ovo može riješit lova, ili zarobljavanje 100 grka, i razmjena ratnih zarobljenika, da citiram Milanovića, iskreno koliko god nekima to bilo smješno to i je jedna od opcija o kojoj u budućnosti treba razmišljat. dakle, jer ne znam kako netko može opravdat da drži strane državljane u zatvoru, i to njih preko 100 bez ikakavih dokaza i dokazane krivnje, dakle bez osnove, te priče istraga traje, u državi kakva je Grčka, dakle banana država bankrotirala tri puta, ne bez razloga, sigurno da istraga može trajati jako dugo, jer je cilje istrage ucijenjivanje i potražnja mita i otkup za utamničene, kao i pokazivanje mišića nekome kome to mogu radit, ovo da su narpavili amerima da su im zarobili ne STO već 10 državljana, BEZ DOKAZA, bili bi vrlo brzo riješeni i u roku 24 h ti ljudi bi bili pušteni iz pritvora. ovo je čisti primjer kurčenja, i ponižavanja, onoga koga možeš, jer nisu Grci ludi da ne znaju ko stoluje u zAGREBU kao što nisu ni ludi da znaju da im je najveća prijetnja Milanović, jer taj nema dlake na jeziku i govori što misli, i opet je pozvo europske parlamentarce da se prestanu pravit da je jedino lovica bitna, i da se zauzmu za naše državljane, koji su također i građani EU, u kojoj vladavina prava i zakona ipak nije trećerazredno, već PRVORAZREDNO PITANJE. sve što je Milanović reko, je pogodio u sridu, i da to Plenković radi, odnosno vlada, naši ljudi bi najzad do sredine idućeg mjeseca bili u ZG, osim onih kojima bi uspjeli dokazat umješanost u sukob i krivicu za isti. a to sigurno nije svih preko sto zatočenih, već par ljudi možda mogu dokazat krivicu. a siguran sam da oni znaju ko je ubojica, nego namjerno otežu istragu da mogu ove naše držat u zatočeništvu. jer to da oni ne znaju nakon 3 tjedna skoro ko je ubojica, stari moj živimo u 2023, Turci su ubojicu cigana Jagode našli odmah, a nije da Turci vole Srbe, niti ih je pretjerano morano mučilo to pitanje. ko što očito moralno muči Grke, jer oni bi eto rađe napakirali ubojstvo Hrvatima, nego svojima, pa s tim ciljem i za sve propuste i sranja treba zapakirat BBB što više.
samo pokazatelj da u tu jebenu grčku ni turistički ne treba ić, kakav odron od zemlje i ljudi, još ne mogu vjerovat kako se ponašaju i koja je to govnjarija dole. o Aeku ne bih, pa ona srmoat od kluba, ako ikada bude idući put gostovala u zg i kod nas, nadam se da ćemo ih zgazit 5-0. i baš mi je drago da ih je Antwerpen dobio, nadam se istom rezultatu i na uzvratu.