+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2 3 4 5 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 61/92

Tema: Neredi i ubojstvo u Grčkoj

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Je, zilavo je to. Mada bi ja rekao da je to vecina Mamicevaca u bijelome. Nema veze hoces pregaziti svaki kodeks i uzesti ruske pare, glavno da se dobije.
    Mene 1:1 potsjecaju na ljubitelje Zdravka Mamica, regionalca, cajkasa i Zvezdasa.
    Ipak kontra mraku, kontra sili i Sloboda navijacima ima neki znacaj.
    Naravno, Mamicevcima u bijelome nema.
    Jebiga.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Ne treba abolirati splitske orjunaše s nekakvim Mamićem kao što ne treba ničije orjunaše abolirati. Ima ih po cijeloj Hrvatskoj.

Smeća i antihrvata ima i mimo Mamića niti jer on mjerna jedinica za antihrvatstvo
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-08-2023 at 17:25
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Hdzovsko smeće kaže da se oni ne mogu mješati u pravosuđe druge države.

na primjeru Zambije vidjeli smo da itekako mogu. Digli su svu diplonaciju na noge, rastvorili budžet, novce hrvatskih građana i umješali se u pravosuđe druge države

Pitanje je, misli li HDZ ovsko smeće da smo mi maloumni i retardirani.

Odgovor je DA. Hdz-ovsko smeće misli da smo svi mi maloumni i retardirani.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-08-2023 at 17:24

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Hdzovsko smeće kaže da se oni ne mogu mjesšati u pravosuđe druge države.

na primjeru Zambije vidjeli smo da itekako mogu. Digli su svu diplonaciju na noge, rastvorili budžet, novce hrvatskih građana i umješali se u pravosuđe druge države

Pitanje je, misli li HDZ ovsko smeće da smo mi maloumni i retardirani.

Odgovor je DA. Hdz-ovsko smeće misli da smo svi mi maloumni i retardirani.
    Niti mogu niti žele išta više napraviti. Diplomacija nam je sranje, lako se iskazivati u siromašnoj, korumpiranoj afričkoj državi.
    Tko se još sjeća nesretnog Salopeka kojeg su pogubili isilovci ili one Splićanke kojoj je vrišteće dijete oteto i predano ocu u Italiji kao da mi nemamo svoje sudove i psihologe da procjene šta je najbolje za dijete.

Ma, ja više ne vjerujem niti očekujem išta pozitivno od institucija ove države.
    Ako ne pripadaš nekoj od manjina ili ako si političko-ideološki nepodoban i nemaš stranačku iskaznicu nitko te ne šljivi. Snađi se sam.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 14-08-2023 at 23:45
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Bujica je na svom facebooku objavila snimak ubojstva. Ubili ha njegovi jer su mislili sa je Dinamovac zbog plave majice.

Grci kad su vidjeli da ubojica nije iz BBB krenuli su u kolektivno uhićenje i kolektivnu optužnicu, to je jasno ko dan.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-08-2023 at 16:49

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Grci kopiraju muslemane u BH, i ocito hoce tuziti po logici udruzeni zlocinacki itd. zbog toga ih kao raspodjeluju po zatvorima, kao da je rijec o Baader-Meinhof grupaciji.
    Grcki sibicari ocito hoce pokazati misice na strancima, te novopeceni zakon isprobati nad hrpom klinaca iz druge drzave.

Ni jednoj državi Grci ovi ovo ne bi mogli napravit, samo Hrvatskoj. Inače bi u svakoj drugoj državi imali uhićenih 107 grčkih državljana, diplomatsku akciju i razmjenu na neutralnom terenu.

Poslije toga pozivanje vlastitog veleposlanika i protjerivanje grčkog. Pozivanje svojih državljana da napuste Grčku a tko ostaje ostaje na vlastitu odgovornost.

Istovremeno dati rok od 24 sata svim državljanima Grčke da napuste teritorij.

To bi uradila svaka ozbiljna država. Svaka.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-08-2023 at 23:45

Zbog Eline i bokala vina

Naravno to se ne može očekivati od ove protuhrvatske veleizdajničke vlade koja ima svo razumjevanje za kriminalno ponašanje grčkih vlasti i nije ih uopće briga za hrvatske navijače jer nisu krijumčari djece, dakle nisu odurne robovlasničke spodobe.

Nakaradna hrvatska vlast koja odavno koketira sa zlom i služi mu neće ni prstom mrdnut za hrvatske domoljube u Grčkoj. Pogotovo to neće ona ljigava odvratna spodoba koja nosi titulu MVP-ea jer mu navijači ne mogu sredit njegovoj rodbini neko atraktivno zemljište u Zagrebu. A ni ostali ministri u toj vladi nisu ništa bolji. Sve je to isti moralni talog talog i šljam. Moralne nakaze.

"Ako se već ne možemo pouzdati u ljudske vrline pouzdajmo se u ljudske slabosti" napisao je mislim Meša Selimović kad mu je predloženo da otkupi brata iz Tvrđave.

Grci su Bizantinci, lažljivi pohlepni, koruzmpirani. Troše na tuđi račun i neće vraćati dug. Vole novac, ne vole raditi. Korumpirani su jednako kao i Zambija ako ne i više.

Ako već neće vlada koja se naziva hrvatskog a nema hrvatskog ništa u sebi, možda može narod. U zemlji i inozemstvu. Onaj narod koji ne moralizira o huliganima. Ti nek odjebu zajedno sa jugodesničarima i protuhrvatskom vladom. Ti ionako ne kuže jedan kurac.

Dakle trebalo bi nać pouzdane ljude za vezu s lorumpiranom grčkom vlasti i oglasiti skupljanje novca za otkup hrvatskih navijača iz grčkih zatvora.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-08-2023 at 23:07

Zbog Eline i bokala vina

Plenković se ipak bori za naše.

U razgovoru s premijerom Kyriakosom Mitsotakisom, ističe Plenković, izrazio je oštru osudu nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
    – Ne prejudicirajući krivnju, izrazio sam sućut zbog pogibije jednog navijača AEK-a. Od premijera sam zatražio da se našim državljanima osigura sigurnost u zatvorskim institucijama. Drugo, da proces bude pravedan, brz i učinkovit. S obzirom na to da nije realno da je svih 100 osumnjičenika jednako odgovorno za nerede, nanošenje ozljeda i uništavanje, da se oni za koje se utvrdi da to nisu, da se što prije deportiraju u Hrvatsku.

Naše će službi komunicirati s grčkim vlastima te pružiti dodatnu potporu, bilo o liječničkoj skrbi ili o nekim drugim potrebama, istaknuo je premijer, podsjećajući da se radi o sudskom postupku koji provodi grčko tužiteljstvo i sudovi.

– U stalnom smo kontaktu s roditeljima, javnost također zna da su pritvoreni većinom jako mladi.
    https://narod.hr/hrvatska/plenkovic-...iraju-iz-grcke

Aha. bori se ko gladan lav za ranjenu srnu.

Je li takvim žarom, opetovano, smeće osuđivalo kupce i krijumčare djece. Ako smeće govori da se pusti nevine jel to znači da je smeće već neke osudilo da su krivi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 17-08-2023 at 23:07

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Levski Sofia.
    Steta sto nema neke stranacke suradnje sa pojedinim pokretima i politicarima.
    Na desnom spektru Bugarske postoji ta kao neka proruska, prosprska desnica, ali ona tvrda, najtvrdja ne praste srbekima Makedoniju i podrzava Ukrajinu.

Od hrvatskog srbofilstva znači postoji i još luđe. Bugarsko. Bit Bugarin a srbofil to je posebna vrsta mazohizma. A tek Makedonac srbofil. To je neopisivi mazohizam.

Zbog Eline i bokala vina

Milanče čita Inkvijeve objave.

Milanović: Boysi su kao ratni zarobljenici. Skupit ćemo i mi sto Grka pa se mijenjati

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...vijesti_prva_d

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Milanović da nije srbofil rusofil i partizanske gore list, bi bio prva liga lik, unatoč svemu mi boljeg političara TRENUTNO od njega nemamo, pa neka se priča što se priča o njemu i otvara zasebne teme.

samo se probajte sjetit Kolinde, ili anemičnog, i njemu sličnih, Milanović kakav god da je ima karakter, i to nije samo predizborni štos, činjenica je da lik ima karakter. daleko od toga da se s njime slažem oko puno tema, pogotovo politički ne gledmao isto niti bih s njime ikada bio u rovu, jer on ne bi sigurno bio u rovu, jer je to sve sličnog kova on i Plenković neće se zajebat na svoju štetu, niti bi ikad radili nešto što im može naštetit.

no usprkos svemu tome, u ovakvim situacijama ti treba političar koji će reći stvari DIREKTNO, a ne u raukavicama i glumatat finoću kako 99 posto naših političara to radi. naša cijela politika se vrti i vodi na način, DA NEKOGA NE UVRIJEDIMO, dal su to Židovi Pederi Srbi Grci Turci Amerikanci Rusi nije bitno, samo se pazi da se nekoga ne uvrijedi, a pri tom se naravno dok se to pazi redovno gazi i ponižava Hrvate i radi se upravo nama politička i svaka druga šteta.

sve u svemu, ja osobno mislim da Milanović treba dobit još jedan mandat, jer ne vidim nikoga na desnici a na ljevici još manje koji će se ovako ponašat. nama trebaju političari koji će bez dlake na jeziku, reći kako stvari stoje. to što on puno puta priča idiotarije, to se slažem, ali to je djelom jer je ideološki tako ofarban od rođenja. i to se ne može samo tako isključit, ali u konačnici kada gledaš više napravi on ovakvim komentarima za desnicu i desničare nego svi desničari zajedno. a to je ono što se po meni računa, a to št oprima onog imbecila Dodika na Hvaru što brani Ruse ko da su nejač nekakva, što zaziva Srbe i prijateljstvo s njima, a onda strahuje da ga na Hvaru ne zgaze, to su sve neke stvari koje su mu minus, ali kada se sjetim Kolinde, on je televizija u boji za istu, jer bi ista sve radila što i on, samo ne bi oko BBB i bilo čega tog tipa imala ovakav jasan stav. niti bi se imala muda svrstat, na stranu "huligana". tako da, mislim da su to te stvari koje krase naše političare ko kmetove, Milanović je štošta, može biit budala u većini stvari i je to, ali nije kmet. a to je veliki pomak za hrvate, u političkom smislu govorim. kmetova imamo na izvoz, nama fale ovakvi koji će reć neke stvari bez uvijanja u celofan i uljepšavanja.

a o tome da HOS treba bacit u smeće i slično, HDZ u tome također sudjeluje, oni ni po čemu nisu manje opasni od Ranka Ostoje i njegovih čekića, jer sjede s Pupovcem i on im određuje kurs oko tog pitanja. tako da, nije kod nas sve lijevo tak trulo kak se priča, niti je sve desno dobro, dapače više je truleži na desnom spektru jer je jugoslavija i bravarija odradila svoje, i ubacila svoje ljude na desnicu još prije nego se napravila država, a ovo su sada samo posljedice ovaj kokošinjac koji mi nazivamo desnica, pa meni je iskreno sto puta veći problem ovakva desnica, nego Milanović koji je ljevica a priča neke stvari jasnije i konkretnije nego ta desnica. to samo pokazuje koliko je u HR desnica u kurcu, kada joj Milanović drži lekcije iz oratorstva i zastupanja nacionalnih interesa, i jedini koliko toliko zastupa interes hrvatskih državljana u ovom slučaju BBB u stranoj zemlji, dok su svi ostali naravno odmah krenuli drvljem i kamenjem, blentava raja prva.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    https://imgur.com/Eo9AGFd

evo ja indijanac uplatio 100 eura, i uplatit ću opet.

na internetu su ionako uvijek najglasniji oni, kojih u realnom životu nema nigdje.

http://www.badblueboys.hr/kontakt/

o grcima je suvišno i pričat, u ovom slučaju su i Srbe nadmašili, vjerojatno ni Srbi opterećeni ustašama i tri miliona pobijenih u Jasenovcu, ne bi ovakvu priču o nacistima i kriminalnoj organizaciji složili, o šugavcima iz aeka kao i njihovim navijačima također ne treba trošit riječi, a i ova mamica se pravi luda kao da ne zna da joj je sin išao svijesno u obračun, pa se sad jadna zgraža nacistima iz zagreba, kak su jojo sina zavili u crno, naravno ni ona ni cijela svita grčke policije ni pravosuđa još nije ništa dokazala po tom pitanju, već dva tjedna prodaju maglu i pričaju priče, normalna država bi odavno locirala krivce za događaje, i sprovela odgovorne ostale pustila doma, a ne ih držala u zarobljeništvu.

grci su naravno svijesno pustili BBB u atenu, jer drugačije je ne bi ni vidjeli. to su srpski i grčki štosevi, kojima uvijek na istu foru navlače naše, i koji kurac mi idemo stalno dolje njima nudimo im se, kada znamo da oni neće napravit istu stvar nama na uzvratu ? kome se mi dokazujemo ciganima vučiću grobarima, ovim čakijašima dolje ne kužim ? ubuduće na ovakva gostovanja ne treba ić, u te nekakve grčke i banana države di je pravosuđe takvog da kada netko nekoga ubije, oni od toga naprave terorizam. po čemu je ovo ubojstvo drugačije od bilo kojeg drugog ubojstva ??

i zašto bi navijačko ubojstvo, bilo drugačije kvalificirano od ubojstva iz koristoljublja ? po toj logici svaki dan u brazilu argentini i tim egzotičnim zemljama, zbog jednog kriminalca stotine nevinih bi čamilo u zatvorima, i to je raja bijesno zahtjevala po komentarima ispod članka, govorim o našoj raji rulji kak hožete, ne o grcima, kada vidim te debile, stvarno požalim što imamo državu. jer ova država, evidento služi i postoji zbog takvih, zbog hrvata evidentno ne postoji. i to je i ovaj slučaj, opetovano potvrdio, i bez brige i drugi put će biti tako, jer ovaj narod vode puzavci i kmetovi, koje raja vidimo po reakciji na ove događaje upravo takve želi na vlsti, koji će osuđivat i pljuvat po našima, a lizat guzice grcima srbima i kome već ne u tim situacijama.

za drugo dobar dio ovog naroda, ne zna, niti želi znat. sve u svemu, ništa čudno, za narod kojem su Srbi svojevremeno prodali foru kao zaštitnici, i dan danas dolaze tu na more rade najnormalnije a onda kansije po srbiji pričaju o nacistima, pa ima li ovakvih mazohista igdje na svijetu ? ja mislim da nema, sad se opet šalje kanader grcima, umjesto da se napravi ovo što milanović govori, ne oni misle mrkvom dobiti još malo batina. umjesto da izvuku batinu, i odreagiraju na isti način kao i grci prema našima, a mamica u ateni neka i dalje plače, ko da je sin išao u jagode pa najebo, a ne u obračun.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    TRAŽI DA IH ZAŠTITE

Vidović Krišto pisala Milanoviću i Plenkoviću: Sigurnost BBB-a je egzistencijalno ugrožena. Teroriziranje hrvatskih građana nije prihvatljivo!

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (OiP) pisala je predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću te premijeru Andreju Plenkoviću na temu pritvorenih hrvatskih navijača u Grčkoj. Zastupnica je prozvala vladajuće da "šute i ništa ne čine da hrvatske državljane vratite doma". Njeno pismo prenosimo u cijelosti.

"Sto navijača Bad Blue Boysa u Grčkoj je danima već izvrgnuto teškim kršenjima osnovnih ljudskih prava. Hrvatski građani u Grčkoj imaju tretman kao da su u tamnicama nekakove diktature, a ne u zatvorima jedne članice Europske unije. Njihova sigurnost je egzistencijalno ugrožena, s obzirom na opću histeriju u grčkim medijima kojoj su izloženi. Vi, gospodo, šutite i ništa ne činite da hrvatske državljane vratite doma.

Bad Blue Boysi koji su se ogriješili o zakone trebaju u poštenom procesu biti sankcionirani, naravno, razmjerno težini djela.

Nikakovo, pak, iživljavanje i teroriziranje hrvatskih građana nije prihvatljivo, a presumpcija nevinosti i pravo na pošteno suđenje, te dostojanstveni uvjeti u zatvoru, jesu europski standardi koji su hrvatskim građanima u Grčkoj onemogućeni.

Dok su hrvatski građani izloženi obespravljenosti, vi, gospodo, koji obnašate dužnosti predsjednika i premijera, ne izvršavate svoje ustavne obveze, već se odmarate u državnim rezidencijama, a na trošak hrvatskih građana koji vas svojim porezima financiraju.

Ustav vas obvezuje da skrbite o interesima hrvatskih državljana i djelujete protiv svake pojavnosti koja ugrožava sigurnost i spokoj hrvatskih građana, što vi grubo ignorirate.

Obnašati državnu dužnost ne znači konzumirati privilegije, a ignorirati obveze.

Obveza je Predsjednika i Premijera, odmah reagirati na ograničavanje prava hrvatskih građana ili na zlostavljanja, kao što je to slučaj trenutačno u Grčkoj.

Gospodine Milanoviću, jeste li nazvali grčku predsjednicu Sakellaropoulou, i zahtjevali poštivanje prava utamničenih hrvatskih građana, brz i pošten sudski tretman te siguran povratak u Hrvatsku?

Gospodine Plenkoviću, jeste li nazvali grčkog premijera Mitsotakisa, i zahtijevali poštivanje prava hrvatskih građana te povratak istih u Hrvatsku?

Jeste li, gospodo, napisali zajedničko pismo predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen, i tražili njezin angažman kako bi se hrvatski građani zaštitili od šikaniranja i vratili u svoju Domovinu? Jeste li poslali ministra vanjskih poslova u Atenu kako bi ishodio zaštitu hrvatskih građana?

Ništa od navedenog niste učinili, a dužni ste upravo poduzeti navedene radnje. Svaki odgovoran državni dužnosnik u Europi već bi reagirao, ali vi ništa ne činite osim besplodnog komentiranja. Vi niste komentatori, već predstavnici države, te ste dužni poduzimati sve radnje kako biste zaštitili prava hrvatskih državljana!

Vi ste, nažalost, kao i u svim drugim područijma u Hrvatskoj, državne institucije podredili svojim osobnim intereseima, te ih onesposobili za zakonito djelovanje u interesu hrvatskih građana.

Gospodo, Hrvatska ne postoji kako biste vi imali privilegije, već kako bi hrvatski građani ostvarivali prava putem svoje države.

Vi, gospodo, koristite institucije hrvatske države kako bi se pljačkalo nacionalnu imovinu, kao u slučajevima INA, Croatia osiguranje, HEP-PPD te nizu drugih slučajeva, a hrvatski građani, po vama, služe za punjenje državne blagajne koju vi i vaše strukture praznite!

Varate se, gospodo, ako mislite da će hrvatski građani trajno promatrati zlostavljanje od onih koji su plaćene da štite njihove interese.

Hrvatski građani nisu Europljani drugog reda, već jednakopravni kao i svi drugi narodi u Europskoj uniji, te imaju građanska i ljudska prava, i pravo na zaštitu svoje države.

Pozivam vas da trenutačno poduzmete sve radnje, na koje vas obvezuju hrvatski Ustav i prisega koju ste dali, kako bi hrvatskim državljanima u Grčkoj bila omogućena procesna i ljudska prava, te povratak u Hrvatsku", navela je zastupnica u svom pismu Milanoviću i Plenkoviću.

jedina uz Milanovića, koja ima "muda" konkretno reć nešto na temu BBB, a da ne strahuje za svoju "reputaciju" je Karolina Vidović Krišto. eto od cijele palete političara, mi imamo jednu ženu i jednog muškarca, koji nazivaju stvari pravim imenom. a imamo političara na izvoz, nemamo toliko žita u slavoniji koliko imamo političara, i od svih njih nađemo dvoje koji nešto kažu u naše ime. divno. imamo divni potencijal za budućnost, s takvima u kormilu.

Datum registracije
    Sep 2016
    Pavasovic Viskovic stao na stranu boysa.
    https://n1info.hr/vijesti/pavasovic-...ISU-BILI-SVJES

Ljubo vjerojatno još pamti batine koje je dobio u Beogradu na finalu kupa 1987- me s Rijekom. Izgledao ne kao da je boksao s Tysonom 15 rundi. Išao je u moju školu. Hrvat srpskog - hrvatskog porijekla.

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Pavasovic Viskovic stao na stranu boysa.
    https://n1info.hr/vijesti/pavasovic-...ISU-BILI-SVJES
    sve je to ok, ali ni on nije politički Hrvat da ne bi bilo zabune. mi u HR nemamo političke Hrvate u institucijama, i dok se to ne promjeni, imat ćemo državu maćehu a ne majku.

oko ove teme je dobro nastupio i sve točno rekao, ali on oko tema ZDS Srbija i slično nije deleko od Milanovića, dapače on im je bliži od njega. Hrvati boluju od tog sindroma guranja na istok, i to od ovih s zapada, te Jugoslavije su stvorene na njihov mig i financijski interes. kao što su isti kada im to više nije odgovaralo, odjednom preko noći počeli financirat rasturanje Jugoslavije, jer im je cilj bio rat i profit na sukobu. svi ti hoštapleri žive od kriza, gladi rata bolesti itd, najjače su hoštaplerske organizacije na svijetu FERMACEUTI ENERGETIKA DAKLE NAFTA, I ORUŽJE, TU JE EKIPA KOJA DRŽI POLITIČARE U SVOM DŽEPU, U KOJI PADA LOVA OD CIJEPIVA, MALVERZACIJE CIJENOM NAFTE, I PRODAJOM DISTRIBUCIJOM ORUŽJA, BEZ KRIZA TOG PROFITA U TIM DJELATNOSTIMA NEMA, NJIHOVA DOBIT ZNATNO RASTE S TAKVIM KRIZAMA KAO ŠTO JE KORONA RAT GLAD SVE TE LJUDSKE NESREĆE, NJIMA JE PROFIT. dok nekom ne smrkne u ovom slučaju većini, njima definitivno NE SVANE!

uglavnom, ali ovo ni nije ideoološko već pravno i političko pitanje, koje naša država treba riješavat jer se radi o preko 100 zarobljenih državljana u stranoj zemlji, to se nikad nije dogodilo od kada postoji RH. tako da, imajući to u vidu, ovo nije skupina od 5-6 krijumčara djece, i ako su mogli za njih mjesecima pričat HRVATI ZAROBLJENI OSLOBODITE NAŠE HRVATE I SLIČNE PATETIČNE PAROLE VALJAT TJEDNIMA, ne vidim di je problme da tako bude oko BBB koji su evidentno velikom večinom hrvati ??

dakle, ova država ima dubinske sociološke političke ideološke ekonomske i svakakve druge probleme, koje ne može riješit prebijajući preko leđa jedva punoljetnih državljana RH zatočenih u državi kakva je Grčka. i na koncu, na kraju će se i morat desit da ako se ovo otegne i nastave maltretirat ljude nezakonitim pritvorom za djelo koje nisu počinili, odmazdom u obliku istih mjera za grčke državljane na tlu hrvatske. a plenković neka se pravi lud koliko hoće, neće ni ta istraga moći vječno trajat, a u tom slučaju on će morat poduzet puno konkretnije mjere od ovih do sada. jer ovo laprdanje u ateni s premijerom i njihovim kvazi policajcima, je ništa drugo nego tješenje javnosti, jasno je da tim ljudima jedino može spasit kožu lova jer u zatvoru je lova sve, s lovom kupuješ mir hranu i možeš stvoriti i svoj klan ako imaš dovoljno para. tako se preživljava u zatvorima, ne sigurno ovim političkim štosevima plenkovića, di on sebe predstavlja spasiteljom jer je pričao 1h vremena s njihovim premijerom, od te priče mi nemamo ništa, odnosno BBB mogu po tim njihovim pričama ostat još godinama u pritvoru, bez IJEDNOG DOKAZA DA SU POČINILI IKAKVO KAZNENO DJELO, ovo je sprdačina kakva je država ta grčka i debili koji ju brane su jedini gori od iste, a ima ih i kod nas koliko i u srbiji jer eto to je njihova braća, pa da Bog da vas onda ta braća tako zatvorila ko BBB, ali vi tih briga nemate zato i idete dolje osokoljeni glumit mangupe.

općenito mi se sere više od svih tih glumaca i prosera, i mislim da ubuduće treba dobro razmislit di se ide i kakve mogu biti posljedice u slučaju ovakvih pizdarija. jer vidimo da nikoga nije briga, i da velika većina i navijača kamoli ovih šabana koji kurca ne kuže, ismijava ljude u zatvoru, a nisu se nikada našli ni u priblžno sličnoj situaciji zato to i rade.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove