+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 5 PrviPrvi 1 2 3 4 5 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/92

Tema: Neredi i ubojstvo u Grčkoj

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Evo počelo se razbacivat po novinama sa imenima i privatnim podacima. NOVINARI CRVI

Oće se opet dilit slike s fejs profilima po netu?? Na ovom forumu takvih drukera više nema srićon.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ja isto ne razumim BBB. Ako ideš tamo di se bode a ti ne bodeš, ne ideš tamo. Ne ideš ko ovca na klanje i k tome još u državu koja je banditska, korumpirana i lažljiva. A znaš da iza tebe neće stat "tvoja" ali u suprotnom smjeru banditska korumpirana antihrvatska država. Pa prvo najebeš od noževa a onda te još maltretira ta mafijaška policija, maltretiraju te i zazivaju linč domaći smećarski mediji i njihovi smrdljivi "novinari analitičari i kolumnisti" najgori neljudski ološ koji postoji. Treba nekad i razmislit protiv koga sve ideš. Ideš na noževe, pendreke, policijsko-pravosudno medijsku mafiju u obje države. Neravnopravna borba čovječe.
    Kažen ti ja triba kalkulirati. Cigani su tu majstori, mora in se priznat. Ne bi se njima nešto ovako dogodilo.
    Ovo je ka rat, ne ideš u bitke ka grlom u jagode... treba znati s kojim snagama protivnik raspolaže i kad ga možeš napasti.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Oglasio se Bartulica i Suverenisti.
    Ja bih malaka cetnicima kratko pozelio tursku zastavu u Ateni.
    Znaci, sve sto su izasrali, od djevojcice koja je ranjena, do nekog lika koji je kao u 23.30 kupovao kartu sa sinom je bila laz.
    Dogovorena tucnjava, dobili su po picki, bjezanija po uzoru na bracu srve.
    Snimke ne daju. Rijetko ogavan narod.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Kažen ti ja triba kalkulirati. Cigani su tu majstori, mora in se priznat. Ne bi se njima nešto ovako dogodilo.
    Ovo je ka rat, ne ideš u bitke ka grlom u jagode... treba znati s kojim snagama protivnik raspolaže i kad ga možeš napasti.
    Zato se Bojse cijeni u Europi, a cigane ne jer Bojsi svuda idu grlom u jagode. Uostalom, prema snimkama nisu ni Bojsi išli baš goloruki, imali su palice. Ak su to oni na snimkama.

Boysima pakiraju tamo u Grčkoj, fol ne mohu nać oružje, fol AEK ne da snimke( odkad policija traži snimke pa oću dat- neću dat) a ako nema noža onda veći broj ljudi, možda i cijela skupina može biti optužena za ubojstvo.

Smećarski hrvatski mediji insistiraju na pojmu huligani..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Capo jasno i glasno zato mu nisu pustili izjavu na RTL u

https://www.facebook.com/10006396075...40aB7S9Ucbxw6v

Zbog Eline i bokala vina

Capo je jedini političar na kojeg sam ponosan što sam glasovao za njega (za eu parlament) ovi svi me iznevjerili . Pametan, aktivan, hrabar i direktan.
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Datum registracije
    Sep 2016
    Dynamo Kyiv.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Boysima pakiraju tamo u Grčkoj, fol ne mohu nać oružje, fol AEK ne da snimke( odkad policija traži snimke pa oću dat- neću dat) a ako nema noža onda veći broj ljudi, možda i cijela skupina može biti optužena za ubojstvo.

Smećarski hrvatski mediji insistiraju na pojmu huligani..
    Nismo dugo trebali čekati pa da čujemo kako sad tzv. hrvatski mediji dišu i govore; nema više 'Hrvati zatočeni' kao u slučaju zambijske osmorke, sad su huligani koji zaslužuju zatvorske kazne.
    Teška ciganija.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 12-08-2023 at 07:46
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Datum registracije
    Sep 2016
    Na grckoj televiziji pokazuju isjecke Bitorajca i boysa iz filma i to kao dokaz protiv boysa.
    Zaista su na razini Informera i srpske im brace. Ono jedan na jedan.
    Inace, izasle snimke gdje se vidi tko je zapravo naoruzan nozevima a to su navijaci AEK, koji inace simpatiziraju donbaske separatiste, Mladica i Karadzica.
    To ako vas nekada uhvati razumjevanje kada od Svaba traze odstete, ili kada i dalje tonu u svom korumpiranom blatu.
    Dodao bih, ovi pederi zaista smatraju da su oni nasljednici Spartanaca. Ono, genetski.
    Jeje. Kao srbalji Vince.

Iskoristili su isječak iz idiotskog debilnog antihrvatskog filma gdje su BBB prikazani kao neonacisti. Kud će suza neg na oko.

Sad kad još pronađu tekstove Bore Dežulovića, Jurice Pavičića, Ante Tomića, onog poluidiota Saše Ljubičića i pripadajuće ekipe koji će to prikaz bit.

Zbog Eline i bokala vina

Na Yutelu promjenili narativ. Ne govore više o huliganima nego o navijačima.

Ali pamtimo kako su dehuzmanizirali navijače i prizivali skoro linč bez suđenja kao na divljem zapadu a sad se šatro čude kako postupa grčka policija i mediji.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Sjetimo se tko je Torcidi dao potporu, od vecih skupina u RH.
    E.

Ovo je mogao staviti bilo tko. Nigdje potpisa Torcide što je po meni sramota.

Datum registracije
    Sep 2016
    Po meni nije, jer bi se 90% obicnih dinamofaca pocesalo po guzici da je Torcida ovako zaglavila. Veliki dio bi i likovao.
    Mislim da je ovo dovoljno i da se zna tko postavlja transparente na ulaz u Split.
    Sigurno nije Armada.
    Inace, ako je istina, izgleda da su aek-ovi cigani zabunom ubili svoga.
    Cak su na instagram bili stavljali sliku.
    Bumo vid'li hoce li se potvrditi.

I da su se oglasili iz Torcide zakasnili su a krpu može svatko obisit. Minimum je stavit obilježje grupe. Minimum

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Na grckoj televiziji pokazuju isjecke Bitorajca i boysa iz filma i to kao dokaz protiv boysa.
    Zaista su na razini Informera i srpske im brace. Ono jedan na jedan.
    Inace, izasle snimke gdje se vidi tko je zapravo naoruzan nozevima a to su navijaci AEK, koji inace simpatiziraju donbaske separatiste, Mladica i Karadzica.
    To ako vas nekada uhvati razumjevanje kada od Svaba traze odstete, ili kada i dalje tonu u svom korumpiranom blatu.
    Dodao bih, ovi pederi zaista smatraju da su oni nasljednici Spartanaca. Ono, genetski.
    Jeje. Kao srbalji Vince.
    I Bitorajac se kao jako uvrijedio šta su sad Grci izvukli taj film.
    Ha, pa zato se i snimaju takvi filmovi koji prikazuju navijače i branitelje kao neku nasilnu sirovinu. Bilo je za očekivati da će kad tad netko to iskoristiti.
    Čemu čuđenje ko' pura dreku.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-08-2023 at 23:14
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Torcida se javila na utakmici i dala podršku Boysima. To je to.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016

Isto tako je Split pokaza žilavost Orjune kretena i protuhrvata.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove