+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/36

Tema: Preminuo je "trener svih trenera"

Preminuo je "trener svih trenera"

Na vječno počivalište je otišao trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, do zadnjih uspjeha Zlatka Dalića smatran najboljim hrvatskim nogometnim trenerom svih vremena, uz pokojnog Tomislava Ivića. Što reći, svojim nastupom je uveseljavao i zabavljao, a svojim vođenjem klubova i reprezentacija podizao euforiju. Brončana medalja 1998. je novijim generacijama sportaša bila svijetli uzor kojega su svi nastojali doseći, i koji smo uspjeli doseći i premašiti 2018. i 2022. godine. Velikan koji će nam zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Počivao u miru Božjem.

Počivao u miru Božjem.

Nije bio trener svih trenera, nije bio ni blizu tome. U životu najveći klub koji je trenirao bio je Dinamo. Moglo bi se o njemu svašta još reći ali čovjek je tek preminuo. Nek počiva u miru Božjem.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Počivao u miru Božjem.

Nije bio trener svih trenera, nije bio ni blizu tome. U životu najveći klub koji je trenirao bio je Dinamo. Moglo bi se o njemu svašta još reći ali čovjek je tek preminuo. Nek počiva u miru Božjem.
    Osvojio je 3. mjesto na SP, to je bilo dovoljno za takav nadimak, a i nemojmo zaboraviti da je Dalić bio pomoćnik Ćiri u Varteksu. Prenio je svoje znanje diljem Hrvatske, u raznorazne klubove, posadio je nogometno sjeme od kojega danas beremo nogometne plodove.

Raritetne snimke iz vremena kad je igrao za Sarajevo i Rijeku.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Ćiro,počivaj u miru Božjem.
    Nećemo te nikada zaboraviti.
    Šta radim od sebe, sve ove godine,
    al' nema veze Zrinjski moj,
    Zrinjski Mostar šampion !!

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Osvojio je 3. mjesto na SP, to je bilo dovoljno za takav nadimak, a i nemojmo zaboraviti da je Dalić bio pomoćnik Ćiri u Varteksu. Prenio je svoje znanje diljem Hrvatske, u raznorazne klubove, posadio je nogometno sjeme od kojega danas beremo nogometne plodove.
    Ma kakvo znanje. Po riječima skoro svih nogometnih stručnjaka on uopće nije bio trener nego motivator. Ivić je za njega izmislio nogomet. Kakav trener svih trenera. Koga je on trenirao.

Zbog Eline i bokala vina

Ma kakvo znanje. Po riječima skoro svih nogometnih stručnjaka on uopće nije bio trener nego motivator. Ivić je za njega izmislio nogomet. Kakav trener svih trenera. Koga je on trenirao.
    Pitaj Dalića kakvo znanje. On ga zove nogometnim ocem. Nitko ne spori Iviću da je bio veliki trener i kao što je on odgojio mnoge generacije nogometaša i trenera i prenio im svoje znanje koje je podiglo hrvatski nogomet, tako je i Ćiro napravio i oplodio sav taj trud generacija 1998.. Bez Ivića ne bi bilo Ćire, bez Ćire ne bi bilo Dalića. Mi smo tu di jesmo zbog svih njih i to što je Ivić velikan, ne znači da moraš spuštati Ćiru i njegov zasluženi nadimak i zasluženu čast.

Meni Dalić nije nikakav reper i ne smatram ga nekim posebnim selektorom. Čovjek koji ignorira Oršića i tvrdoglavo ustrajava sa Kramarićem kao špicom nije baš neki lumen od sekektora.

Ali on nije tema pa neću dalje o njemu. Ćiro nije nikoga bitnog u Europi trenirao a priča o treneru svih trenera zvuči kao neko ruganje ili zajebancija.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-02-2023 at 17:40

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Ćiro nije nikoga bitnog u Europi trenirao a priča o treneru svih trenera zvuči kao neko ruganje ili zajebancija.
    Baš to... i ja san se čudija uvik tom epitetu, parilo mi je više to ka šta bi se u Splitu reklo "uvatili ga u đir"...

Kad smo već kod Splita. Ćiro je autor jedne od najvećih Hajdukovih blamaža u cijeloj njegovoj dugoj povijesti. Poraz na Poljudu od 0:5 protiv Debrecena u pretkolu lige Prvaka. Još tri u Debrecenu. ukupni rezultat Hajduk-Debrecen 0:8

Zbog Eline i bokala vina

Uvatija je on u đir cijeli svijet 1998. Hvala mu za sve.

I nas je uvatio u đir. Pogotovo u polufinalu.

Zbog Eline i bokala vina

Kad smo već kod Splita. Ćiro je autor jedne od najvećih Hajdukovih blamaža u cijeloj njegovoj dugoj povijesti. Poraz na Poljudu od 0:5 protiv Debrecena u pretkolu lige Prvaka. Još tri u Debrecenu. ukupni rezultat Hajduk-Debrecen 0:8
    To vas najviše i boli, oko Hajduka vam se vrti cijeli svijet. A što ste ga nestručnoga doveli?

Zašto Hrvatska u polufinalu uopće nije pokušala izjednačit a imala preko 20 minuta do kraja i igrača više. Ima li to veze da mu je poslije SP-a poništena optužnica u Francuskoj za namještanje utakmica dok je bio trener u Nantesu.

Bio je čovjek kojeg je zanimao samo novac. Kod nas bi se reklo " za sto lira u sto vira". Bez karaktera. Bez principa. Poltron koji želi leći pored Tuđmana da dobije gripu i čovjek. Koji se nađe na Pupovčevoj listi ili spotu. Sve je to jedan te isti čovjek

Zbog Eline i bokala vina

To vas najviše i boli, oko Hajduka vam se vrti cijeli svijet. A što ste ga nestručnoga doveli?
    Naravni da boli. A to govori i kakav je on trener.

Zbog Eline i bokala vina

Naravni da boli. A to govori i kakav je on trener.
    Govori da je veliki trener i da su ga takvim i Hajdukovci smatrali kad su ga angažirali u debeloj mirovini sa 70 godina starosti. A veliki treneri imaju i poraze, ne samo pobjede.

Sto mu je pojavljivanje Pupovčevom spotu. Pobjeda ili poraz.

Zbog Eline i bokala vina

Zašto Hrvatska u polufinalu uopće nije pokušala izjednačit a imala preko 20 minuta do kraja i igrača više. Ima li to veze da mu je poslije SP-a poništena optužnica u Francuskoj za namještanje utakmica dok je bio trener u Nantesu.

Bio je čovjek kojeg je zanimao samo novac. Kod nas bi se reklo " za sto lira u sto vira". Bez karaktera. Bez principa. Poltron koji želi leći pored Tuđmana da dobije gripu i čovjek. Koji se nađe na Pupovčevoj listi ili spotu. Sve je to jedan te isti čovjek
    Zanimao ga je nogomet, a i novac, kao i sve nas. Znači misliš da je rekao igračima neka ne napadaju zadnjih 20 minuta kako bi mu Francuzi poništili optužnicu?

Sto mu je pojavljivanje Pupovčevom spotu. Pobjeda ili poraz.
    Možda je to napravio da mu skinu optužnicu u Hrvatskoj.

Zanimao ga je nogomet, a i novac, kao i sve nas. Znači misliš da je rekao igračima neka ne napadaju zadnjih 20 minuta kako bi mu Francuzi poništili optužnicu?
    Da.

Imaš li ti neko drugo objašnjenje zašto ekipa s igračem više uopće ne pokušava izjednačit nego čeka kraj. A svejedno ti je izgubio 2:1 ili 4:1 svakako ispadaš.

I poslije SP povuče ti se optužnica iako si čak bio u francuskom zatvoru zbog optužbe za namještanje utakmica.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-02-2023 at 12:13

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove