog "prava" gdje skoro dva mjeseca ljudi leže bez dokaza ikakve krivnje pod staljinističkom optužbom o "zločinačkom udruženju " i gdje u sukobu Hrvata i Grka nije uhićen nijedan Grk i gdje osim ubojstva za kojeg Grci "ne mogu naći krivca" jer postoji velika mogućnost da je Grka ubio Grk nema poznatih ozljeda Grka. I da su ustanovljene pretežno ubodne rane kod pripadnika BBB pa ispada po grčkom "pravosuđu" pošto nijedan Grk nije uhićen, da su se BBB tukli i ubadali međusobno. Dakle ako je suditi po rezonu i logici" u slučaju " zlatnog mladca" radi se o potpunom idiotu

Zbog Eline i bokala vina

Iša je s menom u školu. Tada su mu se već oči otvorili-sutzra preksutra, doduše jedva ali je izgledao strašno. Crno.modro-zelen-žuti, podlivi i ogromni otoci na sve strane.

Meni je priča da je Marasović u nekom lokalu naručio piće i da je čim je dobio pivo konobara spuca u glavu istom tom pivom i da se onda cili kafić sručio na njih.
    A kad smo se vraćali kuka je cilu noć u vlaku šta če reć materi ko mu je začepija oba dva oka. Onda mu je Divlji reka, reci joj da ti je pa pehar na glavu.
    Torcida Split old school

Onaj Plenkovićev ministar koji izgleda kao lik koji je svaki razred ponavljao par puta u Otvorenom je rekao da je uhapšen mali broj grčkih navijača iako su se sukobili sa BBB također u grupi da bi jučer rekao da koliko on zna nije uhićen nijedan grčki navijač.

Jel samo ja uviđam razliku između "mali broj grčkih navijača " i "nijedan grčki navijač".

Retoričko pitanje bi bilo gdje čovjek koji ne komentira tuđe izjave nalazi ovakve tipove. Jel ima neku degen-agenciju ili što.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-12-2023 at 23:24

Zbog Eline i bokala vina

Nikako mi ne ide u glavu da su BBB koji su se vratili iz grčkih zatvora bili neugodni prema novinarima i to nakon što su ih mainstreim mediji kolektivno nazivali ubojicama, bez ikakvoga ili barem minimalne indicije. Zlobno, sladostrasno, trijumfalno, žestoko, bez milosti, bez ikakvog dokaza, pola sata - sat nakon ubojstva, kad jos nitko nije znao ništa i okolnostima pogibije grčkog navijača, dehumanizirali ih do krajnosti, medijski ih tretirali gore nego dokazane teroriste, nazivali ih huliganima, zazivali pravosudni linč nad njima i izjavljivali da im se sprema "zasluženi pravosudni pakao".

Zato mi nikako ne ide u glavu takvo ponašanje BBB prema tim nadasve "poštenim i obzirnim osvjedočeno istinoljubivim medijima"

Zbog Eline i bokala vina

Ha, mediji zgroženi ponašanjem Bad Blue Boysa.

Vidjela sam snimke na televiziji, voditelj zgrožen i smrknute face govori zašto policija na to šuti. Koji idiot!

Bad Blue Boysi su rekli i pokazali ono šta većina normalnih ljudi misli o dnovinarima.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 11-12-2023 at 00:30
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Mediji su zgrozeni.
    To valjda isti mediji koji su odmah, ali bas odmah poceli urlikati o "ubojicama jadnog Grka" koji se eto slucajno usred noci, sa kcerkom, nasao kupiti kartu.
    Naravno, ispostavilo se da ga nisu ubili oni, nego vlastiti, dalje se ispostavilo da doticni nije bio jadnicak nego lik koji je iskrvario jer se nije htio prijaviti zbog toga sto je ranije osudjivan.
    Isti mediji koji su nas dnevno izvjestavali o jadnim Zambijcima, koji su de facto bili trgovci crnim robljem, ti sada ocekuju od ovih povratnika sto...
    Zahvalnost za klevete i lazi.
    Bratski poljubac.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove