+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1 2 3 4 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/92

Tema: Neredi i ubojstvo u Grčkoj

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Mislio sam na prvo priopćenje gdje su pristali da budu boksačka vreća i dozvolili da izmjene domaćinstva
    To nisam čita i nisu trebali dopustit promjenu domaćinstva. Uostalom ako se AEKu ne igra s Dinamom nek ne dođu na utakmicu i gotova priča što se tiče toga.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-08-2023 at 15:37
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Za krijumčare djece digla se cila država na noge i pola godine nas tjerali da svi stojimo na nogama.

Za Krijumčare djece. Tjerali su nas da stojimo mirno sve dok ih nisu otkupili našim novcem ne pitajuć nas želimo mi to.

Sad kad su pod monstruoznim optužbama bez ijednog dokaza uhićeni BBB i kad su klasično dehumanizirani od domaćih smećarskih medija bez ikakvog morala i časti, isti oni koji nas tjerali da naričemo zajedno s njima nad sudbinom krijumčara djece, sad kad se vidi da Grci svoje štite i puštaju na slobodu i da su se grčki huligani inače poznati u navijačkom svijetu kao korisnici hladnih oružja u sukobima odjednom pretvorili u bakice i slučajne prolaznike, i bez ikakvih dokaza žele BBB proglasiti zločinačkom organizacijom i da zas tobom povlači teške konzekvence, sad ista ta država koja je "zalegla" za krijumčare djece-šuti. Ne poduzima ništa

Zašto. Pa zato jer su pojedini pripadnici stranke koji su krijumčarili djecu i vladajući jedno te isto a navijači su im neprijatelji. Krijumčari djece nemaju časti jer da imaju časti ne bi radili to što rade a navijači imaju časti.

To su dva svijeta i zato su državnim vlastima oni bez časti prijatelji i istomišljenici a ljudi sa čašću su njima najveći neprijatelji.

Zbog Eline i bokala vina

Pošto pratim samo ovaj forum nadam se da će ovdje biti broj računa gdje se može uplatiti našim momcima u zatvorima. Da se odužimo ljudima koji su prvi priskočili u pomoć nama srijemcima i slavoncima nakon nedavne oluje. Bbb torcida ultrasi armada navijači to je jedna od pozitivnijih skupina ljudi u Hrvatskoj. Zaslužuju našu podršku svi
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Sumnjam da će od toga biti koristi ako im nalijepe ovakvu optužnicu. Tu bi moglo uraditi hrvatska politika a što ćeš očekivati od ljudi čiji MVP sad u dnevniku osuđuje BBB slično kao i Grci. Ili Srbi. Jedna sramota i bijeda od čovjeka. Uostalom da je drugačiji ne bi ni mogao biti ministar u isto tako sramotnoj i bijednoj vladi.

Zbog Eline i bokala vina

Šaljem poruke na mvp tako bi svi trebali. Najlakše je reći ništa od toga. Za ovo se svi moramo angažirati. Ti si inkvi branitelj šalji svojim poznanicima da se borimo za naše ljude i djecu.
    kabinet.ministra@mvep.hr ovo je adresa
    Posljednje uređivanje od franjevac : 09-08-2023 at 20:29
    Mi smo u ratu.

Znaš koliko njih briga za peticije i mailove. Pa jesi ti slušao Radmana na Yutelu.

Oni bi da se njih pita sve ultrase zaključali i bacili ključ. Oni mogu samo urgirat a vjerojatno i hoće, kod Grka, da ih što više kazne.

Ultrasi su njihovi neprijatelji jer šalju nezgodne poruke i nisu kontrolirani.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-08-2023 at 21:03

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Čudi me da se u medijima (desnim) nije još plasirala teza koju su gurali kad su pobacane baklje u St Etienne na Hrvatska - Češka --> sve su to plaćenici i mrzitelji Hrvatske...

Pa meni se čini da su ovi koji su napravili nered u Ateni plaćenici koji mrze najhrvatskiji klub i velikog domoljuba, najsposobnijeg menadžera Zdravka.
    Jer ono, odakle novac tim klošarima da plate put do Atene? Kažem vam ja to su plaćenici, financirani od onih koji mrze hrvatski uspjeh.

Čudi me da desna oporba nije digla malo dreku. Di su Suverenisti. Capo je njihov član. Pa njihovi "koalicijski partneri" MOST-ovci. Ni DP nije reagira. Ni KVK. Nikoga ne vidim.

Zbog Eline i bokala vina

Nemojmo se čudit nego šaljimo mailove i zovimo. Poslao sam dp i mostu sutra ću ih zvat. Ajmo bit aktivni pa se onda žalit ako nas ignoriraju. Naša djeca su u zarobljeništvu nemojmo samo odmahnit rukom. Čitam da je 10ak 19 godišnjaka ljudi angažrajte se.
    Mi smo u ratu.

Evo kome si ti poslao mail.

Evo kako on odgovara ovoj tuki. Umjesto da kaže da je skandalozno da se navijače unaprijed osuđuje, i da Hrvatska mora zaštiti svoje državljane od očigledne represije grčke policije i pravosuđa i naveo primjer odnosa države prema krijumčarima djece on se pretežno slaže s ovom tuketinom.

I tako će ti svatko od njih odgovorit jer ne smiju protiv mainstreima. Ne smiju. A možda tako i misle. Dat je naputak da se to više ne zovu Dinamovi navijači nego isključivo huligani.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-08-2023 at 22:19

Zbog Eline i bokala vina

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-08-2023 at 22:19
    Mi smo u ratu.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Evo kome si ti poslao mail.

Evo kako on odgovara ovoj tuki. Umjesto da kaže da je skandalozno da se navijače unaprijed osuđuje, i da Hrvatska mora zaštiti svoje državljane od očigledne reprersije grčke policije i pravosuđa i naveo primjer odnosa države prema krijumčarima djece on se pretežno slaže s ovom tuketinom.

I tako će ti svatko od njih odgovorit jer ne smiju protiv mainstreima. Ne smiju. A možda tako i misle. Dat je naputak da se to više ne zovu Dinamovi navijači nego isključivo huligani.
    Oni će mijenjati narativ kada ih se nazove i pošalju poruke ovo im je zasada tako kad ih se nije izazvalo. Smiješno je ako ih se samo tako pusti. Pa sto puta su pljunili pa polizali
    Mi smo u ratu.

Uglavnom zvat sve desničare i slat poruke da naši ljudi ne ostanu sami jer ovo što im se sprema je namještaljka. Karolini, dp, mostu šaljite poruke i zovite jedan od njih neće zatajiti
    Posljednje uređivanje od franjevac : 09-08-2023 at 22:37
    Mi smo u ratu.

Oni će mijenjati narativ kada ih se nazove i pošalju poruke ovo im je zasada tako kad ih se nije izazvalo. Smiješno je ako ih se samo tako pusti. Pa sto puta su pljunili pa polizali
    Sve on zna ali neće ne smi reć. pa 90% domoljuba ti je podržavalo četnika Mamića u sukobu sa navijačima. O čemu mi pričamo. Neće ti nitko stat na stranu navijača niti je koga briga. Nad njima je provedena totalna dehumanizacija i stati na njihovu stranu je opasnost, posebno za političare.

Tu su najbitniji mediji. Dok su od krijumčara djece radili nevinašca koji su totalni pozitivci, sad navijače totalno dehumaniziraju. Nitko se ne želi zamjerit medijima čak i ako misli drugačije.

Zbog Eline i bokala vina

O čemu de radi dovoljno je vidjeti da čak nitko od Grka nije priveden niti uhićen a a ako je i uhićeno nešto malo pušteni su.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-08-2023 at 22:45

Zbog Eline i bokala vina

Pošto pratim samo ovaj forum nadam se da će ovdje biti broj računa gdje se može uplatiti našim momcima u zatvorima. Da se odužimo ljudima koji su prvi priskočili u pomoć nama srijemcima i slavoncima nakon nedavne oluje. Bbb torcida ultrasi armada navijači to je jedna od pozitivnijih skupina ljudi u Hrvatskoj. Zaslužuju našu podršku svi
    ovo bi ti moglo imat smisla jedino ako se pokrene akcija za otkup navijača iz zatvora. Kao što je država Hrvatska platili Zambiji za krijumčare djece tako se i ovi mogu otkupit.

Grčka ti ništa nije manje korumpiranija država od Zambije.

Država neće sad otkupljivat navijače, ona bi eventualno dala lovu da ih se duplo osudi ali mogu eto građani Hrvatske. Ja bi isto dao prilog za otkup navijača Dinama iz grčkih zatvora. Navijač sam Hajduka ali ovo su naša braća, naši domoljubi koji prolaze totalnu dehumanizaciju prvenstveno u Hrvatskoj i Grčkoj.

Zbog Eline i bokala vina

E moji Hrvateki, Hrvatčići, Hrvati na baterije. Jugodesnica se sva digla na noge da obrani svoje zbog najgnjusnijeg čina, trgovanja djecom, bili su svi ko jedan prst i uspjeli su. Imaju medije imaju vlast a imaju i slogu. Iako je možda zadnja stvar koju bi oni izgovorili , to da su Hrvati, sa Tv ekrana i tiskanih medija bili smo zasipani izjavama " 8-ero Hrvata u Zambiji...." I tako mjesecima. Samo Hrvati, Hrvati, Hrvati, da stvore empatiju kod manje umnih.

Sad su Dinamovi navijači samo huligani huligani i huligani. Nisu Hrvati. Opet sa sličnim ciljem. Da stvore animozitet prema Dinamovim navijačima.

Zamisli ljevičarski krijumčari djecom su Hrvati a Dinamovi navijači koji su ginuli, isti ovakvi za Hrvatsku, i koji bi opet ginuli da zatreba oni nisu Hrvatgi nego huligani. Kakva odvratna jeftina ali izgleda učinkovita manipulacija nad maloumnima.

A što radi veliki dio naših domoljuba. Što govori. "Dobili su što su zaslužili". "Tko im je kriv". Baš kao i smećarski mediji nazivaju ih huliganima. Samo i isključivo huliganima. Leže izranjavani, izbodeni po zatvorima, pakiraju im se teške optužnice, državni vrh ih dehumanizira, mediji ih dehumaniziraju, jedna tuka s tv s nacionalnim frenkvencijama započela je dnevnik sa "Dinamovim huliganima započeo zasluženi pravosudni pakao u Grčkoj". Jedna odurna odvratna tuketina koju je neki Rus izjebo i šutnio jer je vjerojatno i nije za ništa drugo.

Eto tako, neki tzv donoljubi su me šokirali svojim izjavama ali tako je to kad Hrvata i kad se budete po 1000-ti put pitali zašto vam vladaju Pupovci, Tomaševići, Puljci, Ivoševići, Plenkovići, Milanovići, stavite prst na čelo, pa kad se dosjetitite nakon par sati razmišljanja, veselo uskliknite.

PA RADI NAS OVAKVIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zbog Eline i bokala vina

Informacije od Bujanca. 7 naših navijača je izbodeno, 1 je s težim ozljedama. Izgleda da su ljevičarska internacionala navijača AEK-a, Marseilla i Livorna išli u tuču protiv desničarske internacionale navijača Dinama i Paoka. Znači bila je tuča više navijačkih skupina i samo se Hrvati potežu kao huligani, a di su Francuzi i Talijani? Izgleda da je ubijeni izbo u Marseillu par navijača PAO-a ili PAOK-a, moguće da su mu ovako vratili.

Ja isto ne razumim BBB. Ako ideš tamo di se bode a ti ne bodeš, ne ideš tamo. Ne ideš ko ovca na klanje i k tome još u državu koja je banditska, korumpirana i lažljiva. A znaš da iza tebe neće stat "tvoja" ali u suprotnom smjeru banditska korumpirana antihrvatska država. Pa prvo najebeš od noževa a onda te još maltretira ta mafijaška policija, maltretiraju te i zazivaju linč domaći smećarski mediji i njihovi smrdljivi "novinari analitičari i kolumnisti" najgori neljudski ološ koji postoji. Treba nekad i razmislit protiv koga sve ideš. Ideš na noževe, pendreke, policijsko-pravosudno medijsku mafiju u obje države. Neravnopravna borba čovječe.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-08-2023 at 17:43

Zbog Eline i bokala vina

Nema pedera medju tvrdim navijacima i baustelcima.
    Otud tolika hajka

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove